Proovida ju võid, aga ma kardan et sul kulub asja tegemise peale palju aega ja vaeva ning "õiglast tunnitasu" sa seda tooli müües küll ei saa.
Omaks tarbeks võib ju teha mida iganes - keevitada, kroomida, osta recato sportiste, 6-punkti turvavöö... Et asi oleks autentsem on sul vaja ka põlemiskindlat aluspesu, sõidukombensiooni, kindaid, saapaid ja kiivrit.
rääkimata kaardilugejast, boxi poistest jne.
Tegelt oleks päris asjalik seda teha aga ei näe sellel nagu erilist mõtet. Lihtsam oleks vist isegi auto varastada.
Tekkis selline küsimus et ,on olemas müüa sellised spetsiaalsed võidusõidu mängudeks tehtud raamid kus on iste ja kuhu saab kinnitada rooli.Agaon plaan proovida endale teha üks selline .Muidugi ei tule sinna mingi kallis iste ,aga odavalt mõne opeli sportistme saab ikka panna:D .Et oleks eestis ka neid kes neid ostaks?Mõne võiks ju müügiks teha kui tuleb korralikult välja.
LFS kommuunis oleks reaalse hinna juures võibolla mõnigi ostja. Aga sellist istet ei ole mõtet teha kui ei ole võimalus paigutada 3x22" monitori. _________________
No proovida ikka võib:D .Kui kõik materjal on olemas ,sis vb päevaga teeks ära ,isa abiga:D .Kodus on muidu enamus asju olemas:D Opeli sportiste leiaks sis kasutust:D.Ja väikses toas on seda vist raske kasutada:D
teoreetiliselt peaks olema püstine, kuna siis on suurem osa kastist õhuga intensiivsemalt kontaktis ja see tähendab, et on ka suurem pind kust soojust eraldub(vms) aga samas pidi xbox külili vaiksem olema(vähemalt mul on).
Tekkis selline küsimus et ,on olemas müüa sellised spetsiaalsed võidusõidu mängudeks tehtud raamid kus on iste ja kuhu saab kinnitada rooli.Agaon plaan proovida endale teha üks selline .Muidugi ei tule sinna mingi kallis iste ,aga odavalt mõne opeli sportistme saab ikka panna:D .Et oleks eestis ka neid kes neid ostaks?Mõne võiks ju müügiks teha kui tuleb korralikult välja.
LFS kommuunis oleks reaalse hinna juures võibolla mõnigi ostja. Aga sellist istet ei ole mõtet teha kui ei ole võimalus paigutada 3x22" monitori.
Aga mix just peab 3x22" olema? ühest suuremast ei piisa w? teleka alust me sinna külge vist ikka ei tee:D
Kle jah asi oli lihtsam kui tundus alguses aga nii umbes iga 15 minuti tagant disconnectis millegi pärast ja pidi uuesti ära ühendama.
Muidu väga pro värk ikka ja nüüd kui mingi mant vaja jälle tõmmata siis mul vaja ainult see 100eegune teema sealt võtta ja ongi olemas.
Oskate öelda, kui kaua läheb aega tavaliselt selle Xbox'i garantiiga. Meilisin Enter'ile ning siis mõne minuti pärast helistas mingi venelane ja seletas kuidas sellega lood on. Nii vähe, kui ma aru sain, siis see sai kusgile saadetud, arvatavasti US'i ning veel pole ootel. Keegi oskab selgelt, kuidas selle garantiiga on?
Oskate öelda, kui kaua läheb aega tavaliselt selle Xbox'i garantiiga. Meilisin Enter'ile ning siis mõne minuti pärast helistas mingi venelane ja seletas kuidas sellega lood on. Nii vähe, kui ma aru sain, siis see sai kusgile saadetud, arvatavasti US'i ning veel pole ootel. Keegi oskab selgelt, kuidas selle garantiiga on?
Oleneb sellest, mis rike sul on.Mu enda xbox oli garantiis 3 nädalat(päeva pealt). Ning parandada seda ei suudetud(softi update error), kusjuures saatelehelt võisin lugeda et konsool on korras.Korda sain selle ise...nats googeldamist nii paar tundi ja korras.Kui aga on riistvara rike siis nad saadavad selle xkasti kesklattu(kohast kust enter neid tellib).Sellega võib aga kindlasti minna ropp aeg.
Kle jah asi oli lihtsam kui tundus alguses aga nii umbes iga 15 minuti tagant disconnectis millegi pärast ja pidi uuesti ära ühendama.
Muidu väga pro värk ikka ja nüüd kui mingi mant vaja jälle tõmmata siis mul vaja ainult see 100eegune teema sealt võtta ja ongi olemas.
selge siis
kes veel soovib asju tõmmata, mida muidu Eestist ei saa, siis saan oma VPN kanali kasutajanime ja parooli "laenata"
PS mulle siis
seda pole siin teemas veel vist olnud. enda kõvaketta panemine Xbox 360-le:
On keegi seda proovinud, ise ketast vahetada ma mõtlen? Kas saab ka suuremat kui 120GB panna?
