Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Counter-Strike: Source märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 222, 223, 224 ... 265, 266, 267  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mcaff
Piiratud kasutaja
mcaff

sõnum 04.09.2008 14:26:36 vasta tsitaadiga

heikis kirjutas:
nii ta on, et korralikku ja nauditavat zombiemod servut on raske teha. suuresti mängib siin rolli just mapi valik. edasi juba mõlemale poolele antud eelised. ning serveril peaks korralik isp ja ühendus taga olema

kui kunagi taig oli ja zombi siis to oli minu meelest best nii et mine surfa taigi foorumis ringi näed mis mäpid olid, eestirahvast oli siis zombis küll pidevalt full täis
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 104
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kevvu
HV veteran

sõnum 07.09.2008 16:46:00 vasta tsitaadiga

Taig oli üldse parim server, need koffrid suht nagu nad on, pelatakse ainuld d2.Taigis ikka mapid vahetusid ja mängijad olid ikka suht normid.Igatsen icon_lol.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 07.09.2008 16:50:36 vasta tsitaadiga

Koffer hea icon_razz.gif
X-Tream99
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.09.2008 23:11:07 vasta tsitaadiga

Kas mõnda head scripti ei leidu scoutile, mis improveeriks mängitavust sellega. Mul on antud hetkel selline koodi jupp, et vajutan mouse 1 alla, see zuumib sisse(kas 1 või 2x, ise valin) ning siis kui saan vastase korralikult sihikule, lasen mouse 1 lahti, see teeb siis tulistamise kiiremaks.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 17.09.2008 19:00:37 vasta tsitaadiga

Soetasin ka hiljuti CS:S. Algul oli küll veidi masendav kuna sain iga nurga tagant vastu kaalikat pidevalt. Mõtlesin, et piix, häkkerid icon_smile.gif
Siis mida aeg edasi, seda paremaks sain. Headshote on rohkem, ja kill ratio ka parem. Mõnikord isegi üllatan end.
Eriti hea tunne on siis kui oled üksi mitme vaenlase vastu ja pomm ka tiksub. Adrenaliini lendab ja notid kõik maha ning defusid pommi. Mõnus thumbs_up.gif

koffer.ee's ei märganudki, et sain 21:0 spree omale. Vaatasin, et rahvas vingub kuidagi ja sõimab mind. Siis tuli voteban. Aga õnneks ei läinud läbi icon_razz.gif
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 17.09.2008 19:21:50 vasta tsitaadiga

Dominus kirjutas:

5ul 0n 1337 n1cK ! icon_lol.gif

Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 17.09.2008 19:38:57 vasta tsitaadiga

Ikka. Kõikidel lahedatel pro mängijatel on ka 1337 nickid icon_biggrin.gif
Üks põhjus oli muidugi ka see, et noobid said liiga kergelt mind votekickida. Nüüd peavad nad mu numbri üles otsima enne icon_smile.gif
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
MaitK
HV veteran
MaitK

sõnum 17.09.2008 19:58:18 vasta tsitaadiga

Dominus kirjutas:
Ikka. Kõikidel lahedatel pro mängijatel on ka 1337 nickid icon_biggrin.gif
Üks põhjus oli muidugi ka see, et noobid said liiga kergelt mind votekickida. Nüüd peavad nad mu numbri üles otsima enne icon_smile.gif

Oi ma armastan selliste nimedega mängijaid. Nüüdsest alates oled sa mu jumal CSS'is. Sest su nime nähes kahvatub kogu maailm, ning mina teen kogemata püksid pehmet täis.

tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 17.09.2008 20:49:04 vasta tsitaadiga

Dominus kirjutas:
Soetasin ka hiljuti CS:S. Algul oli küll veidi masendav kuna sain iga nurga tagant vastu kaalikat pidevalt. Mõtlesin, et piix, häkkerid icon_smile.gif
Siis mida aeg edasi, seda paremaks sain. Headshote on rohkem, ja kill ratio ka parem. Mõnikord isegi üllatan end.
Eriti hea tunne on siis kui oled üksi mitme vaenlase vastu ja pomm ka tiksub. Adrenaliini lendab ja notid kõik maha ning defusid pommi. Mõnus thumbs_up.gif

koffer.ee's ei märganudki, et sain 21:0 spree omale. Vaatasin, et rahvas vingub kuidagi ja sõimab mind. Siis tuli voteban. Aga õnneks ei läinud läbi icon_razz.gif
hmm..mul oli ka kusjuures niimoodi alguses. praegu on nagu ära tüüdanud, pole palju mänginud. samas, kui adrenaliin voolab, on ikka väga hea mängida icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 94
tagasi üles
Evil14
HV Guru
Evil14

sõnum 17.09.2008 21:00:21 vasta tsitaadiga

kevvu, meie tiimil hästi läheb siis võiks pubi serveri ka püsti ajada icon_wink.gif Oleks koffrile konkurentsi.
Kommentaarid: 222 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 194
tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 17.09.2008 21:04:00 vasta tsitaadiga

