Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mass Effect märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Oakwarrior
HV vaatleja
Oakwarrior

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 12.09.2008 17:33:35 vasta tsitaadiga

Short but sweet ütleks selle peale icon_smile.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
angel
HV Guru
angel

sõnum 13.09.2008 01:28:05 vasta tsitaadiga

ise pikkuse üle veel kurta ei saa kuna ei ole asja läbi teinud

ise olen seal kus
Spoiler Spoiler Spoiler
lisa questid teinud seni kõik ära aga täiesti who gives a big F tunne tekib. Kõik nad on mitte midagi ütlevad ja ühesugused. Ainukesed missioonid mis seni veel huvi pakkunud on need pea questi omad. Seal ikka saab erinevaid kohti kah külastada kuigi needki on suht elutud. Ei tekki tunnet lihtsalt et keegi seal "elanud" oleks. Kõik oleks nagu pandud lihtsalt. Kõik elavad lampi kastide keskel jne. Elu ei ole mängus sees noh. Kohati nagu on midagi aga siis jälle ei ole.

Endal kahjuks vastased kasuks kuna see kuidas kuramuse bio vms tont lennutab inimiesi on fun vaadata + päris üksi kah kõige karja vasta ei saa. AI bugid mis kasutan on nende enda lollus. Osad ei oska läbi ukse tulla ja siis lähen end nurga taha koguma. Relvade poole pealt vaatan vaid et kõigil oleks kõige parem + armor. Raha on nüüd juba üle 2milli ja omni jura vms on vist üle 500 ühiku ehk siis "häkkimise" peale enam aega ei raiska vaid lähen lihtsamat teed.

Kaaslased on sutsu liiga sisutühjad. Natuke nagu oleks vana bioware sugust sügavust alles aga seegi ära tapetud. NWN1 ja 2 oli ikka palju sügavam see asi.

Ühesõnaga kui sõimata siis ütleks dumbed down konsooli kiddy "rpg". Enne kui keegi sõimama hakkab siis jah... mul on konsool ja jah... mulle meeldis tegelt väga FABLE icon_redface.gif

-EDIT-

tegin just asja läbi ja peaks ütlema et viimane level oli mõnusa graafikaga vähemalt ja omamoodi erinev. Tundub et vaid main story omas mingit mõtet ja tähtsust ning oli nn normaalse sisuga. Need teisejärgulised questid tundusid kokkuvõttes suht mõttetud, üksluised, igavad ja mittemidagi ütlevad ja ei andnud peale skill punktide ja hunniku raha/relvade mitte midagi. Mängu lõpus oli kusagil 2 milli kanti raha jms asju koos ja suht over powered tunne tekkis. Tegelastel ja kogu mängul puudus kohati "hing" ja sügavam sisu. Väga pealiskaudne oli kõik. Main story oli täiesti OK kuid kõrval questid ja tegelased oleks võinud sisukamad olla.

Teist korda läbi tegema ei kutsu kuna midagi uut sealt ei paista tulevat. Vaatasin et kui otsast peale alustada saab sama skilliga tegelase võtta (endal tuli mingi 47 leveliga) ja kui vastaste raskus tase jääb samaks siis vist on eriti easy run (hard mode aitab vast).

Ehk siis läbi tehtud, unistall ja nwn 2 exp kallal edasi uusitama. See vähemalt ei olnud nii kõvasti EA ja igasugu teiste firmade poolt ära nuditud ja lihtsustatud.

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 13.09.2008 01:50:57 vasta tsitaadiga

Mass Effect, alglselt kui ta 360 peale tuli, oli selle publisheriks MS.

Endale just NWN2 ei meeldinud. Olen üritanud ja üritanud seda mängida, aga raibe on kuradi igav.

Mass Effecti universum samas oli ikka väga sisutihe, sai väga hästi asjasse sisse elada. Mäng võib tunduda jah igav, kui dialooge ei kuula/midagi aru ei saa, aga kui kogu mängu oled kõigesse süvenenud, uurid codexist kõik asjad järgi, mis on iga liigi/rassi ajalugu, kuidas nad sinna said, jne. Väga sügava sisuga mäng. Üks parimaid RPG-sid üldse... ja ma olen palju RPG-sid mänginud.

