Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Renka
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
earthbeat
HV kasutaja

|
18.08.2008 21:23:53
|
|
|
Küsija eeldab ilmselt pealiskautsust... neti kiirus... kui mõlemal on 3.5G ja wifi siis ei ole se erinevus mitte midagi väärt. Tähtis on see kui mugav on sul igapäevaselt surfata. iPhone ON mugavam.
Muusika kvaliteedil sa ka vahet ei tee. Tänpäeval tõsiselt sitta heli tegevat aparaati annab pikalt otsida.
Videot iPhone ei tee.
GPS on iPhonel samuti vilets, kuna hetkel peab kõik kaardid üle webi kogale tassima googlest ja välismaal sa seda ilmselt teha ei taha ja kuskil võsas üle GPRS'i seda teha on siga tülikas. Loota ju võib, et varsti mõni kõvem GPS'i hai iPhonele oma softi välja laseb... see on aga hetkel legaalsuse parjääri taga.
Mänge ja muud nodi on iPhonele küll kuid enamus häid asju maksab raha. Üldiselt on iPhone kujunemas mobiilsuse standardiks... kas keegi on kunagi mõelnud, et oma koduleht teha Nokia või SE kompatiibliks.... Ilmselt mitte... WAP ju on kuid olgem ausad see on iilgelt aegunud. Kül aga tehakse kõike viimasel ajal iPhonele.
Mina soovitan võtta N95... ilus suur kobakas mis teeb kõike... iPhone ei tee pooltki sellest. Tundub, et kasutusmugavus ei ole sinu jaoks teema... elad selle Nokia UI üle küll.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
nah
HV veteran

|
18.08.2008 21:27:00
|
|
|
Kas nokia pdf faili loeb, iphone teatavasti loeb ..
|
|
Kommentaarid: 150 loe/lisa |
   |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
jkddp
HV veteran

|
18.08.2008 21:38:35
|
|
|
iphonest just parema kauba teeb see - nn "kolmanda-peo-programmid". loeb pdf-i ja ms-office faile. kusjuures on rakendusi kus saab ka videot teha. ainuke "halb" asi ongi vast see, et gps-i ei ole. usun, et iphone jääb alla n95-le. Aga n95 jääb alla iphone 3g-le.
_________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida  |
|
Kommentaarid: 64 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
18.08.2008 21:43:13
|
|
|
earthbeat kirjutas: |
Mina soovitan võtta N95... ilus suur kobakas mis teeb kõike... iPhone ei tee pooltki sellest. Tundub, et kasutusmugavus ei ole sinu jaoks teema... elad selle Nokia UI üle küll. |
Äkki sa siis räägid ka, mida see suur koblakas teeb nii palju, mida iPhone ei suuda ? Olen N95 kasutanud ja kui sain endale iPhone, siis enam seda plastik koblakat kätte ei tahtnud võtta...
Videot iPhone ei tee. |
Teeb ikka küll...selleks ongi tal nn kolmanda-peo-programmid...
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
earthbeat
HV kasutaja

|
18.08.2008 21:50:25
|
|
|
Ei mina tea mis ta rohkem teeb... Specsis oli list poole suurem kui iPhonel.. sellejärgi arvasingi, et juu ta siis kõvem on
Ise kasutan iPhonet ja vabatahtlikult midagi muud pole nõus enam kasutama... aga samas neile specsi pededele ma iPhonet ei soovita... need ei saa kunagi kasutusmugavusele pihta ja pärast röögivad, et iPhone on sitt ja pede värk
Küsija tundus kaa seda sorti mees kel pika specsi peale kõvaks läheb...
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
euro
HV kasutaja
|
18.08.2008 22:48:58
|
|
|
... aga samas neile specsi pededele ma iPhonet ei soovita... need ei saa kunagi kasutusmugavusele pihta ja pärast röögivad, et iPhone on sitt ja pede värk
Küsija tundus kaa seda sorti mees kel pika specsi peale kõvaks läheb... |
Muidugi kasutajamugavus on hea, ega ma eriti ei tea kui raske võib ühte telefoni võimalik kasutada või kui kerge, kuna pole palju telefone olnud (Siemens a50 ja praegusel hetkel Nokia 3220, mis on ka väga vilets telefon). Selleks ma küsisingi kas/miks iPhone parem kui N95. Ma ei hakka kommenteerimagi seda viimast juttu, mida sa ajasid. Ma pole mingi mees veel.. Vanus 16 alles. Vb väljendasin end ka natuke valesti.
Ma lugesin selle teema ka läbi, mis Renka oli pakkunud. Sain palju targemaks. Sain aru, et filmi ikkagi saab teha(põhimõtteliselt siis ka video konverentsi jms) ja iPhonel pidi olema ka võimsam prose, ekraan suurem (50% rohkem pixleid kui N95'l), sisseehitatud iPod ja aku vastupidavus pidi vanaga võrreldes palju parem olema.
GPS'ist rääkides pidi see asi olema nii, et varsti lastakse nii või naa välja soft, mis muudab GPS'i mugavamaks?
Mängudega pidi ka selline asi olema, et PRAEGU on veel parem N95 ja iPhone'le tehaks igasugu uusi mänge?
Tuleviku suhtes peaks iPhone parem ost olema kui N95 minu arvates.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
18.08.2008 23:00:27
|
|
|
iPhone peal saad mängida kõiki NESi mänge, niiet valik on SUUUUUUR.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
18.08.2008 23:24:42
|
|
|
te valite telefoni mängude rohkuse järgi?
_________________ Tahad autovaruosi hea hinnaga? Kirjuta mulle ja saad mu kaudu suurema soodustusega konto ühes tuntumas veebipoes. |
|
Kommentaarid: 204 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
170 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
18.08.2008 23:47:53
|
|
|
Janis, on seda kusagil keegi öelnud? Keegi ei vali ju autot konditsioneeri avade järgi, aga siiski need loovad üldmuljet.(tean, et sitt näide, aga krapsas pähe kohe)
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
T1000
HV kasutaja

