Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jancool
HV kasutaja

|
10.09.2008 19:34:00
|
|
|
PvP kohapealt ma siiski ei tõstaks war'i wow'ist ette. Suht nõme süsteem, kui kusagil alas mingi tibuks muudetakse. vahet pole, suur või väike, noor või vana, igal pool tahaks nuga anda. kaob nagu PvP serveri mõte ära ju kui RvR nagunii toimib nii nagu ta on.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gasteropod
HV vaatleja

|
10.09.2008 19:48:58
|
|
|
Sõbral kurat kadus internet samal päeval ära kui OB hakkas. Õnneks ta ei pidanud "414" terve päev nägema.
Aga jah. Annan ta beta key ära, kes tahab see PM'ige mulle.
Küsimus ka :
Kui palju action pointe üldse on ? Kas saab panna neid mingit moodi numbritega näitama ka ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
10.09.2008 20:20:27
|
|
|
jancool kirjutas: |
PvP kohapealt ma siiski ei tõstaks war'i wow'ist ette.. |
Mulle need wowi linnades kunnide tapmised meeldivad. Suurem raid linna, crash boom bang, server sureb.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
10.09.2008 20:36:30
|
|
|
Timberg kirjutas: |
jancool kirjutas: |
PvP kohapealt ma siiski ei tõstaks war'i wow'ist ette.. |
Mulle need wowi linnades kunnide tapmised meeldivad. Suurem raid linna, crash boom bang, server sureb. |
Meie serveris võeti kõik alliance bossid maha ühe õhtuga, miski paari tunni sees, ei mingit crashi
WAR's tegelt suht hea süsteem, isegi esimeses tsoonis saab juba päris tõsist PvP'd teha. poole mapi pealt tekib mingi konfliktne linn kus chaos ringi möllab, ma arvan et nad tulevad sealt teise mapi poole pealt.
Samas mäng tüütas juba ära teisel õhtul... ei viitsi enam isegi sisse logida
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
2 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
10.09.2008 20:38:18
|
|
|
Pihv kirjutas: |
Samas mäng tüütas juba ära teisel õhtul... ei viitsi enam isegi sisse logida :) |
Mis siis ikka. Postita oma konto andmed siia ja küll keegi mängib sellega.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
10.09.2008 20:40:56
|
|
|
Täna läks asi kõik päris kiiresti (meilid tulid paari minutiga). Praegu ainult see ~20 minutit ootamist servusse saamiseks veidi masendav.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
10.09.2008 20:46:34
|
|
|
3 päeva registreerimist-aktiveerimise ootamist, siiani pole viimast meili tulnud.
Eespool keegi mainis, et oli mingi hetk lihtsalt sisse saanud logida. Sai ka proovitud
Täitsa töötas. Sai isegi esimesed kolm-neli sammu teha kui asi ctd-s . Algus on paljutõotav
_________________ I prepared Explosive Runes this morning |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
ShinsouY
HV kasutaja
|
10.09.2008 20:52:50
|
|
|
Kui kellelgi account üle või on nõus jagama palun PM'ige ! Väga tahaks proovida !
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
10.09.2008 21:26:33
|
|
|
Sain siis ka lõpuks natuke betat proovida. Level 3'ni tegin questidega, siis läksin RvR'i ja seal veetsin aega level 5'ni. Tean, et võrdlemisi vähe mänginud, kuid jagaks siis oma arvamusti ka sellest mängust.
Esiteks, PvP'ga leveldamine on igati positiivne nähtus. Kahjuks aga on PvP sisuliselt pointless. Nii palju kui mina aru sain, siis pole sul midagi kaotada, ei expi ega varustust. Ühesõnaga surm või siis surma suust pääsemine ei tekita erilisi emotsioone. Usun, et eks natuke aega (paar nädalat-paar kuud, sõltuvalt inimesest) võib selle RvR PvP'ga oma aega sisustada, kuid pikas perspektiivis muutub ta üksluiseks ja tüütuks.