Evil14 kirjutas:
kevvu, meie tiimil hästi läheb siis võiks pubi serveri ka püsti ajada icon_wink.gif Oleks koffrile konkurentsi.
see konkurents oleks teil vaid mingil määral, kofferile kuulub 3 serverit siiski, vahepeal oli ka 1.6 server ja veel 1 source server.
Clean oli mingil ajal Gametrackeri top10-s ka. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 94
tagasi üles
death fire
HV vaatleja

sõnum 17.09.2008 21:05:57 vasta tsitaadiga

Keerasin csi rated pekki ja nüüd kuidagi läägib , kas oleks mingit commandi et need tagasi defaulti saada?
Ei mäleta mis default oli.
Ja ,et muutsin autobuy scripti ära ,et kas oleks võimalik ka see defaulti saada ? icon_smile.gif
tagasi üles
kevvu
HV veteran

sõnum 17.09.2008 22:30:55 vasta tsitaadiga

Evil14, see pole nii kerge, koffril liiga laialt levinud maine!Muretseme enne CW servu
MPZ
HV kasutaja
MPZ

sõnum 17.09.2008 23:08:27 vasta tsitaadiga

death fire kirjutas:
Keerasin csi rated pekki ja nüüd kuidagi läägib , kas oleks mingit commandi et need tagasi defaulti saada?
Ei mäleta mis default oli.
Ja ,et muutsin autobuy scripti ära ,et kas oleks võimalik ka see defaulti saada ? icon_smile.gif

rate 25000
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
mcaff
Piiratud kasutaja
mcaff

sõnum 18.09.2008 16:52:01 vasta tsitaadiga

Evil14 kirjutas:

Ma oleks käpp toetama, see eT võtab koffris liiga palju võimu thumbs_down.gif krt kui nölised siis tuleks mute panna mitte mingi ban icon_evil.gif ja seal normaalseid admine on vähe IMO. Tegelt ma tahaks Taig'i tagasi ikka kõige parem servu icon_razz.gif icon_rolleyes.gif
tagasi üles
ZuluXE
Kreisi kasutaja
ZuluXE

sõnum 18.09.2008 19:03:05 vasta tsitaadiga

Taig CSS võiks jah comebacki teha. icon_smile.gif
Kommentaarid: 99 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 84
tagasi üles
ShinsouY
HV kasutaja

sõnum 18.09.2008 19:13:16 vasta tsitaadiga

Mulle küll koffer meeldib. Kõik adminnid olid enne servusse minemist tuttavad, sest kõik olid koffer.ee foorumis vanad sõbrad niiet mul seal fun icon_wink.gif Võiks rohkem eestlasi küll olla.. Aga jah ma mängin kah kord nädalas icon_wink.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Mindfreak
HV kasutaja
Mindfreak

sõnum 19.09.2008 11:29:50 vasta tsitaadiga

mcaff kirjutas:
... see eT võtab koffris liiga palju võimu thumbs_down.gif krt kui nölised siis tuleks mute panna mitte mingi ban

Kui kofferi foorumist said paika pandud siis tuled siia kurtma oma saatust? Palun ära tee teistes foorumites kofferi ega Energy Teami mainet maha täiesti alusetude süüdistustega. Kofferi csi serverist ja vendist oled sa mitu korda bani saanud ning pärast kofferi foorumisse ulguma läinud. Ma ei hakka praegu põhjuseid välja tooma, vaid panen lingi kofferis olevasse teemasse. Kellel huvi, see uurigu.

