Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  ASUS Eee PC märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 59, 60, 61  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Ehhr
HV vaatleja

sõnum 06.09.2008 15:01:09 vasta tsitaadiga

Praegu pole seda vanema configa 1000H õieti müümagi hakkatud,sest müüakse alles eelmiste mudelite laovarusid - tundub,et 160Gb kettaga 1000H ootamisega läheb veel kõvasti aega.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
UrmoZ
HV Guru
UrmoZ

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.09.2008 17:18:26 vasta tsitaadiga

Ehhr, mingi aeg on konfi muudetud jah... seda tehakse põhiliselt selle tõttu, et toote hinda samal tasemel hoida
aja möödudes ongi 2 valikut: kas lased hinda alla või pakud sama hinna eest veidi rohkem

Elektrirau
HV vaatleja

sõnum 10.09.2008 14:37:43 vasta tsitaadiga

Mul on jama, kaotasin laadija ära ja ei leia uut. Kust uut võib leida?
tagasi üles
HA
HV Guru
HA

sõnum 10.09.2008 15:12:46 vasta tsitaadiga

Elektrirau, mis mudel?
tagasi üles
dvdzoid_est
HV veteran
dvdzoid_est

sõnum 10.09.2008 15:16:18 vasta tsitaadiga

huvitav et neid ASUS Eeesid nii palju järelturul liigub.
Ei tea kas kõik tõdevad, et riistapuu on saast ja tõttavad siis ruttu maha müüma? icon_smile.gif

UrmoZ
HV Guru
UrmoZ

sõnum 10.09.2008 17:40:31 vasta tsitaadiga

dvdzoid_est, ei teagi... kes paljud, kes soetavad, avastavad, et nii v2ga ei meeldigi

hetkel olen veel oma 1000h mudeliga suht rahul... netis surfates peab aku veidi yle 4,5h vastu ja aku laetakse t2is kiiremini, kui 701-l
hetkel XP Pro peal... 2gb ram-i sees (tulevase vista tarvis), XP korral k2ib 1gb ka v2ga h2sti

701-e küll enam kasutada ei viitsi icon_razz1.gif

davidco
HV veteran

sõnum 10.09.2008 17:45:40 vasta tsitaadiga

dvdzoid_est kirjutas:
huvitav et neid ASUS Eeesid nii palju järelturul liigub.
Ei tea kas kõik tõdevad, et riistapuu on saast ja tõttavad siis ruttu maha müüma? icon_smile.gif
ei ole saast, lihtsalt 1000h klaver on suurem, kui 900-l ja 701 on ekraan liiga v2ike. Kuna uued tulevad paremad, siis myyvad kasutajad vanad mudelid maha ja ostavad j2lle uued!
rex
HV Guru
rex

sõnum 10.09.2008 17:57:50 vasta tsitaadiga

Mina vahetaks oma 900 hetkel ainult Atomiga 9"-se vastu. Sedagi peamiselt pikema akult toimimise pärast. See Celeron, mis tal kõhus on, on tegelikult täiesti tegija, 512 cache ja 100-ne siin, olid ajad, kui Pentiumid olid samade näitajatega. Mul ta jookseb enamasti 633 peal ja ei ole mitte mingil juhul aeglane. Väga nunnu device on. 8) Samas mõni ehk ostab ta odava raha eest endale ainukeseks arvutiks ja siis võib küll varsti pettumus tekkida, kuna ekraan on pisike, CD-draivi ei ole, filme ka palju storage'i peale ei mahu jne...
tagasi üles
spezwend
HV veteran

sõnum 10.09.2008 19:03:11 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
Samas mõni ehk ostab ta odava raha eest endale ainukeseks arvutiks ja siis võib küll varsti pettumus tekkida, kuna ekraan on pisike, CD-draivi ei ole, filme ka palju storage'i peale ei mahu jne...

siis tuleb appi võrguketas. tegelt klaver on ka ikka väga väike, kellel keskmisest suuremad "kämblad" sel ebamugav trükkida... ja nii tulidki osad müüki icon_biggrin.gif
tagasi üles
Elektrirau
HV vaatleja

sõnum 10.09.2008 21:11:55 vasta tsitaadiga

HA kirjutas:
Elektrirau, mis mudel?

