Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Satakas
HV kasutaja

|
19.09.2008 02:15:04
|
|
|
Crow kirjutas: |
tsitaat: |
Millest need elud seal mingi aeg hullult kaduma hakkavad |
Näiteks kui pihta saad, siis tuleb ennem kasutada sidet ja alles siis esmaabi pakki. Kiirituse puhul süstalt või juua viina. Muidu jookseb elu tühjaks !!! |
haha, selline jama oli juba SOC'is, et lihstalt seisad kuskil või kõnnid või teed, mida tahes (no action, no shooting, no radiation - just NOTHING!!) ja äkki on LAKS - elu ainult mingi millimeeter järel. seejuures olenemata sellest, palju seda enne oli. täna sain just niimoodi surma, et hakkasin kuskilt nõlvast alla hüppama, arvestasin, et mingi millimeetrikese kaotan elukest ja just hetk enne hüpt käis see lambilaks läbi ja kui alla jõudsin, surin kukkumisest. ühesõnaga elu kaob mingitel momentidel täiesti põhjuseta. tihti ei saa isegi aru, et midagi juhtus - mingi ähmne hääl nagu oleks ja kui punast riba ei vaata, ei panegi tähele.
MILLEST? MIKS? mis selle vastu aitab?
________
ühesõnaga naine tegi sünnakingi ja kinkis CS'i. lasen 1504 patsiga, viis kaart juba läbi konnatud aga ühtki puuki ette pole tulnud. peale sellise tobeduse (aga see pole vist puuk):
Spoiler 
freedomi baasis kukkusin mehaaniku juures sinna laudadega kaetud kanalisse. ja vot välja ei saa. ainsas avatud otsas on liiga sügav ja teises, redeliga otsas on laud peale löödud. ausalt öeldes ajavd tänapäeva hüperreaalses mängumaailmas sellised üheksakümnendatest pärit totrad "kuku-sisse-ja-välja-ei-saa-ja-ostast-alusta" kohad tõsiselt närvi. kujuta siis ette, et sina oled umbes rinnuni augus, välja ronida ei suuda ja sinust 3m kaugusel olev onkel kah ei aita...brr... muide, äkki keegi teab, KAS ja KUIDAS sealt välja saaks?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
19.09.2008 07:36:21
|
|
|
eludega oli vist mingi söömise jama... su mees suri nälga... , aga sellest august ei saanud ma ka välja...
Speaker, kui sul on 2 tuumaline prose, vaata, et mäng mõlemat kasutaks, kui nelja tuumaline, siis vaata, et 2 kasutaks...
Venelaste foorumis oli kirjas, et uus päts tuleb enne kuu lõppu, ehhee, saab jälle otsast peale alustada...
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Defeee
HV kasutaja