Ja selle seostamine FPS-ga... FPS=First-person shooter. TPS oleks vast adekvaatsem, aga ei nõustu ka sellega. See on Action-RPG. See et seal neid keskaegseid mõõku pole, ei tee sellest kohe lihtlabast shooterit. Täpselt nagu The Witcher, on ka Mass Effect RPG, aga mõõkade asemel on tulirelvad.

Praegu teen teist korda PC peal läbi ja pean tõdema, et konsooli peal tundus parem.
Igatsen PC versiooni peal taga seda, et ei saa aeglaselt jalutada (konsoolil sai analoogi natuke edasi lükates seda teha) ... ma ei tea, see aitas mul rohkem mängu sisse elada ning kitsates siseruumides tegi navigeerimise lihtsamaks, lisaks konsoolil olid menüüde tekstid suuremad, PC versioonil on suht kirbukirjas kõik... aga PC omal on ka 1 väga suur eelis: Pea olematu texture pop-in.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 13.09.2008 02:06:59 vasta tsitaadiga

nwn 2 "kaitseks" võin öelda et asi algas piixult aga seal oli ka sisu ehk siis originaali jääti alles mitte ei kärbitud kõike ära (lugesin vanasti foorumit ja seal oli ikka juttu sellest mis ja kes mängu ei jõudnud ja mis maha võeti, mängitud läbi ja kohati tekkis ka endal tunne et midagi on ... puudu). Ei olnud just parim aga omas veel vaevu sees püsivat "hinge".

Mass Effect i kohta ülteks aga üht -> kuramuse hea konsooli port thumbs_up.gif Ei tekki üldse tunnet et port isegi oleks. Vahest tõmbab fps'i alla (mul ka vsync peal) aga siiski üllatavalt selge ja hea graafika + hästi jooksev mäng. Tavaliselt on need pordid suht piixus (v.a seni gta'd).

Ma kuulasin dialooge. Sain kõigest aru. Aga ikka olid kõrval questid väga väga mõttetud ja igavad. Mitte peerugi ei andnud nad. Isegi codec vms asja uurisin ja kuulasin aga ikka... meh. Aga eks igalühel ole oma arvamus. Ma lihtsalt palju sügavamat ja sisukamat RPG'd saanud mis on tõesti RPG olnud ja ka mänginud üht imo parimat rpg ja fps 'i kooslust kus ei olnud iga dialoog yes / no stiilis. (loe eelnevaid tekste ma vist üritasin seal oma vigases keeles asja ka põhjendada mis asjal viga on)

Asja teeb lihtlabaseks shooteriks minuarust see, et skillide mäng ei ole eriti midagi andev ja kõik stuff on tasuta. Mõõkasid ei igatsegi taga. Tekst oli endal küll väga normul suurusega (1920x1200) ning kui jalutada tahtsin (ma otsisin hoopis kiirendus nuppu kuna tahtsin igavatest kohtadest minema joosta kuna olin juba 1000x seda sama jura näinud aka planeedid) vajutasin Z ja siis liikus asi nagu tigu.

Aga hea seegi te kõik mis tehtud oli töötas. Auto sõit töötas. Rahva loopimine töötas etc. Team isegi mingit aju omas ja ei saanud lambist surma ning oskas ka vist relvi eelistada. See juba tänapäeva mõistes suur saavutus (vanasti tundus asi suht elementaarne + sisukas story + hea graafika.... egas vanasti kergem olnud seda meiejaoks nüüdseks aegunud graafikat teha... ei usu üldse seda et näiteks hl1 tegijatel oli üli lihtne selle mängu visuaalselt poolt teha. )

tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 13.09.2008 02:33:05 vasta tsitaadiga

Kõrvalquestid enamus jah olid suht igavad, eriti selle tõttu, et need siseruumid, kus neid tegema pidid, olid alati samasugused, aga siiski oli mul neid suht huvitav teha just selle "kõrvalstoori (vms.)" pärast.
Näiteks kui mulle öeldi, et mingi meeskond oli kaduma läinud, side nendega katkenud ja saadeti mind neid otsima... suht huvitas kohe, et mis nendest saanud on.

Dialoogid mulle isiklikult küll meeldisid. Võib-olla natuke lihtsad, aga siiski oli ka paar kohta, kus pidi osavust kasutama, et kõige paremat tulemust saada.