Link

pumpclub kirjutas:
Ma olen juba siin teatud tüüpe miski 5-6 korda unbanninud, aga see oli viimane kord, kui te ikka votebanni saate siis ju olite selle ära teeninud.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
mcaff
Piiratud kasutaja
mcaff

sõnum 19.09.2008 12:04:42 vasta tsitaadiga

Mindfreak kirjutas:
mcaff kirjutas:
... see eT võtab koffris liiga palju võimu thumbs_down.gif krt kui nölised siis tuleks mute panna mitte mingi ban

Kui kofferi foorumist said paika pandud siis tuled siia kurtma oma saatust? Palun ära tee teistes foorumites kofferi ega Energy Teami mainet maha täiesti alusetude süüdistustega. Kofferi csi serverist ja vendist oled sa mitu korda bani saanud ning pärast kofferi foorumisse ulguma läinud. Ma ei hakka praegu põhjuseid välja tooma, vaid panen lingi kofferis olevasse teemasse. Kellel huvi, see uurigu.

Link

pumpclub kirjutas:
Ma olen juba siin teatud tüüpe miski 5-6 korda unbanninud, aga see oli viimane kord, kui te ikka votebanni saate siis ju olite selle ära teeninud.

icon_lol.gif thumbs_up.gif good for you. Minu süüdistustel on alust võrreldes sinu omadega, te bannite jummala oma tahtmist nagu jumal ban selle eest et ma olen n00b icon_biggrin.gif no wtf ajab naerma see koffri poliitika icon_lol.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
ppg
HV Guru
ppg

sõnum 19.09.2008 12:32:57 vasta tsitaadiga

mcaff, Tõsiselt, mine arene kuskil nurgas palun, kellelgi pole niipalju jamasid kui sul, ning täiesti alusetult lihtsalt kiusatakse sind eks.
Kommentaarid: 171 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 5 :: 138
tagasi üles
zaG
HV kasutaja

sõnum 19.09.2008 12:53:42 vasta tsitaadiga

Kõige parem lahendus kõigile probleemidele oleks global chat mängus kinni keerata (pole mölisemist, pole probleemi), kahjuks mäng seda ei võimalda ja peab selle mölaga leppima või siis kolima ümber sinna kus seda on vähem. Kui midagi tarka peale virisemise öelda ei ole siis on mõttekam lihtsalt vait olla ja edasi mängida (käib kõigi kohta icon_wink.gif ). Üldiselt on kofferi serverid väga head (tehnilises mõttes), korralik riistvara + kiire internetiühendus tagavad hea mängitavuse, samas taig sellega ei hiilanud, pidevad freezed rikkusid mängu. Taigi pluss oli vast see, et seal mängiti praktiliselt kõiki mappe (kuna server oli enne steamile minekut nonsteam ja enamik rahvas tuli steami versiooniga kaasa ostes orginaali).
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
Mindfreak
HV kasutaja
Mindfreak

sõnum 19.09.2008 12:59:19 vasta tsitaadiga

zaG kirjutas:
Taigi pluss oli vast see, et seal mängiti praktiliselt kõiki mappe..

Nüüd saab Clean Lites peale de_dust2 ka erinevaid mape pelada. Enne iga mapi lõppu tuleb Votemap ja saate ise hääletada, mida tahate järgmisena pelada.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
zaG
HV kasutaja

sõnum 19.09.2008 14:15:38 vasta tsitaadiga

Mindfreak kirjutas:

Nüüd saab Clean Lites peale de_dust2 ka erinevaid mape pelada. Enne iga mapi lõppu tuleb Votemap ja saate ise hääletada, mida tahate järgmisena pelada.

Ma tean seda, kuid paku mida votetakse järgmiseks mapiks enamik ajast icon_lol.gif kui paar korda olen ise teise mapi peale dust2 nextmapiks pannud on enamik rahvast välja läinud.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
mcaff
Piiratud kasutaja
mcaff

sõnum 19.09.2008 15:23:48 vasta tsitaadiga

ppg kirjutas:
mcaff, Tõsiselt, mine arene kuskil nurgas palun, kellelgi pole niipalju jamasid kui sul, ning täiesti alusetult lihtsalt kiusatakse sind eks.
Hakkab jälle eT vend mind paika panema thumbs_down.gif kui tahad läbusta koffrit mitte HV 'ed
Kuidas seda saab kinni keerata mängus seda chati värki icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Aavo
HV kasutaja
Aavo

sõnum 19.09.2008 15:56:52 vasta tsitaadiga

mcaff kirjutas:
ppg kirjutas:
Hakkab jälle eT vend mind paika panema thumbs_down.gif kui tahad läbusta koffrit mitte HV 'ed
Kuidas seda saab kinni keerata mängus seda chati värki icon_rolleyes.gif

hud_saytext_time 0 ja kui tagasi tahad siis hud_saytext_time 12
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 29
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Counter-Strike: Source mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 222, 223, 224 ... 265, 266, 267  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.