Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mac/Apple »  iPhone märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 847, 848, 849  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Seven7h
HV kasutaja
Seven7h

sõnum 22.08.2008 00:30:28 vasta tsitaadiga

http://www.emt.ee/iphone/iphone-paketid-ja-hinnad.html
ühesõnaga useless

maksad 550 krooni selle eest , et saada tasuta 100 min emt võrgus + siis 1.75 per minute teistesse võrkudesse helistamise eest

kui räige saab veel olla

tsitaat:

Kõneaeg
Kuni 5h 3G võrgus

naljakas
arvestades, et 3g kõnesid see telefon ei toeta

viimati muutis Seven7h 22.08.2008 00:40:04, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.08.2008 00:36:41 vasta tsitaadiga

Seven7h kirjutas:

keegi ärkas alles nüüd v?
kusjuures, ka välismaistes foorumites on samast skeemist räägitud, ostad 24k lepinguga telefoni ning lõpetad lepingu järgmisel kuul trahviga, pidi kõige soodsam ost olema.
teisalt on EMT lehel selgelt kirjas küll, et 24-kuulise tähtajalise liitumislepingu ennetähtaegse lõpetamise käsitlustasu on 2400kr.
ka iPhone pakett on emtga sõlmitud kahe aastane liitumisleping.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
T1000
HV kasutaja
T1000

sõnum 22.08.2008 00:38:46 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Seven7h kirjutas:

keegi ärkas alles nüüd v?
kusjuures, ka välismaistes foorumites on samast skeemist räägitud, ostad 24k lepinguga telefoni ning lõpetad lepingu järgmisel kuul trahviga, pidi kõige soodsam ost olema.
teisalt on EMT lehel selgelt kirjas küll, et 24-kuulise tähtajalise liitumislepingu ennetähtaegse lõpetamise käsitlustasu on 2400kr.
ka iPhone pakett on emtga sõlmitud kahe aastane liitumisleping.

Teistes maades on nii et peab olema 1 kuu klient muidu peab telefoni tagasi andma, lepingut lõpetades. Deem tahaks ka infot juba asja kohta. Et kuidas on teiste sim kaartidega. Kui teise operaatoriga ei saa siis lõpetada leping ja kasvõi mingit simpelit edasi kasutada.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
karlhobe
HV vaatleja

sõnum 22.08.2008 00:44:17 vasta tsitaadiga

käisin kohapeal, ja mulle üteldi nii, et kui tahad vahetada lepingut, siis on i550 paketil 6250 kr ja teisel 7700 kr.

kokkuvõttes tuleks iphone hind põhim väljaostes 16 gb esimese paketiga u 11 kilo + siis tulevased arved, mida pead nigunii maksma.

see on kõige kasulikum minu jaoks vähemalt kuna ei saada 100 smsi mingil juhul 1 kuuga.

Hinnad on jah RÖÖGATUD thumbs_down.gif thumbs_down.gif thumbs_down.gif icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Foxxx
HV veteran
Foxxx

sõnum 22.08.2008 00:49:48 vasta tsitaadiga

Ei suutnud kiusatusele vastu panna...

Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 22.08.2008 00:53:23 vasta tsitaadiga

Selliste hindadega on HTC Diamond odavam ja ka parem. Miks on HTC Diamond parem? Kiirem 3G ühendus (ja kiirem upload) ning võimalus ühendust arvutiga jagada, copy paste, Windowsi platvorm, MMS, Videokõned, Skype, .net jne. Plusse on palju. Samas ega Samsungi Omnia väga palju alla ei jää ka HTC Diamondile (need kaks telefoni loetakse võrdseteks omavahel).
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 22.08.2008 01:05:39 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
Selliste hindadega on HTC Diamond odavam ja ka parem. Miks on HTC Diamond parem? Kiirem 3G ühendus (ja kiirem upload) ning võimalus ühendust arvutiga jagada, copy paste, Windowsi platvorm, MMS, Videokõned, Skype, .net jne. Plusse on palju. Samas ega Samsungi Omnia väga palju alla ei jää ka HTC Diamondile (need kaks telefoni loetakse võrdseteks omavahel).

