Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Valdars
HV veteran

|
03.09.2008 16:42:00
|
|
|
tsitaat: |
välimus on suht viisakas, kuid harjumatu... olen kasutanud peamiselt IE-d ja ei suuda küll ühtegi puudust esile tuua, et vahetama hakata. Ainsad puudused, mida olen IE-ga tähele pannud on mobile versioonil, WM6.1 ...
|
IE probleem pole see, mis tal on vaid see, mida tal ei ole.
Epic. Firefoxiga peseb see põrandat ja IE on põrand mida pestakse. thumbs_up.gif
|
Järgmisest turuliidrist on asi reaalselt veel kaugel. Võibolla tulevikus see muutub. Või kui ma alahindan brändi jõudu.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
03.09.2008 17:07:00
|
|
|
peab ka ütlema, et beta kohta väga võimas asi. töömasin, mis tahab juba pikemat aega väljavahetamist, suudab nüüd selle abiga mulle lehti normaalsel kiirusel kuvada. ja mälukasutus ei küündi ka mitmetuhande mb ni.
ainuke puudus veel, themed, paar väikest addoni - ja olekski perfektne browser.
eks ajapikku kõik tuleb, aga peab tõdema, beta kohta väga killer asi
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
superior
HV Guru
|
03.09.2008 17:38:10
|
|
|
Hea kiire brauser tõesti.
|
|
Kommentaarid: 139 loe/lisa |
   |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
DDA
HV kasutaja
|
03.09.2008 17:39:15
|
|
|
upscroll ei tööta ka mul. hp läpakas, touchpad. viimane driver peal.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
JoosepN
HV kasutaja

|
03.09.2008 18:03:39
|
|
|
Spoiler 
pikk tee on veel minna kuid kiirus on hea.
häirib see et paroole saab vabalt vaadata, st ilma igasuguse turvakontrollita. ava brauser ja valikute all mine vaata paroole
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar00
HV Guru

|
03.09.2008 18:03:58
|
|
|
_Joss_ kirjutas: |
häirib see et paroole saab vabalt vaadata, st ilma igasuguse turvakontrollita. ava brauser ja valikute all mine vaata paroole [/img] |
kuidas paroolid kätte saab? ma näen vaid salvestatud kasutajanimesid
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
3 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
JannoT
HV kasutaja

|
03.09.2008 18:14:52
|
|
|
Spoiler 
häirib see et paroole saab vabalt vaadata, st ilma igasuguse turvakontrollita. ava brauser ja valikute all mine vaata paroole  |
FF/FX sama moodi ju. Vaja ainult nuppu show passwords vajutada ja näedgi enda/teiste salvestatud paroole.
_________________ 011010000110100101101110011011100110000101110110011000010110000101110100011011000111010101110011 |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
profiil
HV kasutaja

|
03.09.2008 18:22:55
|
|
|
Päris tore ja kiire browser tundub olevat. Nagu varem manitud on, et natuke toores on aga see vast alguse asi ainult.
Kuhu kohta nad "Lemmik saidid" peitnud on´?
Ahaa.. leidsin
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
0-zero
HV vaatleja

|
03.09.2008 18:37:48
|
|
|
Tõmbasin ja vaatasin, postimeest näitas õieti, aga kui tahtsin zoomida 120% peale, et ka muid lehti lugeda normaalse suurusega fondiga, siis hakkas hoopis teksti suurendama ja leht läks napakaks nagu vanasti. Selleks, et konkurentsis püsida peab olema vähemalt full page zoom featuur, ma ilma selleta brauserit ei kasuta. FF-is on veel olemas normaalne plugin NoSquint, mille kaudu saab määrata default zoom leveli. Kahjuks linuxi all on pildid natuke karvased, aga Windowsis on väga smooth värk, ütleks, et super isegi, selge ja mõnus lugeda, ei pea kissitama mingi 8 fondi peale kui on peen reso, nagu enamustel tänapäeva LCD-del.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
03.09.2008 19:19:38
|
|
|
Välja näeb väga kena
Eks paistab kuda satbiilsus on!
Lisaks on see supper kiire avanema ja ka luusi aknaid/tabe avama
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
JoosepN
HV kasutaja

