Kas brawlis tulebki nii kaua oodata et vastast leida?? Kuigi mul pole veel leidnud.
Mis stage pean valima et inimesi tuleks?? mis on kõige populaarsem??
Ja mingi igapäevane uus tase pidi ka nintendo poolt kuskil väljas?? _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
YYYYYESSS!!! Kororinpa 2 tuleb. Ja niivisi mu Wishlist kasvab! Esimene mäng meeldis väga!!!
- 4 player mode
- Level Editor (share levels via WC24 once game is beaten)
- Design your own ball
- use Mii as a ball
- balance board support
- 10 stages for balance board, 100 for Wiimote control
- story added concerning an ants quest for a sunflower seed
- Konami publishing in Europe, first quarter 2009
Sob, 2009
Wishlist:
Samba De Amigo
Wii Music
Wii Sports Resort + WIi MotionPlus
Animal Crossing + Wii Speak
Mario Super Sluggers
Wario Land: Shake It!
Rayman Raving Rabbids 3
We Ski
De Blob
Big Brain Academy: Wii Degree
Shaun Snowboarding
Okami
Dance Dance Revolution Hottest Party 2
Puyo Puyo! 15th Anniversary
Sam & Max: Season One
Sonic and the Black Knight
Sonic Unleashed
Trauma Center: New Blood
Trauma Center: Second Opinion
Sega Superstar Tennis
Boom Blox
Kororinpa2 _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Kas brawlis tulebki nii kaua oodata et vastast leida?? Kuigi mul pole veel leidnud.
Mis stage pean valima et inimesi tuleks?? mis on kõige populaarsem??
Ja mingi igapäevane uus tase pidi ka nintendo poolt kuskil väljas??
Mingi vea tõttu olen kuulnud et nagu keegi euroopas vist ei saa teistmoodi kui sõbra koodiga või nii, mul sama moodi, äkki annaksid oma brawli sõbra koodi?
edit: a näen et sul on signatuuris juba kirjas
Aga pange oma nr-id vastavasse teemasse [Kiirülevaade online kasutajanimedest], et ka teistel oleks hiljem lihtsam otsida. _________________ viktorkiik.blogspot.com
selline küsimus, et mul on praegu mingi vana samsungi kineskooptelekas. Hitron black vmt. Taga on SCrat input pesa. Kas Wiid saab Scarti pesasse ühendada? Ega vist kvaliteet väga hea ei ole. Või on vaja ikka telekas ära uuendada? _________________ ..||..
mind huvitab see, kas on reaalne võimalus toppida ta tavalise scart pistikuga vana kineskoopteleka taha? Idees peaks nagu olema, aga kas keegi on proovinud? _________________ ..||..
Nagu aru sain, siis peab Zelda vastav mäng ka olema. Internetis loetud ülevaadete põhjal võib öelda, et peaks töötama küll. Väga hea oleks, kui Nintendo mõistuse pähe võtaks ja kasvõi siis Wii veebipoe läbi lisakanalina tasu eest alla laadida võimaldaks. _________________ viktorkiik.blogspot.com
ma sain just aru et sellega Zelda ei pea olema, aga vb minu pläkk... DVDde vaatamise võimalus oleks muidugi ilgelt hea jah. Kui kellelgi on hea ja soodsa hinnaga soovi mõnda Wii mängu müüa, võib ka ühendust võtta... tundub et hetkel on järelturg mõttekam kui poest ostmine... _________________ ..||..
Users of firmware 3.3 or without a modchip will need a (legit) copy of Twilight Princess and a special hacked savegame that will let you boot the Homebrew Channel installer from your SD card.
http://hackmii.com/2008/08/libdi-and-the-dvdx-installer/
Kui pole moditud konsool, siis peab kindlalt Twilight Princess olemas olema. Kui on moditud ja firmware 3.3, siis peab ka olema.
Kui on moditud ja vanem firmware, siis ei pea olema Twilight Princessi.
RE4 main story läbi tehtud - sigakõva action mäng üle kõikide platvormide üle kõikide aegade! Vaatasin täna mingit RE5 co-op mode trailerit, see on ainuke asi mida veel tahaks. _________________ TELEFON PROFIILIS :: HV-NewFavFilter - GreaseMonkey HV lemmikute filter! Kui meeldib, pane positiivne märksõnaga "HV-NewFavFilter".
RE4 main story läbi tehtud - sigakõva action mäng üle kõikide platvormide üle kõikide aegade! Vaatasin täna mingit RE5 co-op mode trailerit, see on ainuke asi mida veel tahaks.
RE4 ja Brawl on ainsad mängud, mille pärast kahetsen Wii maha müümist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.