Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Scart
HV Guru

|
13.09.2008 20:18:26
|
|
|
Nojah, aga mida see "if you decide to continue" seal tähendab, selles on iva vähemalt minu jaoks.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
13.09.2008 20:22:44
|
|
|
Ikka kui retail key sisestad ja oled OB võtme ennem samale kontole sisestand siis visatakse +7 päeva.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
13.09.2008 20:25:31
|
|
|
piimaPAKK, OB võtit ei saa ju enam sisestada
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
1 :: |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
ShinsouY
HV kasutaja
|
13.09.2008 20:33:49
|
|
|
wait. 7 päeva veel betat ?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
13.09.2008 20:37:10
|
|
|
Kas ma saan õigesti aru, et:
1) Serverid lähevad täna öösel maha
2) Kõik charid saavad kustutamist
3) Homme algab Early Access
4) 18 september, kui on tava-release, saavad beetamängijad veel mängida 7 päeva kõrvuti mängu reaalselt tellinutega või antakse lihtsalt OB ja täismängu konto koodid sisestanud inimestele tasuta 7 päeva?
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
13.09.2008 20:58:51
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Hetkel paistab serveriks tulevat Burlok (EN Core RP DESTRO).
Kui teil on eestlastest tuttavaid, kes hakkavad EU WAR'i mängima, siis edastage neile ka info. |
MILLEKS core? PVE mängimiseks wowist ei piisa või?
Mis point sellel open world pvp-l siis üldse on kui mul on valikuvõimalus seda vältida ja rahus kanu farmida????
See on täpselt sama crap värk kui PVE mängijad ronivad wowis PVP serveritesse ja kukuvad seal vinguma kui keegi neid gankib või, et miks nii väike raidi huvi on ning miks kõik bg/arenat teevad....
Siinkohal olen pots4t4j4ga täitsa nõus: "core ja rp ka veel tule taevas appi kes selliseid lolle asju välja mõtleb ?"
loodan, et mõtlete ikka ümber mõne open rvr kasuks....
warhammer , teh ultimate roleplay player versus eviroment gaemh -.- its just not menant to be teh pvp gaem u no!?
Scart kirjutas: |
Kas ma saan õigesti aru, et:
1) Serverid lähevad täna öösel maha
2) Kõik charid saavad kustutamist
3) Homme algab Early Access
4) 18 september, kui on tava-release, saavad beetamängijad veel mängida 7 päeva kõrvuti mängu reaalselt tellinutega või antakse lihtsalt OB ja täismängu konto koodid sisestanud inimestele tasuta 7 päeva? |
14. september alustavad või saavad alustada mängimist collectors editioni preorderinud inimesed.
15. september alustavad või saavad alustada mängimist tavalise preorderi teinud inimesed.
18. september saavad kõik mängima hakata kes mängu ostavad.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
13.09.2008 21:14:31
|
|
|
ottf kirjutas: |
14. september alustavad või saavad alustada mängimist collectors editioni preorderinud inimesed.
15. september alustavad või saavad alustada mängimist tavalise preorderi teinud inimesed.
18. september saavad kõik mängima hakata kes mängu ostavad. |
Tubli! Ja kuhu sinu meelest "all beta players" ja nende 7 päeva lähevad?
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
13.09.2008 21:20:49
|
|
|
18. sept hakkab su 30vms tasuta päeva jooksma, nendele nad liidavad 7 kui sa olid open betas.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
13.09.2008 21:39:41
|
|
|
Scart kirjutas: |
ottf kirjutas: |
18. september saavad kõik mängima hakata kes mängu ostavad. |
Tubli! Ja kuhu sinu meelest "all beta players" ja nende 7 päeva lähevad? |
Vaata mis piimapakk ütles
Aga ikkagi nagu päriselt.... core rp? wtf? Kas Timberg teeb nalja või mis jama on?
CORE RP?
"Hello! Im bad little goblin, wu r you?"
"O hai... whats up, hows the weather over there?"
BAN!!!
"You have been banned from core rp server because of violating game rules...." - shiat......
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Celos
Kreisi kasutaja

