Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Taavi_R
HV Guru

|
23.07.2003 16:54:01
Rate.ee |
|
|
Tahtsin ka olla pop-ja-noortepärane. Tegin endale kunagi rate.ee portaali ka kasutaja. Nüüd käin seal peaaegu igapäev korra.
Kes veel ei tea mis rate.ee on siis ... Mingi portaal kus saad enda pildi ülesse panna ja siis teised hindavad seda. Sina saad teisi ka hinnata jne.
Mõnda aega tagasi avastasin, et seal on ka foorum.
Tegin sinna paar küsimust. Et miks mõned asjad nii on ja miks nii. Ma lihtsalt tahtsin teada.
Aga vastu sain põhimõtteliselt kena sõimu (lahe). See ehmatas mind foorumist eemale.
Seal on sellised kurjad moderaatorid. Hästi-hästi kurjad. Moderaatorite töö on seal foorumit
korras hoida, jutukas modeerida ja siis mingeid erilisi pilte otsida
Peale seda laksu ma ei julgenud eriti postitusi teha foorumi, aga piilusin sinna ikka vaikselt.
Vaatasin seal teemasid ja muigasin omaette. Vahest läks muigamine naermiseks ka. Seal
sai tõesti pulli. Moderaatorid panevad seal lolli teksti. Põhimõtteliselt, kui neile midagi ei meeldi
siis teevad selle kasutaja täitsa maha kes selle teema algatas.
Täna hommikul tegin visiidi rate.ee´sse. Vaatasin ka foorumit. Nägin väikest uuendust. Foorumi
avalehel on reeglid. Mõtlesin, et viskan pilgu peale ...
tsitaat: |
10 KÄSKU ehk NÕUANDED ALGAJALE POSTITAJALE
KÕIK ALLPOOLOLEV ON SELLEKS, ET AIDATA FOORUMIKASUTAJAT PÜSIDA REEGLITE RAJAL JA HOIDA TEDA VAJUMAST BLOKEERUNUD KONTO PÕHJATUSSE MÜLKASSE!!
1. Sina ei pea mitte tulema foorumisse kritiseerima moderaatorite tööd.
2. Sina ei pea mitte püüdma õpetada Rate.ee meeskonda, kuidas teha KORRALIKKU internetisaiti, andes selleks võhiklikke ja lapsikuid nõuandeid ekspertidele omase enesekindlusega.
3. Sina ei pea siin rubriigis mitte algatama teemat A - keegi blokkis mind jne. B - ma panin 1 ja mulle pandi 1 vastu. Elu on karm ja mitte alati õiglane ja meie ei saa siin midagi parata.
4. Sina ei pea mitte alustama teemat Rates võiks selline asi olla, et saaks oma konto täitsa ära kustutada jne jne jne. Läbimõeldud arendus-ettepanekud on teretulnud. Läbimõeldud.
5. Sina ei pea mitte ajama lolli juttu, et Rate on kole aeglane või enamuse ajast maas. Ära söö, kui ei meeldi.
6. Sina ei pea mitte risustama foorumit lausetega, nagu Miks te mu pilti üles ei lase, ma olen siin palju hullemaidki pilte näinud. Moderaatorid on kindlasti näinud rohkem pilte, kui sina.
7. Roppu sõna ei tohi sina ilmaasjata mitte suhu võtta.
8. Ära vaidlusta reegleid, parem loe need läbi siin ja siin.
9. Ära otsi abi valest kohast - Loe vastuseid rubriigist KKK.
10. Ära mangu, et su titepilt ikkagi üles pandaks, ära vingu, et Rate võiks su boonuspunktid tagasi anda või neid üldse mitte ära võtta jms. Foorum pole kaebuste raamat. Meie ju ei tule sulle koju sind õpetama.
|
Need on kuidagi imelikud, või mis arvate?
Enivei ... Tegin foorumi teema nende reeglite üle. Kirjutasin iga reegli kohta midagi.
Umbes nii ...
1. Sina ei pea mitte tulema foorumisse kritiseerima moderaatorite tööd.
- KKK´s aga oli kirjas, et kui teil on mingid probleemid või ette panekud,
või ei ole millegagi rahul siis saatke meila mail või tehke foorumi teema.
(Ei tea kas see veel ka seal on kirjas.)
Oli ka kirjas, et kui teil on pretensioon moderaatorite kohta siis teatage.
[Siis ju võib foorumi postitada kui ei ole millegagi rahul ja kui tahan midagi soovitada.]
2. Sina ei pea mitte püüdma õpetada Rate.ee meeskonda, kuidas teha KORRALIKKU internetisaiti, andes selleks võhiklikke ja lapsikuid nõuandeid ekspertidele omase enesekindlusega.
- Kirjas oli KKK´s, et uued mõtted on teretulnud, andke teada jne.
[Ise ei tea ka mida nad teevad]
Ja nii edasi. Kirjutasin suht sõbraliku kirja. Miks? -Sest mulle pole kunagi rate.ee meeldinud
ja ei hakka ka meeldima. Lihtsalt tahtsin nende kallal sõbralikult norida. Ja teada kas nad ise
ka teavad mida kirjutavad.
Nüüd minu teema tegemisest on ... ei teagi ... võibolla 4 tundi mõõdas. Võibolla rohkem/vähem.
Tahtsin sinna sisse logida ja vaadata mida minu kirjale on vastatud. Aga ootas kena üllatus,
minu kasutajakonto oli blokeeritud Põhjendus oli - "Selle kasutaja konto on blokeeritud moderaatori poolt ja kaob automaatselt mõne aja pärast. Blokeerimise põhjus: mittesobiv käitumine foorumis või jututoas."
Minu tänase päeva seiklus "tutvumis"-portaalis Rate.ee [/quote]
_________________ raamatupidamine | laadakalender |
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
3 :: |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nimeta
Kreisi kasutaja

