Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Mobiiltelefonid ja fototehnika »  Sony Ericsson Xpreria X1 saabub oktoobris märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
denis28
Aeg Maha 2n
denis28

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.08.2008 18:00:17 vasta tsitaadiga

kuidas mälu mahtuvustega lood on nendel killeritel?iphonel praegu 16gb
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 18.08.2008 18:09:31 vasta tsitaadiga

denis28 kirjutas:
kuidas mälu mahtuvustega lood on nendel killeritel?iphonel praegu 16gb
see ei ole oluline, mälukaart on nii odav, pane palju tahad
tagasi üles
meybo
Kreisi kasutaja
meybo

sõnum 18.08.2008 18:14:31 vasta tsitaadiga

Noname üritab taaskord vägisi oma tõde absoluutseks tõeks tituleerida. Mul ei ole isiklikult sinu vastu midagi, aga sul oleks soovitav mingeid rahustavaid tablette süüa.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Ezh
HV kasutaja

sõnum 18.08.2008 21:43:03 vasta tsitaadiga

HTC Touch Pro maksab 12490.- EEK. SE Experia arendab ja hakkab tootma ka HTC.

HTC Pro-l on rohkem nupud klaveril: http://images.ox.ee/0/6/q/85092.jpg aga väiksem ekraan. Aga plussiks on see, et HTC on juba saadaval.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Xloaded
külaline

sõnum 18.08.2008 22:14:58 vasta tsitaadiga

Nu kirjutas:
Xloaded kirjutas:
Minu mõte on lihtsalt et telefon jäägu ikka telefoniks. Mul ei ole midagi lisafunktsioonide vastu aga kui põhiline telefoni funktsioon selle ell kannatab siis mis on asja mõte?

Mismoodi see helistamine niiväga kannatab?
Mina läptopi ei oma ja ka ei taha omada, seda rohkem aga ma tahaks sellist pihuarvutit/telefoni (+kaamera, gps, raadio jne.).
Kui sul on nende jaoks eraldi seadmed siis tore on. Minu jaoks just tervitatav selliste telefonide suurenev mudelivalik.

Mainiti juba eelnevalt.. telefonid mis jooksevad korra nädalas kokku ja suur samm on kui 2 nädalat pole jooksnud icon_biggrin.gif
Kõik need lisad imevad ka suure osa akust!

PS: tegemist on ikkagi isiklikku arvamusega, et telefon võiks olla ikka helistamiseks.
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 18.08.2008 23:18:31 vasta tsitaadiga

djstallion kirjutas:
Noname üritab taaskord vägisi oma tõde absoluutseks tõeks tituleerida. Mul ei ole isiklikult sinu vastu midagi, aga sul oleks soovitav mingeid rahustavaid tablette süüa.

ma lihtsalt üritan inimestele selgeks teha, et gayphone pole nii äge kui reklaam seda väidab, et tähtis on väärtus mitte spec. ärgem minge reklaami ohvriks icon_wink.gif
Kommentaarid: 370 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 320
tagasi üles
Seven7h
HV kasutaja
Seven7h

sõnum 19.08.2008 00:03:37 vasta tsitaadiga

samsung i900 omnia on saadaval ja paistab parem kui see SE (otsige youtubest)
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Nickelby
Kreisi kasutaja

sõnum 19.08.2008 00:16:16 vasta tsitaadiga

tsitaat:

ma lihtsalt üritan inimestele selgeks teha, et gayphone pole nii äge kui reklaam seda väidab, et tähtis on väärtus mitte spec. ärgem minge reklaami ohvriks

Ja ometi üritad meeleheitlikult E90-t reklaamida icon_biggrin.gif . Iphone edu ei oska ise ka kuidagi kommenteerida. Üleüldse kogu see ipodide ja Apple asjade teema.. Xperia X1 väljatulekut ootan samas pikisilmi peaasjalikult sellepärast, et siis ehk hakkavad P1i-de mehed oma telefone vahetama ja õnnestub loodetavasti mõnele korralikule endal käpp peale saada icon_wink.gif

Noname
HV Guru
Noname

sõnum 19.08.2008 01:35:13 vasta tsitaadiga

Nickelby kirjutas:
tsitaat:

ma lihtsalt üritan inimestele selgeks teha, et gayphone pole nii äge kui reklaam seda väidab, et tähtis on väärtus mitte spec. ärgem minge reklaami ohvriks

Ja ometi üritad meeleheitlikult E90-t reklaamida icon_biggrin.gif . Iphone edu ei oska ise ka kuidagi kommenteerida. Üleüldse kogu see ipodide ja Apple asjade teema.. Xperia X1 väljatulekut ootan samas pikisilmi peaasjalikult sellepärast, et siis ehk hakkavad P1i-de mehed oma telefone vahetama ja õnnestub loodetavasti mõnele korralikule endal käpp peale saada icon_wink.gif
nokia e seeriat üldiselt kiitsin nagu ja laitsin windows telefoni kuna on nendega väga palju kogemusi (enamasti halvad) olnud.
tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 19.08.2008 10:19:55 vasta tsitaadiga