Skilli punktide ja nende vajaduse kohta ei oska kommenteerida. Olen koguaeg pannud neid punkte maksimaalse tulemuse saamiseks ja mõtlesin alati läbi, kuhu järgmise skilli punkti panen, vastavalt sellele, mis tiimiliikmeid kaasas kannan, nii et mul sellega alati kõik tip-top.

Endale meenutas Mass Effect väga KotOR-it (samuti Bioware mäng) ja KotOR on 1 mu kõigi aegade lemmikumaid mänge (olen seda vist u. 4-5 korda läbi teinud, sama palju ka teist osa.) ja arvatavasti on ka see 1 põhjus, miks mulle see mäng väga meeldib (kohati lausa nagu KotOR parema graafikaga), aga ma olen kindel, et ta meeldiks mulle ka siis, kui KotOR-seeriat varem mänginud poleks.
Maitse asi arvatavasti jah.

Ei jõua Mass Effect 2-te ära oodata thumbs_up.gif (peaks edasi minema just sealt, kust esimene osa lõppes ja samade otsustega, mida esimeses osas tegid)
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 13.09.2008 02:58:28 vasta tsitaadiga

selles see point oligi et mis kõrval story. see oli nii sisu vaene ja veider et nagu ei olekski midagi olnud... lugesin kõik ja uurisin kõik aga ikka oli peale läbi tegemist... "meh selle jura pärast pidingi tükk aega mässama vä". Värvikust ja sisu ei olnud. Nagu lugu ühest metall lusikast mis nüüd vedeleb tänava peal...
Oleks võinud olla ka rohkem suuri linnu nagu see sitatell vms asi. Üks oli natuke mõõtu võttev aga jah... lühike ja paar karpi ainult kus paar kasti ja inimest kes keeldusid minuga rääkimast kuna neile ei olnud teksti antud (arvatavasti ei tahetud anda neile tekste kuna kõik asjad pidi ju sisse lugema mis ei mõjunud eriti hästi raha teenivale firmale). See laguneva koha level (kes mänginud teavad icon_smile.gif ) oli aga omamoodi kena. Midagi erilist seal ei olnud aga vähemalt "tausta screen" oli huvitav.

Seda teise osa algust samade otsustega nagu seal tegid kõlab natuke kahtlaselt. Kuigi jah mängu sees väga palju valikuid ei olnud minuarust (nu ma tea mis oleks tulnud siis kui oleks see "tahad molli saada" suhtumine olnud). Enamasti lubatakse sellist asja teha aga siiani on nähtud et ei tehta midagist. Pannakse mingi lamp video sellest mis enne juhtus ja siis jätkadki oma ringi tatsamist.

Keegi aga teab wtf sellega oli
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
axeon
HV vaatleja
axeon

sõnum 13.09.2008 09:57:07 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
selles see point oligi et mis kõrval story. see oli nii sisu vaene ja veider et nagu ei olekski midagi olnud...

Kas sa tõesti usud, et selliseid mänge on/hakkab olema massiliselt, kus kõrvallood orkestreeritakse sama huvitavalt kui põhilugu?
Sarnase arhitektuuriga laborid/kaevandused erinevatel planeetidel on ehk mõistetav, paljukest seda konkurentsi kosmoserajatiste ettevõtluses ikka on ning eesmärk ei ole ju villade ehitamine mallorcale

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 13.09.2008 12:32:27 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:

Seda teise osa algust samade otsustega nagu seal tegid kõlab natuke kahtlaselt. Kuigi jah mängu sees väga palju valikuid ei olnud minuarust (nu ma tea mis oleks tulnud siis kui oleks see "tahad molli saada" suhtumine olnud). Enamasti lubatakse sellist asja teha aga siiani on nähtud et ei tehta midagist. Pannakse mingi lamp video sellest mis enne juhtus ja siis jätkadki oma ringi tatsamist.

