Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Warhammer Online märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 97, 98, 99  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Paulie
Kreisi kasutaja
Paulie

sõnum 16.09.2008 16:30:35 vasta tsitaadiga

Raad on päris asjalik nimi. beer_yum.gif
Jätab sellise teatud müstilise-vanamoelise-kuid-pisut-korrumpeerunud-ja-kõrgi tunde.

Hea lühike kah.

viimati muutis Paulie 16.09.2008 16:34:35, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 43
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.09.2008 16:34:27 vasta tsitaadiga

Paulie kirjutas:
Raad on päris asjalik nimi. (b)
Jätab sellise teatud müstilise-vanamoelise-kuid-pisut-korrumpeerunud-ja-kõrku tunde.

Hea lühike kah.

Nõus. valigem Raad!
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 17.09.2008 08:48:32 vasta tsitaadiga

Azgalis on siis selline guild nagu "Dominion" vms , orderi pool... peaks ütlema, et päris kift on icon_smile.gif kuigi eile jäi madistamine poolikuks kuna bugise interface tõttu pani kogu mäng nii kapitaalselt pange, et pärast downloadis tund aega uusi faile....
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 17.09.2008 08:55:55 vasta tsitaadiga

Kurat hakka või kahel poolel korraga mängima .p

... aga samas. Ega ikka ei hakka küll. Piidrid jäävad piidriteks. Greenskin > piider.
tagasi üles
sammal
HV vaatleja

sõnum 17.09.2008 09:20:06 vasta tsitaadiga

Karak eigh peaks (destro).
Elile 18:15 logisin serverisse, näitas 187 inimest järjekorras, ei hakanud proovima.
Kell 22:00 logisin uuesti, 460 inimest järjekorras ja ültes palun oota 1 tund ja 37 minutit siis saad mängida.(logisin karak azgali tegin rank 4 shadow warriori)
Kell 23:00 logisin uuesti, 417 inimest järjekorras ja ütles palun oota 1 tund ja 12 minutit siis sad mängida.(logisin burlokisse tegin rank 4 squig herderi ja rank 4 maguse)

Hetkel jään Bulrokisse, kui olukord muutub andke teada. Seniks valin tund aega mängimist tunni aja ootamise asemel ja soovin kõigile mõnusat ootamist icon_wink.gif
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 17.09.2008 09:40:51 vasta tsitaadiga

Karak-Azgalis eile järjekorda ei näinud. Kell 10 õhtul, mis peaks olema suht-koht tipptund (suuremas osas euroopas siis kell 9 õhtul) pidin restartima ja ei tahtnud seda teha tükk aega kuna eelmine õhtu olin järjekorras istunud, aga eile õnneks ei olnud järjekorda.

Madistamine oli eile vahelduva eduga - panime grupi kokku, et BO-sid võtta, aga keegi teine oli mõni minut varem selle idee peale tulnud, niiet need olid juba orderi omad kui me kohale jõudsime. Siis sai üks RvR PQ tehtud kus esimene 20 minutit kulus terve karja greenskinide minemapeksmisele, siis sai paar korda ka PQ'd tehtud. Mul õnnestus rollida 14 icon_neutral.gif See kõik oli dwarfide maal.

Edasi läksime Nordlandi kus oli suurem hulk rahvast BO-de juures, nii et vastased istusid nii lähedal orderi piirile kui sai ja ülbasid seal. Orderi pool nagu oli ka rahvast, aga mingit korda või organiseerimist ei olnud. Meie grupi 2 tanki ja healer (või 2) ja dps oli suht-koht otsustav jõud seal. Võeti vastase melee enda peale ja siis kõik see wizardite ja inseneride kamp kes seal varem kohal oli sai rahulikult lahmida. Kokku läks seal umbes tund aega mille jooksul me surusime destructioni kahest Battlefield Objectivist välja ja siis oli niisama vastastikku healerite lahing kus keegi eriti ära ei surnud.

