On kahte tüüpi sõjad. Ühed on sõjad kus Venemaa ei osale. Teised on sõjad kus venemaa osaleb. Viimases tulistatakse kõike, mis liigub, sh ajakirjanikke ja tsiviilisikuid
Head Mehed, Õppind Riistad: Punakotkad kirjutas:
Käsul avasid nad tule, lasid alla toonekure, ilma milleta nad elada ei saa
Venelased kindlasti teatavad, et arvasid, et TV-mehed on maskeerunud Gruusia spioonid. Oi, kuidas tahaks hästi halvasti öelda. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Nägin CNN'i peal intervjuud vene saadikuga UN'is, seal oli päris huvitav jutt tema poolt, mis lausa naerma ajas.
tsitaat:
Vene väed pole läinud Gori linna rüüstama ega maatasa tegema, nad läksid Gori linna lähistel asuvasse sõjaväebaasi, et see neutraliseerida,
kuid sinna jõudes leidsid vasjad 15 tanki ja soomukeid, mida ometi ei saanud niisama vedelema sinna jätta, seega nad võtsid need masinad ja hakkasid Gori linna nendega valvama.
Nad ei ründa seal kedagi, Gori linn on täiesti terve, vesi on olemas, elekter on olemas.
Samuti ta väitis, et Georgia olla saatnud 4 inimest Gori linna, kes seal hakkaks asju ajama ajutise valitsusena, ning viimased olla vene armeega ühes ja samas majas maganud ilma mingite konfliktideta,
sest nad ei teadnud kus mujal magada.
Ma ei tea, kas Georgia saatis kedagi Gori linna ja kui saatis siis ei oska öelda kellega nad seal magasid, aga see esimene väide tsitaadis on ikka nii absurd, et lausa masendav.
Suunatud sõnumiga debatisaatesse on alati vaja hädisepoolset vastaspoole esindajat, et enda sõnum võimsamalt esile tuleks. _________________ Toetan õige kirja
tv3 näitas ka või kanal2 aga jõle imelik, mis kuul nii väikse haava tekitab või kui riivas siis oleks pidanud nägema kuuli ju kuskil. _________________
kas ainult mulle tundub, et vene rahvusest inimesed (olgu nad venelased või tiblad) on suht egoistid, sesmõttes, et näiteks olen tihti pidanud kannatama bussig kojusõites mingi vene keelt kõneleva tola koledat vene muusikat. ma ise kuulan ka aga mul klapid peas ja ma ei sega teisi, nemad aga lasevad seda muusikat oma mobiilide "kõlaritest" ja alati mingi jube vene saast. Nad nagu sõidaksid üksi, et nagu teisi polegi. Või on neil ikka see bossimentaliteet põlvest põlve nii sisse juurdunud, et nad peavad end kuidagi esile tooma? Olen isegi kuulnud lugusi kus välismaal teenindatakse sind paremini, kui sa ütled, et oled eestlane, mitte venelane, sest venelased pidavat igal pool halvasti käituma.
Uudistes ka oli ju lugu ,et läänes vene turiste ei sallita. Aga sellised nad ongi, loomult juba. Omavahel suhtlevad nad vääga kõva häälega koguaeg ja eriti ei hooli jah teistest, elavad omas mullis koguaeg _________________
riivas, st puutus küljega vastu, kaotamata märkimisväärselt oma kiirusest, lennates edasi kuni mingi tahke objektini(mis on maapinna suhtes vertikaalne, selle puudumisel maapind) .
Sellises olukorras nagu praegu toda kuuli kindlasti otsima ei mindud
kas ainult mulle tundub, et vene rahvusest inimesed (olgu nad venelased või tiblad) on suht egoistid, sesmõttes, et näiteks olen tihti pidanud kannatama bussig kojusõites mingi vene keelt kõneleva tola koledat vene muusikat. ma ise kuulan ka aga mul klapid peas ja ma ei sega teisi, nemad aga lasevad seda muusikat oma mobiilide "kõlaritest" ja alati mingi jube vene saast. Nad nagu sõidaksid üksi, et nagu teisi polegi. Või on neil ikka see bossimentaliteet põlvest põlve nii sisse juurdunud, et nad peavad end kuidagi esile tooma? Olen isegi kuulnud lugusi kus välismaal teenindatakse sind paremini, kui sa ütled, et oled eestlane, mitte venelane, sest venelased pidavat igal pool halvasti käituma.
