Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 142, 143, 144 ... 170, 171, 172  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 12.08.2008 22:33:39 vasta tsitaadiga

Gotmilk: Kui kähku, järgmiseks päevaks "jubinat" tahad, siis pead DHL-i paki China to Estonia kinni maksma icon_wink.gif Muidu ootad rahulikult, kuni saadakse kokku "komplekt jubinaid", mis siis ühe saadetisega Eestisse tuleb.
Ja tihti kipub saadetistega veel nii olema, et kusagil Hiinas või Jaapanis komplekteeritakse kõigepealt Euroopa komplekt. Siis see omakorda komplekteeritakse Euroopa vaheladudes ümber ja oodatakse, kuni siis saab Eestisse saadetav komplekt kokku.

Selline on siis maailmas toimuv saadetiste logistika. Ja kedagi ei huvita, kas saad oma vidina nädala või 2-3 kuu pärast. Kiiremini tahad - pead eri-kullerfirma teenust kasutama.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
physics
HV kasutaja

sõnum 12.08.2008 23:06:16 vasta tsitaadiga

Enam vedeliku küll sülearvuti lähedale ei juhtu icon_lol.gif Kuid, ma ei julgegi siis arvutit veel ära saata, saan toda veel vigasena kasutada, pilt on veidike punasetriibuline, aga elab üle nii kaua kuni neil kaup kohale jõuab. Tegelikult üle mõistuse on see garantii asi, tarbijakaitse seaduski ütles kuskil paragrahvis, et üle mõistuse pikk garantii aeg ei ole normaalne. Enivei. Peab nendega sidet pidama ja vaatama kuidas neil kaup liigub, tundus et neil on midagi tellitud.
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.08.2008 23:22:52 vasta tsitaadiga

physics, suur firmades ei käi asi sedasi, et keegi suvaline helistab, kurdab et x detail on katki ja kohe tellitakse. vii oma läpakas garantisse ja kui ta seal on ning viga tuvastatud, siis ka tellitakse see detail. samuti saad ju kokku leppida, et võtad läpaka tagasi enda kätte detaili saabumiseni...
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
physics
HV kasutaja

sõnum 13.08.2008 00:17:44 vasta tsitaadiga

etc_Shelob kirjutas:
physics, suur firmades ei käi asi sedasi, et keegi suvaline helistab, kurdab et x detail on katki ja kohe tellitakse. vii oma läpakas garantisse ja kui ta seal on ning viga tuvastatud, siis ka tellitakse see detail. samuti saad ju kokku leppida, et võtad läpaka tagasi enda kätte detaili saabumiseni...
nojaa. eks ma vii homme ära. mida kiiremini selle korda saaks seda parem oleks.
tagasi üles
.:MDK:.
HV veteran
.:MDK:.

sõnum 13.08.2008 08:57:24 vasta tsitaadiga

physics kirjutas:
Tegelikult üle mõistuse on see garantii asi, tarbijakaitse seaduski ütles kuskil paragrahvis, et üle mõistuse pikk garantii aeg ei ole normaalne.

Kui jook on juba arvutiga kohtunud, siis mis garantiist me räägime. tarbijakaitse saadab su ka perse selle peale icon_lol.gif
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
physics
HV kasutaja

sõnum 13.08.2008 09:00:58 vasta tsitaadiga

.:MDK:. kirjutas:
physics kirjutas:
Tegelikult üle mõistuse on see garantii asi, tarbijakaitse seaduski ütles kuskil paragrahvis, et üle mõistuse pikk garantii aeg ei ole normaalne.

Kui jook on juba arvutiga kohtunud, siis mis garantiist me räägime. tarbijakaitse saadab su ka <b>piix</b> selle peale icon_lol.gif
Ma ei mõelnud oma eelmist postitust päris nii. Enne vedelikukahjustust oli mul ikka garantiiga probleeme. Üldse, ma olen näinud paremat asjaajamist kui praegu Ordi oma on. Kellel head, kelle halvad kogemused. Samas, keegi oskab öelda kas Ordist tasub tellida Freezer 7 Pro jahuti?
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 13.08.2008 09:15:03 vasta tsitaadiga

mis ei tasu... enamasti neil igasugu AC jublakad kohapeal olemas kuigi tasuks enne järgi uurida tel. kaudu
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
ridariass
HV veteran
ridariass

sõnum 13.08.2008 09:18:26 vasta tsitaadiga

physics kirjutas:
Samas, keegi oskab öelda kas Ordist tasub tellida Freezer 7 Pro jahuti?