|
13.09.2008 22:01:26
|
|
|
Ah ära jutusta, reeglid on seal suht lõdvad (nagu igas MMOs), inimesed vähe normaalsemad kui su igapäevane "LOL! DUEL ME CHKN!" WoW tüüp (ärge võtke südamesse noh) ja see jutt, et Core's ainult PVE on kah lollus.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
ShinsouY
HV kasutaja
|
13.09.2008 22:16:13
|
|
|
hakkasin orderit proovima nüüd. Runepriest essa laks ja väga üllatunud :O Dwarfide algusala oli 10x lahedam kui ühelgi destructioni race'l. Keegi orderi poolele ka midagi korraldab? Kui mingi punt oleks siis läheks kindlalt order
Scenariotes nii palju kui ma teinud 1 korra ainult destroga võitnud aga muidu kaotus.. Order parem scenariotes .Kõik võidud
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
13.09.2008 22:23:05
|
|
|
Celos kirjutas: |
Ah ära jutusta, reeglid on seal suht lõdvad (nagu igas MMOs), inimesed vähe normaalsemad kui su igapäevane "LOL! DUEL ME CHKN!" WoW tüüp (ärge võtke südamesse noh) ja see jutt, et Core's ainult PVE on kah lollus. |
No mulle ei anna lihtsalt see rahu, et PVP-ks mõeldud mäng pööratakse PVE-ks.
Jah see "dual me chikn shit" võib RP servus vähem olla kuid kui sa ei saa konkreetselt lõuga anda konflikti tsoonis mõnele mikile siis see on ju jura?! Pead mingit scenariot selleks tegema või flagima... o.O
Ma ei kujuta hästi ette kuidas keepide vallutamis/kaitsmisega RP servus on? Mida rohkem playereid keepis on siis sinna poole antud keepi üle kontrollimine suundub??? kõik istuvad pvp not flagged ja droolivad üksteist...
Meh.... no näis siis
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
13.09.2008 22:26:58
|
|
|
ott ja teised, kes serveri valiku üle sõna võtavad. tutvuge mänguga. tutvuge erinevate serverite reeglitega. tutvuge HV warhammeri teemaga, serverite reegleite ja mängu ülesehituse üle on juba korduvalt arutletud.
kui teil on mingit uut infot lisada, siis olge musid ja tehke seda. kindlasti on paljud teile selle eest tänulikud. lisaks, kedagi ei sunnita. kui on soov open rvr'is või rp open rvr'is mängida, siis laske käia.
Praeguse serverivalikuni on jõutud arutelu tulemusena. Kordan veel kord: kedagi ei sunnita kusagile minema. Serveri nimi warhammeri teema taga on infoks, kui teil on soov minna mujale, siis laske käia ning soovi korral teatage ka teistele eestlastele, kuhu ja miks lähete.
Kena õhtut.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
13.09.2008 22:28:14
|
|
|
Keepid on ju rvr tsoonis kus kõik on flagged anyways.
Asja point ongi selles, et cores on pve pve aladel ja pvp rvr aladel, lihtne ju.
Ainult oma e-peeni kasvatamiseks saad sa open servus pve alal vastaseid taguda, muud mõtet sellel pole.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Celos
Kreisi kasutaja