Samas kellel on Mac, seda see Windows plavorm seal väga ei huvita ja teeb asja pigem keerulisemaks. Tarkvaraliselt on WM'il rakendust rohkem, aga iPhonet on lihtsam käsitleda. ma ei tea kuidas Diamondiga on, aga Touchil ainult sõrmega küll hakkama ei saa. Võibolla on mul puutetundlik ekraan katki vms, aga mina saan asju ajada ainult küünega, näpuga vajutades peab suht kõvasti vajutama. iPhonel vastupidi, küünega ei toimu midagi, ainult näpuga.

Keegi ju ometi ostis selle telefoni täna, võiks siis vaadata mis tal lepingus kirjas on selle lõpetamise kohta. Kui see 6k paika peab, siis tuleb enamvähem sama mis mujalt euroriikidest tuues. Mis põhimõtteliselt tähendab seda et mina seda ei osta. Põhimõtte pärast juba ei käima telefoni eest korraga 10k välja. 2 aasta peale hajub see kulutus ära ja on talutavam, kuid sellegipoolest ma veel mõtlen pikalt enne kui üldse ostma peaks. Ja enne uut kuud ei ole nagunii väga taibukas osta.
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
Seven7h
HV kasutaja
Seven7h

sõnum 22.08.2008 01:05:48 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:

omniat pole ainult saada eestist veel
samsungi enda kodulehekülg isegi üldse ei tunnista, et neil selline telefon olemas on icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 22.08.2008 01:05:53 vasta tsitaadiga

react kirjutas:
d3t kirjutas:

Samas kellel on Mac, seda see Windows plavorm seal väga ei huvita ja teeb asja pigem keerulisemaks. Tarkvaraliselt on WM'il rakendust rohkem, aga iPhonet on lihtsam käsitleda. ma ei tea kuidas Diamondiga on, aga Touchil ainult sõrmega küll hakkama ei saa. Võibolla on mul puutetundlik ekraan katki vms, aga mina saan asju ajada ainult küünega, näpuga vajutades peab suht kõvasti vajutama. iPhonel vastupidi, küünega ei toimu midagi, ainult näpuga.

HTC Diamondi ja Touch Pro jaoks arendati uus kasutajaliides nimega touchflo mis peaks olema näpusõbralik. videoreview'dest mida ma jälginud olen ta ka seda on. Seega asi seal vallas paranenud. Samuti stylus kaasas. Muidugist on võimalik ka touchflo välja lülitada ja minna traditsioonilise WM välimuse peale.
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 88
tagasi üles
react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 22.08.2008 01:11:26 vasta tsitaadiga

TouchFlo 3d kui täpsem olla. TouchFlo on minu omal ka, mingi vanem üllitis. Sellel oli se Cube, kus said mingeid põhi funktsioone näpuga rakendada. Ala teed kalendri lahti jne, aga asja rikkus ära se, et kalender tuli ikkagi tavalise kirbus***na lahti. Ainuke variant küünega või styliusega. Seda uut ma pole näppinud jah, peaks mõnipäev poes või kuskil proovima, siis tasuks mõelda võibolla isegi. Praegu vist ox.ee's mingi soodukas ka.

Muidu on hea telefon. Isegi see vana.

Aga see oli nüüd veits OT icon_razz.gif
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 22.08.2008 01:14:29 vasta tsitaadiga

Vaadake mehed, alati saab viriseda et ekraan vajab tugevat survet reageerimiseks, selleasemel et seda ise korrigeerida vastavalt vajadusele icon_biggrin.gif Windowsi ananb soovikorral väga näpusõbralikuks arendada (loe paari programmi instaleerimisega). Mul oli HTC Touch ja ma kasutasin stylust ainult ekraani konfigureerimiseks pmst. Soovikorral sai kõik näpuga ära aetud. Nüüd on kindel, vaadates iPhone hindu et see ei tasu ennast ära icon_neutral.gif
tagasi üles
T1000
HV kasutaja
T1000

