praegune kellaaeg 25.06.2025 08:00:25
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
edge
HV vaatleja

|
05.09.2008 00:40:54
My Book Studio Edition 1000GB - Tera |
|
|
Ostsin sellise ,kuid ple normaalne ju kui ta mul mingi 30sec-5 min tagant ennast välja viskab ja siis uuesti Milles asi võib olla? Ehk keegi aitaks, kopp ees jub suht. Tahad mingit filmi vms peale panna ja mingi keskel või lõpus kaob seade lihtsalt ära ja siis tuleb uuesti, naq restart vms:Dehk keegi aitaks, milles viga?
http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=113&lang=en Sellest softis naq erilist kasu ple:P My Book Studio Edition Software (All) Seda tahaks kuid ei saa regasin isegi:P
|
|
tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
05.09.2008 18:00:19
|
|
|
My Book Studio Edition Software (All) on mingi backupi programm ja button manager, ehk asi mis mahuindikaatori ja ketta taga oleva nupu tööle paneb.
pigem tõmba Data Lifeguard Diagnostic for Windows ja proovi, äkki mõni test näitab mis viga on.
wd välised kettad muide oskavad ennast kinni panna, kui arvuti välja lülitada. ma pakun, et seda tehakse usb august tuleva 5v olemasolu alusel. äkki sul on probleeme toitega? kas ketta peal tuli jääb põlema, kui ketas ära kaob?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
edge
HV vaatleja

|
05.09.2008 20:01:34
|
|
|
Sain korda see All mõllu installisin ära, ma ei registreerisin ära kuid ei pannud serial jms, peale seda tõmbasin ja instal, ning väike resa ja oki doki:D
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|