praegune kellaaeg 17.06.2025 13:28:39
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
t6nnnu
HV kasutaja

|
20.08.2008 22:07:26
ei Booti üles. Asus P5Q-E |
|
|
proovisin uut biost ja vana biost.
Nüüd ei buudi süsteem üldse üles, peale seda, kui panin EZ Flashi abil vanema biose, kui mul sel hetkel oli. peale biose installimist tahtis restarti teha, peale seda restarti ei buudi süsteem enam üles: läheb käima, fanid töötavad täisvõimsusel, kuid pilti ette ei võta, käima minemise piiksu ka ei tee . Olen selle moboga ka enne vanemat biost peale pannud, kui sellist asja ei ole enne juhtunud :O.
enne oli probleem, mida proovisin parandada:Ehk siis ei saa kordajat vahetada lihtsalt sellepärast, et sellist valikut ei ilmu kohta (AI tweakeri menüü), kuhu ta peaks ilmuma. Samuti ei ilmu ta advanced menüüsse, CPU configurationi alla. Mobo user guide aga näitab, et mainitud asjad peaks mainitud kohtades olema, ilmselt on mul kuskilt mingi asi välja/sisse lülitatud, mis ei tohiks olla:P. aga mis ja kus?
olen proovinud:
Jumperiga CMOSi resetinud
patarei ära võtmist cirka 3-ks tunniks.
miski ei tööta, ideid?
viimati muutis t6nnnu 21.08.2008 23:46:09, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
20.08.2008 22:29:31
|
|
|
Mis BIOSi versioon peal? BIOSi esimenüüst "System information" alt näeb. Plate väljatulekust saadik on uusi BIOSe tulnud, tasuks uuendada.
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
t6nnnu
HV kasutaja

|
22.08.2008 21:45:44
|
|
|
kõige uuem on, mis kodukal pakutakse(praegu number ei tule meelde 8) ).
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
1 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Novembre
Kreisi kasutaja
|
25.08.2008 18:25:12
|
|
|
Milline prose? Äkki vana BIOS seda ei toeta. Proovi 1 mälupulk välja võtta, kui neid 2 on.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|