Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Goldec
Kreisi kasutaja

|
23.08.2008 16:18:10
|
|
|
Maks8 kirjutas: |
Soovitage palun häid add-on'e , neid on nii palju , et lihtsalt ei suuda otsustada  |
Sa pead ikka ise vaatama, mida sul neist vaja oleks.
Aga kui sul näiteks vista on, siis proovi sellist extensionit nagu glasser.
(pead sisse logima et tõmmata)
Kui meeldib, siis on teine extension stylish, millele saab tõmmata scripti, et too hall ring selat toolbari ümbert ära kaoks.
lõpptulemus
Ja siis loomulikult üks must-have extension on adblock+
Endal mul ainult need 2 ongi.
Pole mõtet panna mingit sadat extensionit, millest sa mõnda üksikut reaalselt kasutad.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
blackwerew
Kreisi kasutaja

|
24.08.2008 16:28:37
|
|
|
Kuidas saan keelata webi browseriga teatud lehed ? (n.t neti.ee).
Näitena toodud saiti pole vaja keelata aga paar teist oleks vaja ära keelata, nii, et üldse ligi ei saa.
Tänan.
Tegu Firefox 2-ga.
_________________ Loogika on idiootsuse viimane tase.
 |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
4 :: |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
24.08.2008 16:47:03
|
|
|
Adblock
Lood filtri http://*.neti.ee/*
Aga mis mõte on lehekülge blokeerida ühes brauseris, kui mõne teise brauseriga sinna endiselt pääseb? Kõige efektiivsemalt saab lehekülgi blokeerida ikkagi ruuteris/tulemüüris. Järgmisena tuleb efektiivsuse järjekorras konkreetse masina tarkvaraline tulemüür ja lõpuks hosts fail. Brauseri blokeering on alles pärast seda.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
blackwerew
Kreisi kasutaja

|
24.08.2008 17:30:03
|
|
|
Ja kuidas selle filtri loomine käib? Või kuidas tulemüüris blokeerida saab ? Kas keegi saaks mulle sõna-sõnalt ära seletada, nii, et ma ka aru saaksin... Ei ole eriti tugev IT-es.
 |
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
25.08.2008 08:46:43
|
|
|
blackwerew kirjutas: |
Ja kuidas selle filtri loomine käib? Või kuidas tulemüüris blokeerida saab ? Kas keegi saaks mulle sõna-sõnalt ära seletada, nii, et ma ka aru saaksin... Ei ole eriti tugev IT-es. |
Las keegi teeb ära sulle kes IT-d jagab siis
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
27.08.2008 01:06:46
|
|
|
hei,
kuna firefox varsti ehk ka ametlikult eestikeelselt tõmmatavaks muutub, siis oleks vaja enne seda testida välja viimased vead.. siinkohal oleks vabatahtlike osalus väga teretulnud.
tõmmata saab viimast versiooni sellelt aadressilt: ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/nightly/latest-mozilla1.9.0-l10n/ (keelepakke võib ka proovida, need on vastavates kaustades)
paigaldada soovitaks selle vast pakutud kausta Gran Paradiso ja jätta alles ka firefox, maitse asi muidugi
ette tulnud vigadest võiks teavitada kas foorumis http://firefox.pingviin.org või siis meilile firefox-et @ googlegroups.com
kahtlen, et jõuan pidevalt siin foorumis vigu jälgida..
ette tänades,
sander
_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.
-- G. Carlin |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
mjk053
HV vaatleja
|
31.08.2008 18:31:17
|
|
|
sai tehtud firefoxile update ja nüüd mingi uuem ff versioon peal siis
siinkohal ütlen ära et uus versioon on halvem kui eelmine välimuse poolest minu meelest
anyway selline probleem et kuidas ma saan teha nii et need aadressid kus ma käin jäävad alles sinna aadressiriba alla?
praegu on nii et kui selles aknas kus peaksid olema külastatud lehed on seal ka lambi järjekorras bookmarkid jne..ühesõnaga pudru ja kapsad.
Tahaks nagu niiviisi surafata netis et igakord ei peaks jälle aadressit uuesti kirjutama.
segane jutt aga vb sai keegi aru
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
31.08.2008 18:45:46
|
|
|
mjk053 kirjutas: |
siinkohal ütlen ära et uus versioon on halvem kui eelmine välimuse poolest minu meelest
anyway selline probleem et kuidas ma saan teha nii et need aadressid kus ma käin jäävad alles sinna aadressiriba alla?
praegu on nii et kui selles aknas kus peaksid olema külastatud lehed on seal ka lambi järjekorras bookmarkid jne..ühesõnaga pudru ja kapsad.
Tahaks nagu niiviisi surafata netis et igakord ei peaks jälle aadressit uuesti kirjutama.
segane jutt aga vb sai keegi aru |
Oldbar
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
31.08.2008 19:02:46
|
|
|
kuigi imo see uus on ära harjudes siiski parem
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
31.08.2008 19:04:02
|
|
|
Mul hakkab kurb kui pean vaatama kuidas keegi awesomebarile võimalustki ei anna..
See on parim asi, mis browserite maailmas firefoxi tulekust saadik on juhtunud.
Kasuta seda mingi päev-kaks ja ta hakkab sul korralikult tööle (õpib su surfamise harjumused ära).
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
asjameez
Kreisi kasutaja