Kuigi ma pole eriti palju WoW'i mänginud (ainult trial), julgeks siiski väita, et tegelase liigutamine ja skillide/spellide kasutamine on väga WoW'ilik. Ehk siis mängu tunnetus sarnaneb WoW'ile. Graafilise külje pealt... njah, ega seal eriti midagi ei ole, kuid näeb igastahes parem välja kui WoW (ei ole nii "cartoony").
Igastahes, mina jään sandbox MMO'd ootama, olgu selleks siis mis tahes. Võibolla oleks mul isegi WAR'i lõbus mängida natuke aega, kuid leian, et pole mõtet pühendada oma aega sellele, mis tegelikult väga ei meeldigi.
Igastahes, edu teile WAR'is .
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
10.09.2008 21:43:59
|
|
|
tsitaat: |
WAAAGH!!!
Welcome to Open-RvR! Rakarth awaits all those who seek the challenge and excitement of Open-RvR combat. Below you will find what separates an Open-RvR server from the Core rule set - it's not for everyone but it might be for you!
Open RvR Server Ruleset
Are you ready for the nextchallenge in RvR? Do you love the adrenaline rush of always having tolook behind your back for the enemy? If so, then we welcome you to OpenRvR, where you will either shine or falter in a constant battle forglory! Battle your enemies outside of the RvR lakes and affect thefate of your realm! Your Chapter 1 hub and your capital city are theonly locations in the game where you have safe confines, of course thatis until your city becomes under attack.
Rules:
- Players are always RvR flagged from the moment they log in
- Chapter 1 hubs and capital cities are safe
- There is no bolster buff in RvR lakes
- Players will be chickened when entering an area that is two tiers below their level (ex. A Tier 3 player entering a Tier 1 area.)
Have fun and see you on the battlefield!
|
selle järgi kaldun ise open rvr serveri poole... ma nagunii rank40 peal ei kolista tier2 või tier1 alasse.... ja tier3's ei muutu kanaks...
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
10.09.2008 21:51:29
|
|
|
etc_Shelob kirjutas: |
selle järgi kaldun ise open rvr serveri poole... ma nagunii rank40 peal ei kolista tier2 või tier1 alasse.... ja tier3's ei muutu kanaks... |
Shelob sul ju sõbrad olemas, mis siis, kui mõni sõber palub, et sa madalama leveli alasse appi tuled? .) Mis siis, kui madalama leveli alas mingit muud asjaajamist (ajad tiitlit taga vms)?
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
10.09.2008 21:52:15
|
|
|
Timberg, Headstart 14ndal? :O ma arvasin et 15. Igatahes jah, otsib siis server välja kui hakkab õige värk pihta Tegin just zealotiga Scenariosid. Viimane kord tuli destrol eriti hästi välja Rushisime sisse ja purustasime orderi väed mitu korda maha, lõpp kokkuvõttes juhtisime meie 500/<100 ... Väga põnev oli
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
10.09.2008 22:03:44
|
|
|
veso kirjutas: |
Timberg, Headstart 14ndal? :O ma arvasin et 15 |
<collectors edition 14
tavaline 15
Veso kuidas sulle zealot istub? Räägi klassist natuke.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
10.09.2008 22:11:50
|
|
|
Zealot meeldib väga, hetkel olen aint Rank 4 ja nii palju veel sellest rääkida ei oska. Välimus meeldib mull väga, healing on päris hea ja damage on ka täiesti normaalne. PvE's on suhteliselt hea isegi, nii palju kui ma mänginud olen. Launchil rollin ka arvatavasti zealoti.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Minttunator
HV kasutaja

|
10.09.2008 22:15:07
|
|
|
Mis teema selle kanaks muutmisega on? Et ei saagi kõrge leveli mikiga n00be gankida WARis või? Gankerthorn Vale'i analoogset ala polegi?
