Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Probleem kõvakettaga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
KIndrek
HV vaatleja

sõnum 12.09.2008 17:11:34 Probleem kõvakettaga vasta tsitaadiga

Tere.
Mul on arvutiga midagi väga kummalist lahti. Nimelt väheneb mu kõvaketta mälu iga päevaga. Kui 2 nädalat tagasi oli mu C: kettal 208 GB vaba ruumi, siis täna on seda alles vaid 171 GB. Mind paneb see muretsema sellepärast, et ma ei ole mingeid programme ega muid vidinaid alla tõmmanud, mis ruumi täita võiksid. Arvuti on peaaegu tutikas, augusti lõpul ostetud. Päevas kaob umbes 2GB, parimatel päevadel isegi kuni 5 GB, kuskile tühjusse.
Ehk oskab keegi mind aidata ja nõu anda, milles selline nähtus seisneda võib? Või millest selline "mälukaotus" tingitud võib olla, ning see jätkub?

Lugupidamisega
Indrek
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
teretalv
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.09.2008 18:23:16 vasta tsitaadiga

vbl kasutad tulemüüri nimega PeerGuardian kuigi vähetõenäoline et selle log fail päevas kasvab nii palju
Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 44
tagasi üles
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 12.09.2008 19:17:01 vasta tsitaadiga

Veel variante: Restore poindid, Pagefile, Hibernation file..
Mis operatsioonisüsteem on üldse?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
t-force
Kreisi kasutaja

sõnum 12.09.2008 19:42:58 vasta tsitaadiga

Treesize äkki abiks
http://www.jam-software.com/freeware/TreeSizeFree.zip

EDIT: Näitab ära kus ruumi kasutatakse ja peaks kergesti jälile saama mis kasutab

viimati muutis t-force 12.09.2008 21:05:33, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 22
tagasi üles
rixvilll
HV kasutaja

sõnum 12.09.2008 19:57:52 vasta tsitaadiga

Kindlapeale viirus. Otsi äkki leiad my computer>C>Windows- programm nimega SVC (võibolla ka svc.exe, svchost, jne) Need ei ole PROGRAM FILES, mille kustutamisel arvuti crashib vaid see on viirusprogramm. Sõi mul ka 5 GB päevas. Kui oled kindel et viirust pole, siis otsi googlist ccleaner ja puhasta oma arvuti pahnast.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 24
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 12.09.2008 20:32:19 vasta tsitaadiga

Ühes, vist eelmises, [digi] numbris tutvustati üsna asjalikku proget nimega SpaceMonger. Näitab ära graafiliselt suuremad ruumikasutajad. Töötab kiiresti. Proovisin ise ja soovitan.
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 15.09.2008 11:53:23 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
Ühes, vist eelmises, [digi] numbris tutvustati üsna asjalikku proget nimega SpaceMonger. Näitab ära graafiliselt suuremad ruumikasutajad. Töötab kiiresti. Proovisin ise ja soovitan.

Täpsustaks: viimased versioonid on juba tasulised, ent on ka saadaval vana, tasuta versioon, see tõmbagi, sellestki piisab.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 17.09.2008 12:07:59 Re: Probleem kõvakettaga vasta tsitaadiga

KIndrek kirjutas:
Tere.
Mul on arvutiga midagi väga kummalist lahti. Nimelt väheneb mu kõvaketta mälu iga päevaga. Kui 2 nädalat tagasi oli mu C: kettal 208 GB vaba ruumi, siis täna on seda alles vaid 171 GB. Mind paneb see muretsema sellepärast, et ma ei ole mingeid programme ega muid vidinaid alla tõmmanud, mis ruumi täita võiksid. Arvuti on peaaegu tutikas, augusti lõpul ostetud. Päevas kaob umbes 2GB, parimatel päevadel isegi kuni 5 GB, kuskile tühjusse.
Ehk oskab keegi mind aidata ja nõu anda, milles selline nähtus seisneda võib? Või millest selline "mälukaotus" tingitud võib olla, ning see jätkub?

Lugupidamisega
Indrek

Kas tegemist sülearvuti või lauaarvutiga? Mõni programm kettast backuppe ei tee? Kontrolli igasugused viirusetõrjeprogrammid ja muud sellised üle.
Tean, et Lenovol oli oma lapakas mingi haige leiutis, mis vaikimisi sisselülitatuna iga nädala reedel tegi kettal olevatest failidest backupi, mistõttu 80 GB kettaga masinal karjus XP pidevalt, et ketas täis.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
Oskar.r
HV kasutaja
Oskar.r

sõnum 18.09.2008 18:57:06 vasta tsitaadiga

kusjuures on mul sama probleem "tagasi"
teema https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=381321&highlight=
Kui lasin arvuti mingi spyware kontrolliga, või viirustõrjega üle siis tuleb mälumaht enamuselt tagasi (kuigi viirusi/spyware'i ei leia). Kuid mingil hetkel hakkab uuesti vähenema, kuramuse kopp ees juba sellest icon_lol.gif
Igatahes olen kindel, et tegu on viirusega/vms, kuna adminina sisse logides ja safe mode's on win partisioonil olemas õige mälumaht (21GB kokku, vaba 10GB safe mode'is). "Kasutajana" sisselogides näitab partisiooniks õiget 21GB mis on "pilgeni" täis. Samas eelmainitud programmid (mis on siin teemas) näitavad partisiooni mahuks 13GB, mis samuti on täis.
keeruline värk, kui keegi oskab midagi soovitada, andke teada beer_yum.gif
Kui keegi tahab combofixi logisid, siis need võin ka siia postitada.

Igasugune abi on oodatud
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 19.09.2008 13:35:00 vasta tsitaadiga

Võimalik, et sul on Windows millegagi pihta saanud ja seetõttu ajab segast. Kettatootja kontrollprogrammiga võiksid ketta seisukorra ka üle kontrollida.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Probleem kõvakettaga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.