|
03.09.2008 19:21:15
|
|
|
JannoT kirjutas: |
Spoiler 
häirib see et paroole saab vabalt vaadata, st ilma igasuguse turvakontrollita. ava brauser ja valikute all mine vaata paroole  |
FF/FX sama moodi ju. Vaja ainult nuppu show passwords vajutada ja näedgi enda/teiste salvestatud paroole. |
aga selle kaitseks on võimalik panna master password'i, seega iga suvaline mats kes pääseb su arvuti juurde ei saa su paroolidele ligi.
vähemalt saab paroolide salvestamist ära keelata Chrome'is.
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
v1per
HV kasutaja

|
03.09.2008 19:26:27
|
|
|
Turvaauk Google Chromeis:
Ei jõudnud Google oma uue brauseri beetaversiooni korralikult allalaetavakski teha, kui Aviv Raff juba esimese turvaaugu üles leidis. Ehkki Chromei on sisse ehitatud mitmeid turvatööriistu (andmepüügi ja pahavara kaitse), pannakse uuele brauserile pahaks, et ta laseb ilma hoiatuseta alla laadida ja käivitada pahatahtlikku koodi.
Aga noh, tegemist on ju ikkagi alles beetaga, pealegi on täpselt sama viga küljes ka näiteks Internet Explorer 6-l, mida murettekitavalt paljud arvutikasutajad pole siiamaani turvalisemale versioonile uuendanud
Allikas: http://www.arvutikaitse.ee/?p=1063
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
03.09.2008 19:34:00
|
|
|
gan3b kirjutas: |
Väga viis brauser aga addonite tugi ikka kriibib, niikaua kuni seda ei ole kasutan siiski Firefoxi edasi. |
Nõustun.
 Minimalistlik jne mulle meelidib, kuid saaks paremaks,ehk ootaks veel väiksemaid skinne jne.
Ja FF style addonidest tundsin esimese paariminutiga puudust.
Kasutan ka MSN messengeri + MSn plusi. Ja Contacts on Desktop nimekiri on mul sätitud Always on Top ja ülesse äärde kuhu Chrome tahab nüüd tabe avada,et sellega ka mure.
Võibolla kiire ülevaatamisega ei pannud tähele, aga oleksin oodanud ja arvanud rohkem seotust muude Google jubinatega: Gmail,Picasa jne.
Aga jah.. ID kaardiga läheb ka vist veel jamamiseks? ?
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
2 :: |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaco
Kreisi kasutaja

|
03.09.2008 20:01:04
|
|
|
0-zero, tänud, pold kuulnud sellest FF zoom lisast ja kissitasin oma läppari sõgedalt kõrge resoga juba tykk aega silmi ja litsusin ctrl+.
vägadema hea lisa see NoSquint
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
nah
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 150 loe/lisa |
   |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
03.09.2008 22:15:47
|
|
|
Ja Google moto on dont be evil? Tegelt nagu kommetnaaridest lugeda võib siis see on enamjaolt adsense ja muu taolise pasa paremaks töötamiseks. Gmaili kirju ju loetakse nagunii läbi
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
04.09.2008 01:20:24
|
|
|
namstoop kirjutas: |
kusjuures need kaks kirjeldatud ja sulle meeldivat asja on täpselt need, mis mulle isiklikult ilgelt närvidele käivad. Sest ma avan järjest klõpsides uued tabid ära, need siis taustal laevad ja järjest loen. Ilgelt nõme, kui kohe aktiveeruks
Ja eelnevalt avatud olnud sakile tagasiminek on ka vägagi vastukarva. Enamasti on mul 10+ sakki korraga lahti, kus ma enam mäletan mis järjekorras need avatud on, ja polegi see ju tegelikult oluline. Kui kõrvalolevale läheb, siis on alati teada, kuhu. |
Teil, noormees, peab ikka väga uimane netiühendus olema, kui on vajadus hunnik lehti enne lugema hakkamist laadima panna. 8)
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
04.09.2008 01:27:01
|
|
|
rex, ma teen samamoodi oma tabidega. Laksin oma 10 tükki järjest lahti (aktiivseid tabe 30 ringis pidevalt). Põhjuseks aga see et loen nt uudistelehti, ja huvitavad uudised teen lahti, kerin edasi kuni veel midagi head leian jne.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
04.09.2008 01:40:34
|
|
|
Mul tavaliselt on erinevate asjade jaoks erinev aken lahti. Aknas siis vastavalt 1. tab üldise listiga (foorumi lugemata postitused, delfi või päevalehe pealeht, google otsingu tulemused) ja järgnevates tab'ides esimesest üldisest listist rullialuse nupuga lahti klõpsitud teemad. Ma tahan küll miskipärast avanevat asja kohe näha. Tihti jääb pikem artikkel aga hilisemaks lugemiseks lahti ja nii võib mul vahel lahti olla 20-30 akent, igas neist mitmeid tab'e. Kui ma aga olen foorumist mõne teema uue tab'ina lahti võtnud, selle läbi lugenud ja sulgenud, siis ma tahan, et fookus läheks jälle üldise listi peale, mitte mingile varem avatud viimase tabina lahtiolevale. Aga jah, eks igal omad harjumused. 8) Seega võiks konfitavus ikkagi alles jääda. Kasvõi mingi advanced salamenüüna, mida tavakasutaja ei leiaks.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
thunderz
Kreisi kasutaja