Asus Eee PC 4G see väike. Tegelt laadija on olemas, aga tal kadus see ots otsast ära ja ma ei leia kuskilt seda üles. Praegu on laadijal aint mingi 2 junni olemas mille peale saab panna selle tava otsa või ameerika otsa.
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 11.09.2008 00:44:20 vasta tsitaadiga

stosoorok kirjutas:
siis tuleb appi võrguketas. tegelt klaver on ka ikka väga väike, kellel keskmisest suuremad "kämblad" sel ebamugav trükkida... ja nii tulidki osad müüki icon_biggrin.gif

Palju neid igapäevakasutajaid on, kes sõna "võrguketas" tähendustki teavad? icon_razz.gif Heal juhul teatakse, et USB kaudu saab midagi sappa lükata. Ja klaver on suurem kui Nokia Communicator'il, Psion 5mx'il, igasugustest HTC-dest rääkimata. Saab hakkama küll. 8)

Elektrirau kirjutas:
Asus Eee PC 4G see väike. Tegelt laadija on olemas, aga tal kadus see ots otsast ära ja ma ei leia kuskilt seda üles. Praegu on laadijal aint mingi 2 junni olemas mille peale saab panna selle tava otsa või ameerika otsa.

Aga tal ju ongi by default vist need USA harud seal küljes? Osta lihtsalt adapter juurde.

rex (@26.01.2008 06:32) kirjutas:

Aku 7.4V pinge on ka suht ebaharilik. Enamik läpakaid on ju 10-15V akude peal. See ilmselt on võimaldanud küllaltki väikese ja kerge aku teha märkimisväärse 5.4 Ah mahtuvusega. Võrdluseks, et IBM on X40 juures miskipärast pidanud vajalikuks pinge 14.4V juurde ajada ja 4 cell standartaku mahutavus on kõigest 1.9 Ah. Kuna Eee vajab laadimisvooluks vaid 9.5V, saaks talle ilmselt üsna lihtsalt teha moblalaadija taolise kompaktse autolaadija. Mingit pinget üle 12V tõstvat inverterit pole ju vaja. Huvitav, millal orig. autolaadija tulemas on? Orig. toalaadijagi on muide mõnusalt kompaktne.

BTW, 701 adapteri pilti otsides leidsin, et mu varasem autolaadija soov on täide viidud ja pakutaksegi sellist ilma vaheblokita moblalaadijalaadset autolaadijat. Väga lahe. 8)

Spoiler Spoiler Spoiler

Mul on tegelikult kuskil mingi Canon'i kaamera aftermarket laadijaga kaasa tulnud autolaadija (st juhe sigarisüütajast laadijablokini) vedelemas, sellel peaks ka 12V välja tulema. Proovin ilmselt homme ära. Läbi vaevalt et midagi põleb, halvemal juhul lihtsalt ei hakka laadima. Ja noh, kui põleb, siis põleb. icon_razz.gif
tagasi üles
z@ke
Kreisi kasutaja
z@ke

sõnum 11.09.2008 03:36:05 vasta tsitaadiga

kust 1000Hd saab järelmaksuga tartust?? thx ^^
tagasi üles
HA
HV Guru
HA

sõnum 11.09.2008 14:30:34 vasta tsitaadiga

rex, 700 seerial on ju väiksem pinge kui 12v (900 seeria)
tagasi üles
alliance
The Transporter

sõnum 11.09.2008 19:04:40 vasta tsitaadiga

hetkel on 10" ekraaniga ,vaid Eee PC 1000H ja see või -- http://www.photopoint.ee/toode/17272/msi-wind-u100-valge.html icon_question.gif
smurfer
HV Guru
smurfer

sõnum 11.09.2008 21:13:37 vasta tsitaadiga

alliance kirjutas:
hetkel on 10" ekraaniga ,vaid Eee PC 1000H ja see või -- http://www.photopoint.ee/toode/17272/msi-wind-u100-valge.html icon_question.gif

Kusjuures MSi junni väljanägemine suht viisakas... ainult aku 3-cell...

rex
HV Guru
rex

sõnum 12.09.2008 01:05:09 vasta tsitaadiga

Kusjuures mina lugesin kuskilt (jkkmobile'st äkki), et 700-le sobib vaatamata pingete erinevusele 1:1-le ka 900 laadija. Laeb isegi kiiremini. Võta siis nüüd kinni... Ja autolaadija korral on 12V isegi lähedasem sigarisüütajast mootori töötamise ajal saadavale ca 14V-le.

Kuna ma lammutasin selle adapteri, mida ma proovida kavatsesin, igaks juhuks ikkagi laiali, et vaadata, mis karul kõhus, siis avastasin, et peale ühe takisti, mis punasele LED'ile pinget adapteerib, pole seal sees rohkem midagi, kõik, mis süütajast tuleb, läheb teisest otsast sama targalt välja. Nii et seda ma siiski otse katsetama ei hakka.