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Celos
Kreisi kasutaja

|
11.09.2008 02:45:37
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Esiteks, PvP'ga leveldamine on igati positiivne nähtus. Kahjuks aga on PvP sisuliselt pointless. Nii palju kui mina aru sain, siis pole sul midagi kaotada, ei expi ega varustust. Ühesõnaga surm või siis surma suust pääsemine ei tekita erilisi emotsioone. Usun, et eks natuke aega (paar nädalat-paar kuud, sõltuvalt inimesest) võib selle RvR PvP'ga oma aega sisustada, kuid pikas perspektiivis muutub ta üksluiseks ja tüütuks.
|
Vat sellega on see asi, et kellel muutub, kellel ei muutu. Ise sai DAoCis samasugust RvRi ligi 2 aastat mängitud, siis mingi hetk pooleli jäetud (ToA pärast, kui see kellelegi miskit ütleb) ja siis ~poolteist aastat nüüd veel mängitud. RvRist isu sugugi täis ei saanud. Tean, et paljud arvavad samamoodi nagu mina ja kahjuks/õnneks teist sellist varianti (muide, mis kurat see 'variant' ja 'mõttetu' boldimise teema siin foorumis käib? Närvidele hakkab) lihtsalt pole. Ausalt öeldes mingi xp/geari kaotamine mingit uut ja huvitavat dimensiooni küll juurde ei annaks.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Subu
HV veteran

|
11.09.2008 02:51:50
|
|
|
Celos kirjutas: |
(muide, mis kurat see 'variant' ja 'mõttetu' boldimise teema siin foorumis käib? Närvidele hakkab) lihtsalt pole. |
kui asi on valesti kirjutatud siis parandatakse ära ja bolditakse . Aitab inimestel õigekirjaga kursis olla
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
2 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
ShinsouY
HV kasutaja
|
11.09.2008 09:20:54
|
|
|
hmm, panin tõmbama war-europe'st ja jätsin ööseks, täna vaatan 45% ja tõmbab 0kb/s .. Enne oli sama jama, pidin restartima, mingi aeg lihtsalt viskab nulli :S
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauripoiss
HV kasutaja
|
11.09.2008 09:48:26
|
|
|
ShinsouY kirjutas: |
hmm, panin tõmbama war-europe'st ja jätsin ööseks, täna vaatan 45% ja tõmbab 0kb/s .. Enne oli sama jama, pidin restartima, mingi aeg lihtsalt viskab nulli :S |
Tiri torrentiga saad kiiremini kätte
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
ShinsouY
HV kasutaja
|
11.09.2008 10:06:28
|
|
|
ehh, ei hakka enam torrentit otsima , sest nüüd sain korda vist ja tõmbab 500kb/s niiet 2 tunni pärast kohal!
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
sammal
HV vaatleja
|
11.09.2008 10:46:11
|
|
|
Tervitus.
Ma ka nac muljetan.
Game play - Nagu mainitud, väga wow'ilik. Sarnased mehaanikad, kuid palju mugavamad ja playeri sõbralikumad. Plaju asju on loogilisemad ja vähem grindi(ühe kindal igava tegevuse korduv tegemine) nõudvad.
Leveldamine - questidega kiire, mob killiga väga aeglane. Public questidega tundus eriti kiire. Scenariotes(player killidega) tundus ka asi suht nobedalt edenevat + said ka renowni ja fun.
Umbes 7 questi, 2x public quest ja üks scenario andsid mulle lev 3(5% puudu rank 4.) ja renown rank 3, kokku kulus aega ~1h(lugesin hoolega ja avastasin, usun et on võimalik ka 15 mincaga teha ennast rank 4)
PVP - kahjuks pole open rvr veel teinud, kuid scenarios tundus asi tip top. Player kill andis expi ja renowni + corpsist sai lootida raha ja vahel ka itemeid(neid ei võeta vastas playerilt, vaid genereeritaks)
Interface - Esialgu tundus hea ja lihtne, kuni avastasin kui palju on seal igasugu kulinaid ja klickitavaid asju. Soovitan igal uuel playeril üks rahulik tunnike varuda ja lugeda kõik tipid ja tome of knowlegi asjad läbi(story line'i võib skippida, see rohkem nagu ilukirjandus ja vähem info). Sest kõik need väiksed kellad ja viled mis on WAR interfacil on väga abiks, mugavad ja lihtsutavad su gameplayd.
