Ma pole juba viimased paar päeva LIVE-sse sisse saanud. IP aadress failib pidevalt. Tundub, et Elion on mingi sitaga hakkama saanud.
Oskab keegi aidata?
ruuter korra vooluvõrgust välja ja tagasi ei aita? _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Keegi Tartust koos minuga ei taha tellida ravolinkist Verbatim DVD+R DL toorikuid, seal kõige odavamad,endal oleks vaja umbes 3-5 toorikut ... postikulud võiks pooleks teha ...
Või kui keegi tallinnast huvitatud on siis võiks kahepeale osta ja 3-5 toorikut mulle saata, posti maksan ise ...
Upgreidisin enda xbox 360 backward compapility-t ja xbox1 mängud (ninja gaiden black) näeb ka päris kobe välja, soovitaks mängida
Ma pole juba viimased paar päeva LIVE-sse sisse saanud. IP aadress failib pidevalt. Tundub, et Elion on mingi sitaga hakkama saanud.
Ma pole viimasel ajal palju lives mänginud, aga täna avastasin Forza 2-s sellise asja et livesse saan, online oksjon töötab, aga kui tournamenti tahan proovida ei saa ühendust - kobiseb et mul on strict NAT...
Ma pole viimasel ajal palju lives mänginud, aga täna avastasin Forza 2-s sellise asja et livesse saan, online oksjon töötab, aga kui tournamenti tahan proovida ei saa ühendust - kobiseb et mul on strict NAT...
Enterisse siis jõudsid uued 60GB müüki, Tartus vähemalt olemas. Esmamuljed siis sellised, et tundub 20sest natuke vaiksem olevat. Kliendileht lubab ka Arcade versiooni koos GTA'ga u. 4000 krooni eest, kuid see pakkumine tuleb vist nats hiljem.
Enterisse siis jõudsid uued 60GB müüki, Tartus vähemalt olemas. Esmamuljed siis sellised, et tundub 20sest natuke vaiksem olevat. Kliendileht lubab ka Arcade versiooni koos GTA'ga u. 4000 krooni eest, kuid see pakkumine tuleb vist nats hiljem.
Neil on lite-onid, sellepärast ka natuke vaiksemad.
Ei saa aru, miks peaks keegi eraldi tellimisega tegelema.
ma tõesti ei saa aru miks ei osata lugeda?
kui ma teaksin kuidas seda teha siis ma ei küsiks. peale selle see virtuaalkaart on seb klientidele mitte hansa klientidele nii, et selleasja pärast ma ei tõtta panka ega hakka omale uut pangakontot tegema.
The Xbox360 (only) version of the Porsche wheel is already running and we can play games but the Forcefeedback effects are not fully working yet as they should.
Our target is to give a prototype next week to the developers of Simbin so they can integrate it into their new racing sim RACE Pro.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Enterisse võivad küll uued mudelid olla kohale jõudnud, aga kas targem poleks oodata hinnalanguse jõudmist Euroopasse?
Aga kui olla juba pikemat aega 60GB-st oodanud, siis ega rohkem oodata küll ei viitsi. Ja üldse, seda hinnalangust pole Euroopas välja kuulutatud, nii et keegi ei tea millal see üldse peaks tulema.
Enterisse võivad küll uued mudelid olla kohale jõudnud, aga kas targem poleks oodata hinnalanguse jõudmist Euroopasse?
Aga kui olla juba pikemat aega 60GB-st oodanud, siis ega rohkem oodata küll ei viitsi. Ja üldse, seda hinnalangust pole Euroopas välja kuulutatud, nii et keegi ei tea millal see üldse peaks tulema.
Nojah, viimati kui USAs price cut oli 13. juuli 2007, siis Euroopasse jõudmiseks läks sellel veidi üle kuu, 24. august.
Oskab keegi aidata?
ruuter korra vooluvõrgust välja ja tagasi ei aita?
Ei aidanud .
ma sain nii:läksin sinna 192.168.1.254(see speedtouchi koduleht)vasakul rippmenüü SpeedTouch- setup-next-tv voice ruuter-next-tambid oma passid sisse-next....kuni lõpuni välja.
ps.mul kodu digitv.
Oskab keegi aidata?
ruuter korra vooluvõrgust välja ja tagasi ei aita?
Ei aidanud .
ma sain nii:läksin sinna 192.168.1.254(see speedtouchi koduleht)vasakul rippmenüü SpeedTouch- setup-next-tv voice ruuter-next-tambid oma passid sisse-next....kuni lõpuni välja.
ps.mul kodu digitv.
The Xbox360 (only) version of the Porsche wheel is already running and we can play games but the Forcefeedback effects are not fully working yet as they should.
Our target is to give a prototype next week to the developers of Simbin so they can integrate it into their new racing sim RACE Pro.
Minus tekitas huvi veel see, et kas on ka hea rool või maksab enamuse hinnast logo mis rooli peal.
Üleüldse, seletage mulle rumalale. x360 ja rool. Arvuti taga ma saan aru et kinnitub laua külge, kuidas see x-kastiga käib? Võtad sülle kui ise telekast
kaugel diivanil lösutad? Ma olen küll näinud, et roole konsoolidele vorbitakse, aga kaasa mõelnud ei ole, et mis ja kuidas. Suhteliselt tobe, kui peaks
kasti ette mingi laua sebima ja siis seal pulksirgelt nina vastu ekraani ringi rallima.
Nomineerin selle postituse vabatahtlikult aasta rumalaimaks.
Attachable lap wings and the attachment of the gear sticks to the wheel allow comfortable game play in the living room without the use of a table.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Attachable lap wings and the attachment of the gear sticks to the wheel allow comfortable game play in the living room without the use of a table.
Väga põnev. Kuigi tundub suht " emane " lahendus siiski. Julgen kahelda,
et suures mängutuhinas see väga paigal tahab püsida ja eriti mugav on,
aga kuna pole kastiga kunagi ühtegi rooli proovinud, siis ma ainult oletan.
Peaks uurima kas xboxi enda roolil ka selline võimalus on ja ära proovima kuidas see reaalselt välja näeb.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.