Õhtu lõpetamiseks tegime empire chapter 3-s kõik 3 PQ-d ära ja liikusime chapter 4 juurde, aga siis ma crashisin ja olin liiga unine, et tagasi minna.

Expi ja renowni kogu selle läbu pealt eriti ei tulnud, suurem osa expi tuli paarist rvr scenariost (eile võitsime kõik mis tegime). Kogemusi aga tuli kõvasti juurde. Mulle kui healerile on see grupiga koos töötamine väga oluline, ma õpin tanke tundma. Et keda on vaja millal healida, jne. Üks tank on level 11, teine level 9 ja vahe on ikka suuuur.

Guildi rank on 2.5 hetkel ja tiksub jõudsalt ülespoole icon_smile.gif
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 17.09.2008 09:55:29 vasta tsitaadiga

20.00-20.30 sõin, vaatasin sarja ja panin Karak Eight Peaksi sisselogima (järjekorras miske 400 inimest, ütles, et 40 min ootamist). Kui olin söömise lõpetanud, oli tegelane ilusti sees. Aega võttis natuke alla 30 minuti.

Ma ei näe probleemi siin. Pidavat ju waris olema "serveri capi" tõstmine kerge olema ning pidavat ka serverite cap tõusma siis, kui 18.09.08 käes.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 17.09.2008 10:16:41 vasta tsitaadiga

Huvitav mis põhjustel seda capi nii madalal hoitakse kui järjekorrad pikad ning väidetavalt selle tõstmine nii lihtne on? Võiks ju kohe capi tunduvalt kõrgemale lükata, vähem nurisemist ei tohiks kellelegi liiga teha icon_smile.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 17.09.2008 10:23:36 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Huvitav mis põhjustel seda capi nii madalal hoitakse kui järjekorrad pikad ning väidetavalt selle tõstmine nii lihtne on? Võiks ju kohe capi tunduvalt kõrgemale lükata, vähem nurisemist ei tohiks kellelegi liiga teha :)

Nõus.
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 17.09.2008 10:24:35 vasta tsitaadiga

Eks nad kuskil selle nädala lõpus tõstavad seda capi kui enamus rahvast kes CE ja headstartiga alustas on tier 2 jõudnud.

Capi idee on just selles, et njuubi areas ei oleks 100 vanti ühes kohas.
tagasi üles
piimaPAKK
HV kasutaja
piimaPAKK

sõnum 17.09.2008 10:26:15 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Huvitav mis põhjustel seda capi nii madalal hoitakse kui järjekorrad pikad ning väidetavalt selle tõstmine nii lihtne on? Võiks ju kohe capi tunduvalt kõrgemale lükata, vähem nurisemist ei tohiks kellelegi liiga teha icon_smile.gif

Selleks, et inimesed ilma head startita saaksid ka oma sõprade-guildidega samasse serverisse.
Samas aitab see ka rahvast servude vahel veits ühtlasemalt jaotada ja seda ka et hetkel on veel vist enamus inimesi ainult tier 1 aladel.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 17.09.2008 10:37:36 vasta tsitaadiga

Samas kui anda mõningatele inimestele head-start siis on rahvas ühtlasemalt jaotatud eri levelite-piirkondade vahel. Ehk siis väiksem konkurents questmobidele.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ottf
HV veteran

sõnum 17.09.2008 10:45:03 vasta tsitaadiga

Heh.. no warhammeris nende qmobidega küll probleemi pole icon_razz.gif

Need tekivad tagasi kiiremini kui wowis ja üldiselt ei pea ennast idioodiks grindima ala questiga, "loot 20 gnollmane paws" mida reaalselt teed 2 tundi kuna drop rate on elupask - mis siis, et igal gnollil on saba küljes - no mis teha.... icon_rolleyes.gif

Üle 5 qmobi naljalt tapma ei kutsu ja nu üldiselt olen siiani leveldanud ainult scenario + rvr tsoon
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 17.09.2008 11:13:57 vasta tsitaadiga

etc_Shelob kirjutas:
ühesõnaga mina + veel paar inimest ja #war.ee kanalilt inimesi otsustas siis KEP - Destro minna. Proovime ka miski pisikese eesti guildi destro poolele teha sinna.

Paistab, et nüüd puhuvad teised tuuled kui eile. Viimaste andmete kohaselt ei tehta KEP'i Eesti destro gildi.
tsitaat:
<Timberg> te gildi siis ei tee?
<Raix|wrk> mina ei tee, keegi ei keela sul teha

Mängin igatahes KEP'is natuke aega edasi või siirdun oma tuttavatega tagasi Burlokisse - ei oska kommenteerida. Kui aus olla, siis mul on selles segadusest natuke kõrini. Kergeim on vast casualina mängu edasi lasta mõnes rahvusvahelises gildis või lihtsalt soloda. Eks näis.

Igatahes kui on inimesi, kes destro gildi loomisest huvitatud, andke teada. Minu tuttavatest mängib WAR'i umbes 5 inimest, kellega ühes serveris hakkame tegutsema. Samas teadke seda, et ainult 5 inimesega ei ole gildis midagi teha.

PS. Edu orderi tüüpidele teises realmis, tore kuulda, et teil hästi läheb :)
tagasi üles
Cyberlord
HV Guru

sõnum 17.09.2008 11:19:08 vasta tsitaadiga

Kas te peate ka iga kord kui mängu minna, seda EULA`t kinnitama?...närvidele käib juba. Ja teise asjana on üsna tihti mängu käivitades mul uuesti serverite list ees ja pean enda serveri uuesti üles otsima, selle asemel, et ta kohe õiges serveris oleks icon_evil.gif Serverite listingus char count ka muidugi ei tööta.
Kommentaarid: 546 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 449
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 17.09.2008 11:21:34 vasta tsitaadiga

Peame. Loodan, et kui 18 käes, siis seda enam ei ole.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 17.09.2008 11:24:29 vasta tsitaadiga

Cyberlord kirjutas:
Kas te peate ka iga kord kui mängu minna, seda EULA`t kinnitama?

See jääbki nii, mingisugune juriidiline teema.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 17.09.2008 11:47:49 vasta tsitaadiga

See jääb nii jah, foorumis ka kirjutati GOA tüübi poolt, et nii jääb.
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 17.09.2008 11:52:43 vasta tsitaadiga

Winenose kirjutas:
See jääb nii jah, foorumis ka kirjutati GOA tüübi poolt, et nii jääb.

See on..
E-EBA-EBANORMAALNE
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 17.09.2008 12:17:48 vasta tsitaadiga

Üldiselt käib see närvidele jah... vähe sellest kui klient seal oma serveritega connectib ja mida iganes siis pidevalt katkestab scrollimist, siis see kuradi linnuke ei teki sinna auku ja no mida iganes veel kõik olla saab... Pressid seda accept nuppu nagu tola 10x ennem kui funksib..
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 17.09.2008 12:32:40 vasta tsitaadiga

The vast majority of you who have pre-ordered a Collector's Edition will finally have this beautiful box in your hands for the 18th September, however we have recently been made aware that, due to delays in the manufacturing process, it may not be possible to guarantee that all CE pre-orders will be shipped in time. A small number of you may therefore experience a delay of a few days. Because of this, we have extended the grace period in which all CE pre-order customers can play without entering your CE retail key from 7 to 14 days. This is in addition to the 7 free days offered to all Open Beta testers.