Kõik questid, public questid, pvp killid(nii open world kui scenariotes) aitavad kaasa vastas factsiooni linnade ja kindluste vallutamisele ja viimase linna kunni kasti löömisele(mille järel siis toimub reset).
Seega kõik kes kirjutasid et pvp(rvr) on igav ja mõttetu lihtalst lootsid mingit teistsugust mõtet seal näha. Võrdluseks wow'i open world pvp, kus player kill annab sulle ainult honor punkte mille eest saa epic looti.
Seega usun et WOW on juba korraliku osa MMORPG playerite ajust hõlmanud ja kõvad harjumused ja eelarvamused tekitanud.
Lühidalt:
Mängi wari kui meeldib rvr/pvp(teiste playerite vastu madistamine).
Mängi wowi kui meeldib sõpsidega AI'd kasti lüüa(raidimine).Wow'i arena on ka päris hea.
Serverite kohapelat - Minu hääl läheb open-RVR serveri poolt.(karmimad reegilid=rohkem lõuga).
|
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
11.09.2008 10:57:23
|
|
|
Ausalt öeldes mingi xp/geari kaotamine mingit uut ja huvitavat dimensiooni küll juurde ei annaks. |
Annab ikka küll. Siis surma saamine loeks midagi ning teise tapmine loeks ka rohkem, kuna sa tead, et oled talle reaalselt kahju teinud (peab uuesti expi saama/geari muretsema). Ilma mingisuguse risk/reward süsteemita on PvP kuidagi tühine.
Kui veel siia juurde lisada see, et WAR'is sa endale midagi materiaalset PvP'ga ei võida (ei saa endale kindlusi vms), siis taandub PvP sisuliselt ainult võitlemis tasandile. Kuna aga võitlemine ise, ehk siis combat system, on küllaltki lihtsakoeline (ei anna võrrelda näiteks FPS'idega), siis ei paku ka puhas võitlus mulle isiklikult eriti midagi.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
sammal
HV vaatleja
|
11.09.2008 11:13:07
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Ausalt öeldes mingi xp/geari kaotamine mingit uut ja huvitavat dimensiooni küll juurde ei annaks. |
Annab ikka küll. Siis surma saamine loeks midagi ning teise tapmine loeks ka rohkem, kuna sa tead, et oled talle reaalselt kahju teinud (peab uuesti expi saama/geari muretsema). Ilma mingisuguse risk/reward süsteemita on PvP kuidagi tühine.
Kui veel siia juurde lisada see, et WAR'is sa endale midagi materiaalset PvP'ga ei võida (ei saa endale kindlusi vms), siis taandub PvP sisuliselt ainult võitlemis tasandile. Kuna aga võitlemine ise, ehk siis combat system, on küllaltki lihtsakoeline (ei anna võrrelda näiteks FPS'idega), siis ei paku ka puhas võitlus mulle isiklikult eriti midagi. |
Kahjuks keskmine mängija on liiga carbear et eq'st ilma jääda, seega lootimisega mmorpg'd peame me veel kaua ootama, sest ükski mängu tootja ei juge seda veel implementeerida. EVE'is on üsna hea loss pvp's(samuti ka pve's), kui laev katki siis laev katki ja hakka aga uut ehitam või uue jaoks raha koguma ja sõja pidamiseks on vaja tugevat majandust mis suudab laevu asendada. Hea meelega tahaks sellist asja ka mmorpg's näha, et on on korralik sepikodade komplex+ kaevandamine et igale mats kes eq kaotab saab uue vastavalt guildi majanduslikule tugevusele + tekiks saboteerimine ja resursside päras korralik maade jagamine. Ja kui oled hädises guildis kus keegi ei viitsi majandada siis jooksedki hamba orgi ja poti kaanega ringi ja keegi ei viitsi sind lootida, sest sitt haiseb .
