Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Warhammer Online märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 97, 98, 99  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 09.09.2008 21:32:54 vasta tsitaadiga

piimaPAKK kirjutas:
Celos kirjutas:
Aavo kirjutas:
Mikiki kirjutas:
Sebige endale USA OB koodijupp. Pidavat mingi 3,5 tunniga alla laadima ja regamine minema mingi 30 minti. icon_biggrin.gif

Muidu jah hämmastav töö prantslaste poolt!

Keda huvitab US versioon siis:

www.warcry.com- registreerige ja minge lehele http://www.warcry.com/contests/register/warhammerbeta , sealt saate endale key koheselt. Pärast seda järgige seal olevaid juhiseid.

http://torrent2.eamythic.com/WarBeta.torrent- Siit saate US cliendi.

Ja kõik, ise teen praegu samamoodi.

Tühja ta tuleb 3,5 tunniga. Leechereid ~3600 vs ~300 seederit.

Kui sul on juba Euro oma installitud, siis sa ei pea neid gigaseid faile tirima, imo.
Ma kohe varsti saan tiritud need kribud asjad, siis proovin.

Kas kuskil failis saab midagi ära muuta, et connectics US serverisse?

Edit:
We're out of Keys!

Sorry, we are out of game keys to give away. Please check back later!
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.09.2008 22:17:57 vasta tsitaadiga

&#711;graafika < gameplay

nii.. minu konto hakkas ka nüüd tööle. seda viimst maili ei tulnud, mis ütleks "sul on nii kaua mänguaega".&#711;&#711;&#711;&#711;
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
cirm
HV vaatleja

sõnum 09.09.2008 23:09:40 vasta tsitaadiga

dziisas kui täis need serverid ikka on, juba pool tundi istun järjekorras. *******
que position :xxx of XXX
estimated remaining <1m (päris pikka aega ootan seda 1m

Edit:
Lõpuks sain sisse ja proovisin Male Sorcereri mängida. Arvake ära mitu mees modelit seal rannal veel ringi liikus? Mina igatahes ei näinud ühtegi icon_lol.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 09.09.2008 23:15:53 vasta tsitaadiga

jancool kirjutas:

Kui ma su screeni vaatan, Scart, siis tundub see maapind ikka väga kole icon_eek.gif nagu oleks üht ruutmeetrit kopeeritud üle terve maa

Aga see graafika ongi selles mängus selline. Elfide algusala oli suurepärane, väga kena ja visuaalselt põnev aga need "päris aread" on ikka puhas BS. Lisaks see lausidiootne dünaamiline detailsuse muutmine, mis muudab selle mängu pildi pärinevaks aastaks 1999.

Sain ka lõpuks kogeda PVPd ja seda siis Elfide tolles esimeses suures Scenarios. Esimene asi, mis silma jäi oli see, et võitlus käis sõnnikupruunil maapinnal, kus midagi muud polnudki. Quake 1 meenus icon_rolleyes.gif

Mul isiklikult on asjast siiber, sest tänu GOA trikkidele on pooled serverid tondilinnad ja ei hakka pool tundi kjuus passima täis serveri jaoks. PVPd peaaegu ei koge ja reaalne leveldamine on täielik igavus kuubis, seda eriti tänu tohutule levelidamise aeglustamisele võrreldes closed betaga. Kütta nonstop 4 tundi kveste, et saada lvl10 ei ole päris normaalne siiski.

Animatsioonid on nutused, tegelane joostes nagu "hõljuks" maa kohal, mitte ei astu sellel. Vähemalt siiamaani proovitud meleeklasside combat on igav, ju AOC oma combo-peaaeguliveskogudamage stiiliga on mu ära rikkunud, aga Swordmasterit tehes jäi mul alguses selgusetuks mis toimub. Nimelt on sul käes 2hander, mille löögikiirus on sekundit paar lühem kui igavik ja kui sinna lisada animatsioon, mis meenutab oma haleduselt Oblivioni 3rd person hüppamist... oligi väike küsimärk otsaees.