üle 120GB ei saa panna, võid panna näiteks 250gb, aga ikka näitab xboxi all 120gb, kuni microsoft laseb uue ketta välja ja tollelt kopeeritakse vajalikud andmed, siis saab suuremat küll panna 8)
teoreetiliselt peaks olema püstine, kuna siis on suurem osa kastist õhuga intensiivsemalt kontaktis ja see tähendab, et on ka suurem pind kust soojust eraldub(vms) aga samas pidi xbox külili vaiksem olema(vähemalt mul on).
Püsti olemisel avaneb kaks riba auke, aga muidu selle halli põhja all on minumeelest palju suurem osa avatud seega kas mitte horisontaalselt ei ole ikkagi rohkem avavusi? _________________ TALUSILDID
Heips xboxi huvilised
Lõpuks on Pro versioon Tallinna poodidesse jõudnud, ning maakonna poodides on homme.
Parimat Soovides
Enteri Mängukonsoolide Tootejuht Jan Rist
Püsti olemisel avaneb kaks riba auke, aga muidu selle halli põhja all on minumeelest palju suurem osa avatud seega kas mitte horisontaalselt ei ole ikkagi rohkem avavusi?
Õhk iseenesest on väga halb soojusjuht, seega "õhuga kokkupuutele" ei tasu väga rõhuda. Näiteks arvuti puhul on jahutus kinnise korpusega masinal kaugelt parem kui lahtise korpusega, sest nõnda tegitatakse pidev õhu liikumine läbi tuulekoridori. _________________ Magento arendused
Püsti olemisel avaneb kaks riba auke, aga muidu selle halli põhja all on minumeelest palju suurem osa avatud seega kas mitte horisontaalselt ei ole ikkagi rohkem avavusi?
Õhk iseenesest on väga halb soojusjuht, seega "õhuga kokkupuutele" ei tasu väga rõhuda. Näiteks arvuti puhul on jahutus kinnise korpusega masinal kaugelt parem kui lahtise korpusega, sest nõnda tegitatakse pidev õhu liikumine läbi tuulekoridori.
Selleks, et see koridor saaks sul seal tekkida on sul vaja kusagilt õhku juurde ka saada, muidu tekib nö vaakum. Horisontaalis on kõige parem x360l olla.
kas keegi siinsetest kasutajatest omab Enteri kampaanias olevaid xbox360'i?
40"samsungi telekas +xbox360 kokku 13k
kas see xbox on seal 20Gb kövakettaga v 60nesega?
mis lugeja seal sees on?
kas see variant tasub ennast üldse ära? _________________ JÖUDU!
mis lugeja seal sees on?
kas see variant tasub ennast üldse ära?
mina oman ja väga hea on!see jah 20gb hdd-ga ning lite-on-iga minu oma tootmisaasta 2008 29 juuli.Ütleks isegi et see televiisor sõbib mängimiseks rohkem kui tv vaatamiseks
mis lugeja seal sees on?
kas see variant tasub ennast üldse ära?
Lite-oni kohta niipalju, et liteon toodab drive ilma programmeerimata, seega MS paneb oma frimware ROM mälusse.
Varsti peaks küpsis lite-onile välja tulema...
Lite-oni kohta niipalju, et liteon toodab drive ilma programmeerimata, seega MS paneb oma frimware ROM mälusse.
Varsti peaks küpsis lite-onile välja tulema...
Loodetavasti, aga kahjuks ei saa seda vahetada ega üle kirjutada(see oleks vast isegi võimalik) aga hea seegi ,et key saab sealt väljalugeda.
Sain siis oma ligi 3 kuud garantiis olnud elite eest OnOffist raha tagasi, marssisin Enterisse ja ostsin Pro variandi ära. Ventikad on täitsa vaiksemad võrreldes vana elitega. Siiamaani kõigega rahul, homme proovin mänge ka.
käisin mustika entres, korralik lett xboxi jaoks, kõik variandid saadaval koos lisavarustusega 60gb hind 4400.-
kas on mõtet seda väidetavat pricecuti oodata? et tuleb või ei? _________________ !!
käisin mustika entres, korralik lett xboxi jaoks, kõik variandid saadaval koos lisavarustusega 60gb hind 4400.-
kas on mõtet seda väidetavat pricecuti oodata? et tuleb või ei?
Enteri tootejuhi sõnu uskuma jäädes tuleb, sedasi olla talle Microsoftist öeldud, et septembri jooksul. Mul isiklikult väga kiire pole ning ootan septembri lõpuni igal juhul ära.
E: muuseas, käisin täna Pärnus Port Arturi elektroonikapoes, plussmiinus on ta vist. Mängude lett oli päris lahe, Kane & Lynch 1049.- EEK jms.
Kui nad praegu alles otsivad, siis ei tea millal järgmine generatsioon välja tuleb? Kahe-kolme aasta pärast? Minuarust tunduks nagu suht normaalne aeg siis.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.