No nad alles avastavad oma mobla funktsioone...
Endale käivad ka pinda need tüübid. Tulevad tänaval vastu ja mingi raske vene tümm tuleb mobla kõllidest välja, mis alati on põhja keeratud, et kõik seda kuuleksid. Endal veel väga tähtis nägu peas...
Ei tea jah, miks venelaste hulgas seda saasta nii palju on. Need head venelased kaovad selle saasta taha ära ja ei mäletagi, millal viimati mõnda normaalset venelast sai nähtud.
Pmt on venemaal suht kellad. Usa luure kohal, EU on üksmeelne, taktikalised eelised läinud, toetavad ainult Itaalia ja Kuuba... Nagu sitemini ei saaks väga minna. Tagatipuks nõutakse mõlemapoolsete vägede liigutamist 6 aug. positsioonidele, mis tähendab, et maailma mõistes algas sõda varem, kui vene propaganda mootor on üritanud näidata. Ukraina tõmbas ka vee peale ning Lääne maailm kaalub partnerulussuhete lõpetamist. Vene aktsiad kukuvad, kapital voolab välja ning tõusikud ei ole rahul. Hea töö. Niimuuseas võib veel sinna patta panna nalja viluks negatiivse hiive - 1000000 aastas vist oli ca populatsiooni negatiivne kasv. Meil pole vaja kaua nende pärast muretseda, peagi on panktot või väljasuremine. Silmad Hiina poole..
manny50 kirjutas:
Need for Speed Underground Georgia II Collector's Edition
Pimp my tank
Midnight G T-34 _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
viimati muutis Aeron 15.08.2008 00:47:44, muudetud 1 kord
Ei nii palju ei ole Venemaal iive negatiivne aga suht madal see küll seal jah. Aga Venemaad ei häiri ka mida teised arvavad, peaasi ,et hunt saaks söönud ja lambad maha notitud _________________
viimati muutis tige kala 15.08.2008 00:48:19, muudetud 1 kord
Ma pead ei anna, aga imo oli nende rahvaarvu langus ca 1mlj aastas. See jäi nagu kuskilt kõrvu. Uurisin ka, tulemus:
The primary causes of Russia's population decrease and loss of about 700,000 to 800,000 citizens each year are a high death rate, low birth rate, high rate of abortions, and a low level of immigration.
Üldiselt on populatsiooni kahanemine aeglustunud natuke, aga aastaid agasi oli veel ca 1milj ringis. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
viimati muutis Aeron 15.08.2008 00:54:24, muudetud 1 kord
20-30 aastat ja Vene piir jookseb nagunii Uuralitest, Hiina palub viisakas tsiviilses vormis raugastunud Putja käest Siberi endale ja Vene rahvas kui selline on maakaardilt läinud veel enne sajandi lõppemist. Alkoholism, HIV ja muu selline on piisavalt tublid vennad, et teevad ära selle, mida ei Hitler ega Napoleon teha suutnud.
Vene armee keskmine HIVi haigestunute % on 25. Mõne eriti andeka üksuse puhul isegi 75%.
Ma pead ei anna, aga imo oli nende rahvaarvu langus ca 1mlj aastas. See jäi nagu kuskilt kõrvu. Uurisin ka, tulemus:
The primary causes of Russia's population decrease and loss of about 700,000 to 800,000 citizens each year are a high death rate, low birth rate, high rate of abortions, and a low level of immigration.
Üldiselt on populatsiooni kahanemine aeglustunud natuke, aga aastaid agasi oli veel ca 1milj ringis.