No ikka oli küll. "Paragon" poolega pole veel läbi teinud, aga esimest korda "Renegade" poolega läbi tehes võis ikka väga palju drastilisi otsuseid teha.
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.09.2008 09:26:14 vasta tsitaadiga

Oleks abi vaja.Ei oska edasi minna kuhugi:
Spoiler Spoiler Spoiler

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 15.09.2008 09:27:40 vasta tsitaadiga

sul vaja häxxor skilli tugevamat. ise sain igatahes selle masinasse sisse muukides mingi "ajuvabalt lihtsa" mõistatuse tööle ja oligi kõik. Sellepärast ongi alati kasulik see "armorit mitte vahetava" olendiga ringi jäija. Siis on enamasti kõik uksed lahti.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.09.2008 09:53:23 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
sul vaja häxxor skilli tugevamat. ise sain igatahes selle masinasse sisse muukides mingi "ajuvabalt lihtsa" mõistatuse tööle ja oligi kõik. Sellepärast ongi alati kasulik see "armorit mitte vahetava" olendiga ringi jäija. Siis on enamasti kõik uksed lahti.

Kes see olend siis on?.Siis järgmine kord tean,et kui laevast välja astun tirin selle tüübi kaasa icon_wink.gif

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 15.09.2008 10:10:09 vasta tsitaadiga

ee mäleta mis selle vandi nimi (mängus ei jäänud üldsegi tegelaste nimed meelde... eriti ei kottinud nende saatus). See oli see naissoost isik kes seal masina ruumis sul pärast pesitses. Võta see kaasa kellel elektroonika ja häxxordamise skill kõige kõrgem.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.09.2008 10:29:52 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
See oli see naissoost isik kes seal masina ruumis sul pärast pesitses. Võta see kaasa kellel elektroonika ja häxxordamise skill kõige kõrgem.

Spoilerdasid veits ära mulle icon_biggrin.gif .Aga vaatasin jah,et see tibin tundub midagi jagavat.Ise veel pärast mõtlesin,et krt oleks kohe pidanud ta tiimi kutsuma thumbs_up.gif .

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 15.09.2008 10:31:51 vasta tsitaadiga

Tea kuidas spoilerdasin... see mis tegelased sa endaga kaasa saad on ju kohe näha icon_razz.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.09.2008 10:33:03 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
Tea kuidas spoilerdasin... see mis tegelased sa endaga kaasa saad on ju kohe näha icon_razz.gif

No spoilerdasid kuna ta tiimiga liitub mitte selle,et ta liitub icon_lol.gif

tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 15.09.2008 12:21:52 vasta tsitaadiga

Ta mõtles Tali't, seda quariani. Kohtusid temaga juba Citadel Stationis.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.09.2008 12:26:11 vasta tsitaadiga

xtriz kirjutas:

Aga see tibin on mul koos selle Sareni liigikaaslasega kaasas ju icon_eek.gif .Kuidas ma tema võimed siis tööle rakendan? icon_eek.gif

tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 15.09.2008 12:29:51 vasta tsitaadiga

oot, mis mõttes quarian armorit ei vaheta? mul on talle colossus x selga aetud.
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 15.09.2008 13:00:43 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
xtriz kirjutas:

Aga see tibin on mul koos selle Sareni liigikaaslasega kaasas ju icon_eek.gif .Kuidas ma tema võimed siis tööle rakendan? icon_eek.gif

Ma ei tea... kuidas sul skillipunktid jaotatud on? Ma isiklikult arendasin Talil põhiliselt Decryption ja Electronics, need ajasin pmst. põhja ja alles siis hakkasin tema teistele skillidele tähelepanu pöörama (et saaks shotguni equippida, quarian machinist jne.)

Kui piisavalt skillipunkte pole, et häkkida, võib ka omni-geeli kasutada, aga iseasi, kas sul seda jagub.

Seda ka veel, et kui tavaliselt tassid neid kahte kaasas, siis arenda ainult ühe characteriga decryption/electronics ja teisega arenda midagi muud, muidu on nagu skillipunktide raiskamine.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.09.2008 13:01:05 vasta tsitaadiga

xtriz kirjutas:
tomorrow kirjutas:
xtriz kirjutas:

Ma ei tea... kuidas sul skillipunktid jaotatud on? Ma isiklikult arendasin Talil põhiliselt Decryption ja Electronics, need ajasin pmst. põhja ja alles siis hakkasin tema teistele skillidele tähelepanu pöörama (et saaks shotguni equippida, quarian machinist jne.)

Kui piisavalt skillipunkte pole, et häkkida, võib ka omni-geeli kasutada, aga iseasi, kas sul seda jagub.