viimati muutis Scart 09.09.2008 23:23:19, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Subu
HV veteran
Subu

sõnum 09.09.2008 23:21:48 vasta tsitaadiga

ma ikka leveldasin oma chari 80% RvRis, nüüd kahjuks rank 12 ja esimesest tierist välja lockitud ja järgmises tieris pole veel piisavalt playereid. Kui RvR teha tahate siis esimene tier tasub chaos-empire tieri minna, enamik playereid seal.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 56
tagasi üles
ShinsouY
HV kasutaja

sõnum 09.09.2008 23:34:28 vasta tsitaadiga

niiet.. WAR fails ? icon_razz.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 09.09.2008 23:37:40 vasta tsitaadiga

ShinsouY kirjutas:
niiet.. WAR fails ? icon_razz.gif

Kindlasti mitte, Mythic on tubli arendaja, erinevalt Failcomi Norra naftaparunitest. Ta lihtsalt pole kõigi jaoks ja isiklikult mulle ei tekita ta mingit "waibi". Küll aga oleks nad võinud OBsse lisada korraliku highend pvp sieged ja asjad, et ka neid asju näeks. Oma praeguse algusalade ja lvl10 Swordmasteri kogemuste järgi ma seda mängu küll ei ostaks.
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 09.09.2008 23:46:11 vasta tsitaadiga

Ega kellelgi enam pole üle ühte europe beta key'd?
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 10.09.2008 00:30:30 vasta tsitaadiga

mina isiklikult ei kahetse, et ma selle mängu preorderisin... graafika poole pealt paistab huvitav see, et ATI kaartide omanikud virisevad... nvidiaga paistab pilt palju ilusam kui need scart'i screenid...
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
Subu
HV veteran
Subu

sõnum 10.09.2008 00:34:05 vasta tsitaadiga

etc_Shelob kirjutas:
mina isiklikult ei kahetse, et ma selle mängu preorderisin... graafika poole pealt paistab huvitav see, et ATI kaartide omanikud virisevad... nvidiaga paistab pilt palju ilusam kui need scart'i screenid...

nvidiaga saad forcida antialiasingu windowsi alt icon_razz.gif
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 10.09.2008 00:38:39 vasta tsitaadiga

jep. ja seda seina graafikat mis scart postitas ... ma olen üritanud mööda seina ääri käia ja sellist asja tuvastada ... ei suuda ... kindel, et sul miski graphical glitch pold?icon_smile.gif ja leveldamine on kõige kiirem queste tehes + samal ajal scenariotes osaleda... üks scenario annab võidu puhul 4-5k expi ....
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 10.09.2008 00:39:21 vasta tsitaadiga

Ma kahtlen sügavlt kas ükski MMO suudab tekitada sellist elamust ja tunnet kui esimest korda WoW sai mängitud, vaevalt , ja ma pakun et selle aasta parim MMO on "Wrath of the lich king"
Proovisin, Elf swordmasterit ja Shadow warriori, pole neil nagu vigagi aga minu arust on nende algusalad kordades igavamad kui Empire näitkes. Pealegi mis see nüüd siis ojn, vibu nagu aastast 2000, ei mingit nööri ega midagi, hale minu meelest.
Proovisin ka dwarfi aga eriti ei köitnud..
Enamus ajast tagusin Empire Warrior Priestiga, ausalt öeldes köitis mängu küll mõneks tunniks, kui pika peale skille juurde saab on päris huvitav, ja mängida sellega meenutab suuremalt jaolt WoW Paladini, mõningaste erinevustega.

Public Questid jätsid huvitava mulje kuid suurt aru ei saanud mis seal toimus.

PvP/RvR oli mu meelest puhas WoW Battleground, ei saa kurta, päris huvitav, peale selle et Order sai enamus korrad haledalt lutti icon_smile.gif

Kui graafikat veits tweakida saab pildi päris heaks aga see mis Scart välja tõi jätab kohutava mulje ja selle vastu ei aita ka 16xAF.

Kardan et see mäng ei köida küll ostma esialgu.