Seven7h kirjutas:
samsung i900 omnia on saadaval ja paistab parem kui see SE (otsige youtubest)

päris hea muude asjade poolest paistab ta küll aga reso 240x400 thumbs_down.gif
krt isegi glofiish suudab VGA ekraanid oma kesk taseme seeriale panna.

tagasi üles
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 19.08.2008 10:30:02 vasta tsitaadiga

Nickelby kirjutas:

Ootangi pikkisilmi X1'te, et tatine P1i välja vahetada. 8)
Kommentaarid: 188 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 166
tagasi üles
Xloaded
külaline

sõnum 19.08.2008 11:22:25 vasta tsitaadiga

Käisin ka seda iii mobiili vaatamas.
Avaldas mujlet aga jah ma ikka vanast harjumusest, eeldan et suudan telefoni pimedad/auto sõiduajal taskust vällja võtta ja valida kiirelt numbri ilma etisegi sinna peale vaataks ja siis panen ainult kõrva äärde ja asi kutsub icon_wink.gif Uued nokiad kaasa arvatud minu N73 jooksevad kokku sellise kasutamise peal. SE W810 töötab aga kiirelt ja siidi icon_wink.gif
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 19.08.2008 11:25:47 vasta tsitaadiga

Xloaded, se w810 aga pole symbian kah
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Xloaded
külaline

sõnum 20.08.2008 17:38:52 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
Xloaded, se w810 aga pole symbian kah

Ja ei olegi vaja, et see mul kokku jooksma hakaks icon_biggrin.gif
tagasi üles
Rantel
HV vaatleja

sõnum 22.08.2008 16:07:01 vasta tsitaadiga

Mina ei väida et Nokia Symbian on halb, isiklikult meeldib endale E66, mille soft on tõesti korralik, lisaks on ta veel suht kiire ja vigu ei ole esinenud (veel vähe aega müügis ka olnud).
Samas, küsiksin et mis on need halvad kogemused olnud mis on seoses windows mobile tarkvaraga olnud... ainuke asi mis mind häirib et on kuidagi kole välimus softil endal, aga seda saab ju muuta, samas need lisavõimalused ja kõik need programmilisad mida windows mobile pakub, siis neid on suht palju, selles suhtes võrdväärne E-seeriaga, kuigi N ja E seeriatel ei ole ka suurt vahet icon_smile.gif.
Samas kuna iseendale meeldib Xperia välimus, disain ja menüü suhtes tundus ka kuidagi suht ilus, seda telefoni ma ootan... ja hinnainfo kohta on nii palju et tuleb alla 10k icon_smile.gif.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 22.08.2008 16:09:51 vasta tsitaadiga

tsitaat:

ja hinnainfo kohta on nii palju et tuleb alla 10k icon_smile.gif.

Alla 10k? Esato foorumites tuhlates on silma ikka jäänud, et üle 10k.
Aga kui alla, siis seda parem! icon_biggrin.gif
tagasi üles
waux
HV Guru
waux

sõnum 29.08.2008 19:54:12 vasta tsitaadiga

Tanel, võid pealkirja muuta thumbs_up.gif
Põhjus: http://www.engadget.com/2008/08/29/sony-ericssons-xperia-x1-delayed-to-end-of-the-year/

viimati muutis waux 11.09.2008 13:16:01, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 597 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 494
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 02.09.2008 12:06:05 vasta tsitaadiga

Tre,

Ei tea kui tõsi see on aga netis liiguvad ka kõlakad, et võibolla SE ootab meelega, et hoopis X1-te WM 7.0-ga levitama hakata kunas ka WM7 release X1 väljalaskmise ajaga pea, et kattub. WM7 miinimumnõue pidi muideks olema 256MB RAMi. Samas räägitakse ka, et 1500mAh aku ei pidavat nii suurt ooteaega siiski tagama kui oodatakse, kunas suurema resolutsiooniga ekraan palju energiat ära tarbib. Samas on need jutud inimeste suust kes kuskil demodel prototüüpe proovinud. Ametlik uudis ütleb seni vaid hägused: The Sony Ericsson XPERIA™ X1 will be available in selected markets in the second half of 2008.