Seda ka veel, et kui tavaliselt tassid neid kaasas, siis arenda ainult ühe charakteriga decryption/electronics ja teisega arenda midagi muud, muidu on nagu skillipunktide raiskamine.

No hetkel endal vist omnigeeli kuskil 100 ringis ja kaaslastel umbes samasse kanti.

tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 15.09.2008 13:04:38 vasta tsitaadiga

No ma alguses ei saanud sinu tekstist hästi aru, ei mäleta seda kohta kah eriti, praegu teen teist korda läbi, seal veel ei ole, aga minu meelest oli see mingi "pusle" kus pididki mingi rõhu vms sinna vahele sättima. Ei mäleta eriti, vaata neid juhiseid... vist ei pidanudki seal neid skillipunkte vaja olema.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.09.2008 13:14:40 vasta tsitaadiga

xtriz kirjutas:
No ma alguses ei saanud sinu tekstist hästi aru, ei mäleta seda kohta kah eriti, praegu teen teist korda läbi, seal veel ei ole, aga minu meelest oli see mingi "pusle" kus pididki mingi rõhu vms sinna vahele sättima. Ei mäleta eriti, vaata neid juhiseid... vist ei pidanudki seal neid skillipunkte vaja olema.

Selle ära teen mis siis juhtub?.Avaneb mingi salauks vms? icon_razz.gif

tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 15.09.2008 13:32:34 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
xtriz kirjutas:

Ei, minu meelest enne edasi ei saanud, kui see ära tehtud.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.09.2008 13:34:36 vasta tsitaadiga

xtriz kirjutas:
tomorrow kirjutas:
xtriz kirjutas:

Ei, minu meelest enne edasi ei saanud, kui see ära tehtud.

Ok.Homme proovib icon_razz1.gif thumbs_up.gif

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 15.09.2008 14:36:33 vasta tsitaadiga

omnigel vms värki on ju mängus piisavalt... ise ainult sellega "häxxisin" kui olin enamus tegelased kätte saanud... pärast mängu lõpus jäi 400-500 ühikut seda üle.

Tegelaste skillid rakenduvad automaatselt. Ise sa teisi tegelasi valida ei saa. Ainuke asi mida määrata saad on see kas auto level up või ise paned. Ning mil määral nad oma võimeid kasutavad. Ehk siis kas ise võtavad vastasel kratist kinni oma über võimetega või pead alati ette näitama. Nõnda sain vähemalt aru. Ise selle manuaal (space) värgiga ei jamanud eriti v.a ise endale keerasin asju peale.

tagasi üles
tige kala
HV veteran
tige kala

sõnum 15.09.2008 16:42:18 vasta tsitaadiga

irw kuidas viitatakse isikutele "see tibin" ja "mingi suvaline vant" jne icon_lol.gif kohe näha ,et tegemist tõeliselt loosse sisse elanud gameritega thumbs_up.gif icon_lol.gif

Muide isiklikult tundus ,et renegade on palju kergem olla + saab kõik pikalt saata 8)

renx09
HV Guru
renx09

sõnum 15.09.2008 16:44:27 vasta tsitaadiga

ee.. mis mõttes kergem? icon_lol.gif
tige kala
HV veteran
tige kala

sõnum 15.09.2008 16:46:31 vasta tsitaadiga

No kui tuleb probleeme, siis saadad kohe pikalt ja lased kõik maha, kergem thumbs_up.gif

Rohkem kraami on ka nii võimalik saada

renx09
HV Guru
renx09

sõnum 15.09.2008 16:47:36 vasta tsitaadiga

aa seda jah, et ei pea pikka dialoogi pidama icon_smile.gif
tige kala
HV veteran
tige kala

sõnum 15.09.2008 16:48:39 vasta tsitaadiga

seda ka icon_biggrin.gif
renx09
HV Guru
renx09

sõnum 15.09.2008 16:52:05 vasta tsitaadiga

nojah, ma teen kolmandat korda hardcore tasemega läbi. suht peas on kõik juba icon_biggrin.gif
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.09.2008 16:55:03 vasta tsitaadiga

tige kala kirjutas:
No kui tuleb probleeme, siis saadad kohe pikalt ja lased kõik maha, kergem thumbs_up.gif

