Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
sosssepp
HV veteran

|
10.09.2008 15:52:09
|
|
|
indrekp kirjutas: |
FD kirjutas: |
alec kirjutas: |
indu kirjutas: |
3 päeva selline nett olnud ...
45 min on ja 3 min ei ole siis jälle on ja siis ... "vahelduvvool" |
Nädalavahetusel oli samamoodi, suht tunnise vahega ainult. |
mul on 2 aastat olnud pidevalt neti hakkimist aga nüüd on viimastel päevadel hakanud üsna tihti katkema.
Elion on vahetanud 2x boxi, tehnikud ei julge enam tulla, aga sain teada ühelt tuttavalt, et tal oli sama probleem ja lasi omale boxile hoopis vahetada vooluadapter (tehnik andis mingi läpaka või voolumuutmise adapteri) ja sellest lõppesid tal jamad. Väidetavalt box tahab hoopis pisut kraadi rohkem voolu kui tehase poolt antud. Ise ma ei uskunud seda, aga nüüd peab vist kah nõudma...  |
Tõsi, probleem on just 546 ruuteriga ning vanemat tüüpi toiteadapderiga, kõik töötaks kenasti kui pinge 230V pidevalt oleks, jahedal ajal lükkavad korrusmajades aga elanikud oma el.radikad sisse ja pinge võrgus langeb. Selle peale teeb ruuter restardi või viskab dsli maha.
Lahendus on Esindustes olemas ja see maksab 190kr, ehk uus toiteadapter mis 22V vahelduvvoolu väljastab 18V asemel. Nii peaks nett püsima.
NB! Tootja laiutas selle peale ainult käsi ja lubas edaspidi uusi adaptereid kaasa panna kuid olemasolevaid ringi ei vaheta kuna probleem on elektris mitte toiteplokis. |
Kas tõesti kõiguvad meil pinged nõnda palju? Siis peab EE poole pöörduma ilmselt? Toiteplokid peaks töötama ikka mingis standardiga määratud ettenähtud toitepinge vahemikus. Juhul kui toitevõrgu pinge kõigub enam, ei saa tõesti tootja teha muud, kui käsi laiutada,aga ilmselt nemad ka ikkagi säästavad kus võimalik.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nika0
HV veteran

|
10.09.2008 16:45:53
|
|
|
Ma arvan tõesti et peaksid EE pole pöörduma korrusmajas ei tohiks pinge nii jubedalt kõikuda
_________________ Motomehed täidavad kõhtu suu lahti sõites |
|
Kommentaarid: 217 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rix
Kreisi kasutaja

|
10.09.2008 18:34:36
|
|
|
Ruuter tegi täna midagi väga imeliku. Kuulsin seda plõksu, mis ta sisselülitamisel teeb ning nett oli kadunud ning vaadates leidsin, et ruuteri tuled ei põle. Tegu oleks olnud nagu iseenesliku restardiga. Ok, peagi oli kõik iseenesest korras ka, aga varsti tegi seda uuesti. Ning nüüd ei saa enam MSNi, sh ka veebimessengeri. Veakoodi lahendused ei aita. Ruuterile restarti olen teinud. Mida teha?
Tegemist 780WL'ga.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
10.09.2008 19:12:58
|
|
|
Rix kirjutas: |
Ruuter tegi täna midagi väga imeliku. Kuulsin seda plõksu, mis ta sisselülitamisel teeb ning nett oli kadunud ning vaadates leidsin, et ruuteri tuled ei põle. Tegu oleks olnud nagu iseenesliku restardiga. Ok, peagi oli kõik iseenesest korras ka, aga varsti tegi seda uuesti. Ning nüüd ei saa enam MSNi, sh ka veebimessengeri. Veakoodi lahendused ei aita. Ruuterile restarti olen teinud. Mida teha?
Tegemist 780WL'ga. |
lülita välja, lase 5-10min seista ja lülita sisse...kas netti saad?
kas ruuter üle ei kuumene (ilm on jahe, kuid kuidas kodus on)?
enamjaolt seotud iseeneslikud restardid vooluga...soeta endale ups või osta Bandridge 7-pesaga pikendusjuhe (kaitse+filter) 2m peaks aitama
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
10.09.2008 19:17:23
|
|
|
Kas kellelgi on selline jama olnud ,et lähed suva lingile kirjutab et done kuid leht valge.tuleb mitu korda teha F5 kuni viskab lehe üles.
Kas Elionil siis üle Eesti igasat jama ?
|
|
Kommentaarid: 223 loe/lisa |
   |
1 :: |
202 |
|
tagasi üles |
|
 |
vindi
HV kasutaja
|
10.09.2008 21:14:31
|
|
|
pikk teema, ei jõudnud läbi lugeda, aga vaja natuke teoreetilist abi nüüd vastsaadud digitv üles seadmisega.
Niisiis, korterisse on seintesse sisse ehitatud võrgukaablid, pistikud asuvad igas toas. Kaablite kapist tuleb sisse telefoni juhe, mis on mingi tavalise made in china vahejupiga telefonijuhtme siis võrgujuhtmeks, ning juhib tubade seintesse laiali. Elionist saadud ruuter aga sööb ainult telefonijuhet.
Kas on olemas mingi kaabli vahelüli vms, et seinast tulev võrgukaabli pistik lõpeks teises otsas dsl kaabliga (kuhu otsa saaks lükata siis ruuteri), ja kas sellisel kujul hakkaks asi tööle?
ja teine küsimus siis kah, et kas kanaleid on võimalik arvutist vaadata ka üle wifi? või peab tingimata läpakaga ruuteri alla koos kaabliga istuma???
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
toivoku
HV veteran