|
18.08.2008 23:49:17
|
|
|
euro kirjutas: |
Kas keegi võiks öelda mulle miks/kas iPhone on parem kui N95? Oleks plaanis lähiajal muretseda omale kumbki neist.
Tahakski teada, kui suur vahe on neil N95-ga muusika kvaliteedis, neti kiiruses, video kvaliteedis(seda tean, et N95 teeb pilti paremini), kuidas mänge saab iPhonega mängida ja kas need on paremad kui N95'l. GPSi kohta ei saa ma teilt midagi küsida, kuna see veel müügil ja vaevalt, et kellelgi see olemas veel on.
Oleks tore, kui keegi vastaks  |
Mina soovitaks iPhone'i iga kell. Kõige suurem eelis minu arvates ongi puutetundlik ekraan, kõik asjad on lihtsamad. Ürita sa N95'ga netis käia, enne ütleb minu närv üles kui midagi tehtud saab, vaade on pool vigane, muutub kogu aeg. nii kui midagi tahad, kasvõi pilti suurendada siis mine menüüsse, vali suurenda ja oota tükk aega kuni ta sul seda teeb. Iphone'il aga kahe sõrme liigutus ja voila. Omaette teema on msn ja sõnumid mille kirjutamine on eriti vinge, selle vana toksimise asemel. Endal hetkel N95 ja ostan iPhone'i. Minu nõudmised rahuldab see telefon ilusti ära. Paar päeva veel ja ongi müügis ...
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
18.08.2008 23:54:34
|
|
|
ekraan suurem (50% rohkem pixleid kui N95'l) |
2x rohkem on pigem 200%.
FM raadio oleks kasulik lisa olnud...
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
earthbeat
HV kasutaja

|
19.08.2008 08:31:57
|
|
|
Muidugi iPhone
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
19.08.2008 10:10:38
|
|
|
rex kirjutas: |
ekraan suurem (50% rohkem pixleid kui N95'l) |
2x rohkem on pigem 200%.
|
100% rohkem.
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
19.08.2008 10:31:19
|
|
|
Sellises sõnastuses tegelikult küll jah. Ma ootasingi juba, kas selle märkuse teed sina või keegi teine terasem.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
karlhobe
HV vaatleja
|
19.08.2008 11:11:28
|
|
|
kas keegi teist läheb ka sinna iphone üritusele? Kui keegi läheb, kas te olete juba vastuse saanud?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
EA
HV vaatleja
|
19.08.2008 11:44:55
|
|
|
Kas keegi teab kuidas uuesti unlocki teha mul läks kogemata uuesti lukku peale aga enam ei saa ziphone kaudu lahti teha teab keegi?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
euro
HV kasutaja
|
19.08.2008 13:24:46
|
|
|
Hmm... asi kisub iPhone poole . Esitaks viimase küsimuse. Kuidas nende sõrmejälgedega on? Kas need segavad või neid ei jäägi sinna ekraani peale?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
19.08.2008 13:44:46
|
|
|
euro, oleneb kui puhtad/mustad su käed on
Tegelikult ikka jäävad aga kui kile peale/ümber pandud, pühid vastu püksisäärt puhtaks...
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
kami
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
19.08.2008 17:45:33
|
|
|
Sõnum tuli juba tükk aega tagasi, iseasi, kas viitsin kohale minna, ostuplaane niikuinii pole
Edit: QuickPWN on väljas
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
21.08.2008 00:01:22
|
|
|
1dumbpcuser kirjutas: |
Sõnum tuli juba tükk aega tagasi, iseasi, kas viitsin kohale minna, ostuplaane niikuinii pole
|
Endal on ostuplaan küll - aga arvatavasti jääb üle mõistuse kalli hinna pärast ka selleks
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
21.08.2008 00:21:34
|
|
|
Kui kohale jõuan siis plaan ka ise kribada asjast oma blogisse
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
21.08.2008 10:55:35
|
|
|
GPS on iPhonel samuti vilets, kuna hetkel peab kõik kaardid üle webi kogale tassima googlest ja välismaal sa seda ilmselt teha ei taha ja kuskil võsas üle GPRS'i seda teha on siga tülikas. Loota ju võib, et varsti mõni kõvem GPS'i hai iPhonele oma softi välja laseb... see on aga hetkel legaalsuse parjääri taga.
|
tsitaat: |
In the iPhone's case, it means location is determined with a combo of GPS, Wi-Fi and cell towers, depending on what's availableand all that data is crunched by the "assistance server." There are several benefits to A-GPS. It's wayyy faster for one. With vanilla GPS, to get a lock, you need several strong signals for a decent length of time. With A-GPS, the assistance server tells your phone where the closest satellites are and does the serious computational legwork, cutting down the number of frequencies the phone has to scan and the numbers it has to smash, making the whole process a lot faster. Also, the server can take paltry, choppy ones and make use of 'em. And this all makes it a lot more battery friendly too.
http://gizmodo.com/5015930/giz-explains-what-you-didnt-know-about-the-iphone-3gs-gps |
mis on kõik väga tore, aga valikuvõimalus võiks siiski olla, et kaart aparaati salvestada riikide/linnade kaupa või otse Onlines kasutada.
oma asi siis kui tihti uuendad või kui detailselt tahad alla laadida.
_________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |