Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
eShelobik
HV Guru

|
16.09.2008 10:39:44
|
|
|
ottf, aga mis arvuti sul siis on? tahaks lihtsalt võrrelda, et kuidas sul selline ikaldus seal on ja mul kõik sujuv
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
sammal
HV vaatleja
|
16.09.2008 10:40:09
|
|
|
ottf kirjutas: |
Toon sulle veel näite... paljud juba kasutavad seda featuuri ära, näiteks peidab healer ennast kuhugi majataha... ta tuleb sealt välja ainult selleks hetkeks, et castida mõni HOT ja powerful heal. Aga on just võimalus et sel hetkel toimub "animatsioonide nerfimine" ja mina OMA EKRAANIL ei näegi, et see healer oleks kunagi üldse sealt nurgatagant väljas käinud sest kõik tema animatsioonid jäävad sinna majataha.
SEE ongi probleem... |
Kõige pikem heal mis on on 3 sec casting time, kõige kiirem on instant. Palju dammi suudad sa lasta kui ma astun välja castin instant hot'i ja instant heali? kas see damage on määrav? või ma astun nurga taha ja panen endale hoti peale ja valmis?
Kas äkki see taktikaline positsioneerimine sunnib sind liikuma? ja mõtlema kuidas see kuradi healer maha saada sealt nurga tagant?(väike hint: stalth + witch elf või witch hunter).
Igal klassil on roll, WAR'i on üsna palju featuure mis ei ole otseselt seotud spellidega aga on väga tugevad kui hästi kasutada(näit: line of sight, collison detection(ei saa vastastest läbi joosta) ja juba nende kahe asjaga saab imesid teha).
|
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
16.09.2008 10:42:42
|
|
|
sammal kirjutas: |
See kaugus kus animatsiooonid on optimiseeritud on kaugemal kui ükskõik millise spelli range, miks peaks ma tahtma neid targetada? |
Sellepärast, et kui ma olen kuri sneaky shadow warrior või mõni muu veel kõvem melee dps siis ma tahan näha kuskohas on distantsil see manki kellele on mul vaja lõuga anda, et ta ei saaks oma tanki healida kes hoiab nodet kinni!
Vahet ei ole kas ma ulatan temani laskma või mitte... aga KUI MA EI NÄEGI, et ta seal on siis ma mõistatangi, et wtf seda tanki nii ropult healib?
See ongi puhas taktika ning tänu sellele koomiksi choppimisele tekivadki situatsioonid kus sa ei näe tegelikku olukorda kuigi tema CHAR võib olla minuoma suhtes täiesti LOS-is
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
16.09.2008 10:43:13
|
|
|
Kõige pikem heal mis on on 3 sec casting time, kõige kiirem on instant. Palju dammi suudad sa lasta kui ma astun välja castin instant hot'i ja instant heali? kas see damage on määrav? või ma astun nurga taha ja panen endale hoti peale ja valmis?
|
Sul on vist lugemisega probleeme? Kui sa ei näe hiilerit maja tagant välja astumas ja uuesti peitu minemas, kuidas sa tead sinna teda jahtima minna?
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
16.09.2008 10:51:27
|
|
|
Blaah see siin kisub meil juba omavaheliseks sõjaks ma arvan, et las see jääda...
eks igaüks võib leida kellegi postist midagi mis talle tundub mõttetu või ülepaisutatuna... samas igalühel meist on omad mängunipid, ootused ja lootused.
Erinevad soovid ja kõik...
Me siin lihtsalt väljendame oma... ja see ei ole mingi arusaama või mõtlemisviisi pealesurumine. Ärge võtke isiklikult
Minul on vot "selline" ootus gameplay osas... Sinul ei ole.. no väga tore mul on sellega probleem, Sinul ei ole kõik on korras tegelikult...
Timbergiga mõtlesime, et võiks parem ühtsele konsensusele jõuda serverite valiku osas... kuhu teeme destro poole ning kuhu orderi?
Kuna Veininina tegi karak azgalis orderi poolel juba otsa lahti siis sinna võiks kõik orderiks koonduda?
Kuna ma ise väga RP fänn ei ole siis bulrokisse mina isiklikult minna ei tahaks....
siin võiks kokku leppida orderi poole siis, et RP asub burlokis ja kus asub core gametype pool?
viimati muutis ottf 16.09.2008 10:55:39, muudetud 2 korda |
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
sammal
HV vaatleja
|
16.09.2008 10:51:30
|
|
|
Scart kirjutas: |
|
Sul on vist lugemisega probleeme? Kui sa ei näe hiilerit maja tagant välja astumas ja uuesti peitu minemas, kuidas sa tead sinna teda jahtima minna? |
Tõsi .
Ottf jama ajasid, kus sa tead et seal maja tag healeri oli ja kus sa tead et sa teda ei näinud? lol
|
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
16.09.2008 10:55:24
|
|
|
|
Sul on vist lugemisega probleeme? Kui sa ei näe hiilerit maja tagant välja astumas ja uuesti peitu minemas, kuidas sa tead sinna teda jahtima minna? |
Tõsi .
Ottf jama ajasid, kus sa tead et seal maja tag healeri oli ja kus sa tead et sa teda ei näinud? lol |
Ma tõin sulle näite... kui ma toon sulle näite siis ma loomulikult tean, et seal on healer >.<
Ma ei saa sulle tuua näidet ilma eelnevalt paika pandud loogiliste faktideta.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
16.09.2008 10:58:25
|
|
|
Olx.. ehk paneks selle serveri nüüd paika? Mina isiklikult ei viitsi rerollida eriti. Samas praegu on tegelane Burlokis alles 7 ja sellises staadiumis veel võib küll.
Rääkige südamelt ära. Kus mängite/ kus tahate mängida ja miks?
Paneme 2 peamist serverit paika (order ja destro).
Eelmine hääletus räägib core rp kasuks ning hääletusest lähtudes on open rvr server välistatud.
Minu ettepanek siis.. valiks kaks core (üks orderi-khm-piidrite, teine destro jaoks) serverit ning kes soovivad, kolivad sinna.
Siiani teemast silma jäänud serverid:
DESTRO
Burlok (Core RP)
ORDER
Karak-Azgal (Core)
Karak Eight Peaks (Core)
Kas on veel mingeid servereid, millest peaks rääkima? Viimase etapina (milleni tahaksin täna jõuda), on teha uus hääletus eraldi serverite kohta.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
16.09.2008 11:00:00
|
|
|
väga mitmed orderi mängijad on KEP'is siiski, seal ka eesti venelaste guild Orderi poolel, kus on ka mõned eestlased... ja #war.ee kanalilt jäi eile silma, et ka sealt mõned on läinud KEP-order. ise ei viitsinud ka destro queutes eile istuda ja tegin KEP- order.
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
sammal
HV vaatleja
|
16.09.2008 11:00:01
|
|
|
Kõik kellel buffide ja debuffidega segadusi, vaadake Shelobi shotte, igal asjal oma värvi raam + nooleke mis näitab üles või alla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
16.09.2008 11:07:13
|
|
|
Kas on veel mõni order/destro server, kus eestlasi mängib?
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Subu
HV veteran

|
16.09.2008 11:09:44
|
|
|
ottf kirjutas: |
See kaugus kus animatsiooonid on optimiseeritud on kaugemal kui ükskõik millise spelli range, miks peaks ma tahtma neid targetada? |
Sellepärast, et kui ma olen kuri sneaky shadow warrior või mõni muu veel kõvem melee dps siis ma tahan näha kuskohas on distantsil see manki kellele on mul vaja lõuga anda, et ta ei saaks oma tanki healida kes hoiab nodet kinni!
Vahet ei ole kas ma ulatan temani laskma või mitte... aga KUI MA EI NÄEGI, et ta seal on siis ma mõistatangi, et wtf seda tanki nii ropult healib?
See ongi puhas taktika ning tänu sellele koomiksi choppimisele tekivadki situatsioonid kus sa ei näe tegelikku olukorda kuigi tema CHAR võib olla minuoma suhtes täiesti LOS-is |
See pigem kogemuse puudumise, kuna klassil on tieris sama skin ( suht tobe unikaalsuse poolest, pmt ainuke vahe on värvimuutmine ja trophyd mida keegi naguinii ei näe) siis pärast teatavat aega tunned neid juba üpris kaugelt ära. Eriti just relvatüübi järgi.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
16.09.2008 11:09:50
|
|
|
Subu kirjutas: |
See pigem kogemuse puudumise, kuna klassidel on tieris sama skin ( suht tobe unikaalsuse poolest, pmt ainuke vahe on värvimuutmine ja trophyd mida keegi naguinii ei näe) siis pärast teatavat aega tunned neid juba üpris kaugelt ära. Eriti just relvatüübi järgi. |
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Subu
HV veteran

|
16.09.2008 11:11:52
|
|
|
See pigem kogemuse puudumise, kuna klassidel on tieris sama skin ( suht tobe unikaalsuse poolest, pmt ainuke vahe on värvimuutmine ja trophyd mida keegi naguinii ei näe) siis pärast teatavat aega tunned neid juba üpris kaugelt ära. Eriti just relvatüübi järgi. |
|
Ja animatsioonide optimeerimine aitab sul siis nurga taha näha?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
16.09.2008 11:13:18
|
|
|
Hiljemalt täna 22.00 teen viimase serveri polli ära, mille tulemusena selgub ka kaks serverit, mille nimed lähevad mängu esimesse postitusse ja võibolla ka antud teema pealkirja ajutiselt.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
16.09.2008 11:18:25
|
|
|
No ma tegin uue destro chari Axe Bite Passi, RP's peamine asi pole selles et mina ei viitsi RP eriti teha, asi on selles et tahaks ikka uue rahvaga ka tutvuda ja kõik ajavad sellist jama nagu nt. "I am Arsehole, the son of the three headed stinky king." jne. Selline asi hakkab suht üle viskama kui sa igalpool kuulad seda kui hakkad kellegagi rääkima
No tegelt ma võin ju veel proovida seal harjuda natuke, äkki lähebki lõbusamaks. Aga nüüd lõi mul sisse jälle see tunne et ma ei tea mis chariga mängida -.- Ma olen selline inimene kellel ei meeldi eriti sellise chariga mängida keda lihtsalt kohtab absoluutselt igalpool. Ma rollisin algul zealoti RP servus, tuli välja et iga teine inimene oli zealot x_x Igatahes ma vb teen Maguse.
EDIT: aga need "õiged" WAR playerid võiks tulla IRC'usse kah .. #war.ee seal saaks veel rääkida serverist ehk ja värk.
viimati muutis veso 16.09.2008 11:20:10, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
16.09.2008 11:18:27
|
|
|
axe bite pass on venelaste server.. irw..
Veso kas sa oled meie kalli idanaabriga ühes serveris enne mänginud? Ma olen nii wowis kui erinevates shuuterites ja võin öelda, et see kogemus ei ole just väga meeldiv.
viimati muutis Timberg 16.09.2008 11:19:06, muudetud 1 kord |
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
16.09.2008 11:18:58
|
|
|
Ja animatsioonide optimeerimine aitab sul siis nurga taha näha? |
Sulle nagu ikka ei jõua kohale, milles on iva? Animatsioonid on nii katkendlikud, et reaalselt võib vend maja tagant välja tulla ja uuesti ära kaduda ilma, et sa teda üldse näeks.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
16.09.2008 11:20:35
|
|
|
Venelase?? Holy god, okei ma tagasi RP'sse
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
16.09.2008 11:39:06
|
|
|
Jerkimine tekib, kui inimesi/NPCsid on kusagil 10 või rohkem. Dwarfide/greenskinnide esimese scenario puhu seal keskel ruumis lipu ümber kogu grupiga kakeldes näiteks üleval rõdul olevad rohelised hiileri-poisid jerkivad päris lõbusalt ja nende targetimine on päris mõnus ajaviide.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
sammal
HV vaatleja
|
16.09.2008 11:43:52
|
|
|
veso kirjutas: |
No ma tegin uue destro chari Axe Bite Passi, RP's peamine asi pole selles et mina ei viitsi RP eriti teha, asi on selles et tahaks ikka uue rahvaga ka tutvuda ja kõik ajavad sellist jama nagu nt. "I am Arsehole, the son of the three headed stinky king." jne. Selline asi hakkab suht üle viskama kui sa igalpool kuulad seda kui hakkad kellegagi rääkima
No tegelt ma võin ju veel proovida seal harjuda natuke, äkki lähebki lõbusamaks. Aga nüüd lõi mul sisse jälle see tunne et ma ei tea mis chariga mängida -.- Ma olen selline inimene kellel ei meeldi eriti sellise chariga mängida keda lihtsalt kohtab absoluutselt igalpool. Ma rollisin algul zealoti RP servus, tuli välja et iga teine inimene oli zealot x_x Igatahes ma vb teen Maguse.
EDIT: aga need "õiged" WAR playerid võiks tulla IRC'usse kah .. #war.ee seal saaks veel rääkida serverist ehk ja värk. |
hehee, veso ära muretse, sa ju alguses kindla rassi alas, st iga 4's või kolmas on sama klass mis sina. Eile sai koos timbergiga ja ühe tuttavaga veel greenskinnide scenariot tehtud, mul zealotina tuli küll unique tunne, polnud ühtegi teist seal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
16.09.2008 11:49:36
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Olx.. ehk paneks selle serveri nüüd paika? Mina isiklikult ei viitsi rerollida eriti. Samas praegu on tegelane Burlokis alles 7 ja sellises staadiumis veel võib küll.
Rääkige südamelt ära. Kus mängite/ kus tahate mängida ja miks?
Paneme 2 peamist serverit paika (order ja destro).
Eelmine hääletus räägib core rp kasuks ning hääletusest lähtudes on open rvr server välistatud.
Minu ettepanek siis.. valiks kaks core (üks orderi-khm-piidrite, teine destro jaoks) serverit ning kes soovivad, kolivad sinna.
Siiani teemast silma jäänud serverid:
DESTRO
Burlok (Core RP)
ORDER
Karak-Azgal (Core)
Karak Eight Peaks (Core)
Kas on veel mingeid servereid, millest peaks rääkima? Viimase etapina (milleni tahaksin täna jõuda), on teha uus hääletus eraldi serverite kohta. |
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
16.09.2008 11:53:41
|
|
|
Ettepanek:
Azgali - order (kuna seal on juba winenose guild ja company)
KEP-i - destro (kuna ma ei tea miks.. lihtsalt...?)
RP vendadele kellele meeldib mängida black orci ja ennast õhtul katsuda, sobib see Bulrok väga hästi (kuribanaantantsib)
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Normaalne
HV vaatleja
|
16.09.2008 11:56:47
|
|
|
Kas ei ole lõbusam kui eestlaste Order ja Destro gildid on samas serveris? Foorumites spekuleerimise asemel saaks mängus välja selgitada kes keda omab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|