Ei ära seda küll sealt telli, Ordist tasub tellida ainult Freezer 64 Low või Alpine 7 GT. icon_neutral.gif

Tegelikult huvitab mind, mis sellise küsimuse mõte on, mida sa kuulda tahad? Et Ordist saad parema Freezer 7 Pro kui kuskilt mujalt?

physics
HV kasutaja

sõnum 13.08.2008 10:00:22 vasta tsitaadiga

ridariass kirjutas:
physics kirjutas:
Samas, keegi oskab öelda kas Ordist tasub tellida Freezer 7 Pro jahuti?

Ei ära seda küll sealt telli, Ordist tasub tellida ainult Freezer 64 Low või Alpine 7 GT. icon_neutral.gif

Tegelikult huvitab mind, mis sellise küsimuse mõte on, mida sa kuulda tahad? Et Ordist saad parema Freezer 7 Pro kui kuskilt mujalt?
Soovisin teada, et ega kellelgi jamasid ei ole olnud kaubaga mis Ordist ostetud. icon_wink.gif Aga miks Freezer 64 või Alpine 7GT? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
attrs
HV Guru
attrs

sõnum 13.08.2008 10:01:00 vasta tsitaadiga

physics, kui sul inteli prose siis 64 unusta ära...
angel
HV Guru
angel

sõnum 13.08.2008 10:01:21 vasta tsitaadiga

jahutus on tükk mettalli muud midagi... vat siis kui jahutus kah peeti on ikka väga piix päev. Ise ostnud hunnikute viisi sealt igasugu AC jahuteid ja seni OK olnud.
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
physics
HV kasutaja

sõnum 13.08.2008 11:59:42 vasta tsitaadiga

Andke andeks icon_biggrin.gif Enivei, ma saatsin läpaka igatahes Ordisse ära, eks näis kaua nad seda uut emaplaati ootavad ning vahetavad. Enne kuu lõppu nädalake oleks meeldiv küll tagasi saada.
tagasi üles
Asgate
Kreisi kasutaja

sõnum 16.08.2008 10:48:02 vasta tsitaadiga

Sai üks Chieftec 850W toiteplokk neilt ostetud thumbs_up.gif . Suht kiiresti tuli kohale, kolmap tegin ostu, reede sain kätte.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
physics
HV kasutaja

sõnum 18.08.2008 17:47:21 vasta tsitaadiga

Nii, saatsin arvuti Ordi teenindusse, sest vajas uut emaplaat. Nädal möödas, helistavad mulle täna ja ütlevad, et meil emaplaati ei ole ja et kas nad saadavad arvuti katkisena tagasi. Wtf. ma ei saagi oma arvutit korda nüüd? Nad tõesti ei suuda tellida siis uut emaplaati icon_eek.gif Faking närvi ajab, et isegi kui olen nõus maksma emaplaadi kinni, siis nad ei vaevu seda muretsemagi. icon_neutral.gif Ma ei oska midagi teha enam. 19 tuhat magab lihtsalt rahulikult.
tagasi üles
Ramm
Kreisi kasutaja
Ramm

sõnum 18.08.2008 17:53:15 vasta tsitaadiga

physics kirjutas:
Nii, saatsin arvuti Ordi teenindusse, sest vajas uut emaplaat. Nädal möödas, helistavad mulle täna ja ütlevad, et meil emaplaati ei ole ja et kas nad saadavad arvuti katkisena tagasi. Wtf. ma ei saagi oma arvutit korda nüüd? Nad tõesti ei suuda tellida siis uut emaplaati icon_eek.gif Faking närvi ajab, et isegi kui olen nõus maksma emaplaadi kinni, siis nad ei vaevu seda muretsemagi. icon_neutral.gif Ma ei oska midagi teha enam. 19 tuhat magab lihtsalt rahulikult.

Oma vitsad nüüd peksavad,oleks pidanud kuulama HV kasutajate soovitusi,mitte märjaks minema näitajate peale.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
physics
HV kasutaja

sõnum 18.08.2008 18:27:23 vasta tsitaadiga

Ramm kirjutas:
physics kirjutas:

Oma vitsad nüüd peksavad,oleks pidanud kuulama HV kasutajate soovitusi,mitte märjaks minema näitajate peale.
Nojaa, see firma on igatahes minu jaoks alla igasugust arvestust. thumbs_down.gif Mis näitajad nad ka enam on, asi on palju edasi arenenud, sellepärast pole mõtet põdeda, nüüd soovin ainult uut emaplaati, keegi ei oska aidata, ehk kuskilt mujal võimalik saada Ordi Enduro 7790BF sülearvutile emaplaati? Ei taha seda sülearvutit täiesti maha ka kanda nüüd. icon_neutral.gif
tagasi üles
olc
HV Guru
olc

sõnum 18.08.2008 18:27:36 vasta tsitaadiga

Ramm kirjutas:
physics kirjutas:

