praegune kellaaeg 26.06.2025 18:26:05
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SGM
HV kasutaja

|
04.09.2008 13:09:17
CSS: z-index ei paista üldse toimivat |
|
|
Mul on lehel mitu div-blokki ja neist 2 (mõlemad absolute) on üksteise suhtes õiges järjekorras (ülemine läheb lohistamisel alumise peale), aga kolmas (relative, tekib siis, kui tuleb onmouseover), mis peab kõige pealmine olema, ronib kõigi eelmiste alla! Võin panna eelmistele z-index 10 või 100 või 1000 ja kõige pealmisele 100000 või 1000000, aga ikka raibe ronib kõige alla! Vastupidi ka proovisin - mingit vahet ei ole. Üldse mitte miski ei muutu, kui neid z-indexeid näppida. :S
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
karu
HV kasutaja
|
04.09.2008 16:10:27
Re: CSS: z-index ei paista üldse toimivat |
|
|
SGM kirjutas: |
Mul on lehel mitu div-blokki ja neist 2 (mõlemad absolute) on üksteise suhtes õiges järjekorras (ülemine läheb lohistamisel alumise peale), aga kolmas (relative, tekib siis, kui tuleb onmouseover), mis peab kõige pealmine olema, ronib kõigi eelmiste alla! |
z-index töötab ainult 'position:absolute' peal. proovi z-index -1. negatiivse z-indexiga on probleeme on ainult ie6'ga ma arvan.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|