Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
andres1221
HV kasutaja
|
15.09.2008 17:22:19
|
|
|
The Grand Theft Auto IV image gallery has been updated with 9 new screenshots.
Nii on seal kirjas. Võib-olla ei ole kõige usaldusväärsem allikas, aga see on ammu teada, et graafika just suurem asi ei tule.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
15.09.2008 17:24:39
|
|
|
3mad2, antialiasing ei tee kuubikust ringi.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
15.09.2008 17:26:49
|
|
|
andres1221 kirjutas: |
aga see on ammu teada, et graafika just suurem asi ei tule. |
Mis seal siis üldse tuleb, aru ma ei saa? Storyt pole gta seerial eriti ollagi, ainuke aspekt sellel mängul on open world ja just graafika ja füüsika. Sellise mängu seltsis ei veedeta päevi vaid pigem tunde kui mitte minuteid. X360 peal mängisin ta lõppu kuid näiteks mafia seeriaga ei anna seda mängu võrreldagi.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
15.09.2008 17:27:35
|
|
|
Nii on seal kirjas. Võib-olla ei ole kõige usaldusväärsem allikas, aga see on ammu teada, et graafika just suurem asi ei tule. |
Jah, see on seal kirjas. Kas selles lauses seisab, et tegemist on PC screenidega? Mina küll ei näe.
Kuid tegelikult on täiesti suva. Minu meelest näevad need screenshotid väga head välja. GTA4'ja tegevus toimub suures avatud maailmas, ning nõuda, et graafika oleks sama hea, mis näiteks Crysis'es, on lihtsalt idiootne.
Andykas kirjutas: |
Mis seal siis üldse tuleb, aru ma ei saa? Storyt pole gta seerial eriti ollagi, ainuke aspekt sellel mängul on open world ja just graafika ja füüsika. Sellise mängu seltsis ei veedeta päevi vaid pigem tunde kui mitte minuteid. X360 peal mängisin ta lõppu kuid näiteks mafia seeriaga ei anna seda mängu võrreldagi. |
Ma ei saa aru, kust kohast see graafika halb on. Teiseks, story on minu teada GTA4'jal täiesti ok. Lisaks sellele on multiplayer tugi. Ning avatud maailm on ikka väga suur pluss, öelda halvustavalt, et ainult avatud maailm on suht tobe.
viimati muutis LightsabeR 15.09.2008 17:31:15, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
15.09.2008 17:56:27
|
|
|
jyrisa kirjutas: |
Storyt pole gta seerial eriti ollagi |
 |
Eks sellistele 7 aastase mõistusega tegelastele tundub see vist tõesti ulmena
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
andres1221
HV kasutaja
|
15.09.2008 18:01:54
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Nii on seal kirjas. Võib-olla ei ole kõige usaldusväärsem allikas, aga see on ammu teada, et graafika just suurem asi ei tule. |
Jah, see on seal kirjas. Kas selles lauses seisab, et tegemist on PC screenidega? Mina küll ei näe.
|
Nonoh... New Grand Theft Auto IV PC Screenshots: The Grand Theft Auto IV image gallery has been updated with 9 new screenshots.
Kuidas saab sellest teisiti aru saada?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
15.09.2008 19:27:08
|
|
|
ma tagusin GTA4 suht 4 päeva jutti enne kui story läbi sain. Ja pidevalt mängisin. Tegin kõik kõrval missioonid ära etc ja uurisin mängu. Mitte ei jooksnud kiiruga läbi et pärast kireda kui igav ja lühike mäng oli. Aja peale mängu läbitegemine on minuarust paras piix.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
15.09.2008 20:37:29
|
|
|
jyrisa kirjutas: |
Eks sellistele 7 aastase mõistusega tegelastele tundub see vist tõesti ulmena  |
Tänan, aga kui sinu arvates pole stoorit ollagi siis miks inimesed vinguvad, et nad mängivad story läbi ja pärast pole midagi teha?
