praegune kellaaeg 18.06.2025 20:03:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bigmarx
HV Guru

|
21.08.2008 09:34:01
Läpakal pilt triibuline |
|
|
Murelapseks FS Amilo M4438G, 17" ekraani ja eraldiseisva GF 6800 videokaardiga läpakas.
Ühel kenal hetkel nimelt muutus ekraani pilt triibuliseks, selised pisikesed horisontaalsed triibud üle terve ekraani. Vahelduva eduga on neid kas mõni üksik või terve ekraanitäis.
Kuna alguses sai kahtlustatud kehva ühendust, sai läpakas lahti võetud ja ühendused üle katsutud. Peale seda miskipärast läpakas pealolnud Windowsiga käima ei läinud. Peale formatit oli kõik korras.
Nädal aega töötamist ja peale video driverite uuendamist jälle pilt triibuline. Peale formatit ning kaasasolnud plaadilt driverite peale panemist jällegi kõik korras. Nädal aega seisis ja jälle pilt triibuline.
Nüüd tahaks proovida mõnda teist videokaarti sinna sisse, täiesti tavaline miniAGP kaart on, aga ei ole suutnud sellist kaarti kusagilt leida. Enamik poode pole kuulnudki sellistest asjadest ja kes on kuulnud, ei tegele enam nendega.
Ei taha veel läpakat maha ka kanda. Mida veel võiks proovida?
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
tagasi üles |
|
 |
meelis63
HV Guru
|
25.08.2008 11:39:01
|
|
|
...kas ka välise ekraaniga pilt triibuline?
|
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
25.08.2008 12:41:47
|
|
|
Jah, ka välise ekraaniga on pilt täpselt samal hetkel ja samamoodi triibuline.
|
tagasi üles |
|
 |
meelis63
HV Guru
|
25.08.2008 14:07:08
|
|
|
...kurb lugu...siis ikka viga kas videokaardis või ka videokaardi mälus....mingisuguseid erinevate masinate videosid mul on aga pole näinud veel et ka omavahel mõni sobiks....pistikud ja muud ikka erinevad...
|
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
25.08.2008 14:19:15
|
|
|
meelis63, kas sa viitsiksid ehk veid lähemalt mulle kirjutada nendest erinevate masinate videokaartidest, ehk isegi midagi sobiks... Saaks proovida vms.
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|