Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rmati
HV kasutaja
|
24.07.2003 22:20:55
Zalmantech CNPS6000-Cu |
|
|
Kas kellelgi on kogemusi?
Kuidas õigustab?
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
ike
HV vaatleja
|
25.07.2003 08:19:21
|
|
|
jahutas kaks aastat miinumumpööretel 1,4 athlonit ja nüüd 2500+ bartonit. hea vaikneja jahutab tööks piisavalt. kui sa muidugi tahad räigelt ülekellatud proset 30 kraadini jahutada, siis ei ole see õige jahutus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dumb(_;_)
HV veteran

|
25.07.2003 13:15:20
|
|
|
Järjekordne SocA jahutite ülevaade on väljas.
Link
Seal on ka Zalmanist juttu
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
25.07.2003 16:01:28
|
|
|
Dumb(_;_) kirjutas: |
Järjekordne SocA jahutite ülevaade on väljas.
Link
Seal on ka Zalmanist juttu |
kusjuures ma vaatasin seda testi ja need numbrid seal puhas bs krt mu volcano 7 @ low rpm jahutab 2200mhz-ist bartonit 10 kraadi jahedamalt kui neil 2000mhz-ist bartonit, pealegi neil paremad kuulerid ja rpm p6hjas kah veel
mul full loadiga low p88redetga max temp 43kraadi, medium p88retega max temp 39kraadi ja full p88retega max temp full loadiga ~35kraadi.... ei tea kas neil on seal toas yle 40 kraadi sooja v6i on "targad onud" termopasta yldse vahele panemata unustanud?
väga imelik test igatahes
ahjaa, full loadi saamiseks käian setit 24/7
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dumb(_;_)
HV veteran

|
25.07.2003 20:08:49
|
|
|
voltc kirjutas: |
kusjuures ma vaatasin seda testi ja need numbrid seal puhas bs krt mu volcano 7 @ low rpm jahutab 2200mhz-ist bartonit 10 kraadi jahedamalt kui neil 2000mhz-ist bartonit, pealegi neil paremad kuulerid ja rpm p6hjas kah veel
väga imelik test igatahes |
Mis asjaga sa mõõdad omi temperatuurisid?
Kui emaplaadi sisseehitatud anduritega ja MBM/biose toodud näitudega, siis alles hiljuti oli sellest OC.ru lehel juttu, et emaplaadivalmistajad muudavad neid koefitsiente, mille alusel temperatuure näidatakse, väga suvaliselt. Sama emaplaadi kahe erineva biose toodud temperatuuri näit olevat erinenud 15 kraadi võrra. Ikka selleks et kasutajad, kes on hirmunud oma kõrgetest temperatuuri näitudest, ei saadaks töötavat kraami neile tagasi. Samal põhjusel ei näitavat kuigi paljud emaplaadid prose sees oleva anduri näitusid.
Nagu selles ülevaates öeldud, valiti spetsiaalselt selline emaplaat, mis näitaks ka prose sisese anduri temperatuure.
Kuna see näidatav temperatuur on nagunii suhtelistes ühikutes ja reaalsete kraadide suhtes kalibreerimata, ei erutuks mina liialt nende absoluutväärtuste üle, need on nagunii ligikaudsed, ma vaataksin pigem võrreldud toodete omavahelisi efektiivsuse suhteid. Need on arvatavasti sama emaplaadi pealt mõõdetuna märksa usaldusväärsemad.
Seal samas oli ka odavama otsa jahutitest võrdlus.
|
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
25.07.2003 20:51:59
|
|
|
mida see burn external seal esimeses testis siis t2hendab? kas see ei ole v6etud emaplaadi anduriga? core burn aga on see temp mis tegelikult cores on, v6i mis? kui nii ei ole siis kas neil oli seal 2 erinevat termoandurit veel lisaks pandud v6i mis? igatahes mina küll ei m6ista
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
corvette
HV veteran
|
25.07.2003 20:58:19
|
|
|
Dumb(_;_) kirjutas: |
Kui emaplaadi sisseehitatud anduritega ja MBM/biose toodud näitudega, siis alles hiljuti oli sellest OC.ru lehel juttu, et emaplaadivalmistajad muudavad neid koefitsiente, mille alusel temperatuure näidatakse, väga suvaliselt. Sama emaplaadi kahe erineva biose toodud temperatuuri näit olevat erinenud 15 kraadi võrra. Ikka selleks et kasutajad, kes on hirmunud oma kõrgetest temperatuuri näitudest, ei saadaks töötavat kraami neile tagasi. Samal põhjusel ei näitavat kuigi paljud emaplaadid prose sees oleva anduri näitusid.
Nagu selles ülevaates öeldud, valiti spetsiaalselt selline emaplaat, mis näitaks ka prose sisese anduri temperatuure.
|
On kusagil mingi review kust saaks vaadata kui palju erinevad emaplaadid cpu tembi kohta valetavad?
Nimelt tahaks teada, kui palju valetab Epox 8RDA+? Kui valetab
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
janekman
HV kasutaja

|
25.07.2003 21:38:52
|
|
|
endal bios ja usdm 8rda+ puhul näitab 45* ja hardocano II näitab 49-50
ja seda nii pidevalt, et siis ehk 4-5 kraadi näitab madalamat tempi
ootan teiste kommentaare!
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
25.07.2003 21:41:35
|
|
|
no minu hardcano näitas küll sama tempi mis bioski ok-ok maybe oli 1-2 kraadi vahe, enam ei m2leta, hardcanol andis juba ammu andur otsad
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dumb(_;_)
HV veteran

|
26.07.2003 00:50:06
|
|
|
voltc kirjutas: |
mida see burn external seal esimeses testis siis t2hendab? kas see ei ole v6etud emaplaadi anduriga? core burn aga on see temp mis tegelikult cores on, v6i mis? |
Täpselt niimoodi ongi.
(Sinine joon näitab seda tempi, mida mõõdab prosepesa põhjas olev termopaar, punane joon näitab prose sisese termoanduri näitu, mille nägemise jaoks oli tarvis emaplaadi valmistaja utiliiti.
Alumine graafik näitas erinevust prose aluse näidu ja prose sisese näidu vahel ja nagu näha, oli see erinevatel jahutitel õige erinev).
|
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|