Keegi pole öelnud et ei vaevuta muretsema, neid plaate lihtsalt ei ole, mida Ordi siis tegema peab kui sul lõug läbi laseb ja õlu kõikaeg arvutisse voolab? plaadid tulevad siis kui nad tulevad ja ilmselt võetakse sinuga ka ühendust ja pakutakse detaili kui see ükskord saabub.
Kommentaarid: 137 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 125
tagasi üles
physics
HV kasutaja

sõnum 18.08.2008 18:28:47 vasta tsitaadiga

olc kirjutas:
Ramm kirjutas:
physics kirjutas:

Keegi pole öelnud et ei vaevuta muretsema, neid plaate lihtsalt ei ole, mida Ordi siis tegema peab kui sul lõug läbi laseb ja õlu kõikaeg arvutisse voolab? plaadid tulevad siis kui nad tulevad ja ilmselt võetakse sinuga ka ühendust ja pakutakse detaili kui see ükskord saabub.
Ei tea küll millal see juhtuma hakkab, kuuleks ma vaid mõne reaalse tähtaja saaks rahulikult oodata, muidu ununeb unustuste hõlma see neil.
tagasi üles
olc
HV Guru
olc

sõnum 18.08.2008 18:34:52 vasta tsitaadiga

physics kirjutas:

Ei tea küll millal see juhtuma hakkab.

Kui teaks küll oleks hea.
tagasi üles
physics
HV kasutaja

sõnum 18.08.2008 21:29:01 vasta tsitaadiga

olc kirjutas:
physics kirjutas:

Olete ägedad jaa, ma saan aru et minu viga oli see kahjustus, aga ikkagi, kas mul ei olegi siis õigust enam masinat korda saada? icon_eek.gif Olen nõus maksma oma lolli vea eest. Kuid see venimine on kole asi. icon_neutral.gif
tagasi üles
olc
HV Guru
olc

sõnum 18.08.2008 21:32:34 vasta tsitaadiga

physics kirjutas:
olc kirjutas:
physics kirjutas:

Olete ägedad jaa, ma saan aru et minu viga oli see kahjustus, aga ikkagi, kas mul ei olegi siis õigust enam masinat korda saada? icon_eek.gif Olen nõus maksma oma lolli vea eest. Kuid see venimine on kole asi. icon_neutral.gif

Muidugi oleme ägedad, asi pole rahas, asi pole õiguses, plaate lihtsalt EI OLE hetkel
tagasi üles
Rasmus
HV veteran

sõnum 19.08.2008 08:43:52 vasta tsitaadiga

Sinu õigus on kõiki asju nõuda, kui sa tahad. Iseasi on see, kas sa neid asju ka saad. Eks inimene õpib oma halbadest kogemustest. Järgmine kord tead, et ostad mõne tuntud arvutitootja (IBM, DELL vms) sülearvuti, kes suudab pädevalt arvuteid tagantjärgi ka remontida.
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 19.08.2008 09:57:39 vasta tsitaadiga

Selle emaplaadi värgiga on veel see jama, et kui neid peaks saabuma mingil ajal siis arvatavasti lähevad need eelisjärjekorras arvutitele millel on veel garantii. Seega isegi siis kui nad teaksid millal nendel emaplaadid saabuvad ei saaks nad sulle garanteerida, et üks sulle jääks. Ma soovitan saada neile viisakas meil, et sa sooviksid antud emaplaati tellida.

Mina näen seda asja sedasi. Kuna su arvutil puudub garantii siis ei ole sul mingit õigust siin Ordit sõimata. Isegi siis kui sa oled nõus raha maksma. Nemad ei ole süüdi ju selles, et neil sellele mudelile emaplaadid hetkel puuduvad. Natuke rohkem tolerantsust paluks. Sa ei ole ainuke kellel Ordi arvutiga jamad on. Alati on võimalik leida sobiv lahendus kui asja rahulikult arutada.
tagasi üles
physics
HV kasutaja

sõnum 19.08.2008 13:27:38 vasta tsitaadiga

Sain juba kenasti neilt infot ja reaalse tähtaja millal need emaplaadid tulla võivad, nüüd jään lihtsalt ootama. Palusin neilt teavitust kui need emaplaadid kord kohale jõuavad, nüüd tuleb kuidagi oma tähtis koolitöö mujal valmis saada. See selleks, ootab vaatab mis saab, praeguseks on see teema ammendatud. icon_smile.gif Järgmine arvuti igatahes on keski teise firma oma mille ostan icon_razz.gif
tagasi üles
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 19.08.2008 14:20:52 vasta tsitaadiga

ma olen pool arvutit ordist ostnud ja siiamaani pole millegi üle kaebata icon_razz.gif
ptüi-ptüi
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 142, 143, 144 ... 170, 171, 172  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.