|
10.09.2008 21:26:48
|
|
|
vindi kirjutas: |
pikk teema, ei jõudnud läbi lugeda, aga vaja natuke teoreetilist abi nüüd vastsaadud digitv üles seadmisega.
Niisiis, korterisse on seintesse sisse ehitatud võrgukaablid, pistikud asuvad igas toas. Kaablite kapist tuleb sisse telefoni juhe, mis on mingi tavalise made in china vahejupiga telefonijuhtme siis võrgujuhtmeks, ning juhib tubade seintesse laiali. Elionist saadud ruuter aga sööb ainult telefonijuhet.
Kas on olemas mingi kaabli vahelüli vms, et seinast tulev võrgukaabli pistik lõpeks teises otsas dsl kaabliga (kuhu otsa saaks lükata siis ruuteri), ja kas sellisel kujul hakkaks asi tööle?
ja teine küsimus siis kah, et kas kanaleid on võimalik arvutist vaadata ka üle wifi? või peab tingimata läpakaga ruuteri alla koos kaabliga istuma??? |
pane tavaline telefoni kaabli pistik sinna võrgu kaabli auku
_________________ roogi räime. |
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
8 :: |
7 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
10.09.2008 21:28:08
|
|
|
Mul sellline küsimus et kas oleks kuidagi võimalik amino pult telekaga ühendada et ei paeaks kasutama kahte pulti ?
Jube tüütu panna telekas käima ühe pealt ja siis hakata kanaleid valima teise pealt !
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
Volum
Kreisi kasutaja
|
10.09.2008 21:41:42
|
|
|
Kas kellelgi on ka hiljuti nett jumala aegalne olnud?
_________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus. |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
E90
HV kasutaja
|
10.09.2008 22:02:08
|
|
|
Volum kirjutas: |
Kas kellelgi on ka hiljuti nett jumala aegalne olnud?  |
Mul praegu oli nett hea 20-30min ikka korralikult koomas.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
5 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
10.09.2008 22:19:01
|
|
|
nu mul ei löö lehed alati lahti nagu eelpool mainisin
|
|
   |
202 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
10.09.2008 23:19:20
|
|
|
Prostituut kirjutas: |
Mul sellline küsimus et kas oleks kuidagi võimalik amino pult telekaga ühendada et ei paeaks kasutama kahte pulti ?
Jube tüütu panna telekas käima ühe pealt ja siis hakata kanaleid valima teise pealt ! |
kumb pult sul on? kas uus või vana?
uue ühendamine teleriga kui vana siis otsi digiboxi kasutusjuhend karbist ylesse
E90 kirjutas: |
Volum kirjutas: |
Kas kellelgi on ka hiljuti nett jumala aegalne olnud?  |
Mul praegu oli nett hea 20-30min ikka korralikult koomas.  |
djkiller kirjutas: |
nu mul ei löö lehed alati lahti nagu eelpool mainisin |
pange dns serveri ip aadressid paika, minul sarnast probleemi pole...ruuter dhcp peal, dns nii ruuteris kui ka arvutis käsitsi paika pandud
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
jyrisa
HV veteran
|
11.09.2008 00:17:47
|
|
|
Ning nüüd ei saa enam MSNi, sh ka veebimessengeri. Veakoodi lahendused ei aita. Ruuterile restarti olen teinud. Mida teha? |
Mul tegi ka ruuter täna umbes samal ajal trikke, ja messenger hakkas alles kella 23 paiku jälle normaalselt tööle.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nika0
HV veteran