Craftimist on väga vähe nagu ma uurisin ja ausalt öeldes häirib see classide vähesus rassi kohta, ja kõik näevad ühte moodi välja, kiilakaid warrior prieste kõik kohad täis. Sellest ei hakka üldse rääkimagi et Orcidel ainult 1 klass, ja üldse tundus Greenskinnide algus väga igav....

Aga eks homme saab edasi uhatud oma WP'ga eks siis muljetab.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 10.09.2008 00:42:57 vasta tsitaadiga

WoWiga ma ikkagi mängu ei võrdleks, täiesti erineva ülesehitusega mängud... ja pvp/rvr on wowi battlegroundist väga kaugel.... sellist asja ikka pole, et mingi klass sind 2-3 shotiks lambist:D
tagasi üles
Subu
HV veteran
Subu

sõnum 10.09.2008 00:49:58 vasta tsitaadiga

squig herderi armor on igatahes naljakas, squig sööb su ära ja siis seespoolt kontrollid teda icon_biggrin.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 10.09.2008 02:02:51 vasta tsitaadiga

etc_Shelob kirjutas:
jep. ja seda seina graafikat mis scart postitas ... ma olen üritanud mööda seina ääri käia ja sellist asja tuvastada ... ei suuda ... kindel, et sul miski graphical glitch pold?icon_smile.gif

Sai nagu ennist juba öeldud, et mängus on dünaamiline detailsuse kontroll, mis täiesti suvaliselt asju ümber keerab enda "targema" äranägemise järgi.
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 10.09.2008 02:14:41 vasta tsitaadiga

nõustun pihviga paraku best mmo this year saab olema wotlk

siinkohal on müügiks üks wari , early start CDkey , kuna ise ei plaani seda siiski mängima hakata not my game
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 10.09.2008 02:27:48 vasta tsitaadiga

wotlk pole mmo, vaid expansion.
best ta ei ole, aga kindlasti müüb väga hästi, kuna midagi kvaliteetsemat hetkel pole.
aga war'i wow'ga võrrelda on nagu võrrelda tordipulbrit valmis tordiga.
oodake paar aastat. kui AoC ja WAR selleks ajaks välja surnud pole, siis on nad kindlasti mõlemad väga head.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 10.09.2008 02:33:31 vasta tsitaadiga

aoc on juba surnud pardon me sellest ei saa kunagi midagi head ma olen kohe päris kindel
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
Minttunator
HV kasutaja
Minttunator

sõnum 10.09.2008 04:44:56 vasta tsitaadiga

Aitüma Scart ja Pihv ülevaadete eest - teised vaprad võitlejad, kes veel seda hüva pela proovima on pääsenud, võiksid siiski ka muljeid jagada. Ise arvaks, et võrdlus WoWiga on paraku oma kohal - WoW on siiski turuliider ja paratamatu on, et igat uut MMO'd sellega võrreldakse. Eks mindki ju huvitab inimeste (olgugi subjektiivne) arvamus, et kumb siis ühes või teises mõttes parem on. icon_smile.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 10.09.2008 08:30:56 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:
Ma kahtlen sügavlt kas ükski MMO suudab tekitada sellist elamust ja tunnet kui esimest korda WoW sai mängitud, vaevalt , ja ma pakun et selle aasta parim MMO on "Wrath of the lich king"

OT:
Spoiler Spoiler Spoiler
/OT
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 10.09.2008 08:53:22 vasta tsitaadiga

Tundub, et pean mõnda asja selgitama icon_smile.gif

Tean hästi et WOTLK on expansion, lootsin et saate isegi aru, tahtsin sellega öelda, et minu arust ei lükka ka see aasta WoW'i keegi troonilt. Kordan, Minu Arvates! Kuigi WAR pakub kahtlemata kõvat konkurentsi.

Lightsaber
Selles "esimese MMO sündroomis" on sul arvatavasti õigus. Kindlasti oli ka WoW's palju praaki algul kuid tol ajal ei osanud seda otsida/näha. Kuid ausalt öeldes on minu jaoks WoW läinud aina hullemaks, seega oli see ka release ajal väga hea mäng, mis jättis paljudele sügava mulje, eriti vast kuna sai enne seda kõvasti WC seeriat taotud.