Samas leidsin sahtlist veel Holux'i BT GPS'i mini-USB otsaga autolaadija, mis annab välja 5V. Sees on SM34063 konverterkivi, mis peaks ka 14V>12V suutma probleemitult teha. Kivi datasheet lubab seda aga vaid max 1.5A-ga koormata. Eee laadijale oleks 3A vaja. Mõtlen veel. 8)

Rover müüb tegelikult mingit valmiskujul asja ka: https://pood.rover.ee/product/380073/
tagasi üles
UrmoZ
HV Guru
UrmoZ

sõnum 12.09.2008 01:11:59 vasta tsitaadiga

ei no p2ris lahe... nii kui eee pc sain 2ra ostetud, j6udis msi wind eestisse... muidugi soovisin osta 6-cell akuga msi-d icon_sad.gif
rex
HV Guru
rex

sõnum 12.09.2008 01:38:43 vasta tsitaadiga

MSI on kole. Vastikud mäkihinged.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 12.09.2008 01:44:03 vasta tsitaadiga

Asus EEE pc kasutajatest oskab keegi kommenteerida kui tugev see korpus on ja kuidas vasta peab pidevatele tassimistele.
MSI hinged on jah jurad. Ükskord kui mac'i lahti tegin oleks äärepealt ekraan küljest lennanud kuna harjunud asja täie raksuga lahti lööma (endla hp'l ei ole ekraanil sellist jaburat "piirangut").

tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 12.09.2008 02:04:48 vasta tsitaadiga

Hea tugev ja konkreetne korpus on. See ongi peamine, miks ma seda MSI'le, ACER'ile HP'le ja Dell'i pisi-inspironile eelistan. Hinged päris 180° ei avane, aga kuskil seal 160° kandis küll. Auto keskkonsooli hea püsti panna. Teen homme pilti, kui meeles on. Mulle just see imponeeribki, et ta on igatpidi hästi tihke ja monoliitne, väga hea koostekvaliteet. Minu maitse järgi on ka vasakul küljel olevad audiopesad. Enamikul teistel on need paremal pool.
tagasi üles
spezwend
HV veteran

sõnum 12.09.2008 18:19:42 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:

Kuna ma lammutasin selle adapteri, mida ma proovida kavatsesin, igaks juhuks ikkagi laiali, et vaadata, mis karul kõhus, siis avastasin, et peale ühe takisti, mis punasele LED'ile pinget adapteerib, pole seal sees rohkem midagi, kõik, mis süütajast tuleb, läheb teisest otsast sama targalt välja. Nii et seda ma siiski otse katsetama ei hakka.

vaata seda: http://www.serigo.ee/product_info.php?products_id=75867

või seda: http://www.serigo.ee/product_info.php?products_id=46834
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 12.09.2008 18:59:36 vasta tsitaadiga

stosoorok kirjutas:

No way, eesmärk on saada moblade autolaadija sarnane kerge ja kompaktne laadija. Kolakat lisablokki ei taha. 8)
tagasi üles
spezwend
HV veteran

sõnum 12.09.2008 19:31:25 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
stosoorok kirjutas:

No way, eesmärk on saada moblade autolaadija sarnane kerge ja kompaktne laadija. Kolakat lisablokki ei taha. 8)

aa okei, siis pane see sinna taki juurde, aga jahutust tahab muidugi ka saada.
http://www.elfaelektroonika.ee/cgi-bin/web_store.cgi?artnr=73-067-75#desc
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 12.09.2008 23:11:50 vasta tsitaadiga

Mhmh, seda olengi juba ka kaalunud. Proovin kõigepealt otse 12V autoaku pealt, kas üldse hakkab laadima. Kuskil oli juttu, et läpaka toitemoodul tahab impulsstoiteblokki saada, et üldse vedu võtaks. Homme Oomipoodi pistikut otsima.
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 13.09.2008 18:19:00 vasta tsitaadiga

uurisin natuke netist eeepc 901 kohta ja tekkis selline küsimus, et kuna netist lugesin, et 4gb ja 8/16gb (vastvalt kas xp või linux) on pmst ühesugused kettad, siis kas aku säästmise eesmärgil peaks olema võimalik ka 4gb ära võtta üldse ja 8/16gb'ne panna selle asemele ainsa "kettana"? Kaalun ka vaikselt eeepc soetamist ja iga minut aku vastupidavust on hinnas. icon_biggrin.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  ASUS Eee PC mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 59, 60, 61  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.