|
04.09.2008 01:59:45
|
|
|
kui mozilla ja google (chrome) koostöö jätkub, siis peaks olema ehk oodata,
et firefoxi addoneid kohandatakse chrome jaoks.
eriti ootan foxmarks addonit.
chrome juures meeldib näiteks ka see,et iga tab on eraldi protsess mälus.
(taskmanageris see ilusti näha), kindlasti teeb see chrome stabiilsemaks ja mäluhalduse paremaks.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
04.09.2008 08:56:36
|
|
|
chrome juures meeldib näiteks ka see,et iga tab on eraldi protsess mälus.
(taskmanageris see ilusti näha), kindlasti teeb see chrome stabiilsemaks ja mäluhalduse paremaks
|
Seetõttu saab aga vint omakorda rohkem vatti.
Eile õhtul proovisin siis ka natukene, kiire on ta küll
_________________ Tunguusia tundraahv |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
04.09.2008 09:35:33
|
|
|
rex kirjutas: |
namstoop kirjutas: |
kusjuures need kaks kirjeldatud ja sulle meeldivat asja on täpselt need, mis mulle isiklikult ilgelt närvidele käivad. Sest ma avan järjest klõpsides uued tabid ära, need siis taustal laevad ja järjest loen. Ilgelt nõme, kui kohe aktiveeruks
Ja eelnevalt avatud olnud sakile tagasiminek on ka vägagi vastukarva. Enamasti on mul 10+ sakki korraga lahti, kus ma enam mäletan mis järjekorras need avatud on, ja polegi see ju tegelikult oluline. Kui kõrvalolevale läheb, siis on alati teada, kuhu. |
Teil, noormees, peab ikka väga uimane netiühendus olema, kui on vajadus hunnik lehti enne lugema hakkamist laadima panna. 8) |
no "laadima" on tinglik mõiste, aga HVs ma näiteks käin ka teemade nimekirja läbi ja klõpsin kõik huvipakkuvad taustale lahti. Tere huvi oleks neid ükshaaval avada ja jälle tagasi nimekirja ja siis järgmine. Samahästi võiks siis juba back ja forward nuppe kasutada, mitte uut sakki avada
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
stepzter
HV veteran

|
04.09.2008 10:05:04
|
|
|
rex kirjutas: |
Teil, noormees, peab ikka väga uimane netiühendus olema, kui on vajadus hunnik lehti enne lugema hakkamist laadima panna. 8) |
Pigem häda selles, et serverid on aeglased. Sujuv on asju vaadata siis kui lehe laadimine on alla 0.1s.
_________________ Toetan õige kirja |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|