praegune kellaaeg 18.06.2025 20:42:27
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
UHO
Kreisi kasutaja

|
02.09.2008 22:39:31
STV Saturn kodu!? |
|
|
Tervist,
ilmselt ei ole see info uudis aga ise ma avastasin selle mõnedkümned minutid tagasi.
Aga see mille ma avastasin meeldis mulle väga: STV pakub 10/10Mb ühendust 299.- eest kuus.
Kas keegi äkki seda juba kasutab ja oskab kommenteerid? Ise tellisin igatahes teenuse ära.
Paar aastat tagasi elasin samuti Õismäel ja kasutasin pm. sama ühendust (Saturn NET oli vist nimi), mis oli see hetk 4,5/4,5Mb ning toimis idaalselt, hind 599.- kuus.
Et need uued ajad ja uued numbrid tunduvad küll maitsvad .
..: näiteks vaba migrofon- mis iganes seostub selle (uue)ühendusega :..
_________________ Unknown High Object |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
zsz
HV kasutaja
|
02.09.2008 23:11:50
|
|
|
mul seesama pakett olemas. Veel mõni aeg tagasi oli selles paketis kiirusteks 3 Mbit/s (mõlemas suunas) -- hind aga jäi pärast kiiruste tõstmist samaks.
selle 10Mbit/s ühenduse kohta on veel vara miskit kindlat öelda, kuid 3 megabitine elas äärmiselt stabiilselt, selle aasta jooksul vist on ainult ühe korra ära katkenud.
Üldiselt on STV teema parem koht, kus seda arutada.
_________________ Seven dolphins were harmed in the process of making this post. |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
UHO
Kreisi kasutaja

|
02.09.2008 23:41:33
|
|
|
zsz kirjutas: |
mul seesama pakett olemas. Veel mõni aeg tagasi oli selles paketis kiirusteks 3 Mbit/s (mõlemas suunas) -- hind aga jäi pärast kiiruste tõstmist samaks.
selle 10Mbit/s ühenduse kohta on veel vara miskit kindlat öelda, kuid 3 megabitine elas äärmiselt stabiilselt, selle aasta jooksul vist on ainult ühe korra ära katkenud.
Üldiselt on STV teema parem koht, kus seda arutada. |
OK, tänud viitamast- kolin sinna.
_________________ Unknown High Object |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|