Laias laastus on eq ja expi kaotamine aja kaotamine ja aega kaotad sa igas mmorpgs kui sured(kui väha kui palju sõltub mängust ja olukorrast).
FPS=skill>eq
RPG=eq>skill
FPS RPG=Chronicles of spellborne http://www.tcos.com/
|
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
11.09.2008 11:30:16
|
|
|
Timberg kirjutas: |
selle järgi kaldun ise open rvr serveri poole... ma nagunii rank40 peal ei kolista tier2 või tier1 alasse.... ja tier3's ei muutu kanaks... |
Shelob sul ju sõbrad olemas, mis siis, kui mõni sõber palub, et sa madalama leveli alasse appi tuled? .) Mis siis, kui madalama leveli alas mingit muud asjaajamist (ajad tiitlit taga vms)? |
ma nagunii ei läheks ... ma ei poolda anyway low leveli tapmist....
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
11.09.2008 11:35:34
|
|
|
sammal kirjutas: |
Serverite kohapelat - Minu hääl läheb open-RVR serveri poolt.(karmimad reegilid=rohkem lõuga). |
Olen Dark Age of Cameloti ainult betas mänginud, seega edastan infot, mida ise kinnitada ei saa. Info pärit vanadelt DAOC mängijatelt. Nende sõnul kasutati DAOC's väga sarnaseid serverite reegleid (nii open kui core serverite puhul). Kui open serverid avati, olid need mõnda aega populaarsed. Üsna varsti hakkas open serverite populaarsus kahanema, sest nendes serverites "toimus" lihtsalt vähem. Miks "toimus" vähem? DAOC veteranide sõnul toimus vähem, sest inimesed kõndisid niisama mööda suvalisi alasid ringi gruppides ja otsisid üksikuid mängijaid, keda gänkida. Mida see tähendas? Tähendas seda, et vähem inimesi tegeles organiseeritud RVR'iga, mille ümber nii DAOC kui WAR konstrueeritud on.
Lisaks rõhutaksin seda, et praegu EI OLE OPEN RVR SERVERITE REEGLID PAIKA PANDUD! Enamus WARi kogukonnast on praegused OPEN RVR SERVERITE REEGLID hukka mõistnud ning seda minu silmis hea põhjusega. OPEN RVR SERVERITE REEGLEID muudetakase ning seda on kinnitanud ka DEV'id erinevates foorumites. Olge musid ja mõelge enne, kui serveri valite ning tehke eeltööd. Ärge lootke, et praegusel kujul OPEN RVR pakub teile suuremat vabadust - seda ei juhtu. Süvenege nendesse serveri reeglitesse ning veenduge selleks ise.
Miks see mind huvitab? Tahaksin kangesti teiste eestlastega vahel koos mängida. Kui mitte ühes gildis, siis võiks vähemalt samasse serverisse sattuda. Võiks ka arvestada seda, et kui keegi teist soovib sama, siis on suurim edu tõenäosus läbimõeldud ja organiseeritud serverivaliku korral, kus eestlaste poolt valitud server edastatakse võimalikult paljudele.
Kui kellelgi on uut infot OPEN RVR serverite reeglite kohta või suudate praeguseid reegleid näidata heast valgusest, siis olge head ja tehke seda. Meil on praegu veel aega serveri valiku tegemiseks, kasutame seda aega produktiivselt.
Seniks. Loodan, et enamus teist ja muudest eestlastest otsustavad praeguse info kohaselt CORE serveri kasuks.
Musi
ma nagunii ei läheks ... ma ei poolda anyway low leveli tapmist.... |
Otsid troo pvpd? "Tr00 pvp" on minu silmis FPS mäng 1vs1 mirrordatud kaardiga, kus mõlemal mängijal on alguses sama relv. WAR ei ole troo pvp :P Ega WARis pvp sellest ausamaks ei muutu, kui osa contentist sinu tegelase eest lihtsalt piltlikult blokeeritakse.
viimati muutis Timberg 11.09.2008 11:37:49, muudetud 1 kord |
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|