sõnum 22.08.2008 01:17:59 vasta tsitaadiga

Okei lõpetage see OT juba ära. Pigem ootaks kibekiirelt infot selle lepingu lõpetamise kohta. Keegi ikka foorumist ju ostis.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 22.08.2008 01:20:03 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
Vaadake mehed, alati saab viriseda et ekraan vajab tugevat survet reageerimiseks, selleasemel et seda ise korrigeerida vastavalt vajadusele icon_biggrin.gif Windowsi ananb soovikorral väga näpusõbralikuks arendada (loe paari programmi instaleerimisega). Mul oli HTC Touch ja ma kasutasin stylust ainult ekraani konfigureerimiseks pmst. Soovikorral sai kõik näpuga ära aetud. Nüüd on kindel, vaadates iPhone hindu et see ei tasu ennast ära icon_neutral.gif

Mul vist katki siis veits. Tellisin uue paneeli ka juba tegelt. Mul tundlikus max peal ja no ma pean vajutama pöidlaga nii et displeil tekivad kerged heledamad ja tumedamad laigud ümber.

Aga jah teemasse veits. Suht nüri jah, Belgiast saad lukustamata mingisuguse 8000.- eest kätte. Toomise vaev veel juurde. Selle 8 kannataks veel kuidagi ära korraga.

Kusjuures hinnapoliitika jälle põhimõtsel sama mis Soomes. Seal kõige odavam pakett sama mis meil i550 (kuumaks oli 70.- odavam). Seal ainult pakette rohkem.
tagasi üles
M00t
HV Guru
M00t

sõnum 22.08.2008 01:59:32 vasta tsitaadiga

tteam kirjutas:
tteam kirjutas:
d3t kirjutas:
keegi seda ka jälgib we?? icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
http://iphone.spot.ee/viewtopic.iphone?t=3347

See on saast, seal peab regama thumbs_down.gif

see et regama peab ei tähenda et tegu saastaga oleks icon_rolleyes.gif
mina muidu jälgin (on kasutaja seal foorumis olemas)

ei pea regama icon_smile.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 22.08.2008 02:07:52 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
Vaadake mehed, alati saab viriseda et ekraan vajab tugevat survet reageerimiseks, selleasemel et seda ise korrigeerida vastavalt vajadusele icon_biggrin.gif Windowsi ananb soovikorral väga näpusõbralikuks arendada (loe paari programmi instaleerimisega). Mul oli HTC Touch ja ma kasutasin stylust ainult ekraani konfigureerimiseks pmst. Soovikorral sai kõik näpuga ära aetud.

Suur erinevus on selles, et kõikide WM smartphone'ide ekraanid on vajutustundlikud, ehk ekraanist kümnendik või paar mm eemalolev kilekiht tuleb suruda vastu ekraani pinda. iPhone'i ekraan on puutetundlik, st reageerib kehasooja sõrme kergeimalegi puudutusele. Mul oli Asus P535, ei teinud seal eriti sõrmega midagi, lisaks tundetumale ekraanile on WM all kõik ka maru kribu. Stylus oli pidevalt peos. iPhone'i UI (WM'i ei konfi mingi valemiga selliseks) ja ekraan on hoopis teisest klassist. Touchflo on ainult kerge skin muus osas ikkagi väga arhailise ja ümbernurga Windowsi peal.

viimati muutis rex 22.08.2008 02:10:56, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
Vello.
HV kasutaja
Vello.

sõnum 22.08.2008 02:10:27 vasta tsitaadiga

Käisin ka üritusel, midagi halba pole öelda aga midagi erlilist ka see polnud.
Mulle need paketid igatahes ei sobi, liiga kalliks läheb + ma ise ei teeni raha veel. Arvan, et siin mõnigi äriinimene arvab, et need tingimused ei ole normaalsed rääkimata koolilapsest.
Nüüd ootan kui tuleb USA'sse või teistesse maadesse ilma lepinguta variandid.