|
31.08.2008 19:27:35
|
|
|
Goldec'il on õigus! Esimestel päevadel mulle ka ei istunud see, aga nüüd enam ilma ei taha olla Väga mugav asi
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
01.09.2008 00:48:55
|
|
|
mjk053 kirjutas: |
segane jutt aga vb sai keegi aru |
heh, mida sa seletad.. ma pean vahel tihedamini külastatavate lehtede puhul ainult ÜHE tähe trükkima ja firefox juba eeldab, et kõigist näiteks O tähega algavatest linkidest tahan ma just seda
rääkimata sellest, et kui ma mäletan, et lingis olid näiteks kusagil sõnad autor ja raamat ning see jooksis .org juurdomeenil, siis trükin ma sisse "raamat org autor" ja mul on hoobilt link käes
et selgita nüüd, kuidas see lahendus halvem on?
_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.
-- G. Carlin |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
01.09.2008 01:08:12
|
|
|
Jep, mina saan näiteks kätte täpselt selle lehe, mis tahan, trükkides vaid / märgi
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
01.09.2008 20:13:46
|
|
|
Goldec kirjutas: |
Mul hakkab kurb kui pean vaatama kuidas keegi awesomebarile võimalustki ei anna..
Kasuta seda mingi päev-kaks ja ta hakkab sul korralikult tööle (õpib su surfamise harjumused ära). |
Ega Oldbar add-on seda awesomebar-i funktsionaalsust kuhugi ära ei kaotagi - tõmbab vaid kahel real laiutava aadressi ja lehekülje pealkirja ühele reale kokku, kuvades ainult aadressi. Asja mul seda lehekülje pealkirja vaja, täiesti piisab aadressist.
Awesomebar-i otsingusüsteem töötab aga igasuguste piiranguteta sama kenasti edasi. Päris mugav on tõesti.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
01.09.2008 20:15:52
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
Goldec kirjutas: |
Kasuta seda mingi päev-kaks ja ta hakkab sul korralikult tööle (õpib su surfamise harjumused ära). |
Ega Oldbar add-on seda awesomebar-i funktsionaalsust kuhugi ära ei kaotagi - tõmbab vaid kahel real laiutava aadressi ja lehekülje pealkirja ühele reale kokku, kuvades ainult aadressi. Asja mul seda lehekülje pealkirja vaja, täiesti piisab aadressist.
Awesomebar-i otsingusüsteem töötab aga igasuguste piiranguteta sama kenasti edasi. Päris mugav on tõesti. |
isegi tundsin töö juures awesome bar'ist puudust ja panin salaja portable 3.0
kui muidu pead osa aadressist teadma, siis nüüd piisab vaid märksõnast ja valib enimkülastatud lehe konkreetse märksõnaga
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
01.09.2008 20:26:21
|
|
|
Üldiselt see default visuaalne lahendus on küll mööda - kole ja liiga suur font.
Aga muidu awesomebari funktsionaalsuse kohta selline märkus, et kui ta eesmärk peaks olema sööta ette enne just populaarseid lehti, mis kasutajale võiks huvi pakkuda (eelnevate külastuste põhjal) siis tegelikult teeb ta nii need lehed just populaarsemaks. Kui juhuslikult selle ajalooriba lahti lööd ja valid sealt paar esimest lehte, siis need saavad populaarsust juurde jne. kuigi tegelikult otsisid sealt võib-olla esialgu midagi muud.
Natuke segane kirjeldus tuli, aga loodetavasti mõte oli arusaadav.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
blackwerew
Kreisi kasutaja

