praegune kellaaeg 27.06.2025 23:10:24
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
silver88
HV kasutaja
|
18.08.2008 22:46:55
Kas on nüüd kõvaketas läbi või viga muus? |
|
|
Tere,
Viga algas mingi aeg tagasi mu läpakaga nii, et hakkasin kirjutama Cd-d. Kuna mul läpaka kõvaketas on jaotatud kaheks, siis oligi nii, et hakkasin neros lisama ühe ketta pealt ja siis hiljem teise ketta pealt. Kui teise ketta pealt hakkasin lisama, jooksis aruvti lihtsalt lambist kokku. Kõvaketta tuli ka aina põles edasi. HDD nagu ragistas ka midagi kohati. Tegin arvutile nö restardi ja siis ütles ta mulle DOS-is invalid system disk. WTF nagu?
vaatasin siis BIOS-i, näitab et ilusti kõvaketas küljes ja töötab. Tegin siis uuesti restardi, hakkas ilusti windowsi laadima ning läks windows xp-sse ilusti sisse. Hakkasin siis plaati uuesti kirjutama ja sama viga kordus ´taas.
Leidsin siis siit foorumist teema ja sealt lingi Seatools for DOS. Laadisin alla ja lasin siis DOSIS käima. Tegin Long Testi ära, parandas oma vead seal ära aga ikkagi windowsi sisse ei lähe, invalid system disk. Proovin mõne aja pärast uuesti siis kuidagi veab ning läheb windowsi. Milles viga võib olla?
Enda pea nagu enam üldse ei võta.
Üritaks enne ise hakkama saada, kui parandusse viiks?
Tänud abi eest!
EDIT: Tegemist on sama läpakaga mis mul profiilis.
EDIT2:Olen siin mõned korras restarti teinud peale seda seatoolsi scanni ja see nö teine ketas pole ka enam uimane, siiani pole enam kokku jooksnud.
Krt teab, mis nüüd tal viga oli.
Igaks juhuks tõmban ka tähtsamad asjad DVD-le.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
19.08.2008 15:21:02
|
|
|
Vaata SMART info üle. Näiteks speedfaniga http://www.almico.com/speedfan435.exe. Vali SMART tab ja vali oma kõvaketas. Vaata mida reallocated sector count näitab. Võid lasta ka in-depth analysise teha, see peaks hindama mis olukorras ketas on.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
jotjot
HV Guru
|
19.08.2008 16:56:46
|
|
|
windoosa puhul võib vahest event logist välja lugeda, mis tal probleemiks oli.
|
|
Kommentaarid: 397 loe/lisa |
   |
2 :: |
336 |
|
tagasi üles |
|
 |
svenman
Kreisi kasutaja
|
20.08.2008 10:56:09
|
|
|
Kui seatool juba miskit parandama kukkus, siis on see ketas küll kahtlane. Kui garantii, siis soovitaks ketta välja vahetada.
|
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
21.08.2008 08:19:45
|
|
|
svenman kirjutas: |
Kui seatool juba miskit parandama kukkus, siis on see ketas küll kahtlane. Kui garantii, siis soovitaks ketta välja vahetada. |
Ei ole üldse kindel, et garantii ketta vastu võtab. See et paar reallocated plokki on ei ole üldiselt piisav RMA-ks.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|