Pole paha.
4 päeva early accessi
14 päeva niisama mängimist icon_razz.gif
ja esimene kuu tasuta?
HE
tagasi üles
Celos
Kreisi kasutaja
Celos

sõnum 17.09.2008 13:04:56 vasta tsitaadiga

"This is in addition to the 7 free days offered to all Open Beta testers. "

Ehk siis tegelt on nii, et 4 päeva HSi, 14 päeva tasuta CEde tellijatele, 7 päeva tasuta Open Beta mängijatele ja siis esimene kuu tasuta icon_biggrin.gif

See EULA/COC teema jah on ja jääb. See aitas neil ühe kohtuasja kullamüüjate firma vastu võita (DAoCis siis) ja nüüd nad lasevad sama liini edasi. Ehk siis väidetavalt kui sa pead iga kord scrollima alla ja acceptima, siis kannab see juriidiliselt (mingil põhjusel, kurat teab miks) rohkem kaalu.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 17.09.2008 13:15:33 vasta tsitaadiga

mis lvl rahvas ka on siis ? ise olen alles 16 rvr rank 15
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
Normaalne
HV vaatleja

sõnum 17.09.2008 13:17:17 vasta tsitaadiga

Winenose kirjutas:
Karak-Azgalis eile järjekorda ei näinud. Kell 10 õhtul, mis peaks olema suht-koht tipptund (suuremas osas euroopas siis kell 9 õhtul) pidin restartima ja ei tahtnud seda teha tükk aega kuna eelmine õhtu olin järjekorras istunud, aga eile õnneks ei olnud järjekorda.

Madistamine oli eile vahelduva eduga - panime grupi kokku, et BO-sid võtta, aga keegi teine oli mõni minut varem selle idee peale tulnud, niiet need olid juba orderi omad kui me kohale jõudsime. Siis sai üks RvR PQ tehtud kus esimene 20 minutit kulus terve karja greenskinide minemapeksmisele, siis sai paar korda ka PQ'd tehtud. Mul õnnestus rollida 14 icon_neutral.gif See kõik oli dwarfide maal.

Edasi läksime Nordlandi kus oli suurem hulk rahvast BO-de juures, nii et vastased istusid nii lähedal orderi piirile kui sai ja ülbasid seal. Orderi pool nagu oli ka rahvast, aga mingit korda või organiseerimist ei olnud. Meie grupi 2 tanki ja healer (või 2) ja dps oli suht-koht otsustav jõud seal. Võeti vastase melee enda peale ja siis kõik see wizardite ja inseneride kamp kes seal varem kohal oli sai rahulikult lahmida. Kokku läks seal umbes tund aega mille jooksul me surusime destructioni kahest Battlefield Objectivist välja ja siis oli niisama vastastikku healerite lahing kus keegi eriti ära ei surnud.

Õhtu lõpetamiseks tegime empire chapter 3-s kõik 3 PQ-d ära ja liikusime chapter 4 juurde, aga siis ma crashisin ja olin liiga unine, et tagasi minna.

Expi ja renowni kogu selle läbu pealt eriti ei tulnud, suurem osa expi tuli paarist rvr scenariost (eile võitsime kõik mis tegime). Kogemusi aga tuli kõvasti juurde. Mulle kui healerile on see grupiga koos töötamine väga oluline, ma õpin tanke tundma. Et keda on vaja millal healida, jne. Üks tank on level 11, teine level 9 ja vahe on ikka suuuur.

Guildi rank on 2.5 hetkel ja tiksub jõudsalt ülespoole icon_smile.gif

Damn Winenose, ajad mul suu vett jooksma ja mõtted rerollimisele Karak-Azgalisse. Samas on raske RP-serverist lahkuda seal oleva mõnusa rahva tõttu ja ma rohkem casual player võrreldes teie pundiga (vähemalt teie leveleid vaadates jääb selline mulje).
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 17.09.2008 13:27:00 vasta tsitaadiga

Nah, meie levelid on 9-12 alles. Eile oleks võinud pushida edasi, aga leidsime et tier 1 erinevate asjade uurimine ja proovimine on ehk huvitavam kui niisama questide krõbistamine.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Warhammer Online mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 97, 98, 99  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.