Minu arvates on story suht tugev koht kõikides GTA seeria mängudes olnud, ja ajaliselt ta ka väga lühike ei ole. Rahulikult mängides läheb oma 30h vast ikka. |
Sa võid rahulikult 1500lk raamatut ka lugeda aga see ei tähenda, et see oleks hea. GTA story on alati nõrk olnud, niisama tapmine ja ringi nuuskimine on selle mängu peaaspekt. Mafias on asi vastupidi, storyl oli põhiline rõhk ja open world teinejärguline.
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Volum
Kreisi kasutaja
|
15.09.2008 20:47:11
|
|
|
Ma pooldan Andykase ideed, Mafia stoorile on rohkem rõhku pandud, aga samas GTA IV'ndas on ägedam mängida
_________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus. |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
15.09.2008 21:01:28
|
|
|
mafia on suht "simu" gta on suht arcade. Kui mõlemad samas vaimus jätkavad siis täiesti
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
15.09.2008 21:03:47
|
|
|
Volum, Sa võrdled mängimise suhtes GTA 4 ja Mafia esimest osa?
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
15.09.2008 21:05:14
|
|
|
Miks mitte? Saaks aru kui me võrdleks graafilist poolt. Mängitavus on teine asi.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Volum
Kreisi kasutaja
|
15.09.2008 21:29:27
|
|
|
Cheetah kirjutas: |
Volum, Sa võrdled mängimise suhtes GTA 4 ja Mafia esimest osa?  |
Ma võrdlen Mafia stoorit ja GTA IV mängitavust. Mitte Mafia stoorit ja mängitavust ning GTA IV'al samamoodi
_________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus. |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
raul.
Kreisi kasutaja

|
15.09.2008 22:23:55
|
|
|
Volum kirjutas: |
Ma võrdlen Mafia stoorit ja GTA IV mängitavust. Mitte Mafia stoorit ja mängitavust ning GTA IV'al samamoodi |
nuh see muidugi nii loogiline lause hetkel. ma vast pole ainuke, kes sellest aru ei saand. mis moodi saab siis seda mängitavust ja storyt nagu võrrelda?
btw. oskab keegi öelda kust oleks kõige kindlam pre-order teha? oleks tänulik, kui keegi avaldaks hea koha.
|
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
1 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
16.09.2008 08:11:18
|
|
|
Pluss seegi et mängitavus sõltub tihtipeale ka story-st. Ja gta IV story minuarust parem kui mafia oma aga eks igalühel oma arvamus.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
3 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
16.09.2008 10:58:50
|
|
|
Sakurai kirjutas: |
Pluss seegi et mängitavus sõltub tihtipeale ka story-st. Ja gta IV story minuarust parem kui mafia oma aga eks igalühel oma arvamus. |
Ma pole küll GTA IV mänginud kuid ma oleksin vägagi yllatunud kui Mafia story'st(ja eriti seda kuidas see esitletud oli) oleks yle löödud. Kui Mafiat läbi tegin siis istusin mõnda aega ja vahtides lõputiitreid kuulasin seda laulu(mis oli nagu rusikas silmaauku) ja oli täpselt selline tunne nagu oleks väga head filmi ära vaadanud. GTA seeriaga on paraku nii et ainult yks osa on lõpuni tehtud. Mängitavus on alati neil hea olnud aga no miski on puudu olnud mis mängu juures kinni hoiaks...