|
01.09.2008 20:49:43
|
|
|
Mis see awesomebar endast kujutab ja kas downloadida saab FF kodulehelt ?
Ei hakka huupi tirima midagi, tahaks ennem asja funktsionaalsusest ka aimu saada.
 |
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valdars
HV veteran

|
01.09.2008 21:25:19
|
|
|
Awesomebar on nimetus Firefox 3 uuele aadressiribale, kus pakutakse nüüd asju vastavalt populaarsusele mitmete erinevate asjade alusel. Lühidalt näiteks- sa loed HinnaVaatluse teemat "Konsoolid VS PC" ja kui sa järgmine kord sinna minna tahad, siis piisab sellest, kui sa trükid aadressireale "konsoolid" ja ta juba pakub sulle selle ette.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.09.2008 23:04:29
|
|
|
Mulle meeldib see,et löön aadressiribale märksõna ja enamikul juhtudel viib kohe selle kodulehele .Nt Infranview ja viib kohe www.irfanview.com
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
asjameez
Kreisi kasutaja

|
02.09.2008 00:42:33
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Mulle meeldib see,et löön aadressiribale märksõna ja enamikul juhtudel viib kohe selle kodulehele .Nt Infranview ja viib kohe www.irfanview.com  |
See oli juba FF2 olemas
Draax kirjutas: |
Üldiselt see default visuaalne lahendus on küll mööda thumbs_down.gif - kole ja liiga suur font. |
Nõus. Panen alati KDE4 theme peale, kui FF3 kuskile installin
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
blackwerew
Kreisi kasutaja

|
02.09.2008 11:08:07
|
|
|
asjameez kirjutas: |
tomorrow kirjutas: |
Mulle meeldib see,et löön aadressiribale märksõna ja enamikul juhtudel viib kohe selle kodulehele .Nt Infranview ja viib kohe www.irfanview.com  |
See oli juba FF2 olemas |
Proovisin huvi pärast just, et kas töötab. Ja töötabki. Ma ei teadnudki ennem, et selline asi ka toimib. Aga kuidas ta ise leiab selle aadressi ? Kui ma kirjutan näiteks Infranview ja viib kohe www.irfanview.com ja kui oleks olemas ka .ee lõpuga sait, siis kummale ta viiks ?
Ma loodan, et sõnastasin oma küsimuse arusaadavalt.
 |
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
karu
HV kasutaja
|
02.09.2008 11:14:11
|
|
|
blackwerew kirjutas: |
Proovisin huvi pärast just, et kas töötab. Ja töötabki. Ma ei teadnudki ennem, et selline asi ka toimib. Aga kuidas ta ise leiab selle aadressi ? Kui ma kirjutan näiteks Infranview ja viib kohe www.irfanview.com ja kui oleks olemas ka .ee lõpuga sait, siis kummale ta viiks ?
Ma loodan, et sõnastasin oma küsimuse arusaadavalt. |
google 'Ehk mul veab' / 'Im feeling lucky' otsing on see. suunab automaatselt esimese vaste kodulehele.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
02.09.2008 11:43:04
|
|
|
Endale meeldib ka see võimalus väga..
Sellepärast ei saa isegi openDNSi kasutada, kuna too asendab selle mingi oma searchiga
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
crp
HV vaatleja

|
02.09.2008 11:50:52
|
|
|
Ehk keegi teab mis kala on, nimelt kui lähen youtube.comi ning hakkan mingit video vaatama siis loadib videost umbes 5% ära ning ei loadi enam edasi, vaid nagu browser jääb seisma, st et ei loadi enam mitte ühtegi teist lehte ka ära aitab ainult firefoxi restart. Ning kui kuhugi foorumi on postitatud teemase youtube video( mitte link vaid video) siis samamoodi firefox hangub ning ei loadi leti enam ära. Sama jama on ka IE's ning seal samamoodi aitab ainult browseri restart. Olen proovinud juba flash playeri uninstalli, aga see ei aidanud. ei kujuta ette enam mida veel võiks proovida or milles viga võib olla
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|