|
23.07.2003 16:59:54
|
|
|
einojah, kriitikat see koht vist ei kannata. proovin ka millalgi järgi
viimati muutis Nimeta 23.07.2003 17:00:44, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
23.07.2003 17:00:04
|
|
|
No jah juhtub. Seal näed, kuidas asjad ei tohi olla ja siis tuled HV-sse tagasi
Käin ka muidu aeg ajalt seal vaatamas, aga foorumit ei viitsi eriti vaadata
Kes tõesti ei tea, siis :
http://www.rate.ee/
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nimeta
Kreisi kasutaja

|
23.07.2003 17:03:41
|
|
|
KKK all on selline punkt: KEELATUD ON:
1) Kirjutades kasutada CAPS LOCK-i või kirjutada suurte tähtedega
olen mina loll või ...
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
23.07.2003 17:05:48
|
|
|
Saatsin tegijatele kirja ka. Väikese palvega, et saaksin enda listis olevad nimed kopeerida.
Vaatama kas siis vastavad ka. Hakkasin ka uurima, kes minu kasutaja blokeeris siis.
|
   |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
|
   |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nimeta
Kreisi kasutaja

|
23.07.2003 17:07:38
|
|
|
tsitaat: |
kui on öeldud, et foorumisoovitused on täitmiseks, siis nad seda ka on. We lost ******. |
vot tak, mis sulle selle teema peale öeldi
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
23.07.2003 17:11:41
|
|
|
Oeh...rate, sellest saab ju terve naljaseeria teha... Need piltide hindajad on ikka täielikud hkhmm...ma ei taha seda sõna isegi välja öelda . Algul öeldakse "100% normaalse" (töötlesin enda pildi neegriks üle) kohta et pildi kvaliteet on halb, panin täpselt sama uuesti ja läks . Väike juhtum ka kus olen mina ja 2 sõbrannat koos peale jäänud. Selle peale ütlesid nad et palun tooge rohkem esile end, ei tea kus siis asuvad teised meessoost inimesed kellega mind segi ajada? .
Reeglitest niipalju et naera või lolliks, lihtsalt masendav, isegi kirjapilt kuda need kirjutatud on masendav. Huvitav miks peavad moded seal end "kuningateks" kui nad on isegi alamal tasemel aju poolest kui mõni tavakülastaja
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
23.07.2003 17:17:36
|
|
|
Jess ... Ma ei saa teha foorumisse postitusi enam uue kasutajaga.
Tegin uue teema, tahtsin saada vastust oma küsimusele. Aga nad kustutasid
selle kohe ära.
Kellel on kasutaja rate.ee´s, võiks mingi mass läbu teha sinna
|
   |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juts
HV kasutaja
|
23.07.2003 17:18:53
|
|
|
Sealsed moded vaevlevad ju ilmselgelt tugevate alaväärsuskoplekside küüsis. Ju vist said poisikestena liiga tihti peksa ja nüüd maksavad maailmale kätte
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
|
   |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
23.07.2003 17:20:42
|
|
|
Taavi_R kirjutas: |
Peaks neile ka seda teemat näitama. |
Ja siis tulevad sealt mingid siia läbustama
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
23.07.2003 17:21:39
|
|
|
Nii ... Vaatasin, et üks tüdruk tegi ka foorumisse postituse, et moded imevad vms.
Nüüd pandi tema konto ka kinni.
Selle kasutaja konto on blokeeritud moderaatori poolt ja kaob automaatselt mõne aja pärast. Blokeerimise põhjus: mittesobiv käitumine foorumis või jututoas.
|
   |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juts
HV kasutaja
|
23.07.2003 17:21:41
|
|
|
Ja läheb lahti sõda Rate versus HV
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nimeta
Kreisi kasutaja

