Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
nordere
HV kasutaja

|
19.08.2008 14:09:05
Kirjutan plaati: mis progega saaksin lauluinfo püsivalt lugudesse salvestada |
|
|
Puust ja punaseks:
Kirjutan cd-plaati ning olen eelnevalt kõik lood Tag&Rename programmiga esitaja, loo ja anri infot täis pikkinud.
WinAMPis panen lood plaadile.
Nüüd kuulan plaati Windows Media Playeris ja seal ütleb jälle et Unknown artist, unknown song and so on.
Mis programmiga ma seda infot peale peaks panema /või/ plaati kirjutama, et see info plaadil püsiks ja avalduks igas meedipleieris.
PS: programmid peaks olema vabavara rubriigist.
Aitäh iga asjaliku vastuse eest juba ette!
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
19.08.2008 14:51:21
|
|
|
Mida Sa tegelikult siis kirjutad, audioplaati (CDA) või dataplaati?
Tagid aitavad pakitud formaatide ja dataplaadi puhul. Audioplaadil on võlusõnaks CD-text, mida enamus mängijaid ei oska lugeda.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
nordere
HV kasutaja

|
19.08.2008 14:53:19
|
|
|
Petz kirjutas: |
Mida Sa tegelikult siis kirjutad, audioplaati (CDA) või dataplaati?
Tagid aitavad pakitud formaatide ja dataplaadi puhul. Audioplaadil on võlusõnaks CD-text, mida enamus mängijaid ei oska lugeda. |
Mina kirjutan audio plaati, mida mu vana cd-makk autos mängiks. Ehk siis mitte mp3, wma vms., vaid tavalist, kiviaegset audioplaati.
Ma saan aru siis, et ei olegi võimalik laulude infot plaadile salvestada?
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
19.08.2008 14:58:33
|
|
|
On küll, aga nagu mainitud, programmiga, mis oskab CD-texti kribada (Nero näiteks... rohkem ei oska pakkuda) ja cd-makk peab oskama seda lugeda. Vanad vist ei oska...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
nordere
HV kasutaja

|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
19.08.2008 15:17:02
|
|
|
Lisaks kirjutusprogrammile ja CDd lugevale seadmele peab ka too seade millega kirjutatakse CD-texti toetama. Kui kõik need 3 osapoolt vastavat funktsionaalsust omavad alles siis võib loota, et pleieris nimesid/pealkirju näeb. Ja röstimisel tuleks kasutada disk-at-once resiimi, ainult siis kantakse ka CDtexti osa plaadile, track-at-once puhul mitte.
Arvutis mängides ei ole CD-text nõnda oluline, kuna iga normaalne musasoft omab freedb tuge ja suudab netist vajalikud andmed alla tirida (eeldab muidugi, et andmebaasi oleks plaat sisse kantud, mitteametlike kompilatsioonide puhul ei pruugis see alati nii olla).
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|