|
13.09.2008 22:35:22
|
|
|
Ole nüüd, kes seda PVEks pöörab? See on see tüüpiline arusaam, et mängus PvE ja PvP serverid (a'la WoW). Kogu mäng ongi RvR ju. Core ainult selle pärast liputamisega, et inimesi õigetes RvR tsoonides hoida (mitte kuskil lowbiesid gankimas). Võib-olla leveldades näed mõnda tüüpi kellele vastu nosplit vihtuda ei saa, aga kaua sa ikka leveldad. Lõpuks saad ikka 40 täis ja seal on juba kõigil lipuke 'tapa mind' peale pandud. Elder testijad ka ikka vingusid selle openi koha pealt. Ei mäleta küll miks, aga ei soovitatud seda kellelegi.
RP koha pealt ma ei tea kuidas WoWis asjad käivad, aga kui nüüd aastake tagasi DAoCis tavalised serverid RP omadega kokku viidi hakkasid RP vennad kõigile (kaasa arvatud mulle) tappa andma. Muud seal ei olegi kui lihtsalt vähem värdjad inimesed ma pakun. Muidugi eks üks jama ole see, et kui mäng väga vanaks jäääb, siis uued inimesed kes tulevad lähevad ikka tavalisse core servusse.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
13.09.2008 22:35:39
|
|
|
Ma ei viitsi seda sama juttu enam korratagi. Kui on huvi, küll leiavad siit teemast või mõnest teisest foorumist info üles.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
13.09.2008 22:47:39
|
|
|
Eks jah.. ma pole selles arutelus osalenud ja nüüd ei ole ka õigust tegelikult midagi vinguda
Karm PVP, Karm pvp.... ouch... lol
Nu heaküll see core vs open rvr las olla.... elab core kah üle.
Kuid RP ei ole mitte mingit seost kellelegi nosplisse andmisega.. RP tähendab seda, et sa ei räägi seal servus "mu ema teeb pannkooke" , RP servus räägid sa nagu koblini shaman "I has stik... will kill enemy someday now!"
Lugege neid RP servu reegleid.. vähe geek tunne ei teki, et nagu mingi starwarsi paadunud fännist tola seisad trooperi kostüümis keset virukeskust ja ajad suust mingid "dsibrishit" välja? lol ????
AH savi........
viimati muutis ottf 13.09.2008 22:51:06, muudetud 1 kord |
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
13.09.2008 22:49:28
|
|
|
Asi ongi selles, et pvp ei ole karm. Saad surma ja siis pead jooksma veits, keegi ei võida midagi keegi ei kaota midagi, mõttetu.
Kui sa kaotaks surres kogu geari vms siis oleks asi hard core, praegu sa lihtsalt kaotad natuke aega ja närve.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
13.09.2008 22:54:05
|
|
|
Järeldus siis WAR-i kogu mängu mõte on mõttetu?
Heaküll... eks mängus näeme ja klaarime tappa
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
13.09.2008 23:01:57
|
|
|
Rvr areates ei ole mõttetu aga nendes oled sa ka core servus flagitus, raske aru saada vä?
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
jancool
HV kasutaja

|
13.09.2008 23:15:31
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Praeguse serverivalikuni on jõutud arutelu tulemusena. |
Olen teemat ikka vaikimisi jälginud, kuid ei saa aru küll kust selline arutelu tulemus.
Pakun välja vastav Poll teha vms, siis näeks kui suur osakaal rahvast mida soovib.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
14.09.2008 00:34:27
|
|
|
njah, päev kodust ära ja koju jõudes miski imelik üllatus, RP server ... arvatavasti ma siiski ei ühine sellega..
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
rasmer
HV kasutaja

|
14.09.2008 01:21:51
|
|
|
Mina ilmselt liigun kuhugi core(mitte RP serverisse) Bright Wizardina.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gasteropod
HV vaatleja

|
14.09.2008 08:45:21
|
|
|
Ma lähen ka core - non rp servusse. Timberg on nagu Cartman oleks ta öelnud et open on tore ja lahe siis kõik oleks seda tahtnud.
Tehke jah poll. Suht kindel et suurem osa voteib non rp.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
14.09.2008 09:01:09
|
|
|
Sain ka eile enda pre-orderi koodid kätte ja pea 24h jooksul on siis õnnestunud ennast kodukal ära regada ja 50% clientist alla tõmmata. Kodukal sisse ei saa logida, et saaks koodid ära panna...
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|