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
16.09.2008 11:31:45
|
|
|
GTA 4 mafia story't üle ei löö aga minuarust päris normul story on isegi sellel GTA osal. Mürtsu ja kärtsu missioonides kah kõvasti kuid missioone jäi natuke väheks. Oleks võinud kõrval missioone rohkem olla
Seni läbi tehtud gta 3, vc, sa, gta 4, gta vcs, gta lcs (aka psp omad)
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
devilman
HV kasutaja
|
16.09.2008 11:44:14
|
|
|
Suur_Raul kirjutas: |
Volum kirjutas: |
Ma võrdlen Mafia stoorit ja GTA IV mängitavust. Mitte Mafia stoorit ja mängitavust ning GTA IV'al samamoodi |
nuh see muidugi nii loogiline lause hetkel. ma vast pole ainuke, kes sellest aru ei saand. mis moodi saab siis seda mängitavust ja storyt nagu võrrelda?
btw. oskab keegi öelda kust oleks kõige kindlam pre-order teha? oleks tänulik, kui keegi avaldaks hea koha.  |
peaaegu sama ''loogiline'' kui yhe mängu pilti ja teise mängu heli võrrelda
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Octane
HV vaatleja
|
17.09.2008 01:57:27
|
|
|
mutabor kirjutas: |
Sakurai kirjutas: |
Pluss seegi et mängitavus sõltub tihtipeale ka story-st. Ja gta IV story minuarust parem kui mafia oma aga eks igalühel oma arvamus. |
Ma pole küll GTA IV mänginud kuid ma oleksin vägagi yllatunud kui Mafia story'st(ja eriti seda kuidas see esitletud oli) oleks yle löödud. Kui Mafiat läbi tegin siis istusin mõnda aega ja vahtides lõputiitreid kuulasin seda laulu(mis oli nagu rusikas silmaauku) ja oli täpselt selline tunne nagu oleks väga head filmi ära vaadanud. GTA seeriaga on paraku nii et ainult yks osa on lõpuni tehtud. Mängitavus on alati neil hea olnud aga no miski on puudu olnud mis mängu juures kinni hoiaks... |
mm aga on sul yldse mõni mäng mis sind kinni hoiaks peale seda kui sa ta läbi teed, kas peale mafia läbi tegemist oli sul tunne, et võiks mööda seda mappi veel ringi timmida? ma ei usu eriti...
aga jah mafial oli parim story mida ma mängudes näinud olen ja ma istusin neid tiitreid vaadates ja seda lugu kuulates täpselt samamoodi nagu sina, väga imelik oli lugeda kellegi teise sõnu mis kattub täpselt sinuga juhtunuga . gta-le polegi vaja nii deep storyt, minu jaoks pole ta siiani veel yhegi osaga suutnud pettumust valmistada.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
17.09.2008 07:31:13
|
|
|
Octane kirjutas: |
mm aga on sul yldse mõni mäng mis sind kinni hoiaks peale seda kui sa ta läbi teed, kas peale mafia läbi tegemist oli sul tunne, et võiks mööda seda mappi veel ringi timmida? ma ei usu eriti... |
mafias oli peale story lõppu võimalik linnas teatud ülesandeid täita ja endale erinevaid autosi saada selle vastu
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Octane
HV vaatleja
|
17.09.2008 14:36:37
|
|
|
libe kirjutas: |
Octane kirjutas: |
mm aga on sul yldse mõni mäng mis sind kinni hoiaks peale seda kui sa ta läbi teed, kas peale mafia läbi tegemist oli sul tunne, et võiks mööda seda mappi veel ringi timmida? ma ei usu eriti... |
mafias oli peale story lõppu võimalik linnas teatud ülesandeid täita ja endale erinevaid autosi saada selle vastu |
sa said valesti aru, gtas on ka miljon asja mida sa saad peale story lõppu teha aga kas peale story lõppu miski sind kinni ka selle kyljes hoiab....ma ei usu, igavusest vb tunnike kaks jamad seal ringi ja siis on kõik ka.
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
17.09.2008 15:40:43
|
|
|
Tunni kaks? hahah naljahammas.
Ja ärgem unustagem ka MP poolt.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
mustkast
HV kasutaja
|
17.09.2008 16:04:24
|
|
|
MP peaks meid ikka kinni hoidma, tunni-kaks päevas
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Octane
HV vaatleja
|
17.09.2008 16:39:47
|
|
|
ma räägin sp-st.
mp võib väga pikaltki mängu kyljes kinni hoida.
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|