praegune kellaaeg 10.07.2025 00:49:04
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Termikas
HV kasutaja
|
20.08.2008 16:29:17
Windows Vista ja võrguprinter |
|
|
Hetkel on siis kasutuses hp laserjet 1000, mis on ühendatud windows xp'ga lauaarvuti külge. Üle võrgu õnnestub kenasti printida läppariga, milles on samuti windows xp, aga ei toimi absoluutselt windows vistaga läpparis. Vistaga arvuti leiab printeri üles, aga ei ühenda, vaid annab veateadet: the server print spooler service is not running.
Olen püüdnud lahendust leida, aga seni pole kuhugi jõudnud.
Kui püüdsin veel HP lehelt mingit infot leida, siis avastasin, et hp laserjet 1000 ei ole üldse windows vista poolt toetatud. Kas oleks tarvis osta hoopis uus printer, mis oleks windows vistaga sobiv?
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
20.08.2008 16:44:32
|
|
|
Tõenäoline probleem on selles, et Windows Vista ootab sellele printerile drivereid, mida peaks välja pakkuma Windows XP taha ühendatud LJ 1000, kuna drivereid ei ole, siis print spoolerit ka ei käivitata. Kuna minu mäletamist mööda peaks HP LJ printer toetama ka PCL5e printerikeelt, siis võid vabalt proovida käsitsi driverit "HP Laserjet 6L". Sellega peaks asi töötama.
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Termikas
HV kasutaja
|
20.08.2008 17:07:22
|
|
|
Rasmus, mida sa pead silmas käsitsi proovimise all? Hetkel mul ei õnnestu printerit kuidagi Vista all ühendada, et hiljem draivereid käsitsi muuta. Või pead silmas seda, et muudan windows xp masinas, mille küljes printer asub, lj 1000 draiveri lj 6L draiveri vastu?
Ma huvi pärast proovisin printeri ühendada ka otse Vistaga masina taha ja tegelikult niimoodi isegi oli XP draivereid kasutades võimalik printida.
|
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
20.08.2008 17:29:30
|
|
|
võid proovida käsurealt: net start spooler
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Termikas
HV kasutaja
|
20.08.2008 17:50:56
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
võid proovida käsurealt: net start spooler |
Annab vastuseks, et juba töötab...
|
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
20.08.2008 18:10:50
|
|
|
Termikas kirjutas: |
Rasmus, mida sa pead silmas käsitsi proovimise all? Hetkel mul ei õnnestu printerit kuidagi Vista all ühendada, et hiljem draivereid käsitsi muuta. Või pead silmas seda, et muudan windows xp masinas, mille küljes printer asub, lj 1000 draiveri lj 6L draiveri vastu?
Ma huvi pärast proovisin printeri ühendada ka otse Vistaga masina taha ja tegelikult niimoodi isegi oli XP draivereid kasutades võimalik printida. |
Ma sain sinust aru nii, et ressurss (printer) kui selline on ikkagi nähtav ja installeeritud, ning printimine ei õnnestu. Minu viga, lugesin kehvasti.
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|