|
19.09.2008 07:42:25
|
|
|
Elusi tuleb ja jälgida..
Jõudsin kohta nagu Gordon või midagi taolist.. tunnelist välja, kuid siis on poiss mingi kuulipildujaga seal, ma mitu korda jooksnud peale talle ja narrind, et äkki saavad kuulid otsa.. midagi.
peaks siksakiliselt mööda hüppama? või peab sutsu tagasi minema siiski?
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
19.09.2008 09:12:58
|
|
|
denis28 kirjutas: |
Kuidas te mängida saate kui asi nii bugine on? või teete ainult seda peamisiooni vms et saaks kiiresti asja läbi tehtud? |
kusjuures mul polnudki niipalju bugisid ja need paar mis olid, kadusid iseeneseslikult ära, peale paari.
1. faktsioonisõda ei tööta (2x olen proovinud, ei saa edasi. õnneks salvestasin iga kord kui mingi faktsiooniga liitusin)
2. paar crashidega skriptiviga, viimane päts parandas ära
3. pärast viimast pätsi tekkis Kordonis crash-to-desktop kui modifitseerisin oma AK stalkerite juures +10% accuracy. mäng crashis peale seda 10-60 sekundilise intervalli sees. oli just see upgrade, teiste pealepanemine ei tekitanud crashi. samas kui hiljem teises kaardis selle upgrade peale panin, jäi kõik stabiilseks, ka Kordonis. vigane upgrader
4. Yantar'is ei läinud paar korda peamissiooni skript käima. reload aitas
ja oligi nagu kõik. peale faktsioonisõja ning selle modifitseerimise bugi olid kõik minujaoks "talutavad" vead. peamissiooni tegin siiski suht vähe, enamuse aja võttis ringikolamine
niiet mul vist vedas bugide osas
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
19.09.2008 09:24:26
|
|
|
Mingeid asjalikke suite ka kuskil juva vedeleb 25 000 rutsi on nats palju koguda.
Duty meestega ühinesin aga seal miski suht närune.
Nüüd on teised vennad kõik jälle mu vaenlased, saab kuule raisata jälle.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
19.09.2008 10:51:39
|
|
|
-Kaivo- kirjutas: |
Mingeid asjalikke suite ka kuskil juva vedeleb 25 000 rutsi on nats palju koguda.
Duty meestega ühinesin aga seal miski suht närune.
Nüüd on teised vennad kõik jälle mu vaenlased, saab kuule raisata jälle. |
suitid lähevad paremaks kui ühe faktsiooni poolt nö lõpuni välja lähed. aga kuna pole ühegiga sinnamaani jõudnud siis ei teagi. ilmselt neid mehhaniseeritud armoreid hakatakse pakkuma vms
mulle isiklikult military tüüpi armorid ei meeldi kuna kasutan artefakte- kasutasin mängu lõpuni yantarist ostetud tugevamat keemiakaitseülikonda (rohelist), mida sai modida kõvasti ja tekitada max arv artefaktide slotte
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Satakas
HV kasutaja

|
19.09.2008 12:57:31
|
|
|
masmre kirjutas: |
eludega oli vist mingi söömise jama... su mees suri nälga... |
ei sure nälga. näljasurm hakkab elu tasapisi, ehkki üsna kiirelt ja ka silmatorkavalt maha kruttima. see pull aga toimub momentaanselt.
________
abipalve kah:
Spoiler 
muideks...mida ma tegema pean, et seal maa-aluses jamas, kuhu duty mu juhatab, ellu jääda? vesipea tapsin ära, siis keerasin kõrvalruumis mingi kraani kinni/lahti, mispeale avanes uks ja teatati, et ma pean kohe kaduma. läksin trepist alla, rotid jooksid tunnelis paremale poole, järgnesin neile aga lõpus oli poolkinnine uks, kust mina alt läbi ei mahu. edasi tuleb surm. kas kuskilt eestpoolt tuleb veel midagi sisse/välja lülitada/keerata? või tuleb mujale joosta?
viimati muutis Satakas 19.09.2008 14:22:41, muudetud 2 korda |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
19.09.2008 13:29:07
|
|
|
.Proovige järgi:
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
19.09.2008 14:01:57
|
|
|
wtf, lol
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
19.09.2008 14:03:46
|
|
|
ei jaganud matsu. mis värk oli ?
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
19.09.2008 14:06:28
|
|
|
Mingi alttabides saad fpsi tõusu pea 2x. Ala nagu Medal Of Honor Airborne, seal tuli .exe nimi muuta Unreal-iks ja fps tõusis üle 2x
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
minake
HV veteran

|
19.09.2008 14:09:08
|
|
|
pmst peaks siis atl+tab kasutamisega saama fps-i juure, see bug oli kunagi jah 320mb GTS puhul, a ise pole katsetanud seda muidugi selle m2nguga
edit: juba j6uti ette
|
|
Kommentaarid: 161 loe/lisa |
   |
1 :: |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Satakas
HV kasutaja

