praegune kellaaeg 18.06.2025 09:30:23
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hemmar
HV kasutaja
|
19.08.2008 21:41:44
Probleem: Delli läpaka bios downgrade |
|
|
Tere!
Selle suve alguses tellisin endale shop.it.ee'st Dell vostro 1510 sülearvuti. Üllatus oli suur kui pärast kõike seda kisa 1510 ja 1310 vigase täheasetusega klaviatuuride üle saadeti mulle ikkagi vale asetusega klaviatuuriga arvuti.
http://direct2dell.com/smallbusiness/archive/2008/05/08/europe-vostro-keyboard-issue-what-we-re-doing.aspx
http://www.flickr.com/photos/jacobgordon/2455618195/
Dell lubas oma vea parandada ja saata asenduseks õige asetusega klaviatuurid. Aga kuna ma ei olnud kindel, et kas ma peaksin pöörduma shop.it või delli enda poole ja iseloomult olen ka pigem selline harjuja kui viriseja tüüp, siis ei hakanud vaeva nägema ja harjusin lihtsalt uue täheasetusega(üllatavalt kiiresti).
Nüüd aga probleem: nimel tuli täna ette kiri, et dell soovitab BIOSi uuendada(version A10). Uuendasin siis ära ja peale restarti ootas mind ebameeldiv üllatus: nimelt oli uus bios arvestatud õige klaviatuuri asetusega ja klaviatuuri alumine nupurida on paigast ära(kui vajutan klahvi millel peal "V" tuleb ekraanile "B" jne). Küsimus siis selline, et kas on võimalik kuidagi taastada n-ö factory BIOS version? Niisama ta vanemat BIOSi versiooni installida ei lase.
Aitäh
viimati muutis hemmar 24.08.2008 14:46:21, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
19.08.2008 21:54:35
|
|
|
Mis vana versioon oli ja miks ta ei peaks vanemat laskma peale panna? Latitude D630-l panin edukalt A12 asemele A10 tagasi.
Vanad versioonid on siin: link
|
|
tagasi üles |
|
 |
hemmar
HV kasutaja
|
19.08.2008 22:07:51
|
|
|
Selline error siis:
Spoiler 
Vana versiooni ei tea.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
21.08.2008 02:27:04
|
|
|
Sorry, et nats läbustan seda teemat, aga kas Dellil on ka olemas mingi soft vms, et ta automaatselt kontrollib, et kõik driverid jms oleks up-to-date? Bios, graafika, nett jms asjad? (Küsiks muidu dell D630 teemas, aga see paistab olevat kadunud kuhugi, kust ma seda enam leida ei suuda)
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
tagasi üles |
|
 |
hemmar
HV kasutaja
|
01.09.2008 00:47:45
|
|
|
Niiet tundub, et siit ei ole erilist abi loota?
Aga äkki keegi oskab soovitada mõnda alternatiivset viisi probleemi lahendamiseks? Füüsiliselt nuppude ümbertõstmine läpaka klaviatuuril pole vist võimalik? Siis oleks vist veel selline variant, (olen kuulnud) et on mingid tähe kleepsud müügil mida saan klahvidele kleepida. See muidugi vist kuigi ilus ei jääks, aga ikka parem kui praegune seis. Äkki veel mõni võimalus?
Jube nõme ikka kui tahan bussiaegu vaadata ja kirjutan siis aadressiribale "nussireisid-ee"
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
01.09.2008 08:42:13
|
|
|
expressive: Käivad küll nupud ära. Ja nupud käivad ära igasugustel klaviatuuridel, sõltumata siis sellest kas läppari või lauaarvuti klaviatuur.
Piilu serva alla - peaks näha olema, et mispidi see hoidik on hoidjasse vajutatud. Tõmbad nupud lahti, vahetad ära ja vajutad kinni. Kogu lugu. Ainult õrnad asjad on, nii et kõva rammu ära kasuta 8)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sponge
HV Guru

|
01.09.2008 09:25:36
|
|
|
Ma võin sulle usb boot filed anda ja proged et saaksid downgradeda. saada PS kui oled huvitatud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|