Population
- 2008 estimate 142,008,838[3] (9th)
- 2002 census 145,166,731[4]
http://en.wikipedia.org/wiki/Russia
0.5 milli aastas siis, pole ka paha
EI ei, ajalugu kordab ennast. Venetõusikud moodustavad siberis hitech rügemendi mida hakkab juhtima jällegi isalndalne Yrurik ning sünnib uus kuldhord. Venemaa kui selline kaob ja pärast väikesi nägelemisi jääb neile oma piirkond põhja siberis. Muu jääb hiinale. ha ha _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Üle poole ikka päris korralikult, sel aastal vist on inimesed hakanud otsa saama, et statid veidi paremad, aga muidu ikka oli kvartalite lõikes surevused 200k ringis.
Mitte, et see nii oluline oleks,et me peaks siin tohutult vaidlema, aga jah, mina natuke liialdasin küll Samas on paradoks, sest kui sinu nr on õiged, siis keskmine kadu tuleb küll 0,5 milj, aga samas mul on mitmed allikad, mis näitavad alles hilisemast positiivsemat trendi, mis tähendaks, et surevus varem oli ikka kõrgem. Nad vist ise ka ei tea, mis neil seal sünnib.
mikk36 kirjutas:
Population
- 2008 estimate 142,008,838[3] (9th)
- 2002 census 145,166,731[4]
http://en.wikipedia.org/wiki/Russia
0.5 milli aastas siis, pole ka paha
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
viimati muutis Aeron 15.08.2008 01:08:56, muudetud 1 kord
Egas need venelased kuhugi ei kao, sigivad nad hästi ainult väljaränne on suur. Berliini kesklinnas kõlab vene keelt nagu kuskil endises liiduvabariigi pealinnas ja teletornis müüvad matrjokasid. Teletornis oli isegi pildistaja venelane! Stockholmis pisemas poekeses tulid kaks vene daami ja hakkasid müüjaga vene keeles rääkima. Loomulikult viimane aru ei saanud midagi. Helsinkis on venelasi palju. Kus neid ei oleks? Imbub ju järjest rohkem suurelt venemaalt välja head elu otsima aga oma suure kodumaa armastus on nii nii suur kuigi nad sinna tagasi minna ei taha mitte mingi hinna eest enam. Kahjuks nad ei saa aru, et nende asukohariigi sõda venemaaga hävitab ka nende endi heaolu.
mind hakkas huvitama üks teemaväline asi
kes ja kas üldse on spekuleerinud sel teemal, et kui poleks olnud MRP-d ja baltimaad ning poola oleks jäänud saksa võimu alla
mis siis eestist praeguseks saanud oleks?
usun, et oleksime praegu kusagil soome tasemel oma majanduse ja üleüldise eluoluga
vabastajad, ptüi! _________________
Siin peaks juba selgelt politsei sekkuma.
No ma millegi pärast arvan ka, et oleksime paremal järjel. Kuid üldiselt on see tulutu spekuleerimine. Oleks Hitler sõja võitnud, oleks maailm hoopis teine imo. _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
siis oleks tõenäoliselt Soomel Karjala Vabariigi ja vepsa jne alad ja nende juurde kuuluvad mavarad jnejnejne _________________ PS, kui teemades ei vasta
Kuid üldiselt on see tulutu spekuleerimine. Oleks Hitler sõja võitnud, oleks maailm hoopis teine imo.
ise asju välja mõelda on üks asi
mind huvitab pigem, kas keegi on mõne ajaloolase selleteemalist sügavamat arutlust kuulnud/lugenud
et elu praegu parem oleks, seda usun isegi (näiteks natside poolt okupeeritud austrial ja tehhil läheb praegu päris hästi) _________________
Siin peaks juba selgelt politsei sekkuma.
et elu praegu parem oleks, seda usun isegi (näiteks natside poolt okupeeritud austrial ja tehhil läheb praegu päris hästi)
suuremal osal endistel saksamaa liitlasriikidel/okupeeritud riikidel, mis ei sattunud vahepeal nõukogude võimu alla/mõjusfääri, läheb praegu väga hästi
pmt pole mingeid kellasid- venemaa tegeleb praegu agaralt gruusia majanduse hävitamisega ja mõte on tema seisukohalt õige- endise sõjalise võimekuse taastamiseks kulub gruusial vähemalt aastakümneid, mis tähendab aga vene jaoks tulevaste konfliktide puhul ühe vastase kadumist.