|
11.09.2008 02:21:17
|
|
|
jyrisa kirjutas: |
Ning nüüd ei saa enam MSNi, sh ka veebimessengeri. Veakoodi lahendused ei aita. Ruuterile restarti olen teinud. Mida teha? |
Mul tegi ka ruuter täna umbes samal ajal trikke, ja messenger hakkas alles kella 23 paiku jälle normaalselt tööle. |
MSN oli igal pool maas ! MSNi oma probleem oli see poel seotud elioniga !
|
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archibald
HV veteran

|
11.09.2008 08:44:50
|
|
|
Aga see on tüüpiline, MSN ei tööta - lähme kohtusse Elioni ja STV ja Starmani ja Kõu peale. Vahet pole ju, MSN ei tööta ja ruuteri restart ei aita
_________________ http://www.linktr.ee/archik_off |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
155 |
|
tagasi üles |
|
 |
raido357
HV veteran
|
11.09.2008 09:33:45
|
|
|
Kui ei tööta, siis ei tööta, milleks närveerida, tähtsamaid asju pole, millepärast muret tunda ?
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
11.09.2008 10:41:00
|
|
|
raido357 kirjutas: |
Kui ei tööta, siis ei tööta, milleks närveerida, tähtsamaid asju pole, millepärast muret tunda ? |
Täpselt õige suhtumine. Tänapäeva noored ei saa aru, et internet ja MSN pole õhk ja vesi, ilma milleta elada ei saaks.
Lisan, et katkestusi on ikka, minu arvamus muutub küll siis, kui neid on pidevalt, nagu näiteks igal õhtul just kõige magusamal ajal paketikadu (põhjus, miks ma Starmaniga lõpetasin Elioni vastu vahetasin).
viimati muutis sosssepp 11.09.2008 20:22:24, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
2 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
weix
HV vaatleja

|
11.09.2008 17:47:18
|
|
|
Tervist,
konfigureerisin selle õpetuse järgi oma modemi ära. Oman ST546 modemit ja tarkvara versioon on 6.2.29.2.
Siit ka küsimus, kas see on normaalne, et nüüd kui ma panen digi tv käima ( nii arvutist kui boxis ) hakkavad kõik tulukesed modemi tagaosas plinkima? Mure on selles, et see mõjub ka wifi ruuterile ( wlani ja etherneti tulukesed vilguvad ) ja üle wifi ei saa korralikult internetis lehitseda samal ajal kui telekat vaadatakse.
On sellele rohtu?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alvaaro
HV Guru

|
11.09.2008 19:00:36
|
|
|
Tea kas kellelgi veel on nii aga kuidagi kõigub see nett neil.Mängida on pea võimatu sellise meeletu lagiga küll.
|
|
Kommentaarid: 216 loe/lisa |
   |
3 :: |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
11.09.2008 22:27:24
|
|
|
küssa nimelt selline. algul oli valikus lemmik list. nüüd kui panin kõik .siis kanali nr ei lähe järjekorras. varem et eesti omad ees ja siis jne. kuidas saaks asja korda? lihtsamat viisi
|
|
   |
202 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nika0
HV veteran

|
12.09.2008 02:13:55
|
|
|
Seda on küll nüüd hea kuulda et art house silver ! nüüd silmad seal filmid filmid
|
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
12.09.2008 11:47:39
|
|
|
hehehe, sai kanalit ise nuiamas käidud, nüüd olemas
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
jyrisa
HV veteran
|
12.09.2008 13:21:30
|
|
|
sosssepp kirjutas: |
Täpselt õige suhtumine. Tänapäeva noored ei saa aru, et internet ja MSN pole õhk ja vesi, ilma milleta elada ei saaks.  |
Cry me a river, oldies.
Ma kasutasin tol hetkel Msni asemel lihtsalt telefoni, ja probleem sai lahendatud. Teie viga on selles, et te kohe tulete kõik oma lollakaid järeldusi tegema kui ma lihtsalt mainin teisele, et mul olid sarnased probleemid.
Samuti pole ma Elioni milleski süüdistanud, ega seostanud Messengeri ja Elioni probleeme.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
12.09.2008 14:28:50
|
|
|
Nika0 kirjutas: |
Seda on küll nüüd hea kuulda et art house silver ! nüüd silmad seal filmid filmid  |
Silver Baltics täpsemalt. Sinna pidavat kergelt HollyWoody kraamis kh sisse tulema (loomulikult olemas Est Subid)
(Muideks on kuulda olnud et selline kanal nagu Showtime tuleb kh eesti turule)
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|