praegune kellaaeg 18.06.2025 15:45:06
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
K3891
HV veteran

|
12.08.2008 19:55:28
Shortcut, mis prindib World dokumendi klikates. |
|
|
Tere kõigile...!
Mul on selline mure, et tahaks teha Shortcut'i, mille käivitamisel ta avaks valitud MS Word dokumendi ja prindiks selle ja siis taas suleks.
Sellist võimalust on võimalik teha valides parempoolse klahviga Word dokumendifaili peal ja valides Print.
Aga mina tahaks teha Shortcut'i, mida klikkates kohe teeks printimise ära.
Oskab keegi mind aidata?
_________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled" |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
12.08.2008 23:33:05
|
|
|
muuda soovitud faililaiendi Open command ära. kasuta seda, mis Print käsureal on.
Folder Options -> File Types (tab) -> soovitud faililaiend -> Open käsk muuda Print all olevaks käsuks
programmi faili lõppu ilmselt vaja %1/p/x lisada. see avab faili, prindib selle ja seejärel sulgeb.
või õigemini sai vist üldse Print ka valida Set Default
ei tea, ei kasuta enam Windowsi... mälu järgi panin praegu
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3891
HV veteran

|
20.08.2008 21:11:44
|
|
|
Kuhu ma selle %1/p/x käsu rea panen?
_________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled" |
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
20.08.2008 21:15:49
|
|
|
kui sa võtad Folder Options lahti (Control Panel) ja sealt File Types, siis määra DOC laiendiga failidele vaikimisi käsuks (Set Default) "Print", mitte "Open"
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3891
HV veteran

|
21.08.2008 18:05:49
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
kui sa võtad Folder Options lahti (Control Panel) ja sealt File Types, siis määra DOC laiendiga failidele vaikimisi käsuks (Set Default) "Print", mitte "Open" |
Aga sell juhul hakkab ta igat doc faili minu arvutis automaatselt printima aga ma tahan teha otsetee ühele konkreetsele failile mida ma soovin ni printidfa ja siis taas sulgeda ainult otseteed käivitades.
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
24.08.2008 11:10:22
|
|
|
Parajalt stiilitu kuid tõenäoliselt lihtsaim moodus oleks tolle faili laiend mingiks unikaalseks muuta (a´la AutoPrint) ning siis sealsamas "Folder Options-File types" all sellele laiendile samad käsud külge surada mis tavalistel Wordi failidel on, pannes Printi taaskord defaultiks.
EDIT: Googel-moogel pakkus ka sellise lahenduse välja, ehkki paistab et see ei toimi iga Wordi ja/või Winni versiooniga:
C:\Program Files\Microsoft Office\Office\winword.exe" "C:\My Documents\failmidatahanprintida.doc" /mFilePrintDefault |
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|