|
23.07.2003 17:24:56
|
|
|
tegin endale ka sinna kasutaja. tahaks nagu miskit väga põhjapanevat neile ütelda, sest asi ju ühekordne
soovitage miskit
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
23.07.2003 17:26:29
|
|
|
mul ei tahetud ka üht pilti aksepteerida. öeldi, et pead end rohkem esile tooma, kuigi olin ilusti suures plaanis nähtaval.
mulle käivad need jobud pinda, kes on edetabelis sust paar kohta taga pool ja siis panevad sulle ühe ning siis langed neist taha poole ning tagatipuks blokeerib ta veel sinu ära, et sa ei saaks talle tagasi ühte panna. normaalne!
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
|
   |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
mina96
HV kasutaja

|
23.07.2003 17:30:01
|
|
|
Hakka või rate.ee kasutajaks Paistab, et sealne foorum tõotab muutuda huvitavaks
Ei tea kas minu avatari pilt läbi läheb, suurelt on ilus ja selge küll
_________________ Inimene, kui tal on hea olla, mõtleb harva.
viimati muutis mina96 23.07.2003 17:32:37, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
23.07.2003 17:30:45
|
|
|
m6ttetu koht see rate.ee lapsed käivad seal ennast myymas ja vanakesed noori j6llamas - rõve!!! terve see rate.ee tuleks kinni panna, mina hoian sealt kohe heaga eemale ja soovitan sama ka teistel teha!
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
23.07.2003 17:32:50
|
|
|
Fast&Furious kirjutas: |
mul ei tahetud ka üht pilti aksepteerida. öeldi, et pead end rohkem esile tooma, kuigi olin ilusti suures plaanis nähtaval.
mulle käivad need jobud pinda, kes on edetabelis sust paar kohta taga pool ja siis panevad sulle ühe ning siis langed neist taha poole ning tagatipuks blokeerib ta veel sinu ära, et sa ei saaks talle tagasi ühte panna. normaalne! |
ära muretse, see pole ainuke juhtum kui ühtesi pannakse. Mul nt 4 kasutajat mind blokeerinud, kõige parem küsimus on see et kes nad üldsegi on, ma pole neist nagu kuulnudki . Muidu seal selliseid matse kah veel kes lisatud piltidele topivad ühtesi, jäi alles üks silma iljuti, kohe peale lisamist juba 1'e ootas ees mis mind just kõige rohkem ei rõõmustanud. Aga neid edetabeli friike kah seal jätkub. Ütleme et rate'is toimub täielik nõmetsemine ja muu taoline tegevus, kui pole pole siis pole mõtet kah jampsida eriti sest sa tead et sa kaotad
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
23.07.2003 17:39:37
|
|
|
paned mõnele mitte top tüdrukule nelja ja see hakkab karjuma, et miks ma talle viit ei pand, hehe, no sa pold viite väärt raip!
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nimeta
Kreisi kasutaja

|
23.07.2003 17:43:22
|
|
|
no fakk küll, mitte emmigi ei saa sellest foorumist aru kõik ainult mingi roosa plekk ...
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
23.07.2003 17:47:36
|
|
|
Nimeta kirjutas: |
no fakk küll, mitte emmigi ei saa sellest foorumist aru kõik ainult mingi roosa plekk ... |
kle käisin ka siis foorumis - ei saand ka midagi aru... segapudrusüsteem
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nimeta
Kreisi kasutaja

|
23.07.2003 17:51:32
|
|
|
tundub, et see teema, kuhu ma oma postituse tegin, kustutati ära naljamehed ikka koos seal
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
toivoku
HV veteran

|
23.07.2003 17:52:24
|
|
|
aga mulle meeldiub ylbeid tibis topis kiusata, paned 1 koguaeg , ja mnd on ka plokkinud mingi 9 inimest ja mai ole neist mitte kuangi kuulnud.
_________________ roogi räime. |
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
8 :: |
7 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|