Võrdlus WoW'ga on vast iga MMO puhul õigustatud, sest ega paremat võrdlust on raske leida, millest kõik aru saaksid, ja midagi pole teha, WAR kasutab paljusid asju WoW'st, ja väga hea et seda teeb icon_smile.gif

etc_shelob kirjutas:
ja pvp/rvr on wowi battlegroundist väga kaugel.... sellist asja ikka pole, et mingi klass sind 2-3 shotiks lambist:D

RvR mängisin seda Nordlandi, Empire vs Chaos, oli ka dwarfe, elfe jne. Ja kogu madin käis 3-4 lipu hoidmise pärast, Arathi Basin anyone?

Ega ma ei üritagi WAR'i maha teha, hea mäng kahtlemata, aga kas piisavalt hea?
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 10.09.2008 09:12:36 vasta tsitaadiga

majestic kirjutas:
Ateised vaprad võitlejad, kes veel seda hüva pela proovima on pääsenud, võiksid siiski ka muljeid jagada.

wow vs war
pve: wowis rohkem
pvp: waris rohkem
graafika: wowis rohkem poleeritud
carebearlus: wowis rohkem pealesurutu
expansione: wowil rohkem
ära tüüdanud: wow rohkem :P

Inimeste algusala on ilusam kui elfide oma. Greenskinid on mängu kõige stiilsem rass, teisel kohal päkapikud ja kolmandal anarhistid. Väga positiivne nähtus on see, et mängijal on valik pve ja pvp leveldamise vahel. Ei pea kvestima kui ei taha. Vahel kindlasti toksitakse ka mõningaid queste, aga kui võrrelda wowiga jälle, siis valikuvõimalus suurem. Kindlasti on wowis rohkem instasi.

Questide kohta.. warhammeris olen kõige rohkem möllanud greenskinide alal ja questid on jätnud päris mõnusa mulje. Lisaks public questid on väga tore nähtus. Kolad ringi vaatad.. "oh.. mingi madin käib". Hüppad juurde, veristad. Iga järgmine konkreetse questi laine on raskem ja võitlus teatud mõttes pingelisem.

Kokkuvõte.. waris on rohkem pvpd, wowis pved. War on hetkel uus ja põnevam ning paar järgmist kuud peaks näitama, kui tugev konkurent war wowile on. Wow on lihvitud, osadele vanadele mängijatele liiga korduvaks muutunud (on ka võimalik, et wotlk seda ei muuda, sest mäng jääb ise ikkagi samaks, sest wowi tegevus keerleb ümber pve, "pvp" on lihtsalt väike algeline lisafeatur).
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 10.09.2008 09:16:52 vasta tsitaadiga

aga ärge unustage väikest fakti, et Mythicu CEO on oma blogis välja öelnud, et war ei ole wow'i troonilt lükkaja ega konkurent.... nad on teinud hoopis teistsuguse mängu. Mis puutub sellesse, et war "on võtnud wow'ist" palju elemente... siis palju wow on võtnud varasematest MMOdest? everquest, everquest2, L2 jne? Ise arvan, et mõlemad on head mängud, lihtsalt erineva suunitlusega...
tagasi üles
System
HV kasutaja

sõnum 10.09.2008 10:08:31 vasta tsitaadiga

Ma ei saa siiani aru miks keegi ei mängi Vanguardi. Üsna kauge teema kõigist hetkel väljas olevatest mmprgdest.
Kahjuks war'i betale lõin käega kuna ei viitsinud haamerdada ja jamada... icon_neutral.gif

cirm
HV vaatleja

sõnum 10.09.2008 11:09:13 vasta tsitaadiga

hea hea, War-europe ei lae ennast lõplikult ülesse ja serverid laggivad õhtuti meeletult.
kellelgi veel sarnaseid probleeme?
Selle graafika kohta ma loodan, et nad lasevad mängu tööle minnes järgmise patchi välja, kus ka lõpuaread saavad ilusaks.

Hetkel Greenskinnide area kohta midagi halba öelda ei saa, aga Naishaldjate ala oli küll veidikene hõre.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Warhammer Online mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 97, 98, 99  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.