Rohkem kraami on ka nii võimalik saada

Oleks päriselus kah nii icon_cry.gif

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 15.09.2008 16:58:45 vasta tsitaadiga

jah lased maha saadad pikalt ja pärast mõtled et üksluine ja sitt mäng icon_lol.gif
tagasi üles
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 15.09.2008 17:15:51 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
jah lased maha saadad pikalt ja pärast mõtled et üksluine ja sitt mäng icon_lol.gif

mis asi sul sitt on, seks abikaasaga või?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 15.09.2008 18:02:35 vasta tsitaadiga

jah muidugi... kuidas sa teadsid? sa oled nii kuramuse F geniaalne lausa, et Darwin'i auhind on SINU. thumbs_up.gif

Kohati on lihtsalt mõndadel selline "ülevaade" pärast asjast, et run and gun'i stiilis teevad mängu läbi ja siis kukuvad kirema, et mäng oli igav ja üks mõttetu põmmimine käis.

tagasi üles
tige kala
HV veteran
tige kala

sõnum 15.09.2008 18:18:03 vasta tsitaadiga

Ei ei!!!

Teist korda mängides olin renegade ja pidevalt tegin ka selliseid otsuseid et renegade punkte juurde saada ja oli palju rohkem fun kui eismest korda tehes ja paragoniga thumbs_up.gif

angel
HV Guru
angel

sõnum 15.09.2008 18:38:03 vasta tsitaadiga

sedasi jah.. ise igatahes üritasin nagu kirjutasin asjast max'imumi võtta.... aga jah suht meh asi oli.
tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 15.09.2008 20:27:49 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
sedasi jah.. ise igatahes üritasin nagu kirjutasin asjast max'imumi võtta.... aga jah suht meh asi oli.

Maksimumi sa küll ei võtnud, kui viitasid Tali'le (major character mängus), kui "mingile olendile, kes armorit ei vaheta".
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 15.09.2008 20:34:53 vasta tsitaadiga

Lihtsalt ei jäänud need tondid meelde kuna nad olid sisu vaesed... tühjad kestad kes vahepeal midagi mögisesid. Ei viitsinud ka pärast mängu tagasi minna et näidata oma über mängu oskust tegelaste nimede meelde jätmisega. Eriline mõte oleks neid pähe tuupida.
Korraliku sisuga sügavas RPG's jäävad nimed paremini meelde. NWN2 näiteks ei olud erilist probleemi EXP osas pärast meenutada kes mis oli. Asjadele oli rohkem hinge sisse puhutud.

Bioware minuteada kuulub EA alla vms uudis oli vahepeal et ära osteti? See seletaks nii mõndagi.

tagasi üles
axeon
HV vaatleja
axeon

sõnum 15.09.2008 21:37:32 vasta tsitaadiga

Tali oli ju igati uhke ja salapärane tots, jagas tehnika värki ja kesta all võis olla hoopiski küberneetiline olend
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 15.09.2008 22:41:07 vasta tsitaadiga

who gives a f... midagi asjaliku ta ei rääkinud ega eraldi müstilisi queste ta ei andnud. tavaliselt on rpg's sellised tegelased väga pika ja huvitava jutuga ning queste täis. Näiteks lampi kohtad mingi isikuga keda ta tunneb jne jne jne.

näiteks vana bioware rpg -> twarf vms tont kes andis kõigile vasta lõuga ning nautis paari kaklusi ja vastavalt sinu suhtumisse temasse ta ka käitus. Jutt oli ka selline et pidi lihtsalt lugema/kuulama.

tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 15.09.2008 23:34:46 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
Lihtsalt ei jäänud need tondid meelde kuna nad olid sisu vaesed... tühjad kestad kes vahepeal midagi mögisesid. Ei viitsinud ka pärast mängu tagasi minna et näidata oma über mängu oskust tegelaste nimede meelde jätmisega. Eriline mõte oleks neid pähe tuupida.
Korraliku sisuga sügavas RPG's jäävad nimed paremini meelde. NWN2 näiteks ei olud erilist probleemi EXP osas pärast meenutada kes mis oli. Asjadele oli rohkem hinge sisse puhutud.

Bioware minuteada kuulub EA alla vms uudis oli vahepeal et ära osteti? See seletaks nii mõndagi.

