reaalsus on see, et ei usu, et keegi seda müüa tahaks. selle mängu replay value on suur ja lugusi tehakse siiani juurde täies hoos. lihtsam on poest ära osta.
http://konsoolipood.eu/index.php nagu ütles, et neile pidi kunagi juba tulema. Wii versioon on olemas, aga eks neil nende teiste konsoolidega läheb veel veits aega. _________________ TALUSILDID
teeme nüüd nii et sa lähed hangid endale kitarrivõimu ja soovi korral mõned pedaaldi sinna vahele ja ma usun et sa peale seda ei tule enam mõttele ka mitte kitarri läbi arvuti mängida
kitarr+marshall avt20+ts9 tubescreamer = even better
samas, oleks huvitav seda kitarriheerost mingi hetk oma käega järgi proovida... _________________ ..||..
teeme nüüd nii et sa lähed hangid endale kitarrivõimu ja soovi korral mõned pedaaldi sinna vahele ja ma usun et sa peale seda ei tule enam mõttele ka mitte kitarri läbi arvuti mängida
kitarr+marshall avt20+ts9 tubescreamer = even better
samas, oleks huvitav seda kitarriheerost mingi hetk oma käega järgi proovida...
ot:
Teeks küll nii, et läheks poodi ja ostaks võimu, aga rahanatukest pole praegu. Kui hästi läheb ja tööle saan, siis oktoober/november ostan võimu, mitte küll AVT seeria, vaid MG15 Zakk Wylde signature on silma jäänd. Ise suht Zakki austaja ja ta saund/lood meeldivad 1 plokk on isegi olemas, digitech hot head distortion ja siis see marshalli "taskuvõim" on ka, aga see tundub suht kaka olevat. Muidugi kui välja/maale minna, siis suht mugav, ei pea toidet otsima.
Venna MG10KerryKing signature olen näppind aga ei meeldi eriti, kuidagi veider drive on sellel ja ega clean ka eriti midagi erilist pole. Samas mul mingi odav juust pill ka
Selle amplitube/guitar rig süsteemi pluss on see, et väga palju on võimalusi oma saundi loomiseks, samas peab ka vastav helikaart/kõlarid olema, et see pc peal jeblamine ennast õigustaks.
Eem, misasi see valvestate veel on? Kumb siis on, kas võim ise lamp või solid-state?
Hind on suht odav, tundub et on kivivõim
Must Have asi mulle, ainuke probleem on et raha pole et GH3 + kitarri osta . Keegi ei taha oma vana ära müüa äkki ? (Olen seda küsind siin päris mitu korda juba Aga llootus sureb viimasena). Yutubist vaatasin, et osad lood on päris rasked ikka... nt All nightmare long või The Day That Never Come muutuvad poole peal päris räigeks . Aga Ise metallica fanina olen selle albumiga väga rahul ja kindlasti tahan GH peal seda proovida.
A, seoses eelmise postitajaga GHWT-st... et kas World Touri hakatakse ainult koos kitarriga vms ka müüma, sest ma ei näe mõtet trumme ja mici jms osta, ainult oma tarbeks vms... ja ei paku muu asi huvi ka kui aint kitarr... ja kui ei siis ilmselt tasub GH3 kitarr osta ja see GHWT taha pista _________________ Bawse
Mängu kindlasti jah aga ma mõtlesin et mäng koos kitarriga.. World Touri siis... Et nagu kas on selline bundle vms... ilma trummide ja mikkerita. _________________ Bawse
311 - Beautiful Disaster
30 Seconds To Mars - The Kill
Airbourne - Too Much Too Young
The Allman Brothers Band - Ramblin' Man
Anouk - Good God
The Answer - Never Too Late
At The Drive-In - One Armed Scissor
Beastie Boys - No Sleep Till Brooklyn
Beatsteaks - Hail to the Freaks
Billy Idol - Rebel Yell
Black Label Society - Stillborn
Black Rebel Motorcycle Club - Weapon of Choice
blink-182 - Dammit
Blondie - One Way or Another
Bob Seger & The Silver Bullet Band - Hollywood Nights
Bon Jovi - Livin On A Prayer
Bullet For My Valentine - Scream Aim Fire
Coldplay - Shiver
Creedence Clearwater Revival - Up Around The Bend
The Cult - Love Removal Machine
Dinosaur Jr. - Feel The Pain
The Doors - Love Me Two Times
Dream Theater - Pull Me Under
The Eagles - Hotel California
The Enemy - Aggro
Filter - Hey Man, Nice Shot
Fleetwood Mac - Go Your Own Way
Foo Fighters - Everlong
The Guess Who - American Woman
Hush Puppies - You're Gonna Say Yeah!
