Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
prints
Kreisi kasutaja

|
11.09.2008 16:16:53
Disk Cleanup-ga probleem |
|
|
kas just probleem aga midagi on mäda
nimelt kas on normaalne kui disk cleanup otsib juba midagi ( kustutab või mis iganes ta teeb ) 2h
teisel arvutil tegi 5 minutiga ja valmis
või peabki nii kaua aega minema ???
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
11.09.2008 16:45:21
|
|
|
vbl teises arvutis oli niivõrd ammu win peale lastud et liiga palju sodi ning lisaks aeglane arvuti+igaugused spywared ja viirused mis arvuti aeglaseks tegid andsid sule sellise tulemuse 5 tundi kuigi ei tahaks uskuda et nii kaua
_________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
peacemaki
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
12.09.2008 00:43:12
|
|
|
Juhul, kui Disk Cleanupi pole masinas ammu tehtud, siis see kalkuleerimine võib tõesti kauem aega võtta. Lisaks sõltub see arvuti tehnilistest näitajatest samuti.
Kõik on normis. Oota, kuni puhastama hakkab. Mõnel masinal olen 4+ tundi oodanud Compacting Files järgi
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
12.09.2008 10:09:56
|
|
|
ammu aega tagasi tegi mul seda 27h j'rjest
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
s4nder
Kreisi kasutaja
|
12.09.2008 19:05:15
|
|
|
Kunagi sain kuuegigasel kõvakettal disk cleanupiga 1,5 giga vabaks, see oli päris ootamatu. Compressing old files võtab jah kõige kauem aega, võid selle tegemata jätta, kui on kiire.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
15.09.2008 11:56:19
|
|
|
Kusjuures Disk Cleanup ei pruugi hakkama saada, kui ruumi on vaid mõni mega. Minul karjus, et ma olen loll, et kustuta midagi, tee ruumi...! Lasin siis käima CCleaneri ning see tegi kobisemata oma töö ära.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|