praegune kellaaeg 26.06.2025 22:12:39
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lazyguy
HV vaatleja
|
07.09.2008 11:27:36
Mingi imelik jama masinas |
|
|
Tegemist siis P4HT 3.2GHZ kastiga
Mobo : MSI 915P http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=154&maincat_no=1&cat2_no=170&cat3_no=2
Audio : ASUS Xonar D2
3 ketast, Codegen 400W toide ja hunnik jahutusi
asi algas ammu juba, arvuti kellas ennast mingi hetk 1.64 peale , peale Restarti oli pool tunnikest kiirus 4.06 ja siis langes jälle ei tea kuhu, Täna hommikul ärgates tegi prose vent umbes sellist häält et natuke veel ja tõuseb lendu, Prose radikas oli külm aga sellest allpool asuv kiibike lõõmas sajaga (ostes ei lõõmanud sellel platel mitte miski peale prose) hetkel on kiirus 2.02 GHz. Kui klapid pähe tõmmasin avastasin et bassi sagedustes on Tume foon. Kas asi võiks olla remonditav või surm silmaga näha ? Windowsis ei saa viga olla kuna uus sai hiljuti peale pandud .. ahh jaa ... vahepeal oli see masin teise inimese käes kelle käes vana toite vent maha põles ja selle tulemusel masin umbes kuu aega 80 kraadi ligiduses lõõmas..
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
svenman
Kreisi kasutaja
|
07.09.2008 11:36:24
|
|
|
Aga mis prose temp hetkel on? Äkki peaks pastat vahetama?
|
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oskar.r
HV kasutaja

|
07.09.2008 12:30:42
|
|
|
kas sa mõtled "prosest allpool olevat" emaplaadi radikat. Kui see väga kuum, heli viperdab (kui tega just intr. helikaardiga), cpu taktsagedus hüppab, siis minu arust viitab kõik probleemsele mobo'le. kas terve masin oli 80*C sees, või ainult protsessor. Kui terve masin siis tõesti vb emaplaat õhtul, kui protsessor, siis see ei tohiks midagi muuta. (mul ka HT prescott, see peaks nii palju küll ära kannatama, aga kas nii kaua )
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
lazyguy
HV vaatleja
|
07.09.2008 14:40:28
|
|
|
3mad2 kirjutas: |
kas sa mõtled "prosest allpool olevat" emaplaadi radikat. Kui see väga kuum, heli viperdab (kui tega just intr. helikaardiga), cpu taktsagedus hüppab, siis minu arust viitab kõik probleemsele mobo'le. kas terve masin oli 80*C sees, või ainult protsessor. Kui terve masin siis tõesti vb emaplaat õhtul, kui protsessor, siis see ei tohiks midagi muuta. (mul ka HT prescott, see peaks nii palju küll ära kannatama, aga kas nii kaua ) |
Jep see prosest allpool olev, Tegemist pole integreeritud helikaga. igatahes arvasin ka mina et plate minekul ... 1 asja unustasin mainida ennist .. kuu aega on ta teinud mul selliseid lollusi et hakkab Piiksuma nagu klaver oleks lühises aga ei ... tutika klaveriga sama nali ... ja vana töötab kaa edukalt edasi ja nohh .. mis lõõmamist puudutab siis jah .. Terve masina küttis see toitye vendi puudumine üles ... isegi videoka radikat ei saanud katsuda kui see masin töötas ..
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|