Interpol - Obstacle 1
Jane's Addiction - Mountain Song
Jimi Hendrix - Purple Haze (Live)
Jimi Hendrix - The Wind Cries Mary
Jimmy Eat World - The Middle
Joe Satriani - Satch Boogie
Kent - Vinternoll2
Korn - Freak On A Leash
Lacuna Coil - Our Truth
Lenny Kravitz - Are You Gonna Go My Way
Linkin Park - What I've Done
The Living End - Prisoner of Society
Los Lobos - La Bamba
Lost Prophets - Rooftops (A Liberation Broadcast)
Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama (Live)
Mars Volta - L'Via L'Viaquez
MC5s Wayne Kramer - Kick Out The Jams
Metallica - Trapped Under Ice
Michael Jackson - Beat It
Modest Mouse - Float On
Motörhead - Overkill
Muse - Assassin
Negramaro - Nuvole e Lenzuola
Nirvana - About a Girl (Unplugged)
No Doubt - Spiderwebs
NOFX - Soul Doubt
Oasis - Some Might Say
Ozzy Osbourne - Crazy Train
Ozzy Osbourne - Mr. Crowley
Paramore - Misery Business
Pat Benatar - Heartbreaker
R.E.M. - The One I Love
Radio Futura - Escuela De Calor
Rise Against - Re-Education Through Labor
Sex Pistols - Pretty Vacant
Silversun Pickups - Lazy Eye
Smashing Pumpkins - Today
Steely Dan - Do It Again
Steve Miller Band - The Joker
Sting - Demolition Man (Live)
The Stone Roses - Love Spreads
Stuck In The Sound - Toy Boy
Sublime - Santeria
Survivor - Eye of the Tiger
System of a Down - B.Y.O.B.
Ted Nugent - Stranglehold
Ted Nugents Original Guitar Duel Recording
Tokio Hotel - Monsoon
Tool - Parabola
Tool - Schism
Tool - Vicarious
Trust - Antisocial
Van Halen - Hot For Teacher
Willie Nelson - On The Road Again
Wings - Band on the Run
Zakk Wyldes Original Guitar Duel Recording
OMG BLSi Stillborn on sees!!!
OMG ZAKK WYLDES RECORDING!!! Good luck trying to beat him on expert!
Sama siin! Aint loodan et see liiga kallis pole _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Ma vist kavatsen pigem kellegilt laenata seda mängu... Trummid ja Mic ei paku erilist huvi, ning päris kitarri ja Guitar Herot vaheldumisi mängida on raske... Need on niivõrd erinevad asjad, et ma ei saa aru, kuidas keegi tolvan võis siin foorumis öelda, et kui guitar herot oled mänginud, siis oskad päris kitarri ka mängida
Jõhkralt suur on küll see Metallica album, mingi 1.34 giga kui ma nüüd ei eksi. Päris kaua pidin tirima oma kahtlase väärtusega ühenduse taga seda. Aga käes ta on ja päris lõbus on mängida. Mõni lugu on muidugi eri kuradi raske. Kusjuures need, mida siin mainiti, olid ühed suht lihtsad lood (mediumiga mängin). Unforgiven III oli küll isegi mediumiga krdi raske, nibin-nabin jõudsin üldse lõpuni.
Aga tahaks rohkem näha sellist albumite müüki GH-le:D Muidu eriti ei osta midagi, aga niimoodi olen nõus ostma küll.
Ja rääkides World Tour'ist, siis on endal kah plaan ikka täiskomplekt ära osta, kui just liiga kallis pole.
Jõhkralt suur on küll see Metallica album, mingi 1.34 giga kui ma nüüd ei eksi. Päris kaua pidin tirima oma kahtlase väärtusega ühenduse taga seda. Aga käes ta on ja päris lõbus on mängida. Mõni lugu on muidugi eri kuradi raske. Kusjuures need, mida siin mainiti, olid ühed suht lihtsad lood (mediumiga mängin). Unforgiven III oli küll isegi mediumiga krdi raske, nibin-nabin jõudsin üldse lõpuni.
Aga tahaks rohkem näha sellist albumite müüki GH-le:D Muidu eriti ei osta midagi, aga niimoodi olen nõus ostma küll.
Ja rääkides World Tour'ist, siis on endal kah plaan ikka täiskomplekt ära osta, kui just liiga kallis pole.
See album on selleks nii suur, et selle saab hiljem World Tour-ile convertida
Krt... ox.ee-st ei vastata, et millal neil asjad müüki tulevad Tahaks juba _________________ Bawse
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.