EA ostis alles HILJUTI Bioware ära. Kui ta algselt X360 peale tuli, ei olnud Bioware kellegi omand.

Tegelaste nimesid mina, isiklikult pähe ei tuupinud icon_rolleyes.gif Elasin piisavalt sisse ja kõik ja iseenesest meelde.

Ma ütleks hoopis, et NWN2 oli igav.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 15.09.2008 23:41:10 vasta tsitaadiga

see oli suvaline näide ja nagu öeldud algus oli jah nwn2 suht piix. aga vähemalt asjal oli keskel ja lõppu (mis oli loetud sisse koristaja poolt kes õppis alles vist seda ametit) poole sisu ja sügavust.

nwn1 + 2nd exp olid aga omaette tase icon_neutral.gif

Need tegelased kuidas üritada seletada.. olid lihtsalt kahurilihad kes natuke rääkisid ja mingit erilist funktsiooni peale su abistamise ei olnud. Oleks oodanud et mingeid huvitavaid queste tuleb nendega seoses või läbi nende kohtad teisi tegelasi. Näiteks kui kohtled mõnda tegelast hästi ja hoiad tema poole siis tuleb taga mingi quest erald vms. Aga ei. Üks oli aga see oli see klassikaline "mine planeedile mida sa oled 1000x juba näinud" ja too mulle üks asi ära mis oli samasugune missioon nagu kõik kõrval questid.

Aga ok tore et kellelegi meeldib. Ärge muretsega selliseid mänge tuleb veel hulgi ja väga suurtes kogustes. Lihtne toota ja pappi tuleb lademetes. Raha on kõige tähtsam thumbs_up.gif Ise olen tainas, et selle mängu ostsin.

tagasi üles
tige kala
HV veteran
tige kala

sõnum 16.09.2008 14:10:46 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Ise olen tainas, et selle mängu ostsin.

see võtab suht hästi kogu su jutu kokku thumbs_up.gif

angel
HV Guru
angel

sõnum 16.09.2008 15:42:05 vasta tsitaadiga

kritiseerida ei tohi tean seda... peab takka kiitma. Pean vaid biocrap (ea owns) i lehe ragamis võtmed meelde tuletama. Saaks maha ärida (vastasel juhul teine ei saa endale lisa pakke tirida) 8)
tagasi üles
tige kala
HV veteran
tige kala

sõnum 16.09.2008 18:46:45 vasta tsitaadiga

Tohib ikka kritiseerida, aga samas pole vaja ka täitsa maha teha ja tulla siia mõnda teist mängu kiitma, eriti stiilis ,et "nu seal mängus oli mingi suvaline jorss(nime ei mäleta) siis oli veel mingi jorss, siis tegin seal oma 10 missiooni ära nagu, siuke jama oli ,et ei viitsinud nagu teha eriti ja siis sai mäng läbi ,et nagu sitt mäng, mängige nwn2 parem." icon_biggrin.gif
angel
HV Guru
angel

sõnum 16.09.2008 18:53:42 vasta tsitaadiga

Sry et näiteks teise mängu tõin aga lihtsalt see tuli kohe meelde... Oleks über DeusEx'i toonud (mitte segi ajada deusex2'ga mis on ülim piix) aga siis oleks kirutud et jälle kiidad seda mängu icon_biggrin.gif
Ees pool kirjutasin ka oma logavas keeles ka põhjalikuma arvamuse... iseasi kas keegi sellest aru sai. icon_lol.gif

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 18.09.2008 20:39:31 vasta tsitaadiga

mõistliku hinnaga võin enda oma loovutada... karp kena korralik etc plaadid kah kriimudeta. Võtme võid uuesti bioware lehel ära regada et "lisa" pakk tõmmata. Enda maili igatahes koristasin selle võtmega sealt ära.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 21.09.2008 21:53:00 vasta tsitaadiga

Keegi oskab öelda kust Artemis Clau clusterist ma Tiara T`Soni leian?.Ei viitsi absull neid planeete läbi kammima hakata icon_rolleyes.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 21.09.2008 22:02:38 vasta tsitaadiga

igas urkas on vaid üks koht kuhu maanduda.. ei ole eriti raske. Või siis mingi "1000x nähtud" samasugune laev kus midagi peal on. Minuteada antakse ka juhised suht täpselt.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mass Effect mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.