Equ

tagasi üles
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 02.09.2008 12:13:12 vasta tsitaadiga

Equinox, kuulujutud osutuvad 50% juhtudest tõeseks. Ootame ja loodame! icon_wink.gif
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 02.09.2008 14:03:41 vasta tsitaadiga

Igastahes need tellimused mis lubasid euro versiooni tarneid oktoobriks on kenasti üleval ja pole midagi tühistatud SE pool icon_idea.gif
Aga ootame edasi ega muud nagunii pole teha icon_razz.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 03.09.2008 22:30:32 vasta tsitaadiga

Tre,

Värske press release. Arendajatele SDK. Tahetakse vist kogukonda looma hakata X1-le.
http://www.sonyericsson.com/cws/corporate/press/pressreleases/pressreleasedetails/key.PressResource.SonyEricsson_Xperia_X1_panel-20080903

Muideks jäi täna kuskilt netist loetult kõrvu, et retail price tulevat Euroopa jaoks 638€. Väidetavalt SE ametlik info. Samas kodulehelt neil seda infot küll ei leia.

Equ

tagasi üles
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 03.09.2008 22:35:37 vasta tsitaadiga

Equinox, kui hind selline siis on küll päris soodne.
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 10.09.2008 18:54:06 vasta tsitaadiga

Tre,

Ametlik X1 "launch date" avalikustatud.
SE pressiteade

Equ

tagasi üles
Jaanus
HV Guru
Jaanus

sõnum 11.09.2008 13:12:19 vasta tsitaadiga

http://blog.photopoint.ee/sony-ericsson-avalikustab-nutitelefoni-xperia-x1-turulejoudmise-ajad/
Seal ka pisut juttu icon_smile.gif
Kommentaarid: 707 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 563
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 11.09.2008 15:26:32 vasta tsitaadiga

tige kala kirjutas:
Aga mõõtmed ja kaal on küll liiga suured, telefonid võiks ikka väiksemaks minna, mitte veel suuremaks icon_rolleyes.gif

Minu arust võiks ka selline kommunikaator olla ilus, väike, nunnu, kaaluga mitte üle 80g ja ekraanidiagonaaliga mitte alla 9". icon_razz.gif Ja aku võiks ikka vähemalt nädala pidada.

taavi kirjutas:
xperia x1 langeb minu jaoks samasse klassi kõigi teiste custom homescreeniga windows mobile seadmetega. ekraani on ilus vaadata täpselt seni kaua, kui homescreenil püsida.

Täpselt, seal all on ikka üks Windowsi ahervare, kus pead pulgaga pisikesi checkboxe toksides asju ajama. Potjomkini küla. iPhone'i kontseptsioon on midagi muud. Symbian on ka kindlasti parem.

Xloaded kirjutas:
aga jah ma ikka vanast harjumusest, eeldan et suudan telefoni pimedad/auto sõiduajal taskust vällja võtta ja valida kiirelt numbri ilma etisegi sinna peale vaataks ja siis panen ainult kõrva äärde ja asi kutsub icon_wink.gif

Peast valid numbreid? Telefoniraamatut ei kasuta? Või mahub kogu telefoniraamat 8 speeddial'i alla?

Minu nägemuse järgi on korralik telefon (või kommunikaator) ühes tükis oleva monoliitse korpusega. Igasugusel klapid hakkavad vastikult logisema ja lisaks tuleb siis mõlemale korpuse poolele ju veel lisa vahesein ja igasugused tugevdused projekteerida. Kõik see lisab kaalu ja mahtu. Pärast Nokia 8210 väljatulekut aastal 1999 ei tahaks enam kahe trükiplaadiga telefoni. Selle arvel võiks hoopis suurem aku olla. iPhone on seni ainuke puuteekraaniga telefon, millega reaalselt ilma puutepulgata, vaid näppude abil mugavalt kõik tehtud saab. Mul oli mingi aeg kasutuses WM6-ga ASUS P535. Kompaktne, saab palju asju ühe vidinaga tehtud, aga tegelikult ei ole ta ikka ei liha ega kala. Enamasti on ikka pulk pihus isegi numbrit valides või telefoniraamatust otsides. Vaatamata 520 MHz prosele ei olnud ta kiiruselt ka just mingi püss. E51 peal jooksis Symbian kiiremini. Nüüd kasutan helistamiseks vana head lihtsat N1100 (müüge mulle palun oma uncool 1101 ära!) ja väljaspool kodu netis surfamiseks ASUS Eee 900 + Huawei 3G pulka. Võtab veidi rohkem ruumi, kuid olen selle kooslusega rohkem rahul. Telefoni laen korra nädalas, restartima ei pea icon_biggrin.gif, ööklubisse minnes võin võimaliku interneti vajaduse selleks hetkeks koju jätta ja mingi 150-grammine kolakas kombain ei punnita taskus. Tean tutvusringkonnas päris mitmeid tehnofriike, kes on samal kombel need WM kombainid ära proovinud ja neist väsides ja tüdinedes jälle väikese käepärase telefoni peale tagasi kolinud.

Xperia kohta on tegelikult varem ka 2 teemat olnud:

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=358525
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=358481
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Mobiiltelefonid ja fototehnika »  Sony Ericsson Xpreria X1 saabub oktoobris mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.