Purga ajas asjad ka sassi kui küsitles esimest Iphone 3G omanikku.
Küsis, et millise iphone ta ostis, et kas selle 3gb suuruse.
Naine tundis asja ja ütles 16gb aga siis Purga jälle, et ei ei ei sa võtsid ju 3g variandi ning sellele järgnes väike naer .
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 22.08.2008 02:20:33 vasta tsitaadiga

lu1de kirjutas:
tteam kirjutas:
tteam kirjutas:
d3t kirjutas:
keegi seda ka jälgib we?? icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
http://iphone.spot.ee/viewtopic.iphone?t=3347

See on saast, seal peab regama thumbs_down.gif

see et regama peab ei tähenda et tegu saastaga oleks icon_rolleyes.gif
mina muidu jälgin (on kasutaja seal foorumis olemas)

ei pea regama icon_smile.gif

See et peale üritust saab vaadata ei tähenda et ürituse ajal oleks saanud ilma regamatta. thumbs_down.gif

tagasi üles
excalibur
HV Guru

sõnum 22.08.2008 09:01:34 vasta tsitaadiga

22k maksad kokku kui 24x890 pakett on. masendav
see lisateenused selles hinnas on "rahustamiseks" nagu ostaksid teenust kah selle eest icon_smile.gif lol
LIsaks 2 aasta pärast on see telefon ajast ja arust aasta pärst juba kibeled väljavahetamisele kui EI SAA!!
Kommentaarid: 316 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 4 :: 262
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 22.08.2008 10:13:40 vasta tsitaadiga

julmad teenused on ka muidugi selle paketihinna sees. emt koorib ikka üheksa nahka.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 22.08.2008 10:17:58 vasta tsitaadiga

excalibur kirjutas:
LIsaks 2 aasta pärast on see telefon ajast ja arust aasta pärst juba kibeled väljavahetamisele kui EI SAA!!

Just, 2a pärast käivad trenditeadlikud ammu ringi otse ajusse flässitavate virtual iPhone'idega, aga sina maksad ikka oma rauakolakat... icon_razz.gif
tagasi üles
M@x
HV veteran
M@x

sõnum 22.08.2008 10:46:49 vasta tsitaadiga

Nii, otseväljavõte lepingu lõpetamise kohta,

Käsitlustasu lepingu ennetähtaegsel lõpetamisel:
i550 puhul on see 6520.- EEK
i880 puhul on see 7700.- EEK
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 127
tagasi üles
its2cold
HV veteran

sõnum 22.08.2008 10:48:32 vasta tsitaadiga

Lepingu saad lõpetada aga ametlikult võrguvabaks tehakse ikka alles 24 kuu pärast ja 390 krooni eest. thumbs_down.gif
Kommentaarid: 196 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 173
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 22.08.2008 10:48:51 vasta tsitaadiga

See on siis see trahv nagu jah. Või on see telefoni hind ja see 2400 kokku ?
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 22.08.2008 10:52:22 vasta tsitaadiga

its2cold kirjutas:
Lepingu saad lõpetada aga ametlikult võrguvabaks tehakse ikka alles 24 kuu pärast ja 390 krooni eest. thumbs_down.gif
see mitte seadusevastane siis pole, et pannakse võrgulukk peale ?

hea tsitaat ka emt lehelt:
tsitaat:
Kas ma saan olemasoleva mobiiltelefoni SIM-kaarti kasutada?

iPhone'i ostes ja kasutama asudes toimib iPhone’i aktiveerimine liitumislepingu sõlmimisel märgitud SIM-kaardi abil. Soovi korral saad säilitada oma olemasoleva numbri. Mõne muu olemasoleva SIM-kaardi kasutamine võib iPhone'i alatiseks kasutuskõlbmatuks muuta.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 22.08.2008 10:56:04 vasta tsitaadiga

Samas, kui trahv makstud (telefoni hind sisuliselt kinni makstud), peaks saama ka kohe ametlikku lahtilukustamist nõuda. Esimene kohtukeiss paneks asja ilmselt paika, kui keegi võtaks vaevaks see tee läbi käia. Kui leping on lõpetatud, trahv makstud ja telefoni omandiõigus otseselt kliendile üle läinud, pole EMT'il mingit õigust enam seda oma võrgulukus hoida.

Selle muu EMT'i udutamise taustal tundub mulle võit täiesti reaalne.

viimati muutis rex 22.08.2008 10:57:15, muudetud 1 kord
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mac/Apple »  iPhone mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 847, 848, 849  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.