|
19.09.2008 14:15:41
|
|
|
mismoodi üldse fps'i näha saab?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
19.09.2008 14:19:20
|
|
|
Satakas kirjutas: |
mismoodi üldse fps'i näha saab? |
Fraps
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Satakas
HV kasutaja

|
19.09.2008 14:21:51
|
|
|
s.t.....ee...? fraps? kuskile kirjutada? konsooli?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
19.09.2008 14:25:25
|
|
|
s.t.....ee...? fraps? kuskile kirjutada? konsooli? |
Ei .Programmi nimi: http://www.fraps.com/
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
19.09.2008 14:26:13
|
|
|
eludega oli vist mingi söömise jama... su mees suri nälga... |
ei sure nälga. näljasurm hakkab elu tasapisi, ehkki üsna kiirelt ja ka silmatorkavalt maha kruttima. see pull aga toimub momentaanselt.
________
abipalve kah:
Spoiler 
muideks...mida ma tegema pean, et seal maa-aluses jamas, kuhu duty mu juhatab, ellu jääda? vesipea tapsin ära, siis keerasin kõrvalruumis mingi kraani kinni/lahti, mispeale avanes uks ja teatati, et ma pean kohe kaduma. läksin trepist alla, rotid jooksid tunnelis paremale poole, järgnesin neile aga lõpus oli poolkinnine uks, kust mina alt läbi ei mahu. edasi tuleb surm. kas kuskilt eestpoolt tuleb veel midagi sisse/välja lülitada/keerata? või tuleb mujale joosta?
|
Spoiler 
jookse rottidele vastu
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
19.09.2008 14:30:43
|
|
|
PlatoonSgtElias kirjutas: |
Mingi alttabides saad fpsi tõusu pea 2x. Ala nagu Medal Of Honor Airborne, seal tuli .exe nimi muuta Unreal-iks ja fps tõusis üle 2x |
Kui ma õigesti mäletan siis nvidial oli vanades driverites mingi bug kus buffer jooksis täis koguaeg ja pidi alt tabima. Kõige rohkem käis see asi battlefield 2s närvidele.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
andres1221
HV kasutaja
|
19.09.2008 15:27:31
|
|
|
Hmm arvuti peaks high nõuetele vastama, aga raibe jookseb mingi ~13 fps. 1.5.04 patch on ka peal.
Kahtlane, et algul kui arvuti andmeid vaatas näitas mäluks 2024 mb, kuigi mul 4 giga. ( Win xp'ga no 3,25, aga ikkagi rohkem kui 2.) Paging faili ei kannata eriti suuremaks ka muuta, c kettal suht iga mega arvel...
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
19.09.2008 16:35:55
|
|
|
s.t.....ee...? fraps? kuskile kirjutada? konsooli? |
konsooli tribla - rs_stats on, maha siis off, vasakule äärde ülevalt alla tekib pikk rodu, muuhulgas ka GPU jooksva statistika
   |
1 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
denis28
Aeg Maha 2n

|
19.09.2008 16:58:57
|
|
|
ma ei saa oma guicksave loadida igakord lihtsalt pilt ees mustaks ja kaob ära pela.task managerist vaadates aga ikkagist töötab seal kuskil
edit : googlist uurides paistab et ei tohi kasutada quicksave,vaid ikka tavaline save
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Speaker
HV vaatleja
|
19.09.2008 17:21:31
|
|
|
eludega oli vist mingi söömise jama... su mees suri nälga... , aga sellest august ei saanud ma ka välja...
Speaker, kui sul on 2 tuumaline prose, vaata, et mäng mõlemat kasutaks, kui nelja tuumaline, siis vaata, et 2 kasutaks...
Venelaste foorumis oli kirjas, et uus päts tuleb enne kuu lõppu, ehhee, saab jälle otsast peale alustada...  |
Ok. Vaataks küll aga kuidas ma seda vaatan. Mul on muidu proseks 2 tuumaline E8400.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|