Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Otsin intranet´i või analoogi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
morpheus
HV vaatleja

sõnum 13.11.2007 16:44:16 Otsin intranet´i või analoogi vasta tsitaadiga

Ehk on õige alateema all.

Ausalt öeldes ma ei kujutagi täpselt ette, mis asi see on mida mul vaja on. Aga ma seletan, ehk oskab keegi juhatada, kuhu pool liikuma peaksin hakkama.

Mul on firmale vaja läbi interneti kohta, kuhu pääsevad ainult minu poolt registreeritud kasutajad sisse. Seal peaks olema kontaktide koht, foorum ja pildialbum. See peaks olema ju intranet? Sooviks muidugi leida tasuta variandi kuid kuna see on üsna ebatõenäoline, siis sobib ka tasuline variant (ehk siis ühekordse tasuna). Oma veebiserver suuuuure kettamahu ja mysql´ide ja muude huina muinadega on olemas. Pool päeva olen juba tulutult googeldanud aga tulemus on ikka üsna null. Leidsin sellise koha nagu http://www.intranet.ee/. Seal on olemas kõik, mis vaja aga pakuvad ainult kuni 25 mega tasuta või 499.- kuu. Ühte on vähe ja teist on palju.

Ehk keegi viitsiks ise sellise asja valmis kirjutada? Või oskab mind juhatada kuhugi lehele. Igasuguse info eest tänulik

martin@auto.pri.ee

Spott
HV Guru
Spott

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.11.2007 17:53:50 vasta tsitaadiga

sourceforge.net on su sõber ja märgusõnaks intranet

Samas võid sa selle sinu kirjeldatud asja ka suvalise CMS-i baasil lihtsalt püsti panna, lihtsalt kasutusõigused tuleb paika panna. Võid ka täiesti tavalised eraldi rakendused kuskile paigaldada ja kogu kraami näiteks htaccsessiga ära kaitsta.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Taavi_R
HV Guru
Taavi_R

sõnum 14.11.2007 13:11:21 vasta tsitaadiga

http://punbb.org/
+
http://www.punres.org/

Lisa nii palju asju kui vaja. Endal suht suurel organisatsioonil (ca 2000) on see kasutusel. Galerii, dokumendid, kalendrid, Messenger, foorum, uudistelist jne.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
morpheus
HV vaatleja

sõnum 19.11.2007 18:55:28 vasta tsitaadiga

Aitäh mõlemale. sourceforge.net on peale viiendat päeva seal tuhlamist juba üsna tüütuks muutunud, alguses paistis hea sõbrana. Päris palju huvipakkuvaid asju on läbi vaadatud ja katsetatud kuid tulemus üsna nullilähedane. Ei ole leidnud midagi head icon_sad.gif Ja punbb on tõesti super kuid mina teda korralikult tööle ei saa. Ehk oskab keegi soovitada midagi hästi lihtsat ja toimivat. Need sourceforge´s olevad on enamasti üsna mahukad ja sajakümne erineva mooduliga, kuid kui on nii palju lisavidinaid siis tekib tihti võimalus, et ükski neist ei tööta korralikult.

ja jälle olen alguses tagasi icon_sad.gif

Spott
HV Guru
Spott

sõnum 20.11.2007 10:37:41 vasta tsitaadiga

Enne valiku tegemist tuleb endale põhjalikult selgeks teha, mida sa üldse vajad. Niisama intraneti peale otsides ei leia loomulikult midagi. Ja sinu kirjeldatud asjad - tavaline CMS, kus vastavad õigused kinni keeratud. Drupal näiteks väga hea näide ja Joomla jne jne. Sest intranetid sisaldavad endas alati palju muid asju, mida tegelikult tõsise intraneti puhul vaja läheb (keskne kontaktide haldus, dokumendi haldus, arvete haldus jne jne).
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
morpheus
HV vaatleja

sõnum 12.09.2008 13:35:31 vasta tsitaadiga

Leidsin omale enam vähem sellise asja nagu vaja. Nimi on küll perekonna cms aga oma asja ajab ära icon_smile.gif
http://www.familycms.com

Fotoalbum, foorum ja kontaktide rida on olemas. Väheke css´i modimist ja asi töötab ja näeb hea välja. Ehk on kellelgi kasu.

Taavi_R
HV Guru
Taavi_R

sõnum 12.09.2008 16:08:48 vasta tsitaadiga

Aasta aega otsisid? icon_smile.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
morpheus
HV vaatleja

sõnum 12.09.2008 16:40:57 vasta tsitaadiga

Enam vähem icon_smile.gif Aega läks aga asja tast sai. Tegelikult leidsin juba ammu selle süsteemi aga täna hv´s ringi kolades leidsin oma vana teema üles ja panin selle lingi, et ehk on keegi samat asja otsimas.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Otsin intranet´i või analoogi
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.