Lääs lubab praegu maad ja ilma kokku (kuid ka seda diplomaatilise tagasihoiuga), kuid kuna hammasrattad veerevad aeglaselt, siis suudab vene enne oma laastamistööd lõpetada, kui midagi toimuma hakkab ja asi lõppeb nagu vaasi lõhkunud pojaga- ajab moka töllakile, silmad suureks, lubab, et enam nii ei tee ja ongi kogu karistus.
Mis puutub nüüd rahvuse hävinemise spekulatsioonidesse, siis igasugune looduslik regulatsioon (läbi aegade katastroofid, katkut, ka sõjad) on piisavalt rämpsust puhastanud ning alles jäävad tugevamad liigi esindajad.
Ajalool on tõesti komme ennast korrata ja ma ei näe mingit põhjust, miks ei peaks toimuma 1918 sündmused ja selle jätk
Ei no ega venemeelsus üldisemalt on olemas pea kõigis nn. vene kaasmaalastes siin.
Ikka neile on teatud mai kuupäev den pobeda ja olümpial nad elavad kaasa 'rus' kirjadega
sportlastele, mitte eesti omadele aga see ei tähenda, et enamus neist sooviks iga hinna eest ja vägivaltset
eesti alistamist moskvale.
Aeron kirjutas:
mul on mitmed allikad, mis näitavad alles hilisemast positiivsemat trendi
ma olen ka kuulnud, et hetke statistika näitavat üldse positiivset iivet.
neil pidi ka olema päris kopsakas sünnitoetus, mis sellele kaasa aitab. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
ah nii on siis lood.... _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Mul oli ka üks sellinejuhus. Seeonu olivist purjus. lasi moblahelinaid ja kõvahäälega midagi pajatas vene keeles. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Tuleb meelde juhtum, kus bussi nr 18 tagaosas istus üks vana vene mees, kes laskis oma nõukaaegsest raadiost hullemat räppi. Suur pakk D patareisid oli tal mingil moel raadioga ühendatud ja üldse tundus väga rõõmus (purjus?) tegelane olema, lõpuks läks üks vanaproua mölisema, aga onu keeras räpi kõvemaks selle peale ja edasine sõit möödus ilma vahejuhtumiteta. 8)
Aga meedia on kuidagi vaikseks jäänud sõja koha pealt. Kindlasti toimub nii mõndagi, aga venelased ajasid ajakirjanikud Gorist välja..
nomaeitea, kas selliste heietuste jaoks pole rohkem nagu see teema mõeldud:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=107909 _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Nüüd saavadki venelased teada, et meil on nii palju snaipreid, et kõlbab isegi teise maailma otsa saata.
Kujutlen juba maladjozz estonii pealkirja: Ülo lasi teletornist vasjale moskvas kuuli pähe!
Hästi kasvatatakse küll asju, algul olid ohvitserid, siis olid sõdurid, siis nüüd on snaiperid, homme on terve tankikolonn, õhutõrje ja tuumalõhkepea. Aga niikaua saab vist valetada, kuni väheharitud naiivseid venelasi jätkub...
beslani pantvangi kriisi ajal räägiti ka seda snaiprite jama.
Kes veel ei tea, siis legendid Eesti/Balti snaipritest on Vene armees liikunud juba alates esimesest Teteenia sõjast. Toona olevat venelastele vastu tegutsenud elitaarnaissnaiprite üksus nimega Valged sukkpüksid. Ja ma ei tee nalja ka. Osad venelased võtavad seda ikka täitsa tõsiselt. Balti snaiprid on nagu nende salajane hirm mingil põhjusel. Oleks tore teada, millega me sellise hirmuäratava aura ära teeninud oleme.
Valged sukkpüksid
ei tea võibolla vene k. kõlab see süngemalt aga no sellie nimega küll raske seda tõsiselt võtta. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.