Nu teoreetiliselt peaks alustama küsimusega, et miks osta tutikas just sinult ja mitte mõnest poest?
Kuidas sul on lood garantiiga, kui sa oled selle näiteks toonud Eestisse kusagilt välismaalt, või ... teoreetiliselt ... natuke näpanud selle kusagilt (nothing personal... lihtsalt teoretiseerin)
Kus xboxi mängudes on nii uusi sportautosid kui ka vanasid heasid USA muskelautosid? Üks on vist forza2 milles neid on... aga kas neid uuemates ka on? GRID-s nt. jne...?
Kus xboxi mängudes on nii uusi sportautosid kui ka vanasid heasid USA muskelautosid? Üks on vist forza2 milles neid on... aga kas neid uuemates ka on? GRID-s nt. jne...?
TDU-s on autosid seinast seina, mõned Ameerika musklid on kah.
Nu teoreetiliselt peaks alustama küsimusega, et miks osta tutikas just sinult ja mitte mõnest poest?
Kuidas sul on lood garantiiga, kui sa oled selle näiteks toonud Eestisse kusagilt välismaalt, või ... teoreetiliselt ... natuke näpanud selle kusagilt (nothing personal... lihtsalt teoretiseerin)
No sest ilmselgelt mina ei küsiks poe hinda. Ma mõtlengi, et mis võiks olla sellise käest ostmise hind.
Masin iseenesest tuleb (võibolla) ühest pokkeritoast, kus mul on see võimalik nö lojaalsuspunktide eest tellida. Garantii ka selle kaudu siis.
Kui teoreetiliselt kellelgi huvi ei ole, siis vaatan ilmselt mõne muu tehnikavidina poole seal
No sest ilmselgelt mina ei küsiks poe hinda. Ma mõtlengi, et mis võiks olla sellise käest ostmise hind.
Masin iseenesest tuleb (võibolla) ühest pokkeritoast, kus mul on see võimalik nö lojaalsuspunktide eest tellida. Garantii ka selle kaudu siis.
Kui teoreetiliselt kellelgi huvi ei ole, siis vaatan ilmselt mõne muu tehnikavidina poole seal
Nii et, teoreetiliselt, palju maksate
Mismoodi see garantii siis ikkagi välja näeks, peaks boxi kuskile jumal teab kuhu jumal teab mis saatmiskulude eest remonti toimetama?
Mässasin täna 20-st praeguseni siis poole kolmeni ööse ja nüüdseks leidsin nii kerge uue meetodi omale, et ei pea isegi enam windowsist välja logima, et tööd teha ning Kogu teema võtab nüüd aega vaid 5 minutit. krdi kaua aega läks aint okse, sliipi nüüd. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Igatahes suht piiksus seis ikka ma ütlen Kõik uued XBoxid on DG-16D2S BENQ LiteOn draiviga, mida pole üldse võimalik modida ja vist ei saagi olema võimalik Ma just siis tellisin omale 4 konsooli Soomest kui JUST siis need jõudsid kohale jõhker ebaõnn. Igatahes praeguseks kõik konsoolid mul müüdud aga jahm, Microsoft suure sammu edasi teinud, tea mis saama hakkab, igatahes kui keegi mu moditud XBox360 Core+mälu saada soovib siis 5000eek ja teie
Kõik uued konsoolid nüüd, mis Eestisse tulid ja edaspidi ka tulevad on LITEON draiviga Ainuke võimalus saada modimis võimalikku konsooli on otsida karbi pealt seeria numbri kõrvalt LOT NR ja kui see alla 0800 on siis on võimalik modida. Teine viis on avada faceplate eest ja kui ühes pisikeses augus näete kaableid, mis on kollased siis on uus LITEON , kui on valget värvi kaablid siis on vana hea BENQ Kui üldse kaableid ei näe siis on Samsung või Hitachi.
tsitaat:
c4eva: i have found some things that are not yet known about the lite-on, it will be done!
Skeptik, lugesin ka eile, mingid tüübid, kes modchipi tegid Hitachi 0079-le hakkavad asja uurima ja arvavad, et ple väga raske isegi. Igatahes ma uurin ja ootan uudiseid pingsalt siin _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Igatahes suht piiksus seis ikka ma ütlen Kõik uued XBoxid on DG-16D2S BENQ LiteOn draiviga, mida pole üldse võimalik modida ja vist ei saagi olema võimalik Ma just siis tellisin omale 4 konsooli Soomest kui JUST siis need jõudsid kohale jõhker ebaõnn. Igatahes praeguseks kõik konsoolid mul müüdud aga jahm, Microsoft suure sammu edasi teinud, tea mis saama hakkab, igatahes kui keegi mu moditud XBox360 Core+mälu saada soovib siis 5000eek ja teie
Kõik uued konsoolid nüüd, mis Eestisse tulid ja edaspidi ka tulevad on LITEON draiviga Ainuke võimalus saada modimis võimalikku konsooli on otsida karbi pealt seeria numbri kõrvalt LOT NR ja kui see alla 0800 on siis on võimalik modida. Teine viis on avada faceplate eest ja kui ühes pisikeses augus näete kaableid, mis on kollased siis on uus LITEON , kui on valget värvi kaablid siis on vana hea BENQ Kui üldse kaableid ei näe siis on Samsung või Hitachi.
tsitaat:
c4eva: i have found some things that are not yet known about the lite-on, it will be done!
Via the new storefront users will be able to browse available Xbox 360 content from their computer either at home or work which will be then be sent to their console as a download. (Presumably, the system requires the console to be in a sleep mode and utilises the on-board download manager to work.)
Huvitav kuidas nad seljuhul piiranguid kehtestama hakkavad? IP järgi? see oleks täitsa tore seljuhul
Üle pika aja viitsisin jälle foorumit tsekkida ja mis ma näen - liteon hakkab sahtlisse saama
Muidu tellisin ise ka Game.co.uk-st mõned plaadid
Uued:
Saints Row (Classic)
Preowned:
Mass Effect
Gears of War
Project Dark Zero
Splinter Cell: Double Agent
Dead Rising
Kõik kokku koos postitamisega 1360 krooni.
Ja preowned plaadid on väga heas korras.
Üldiselt võivad need röövlid siin eesti poodides kuskile metsa peita ennast.
Välistatud et siit veel kunagi midagi ostan, kui tellides on ka täiesti uued just releasetud mängud odavamad.
Muidu PlatoonSgtElias, anna teada kui mingi breakthru seal vallas toimub
Keegi ikkagi ei soovind vastata mu ühele küsimusele, seega teen uue katse
Mis juhtub siis, kui ma väliselt modin oma xboxi ära ja kui garantiisse läheb leiavad garantiimehed siiski garantiikleepsu pealt .... kas siis ikka võetakse garantiisse?
Vaatasin, et game.co.uk´s on see uus 60gb versioon juba letil.. ja Premium 60gb + GTA IV ainult tsipake üle 4k... Eestis võiks sama soodne olla
viimati muutis xheix1712 14.08.2008 20:09:46, muudetud 1 kord
Lähemal ajal mingit head mängu pole tulemas? Fallout on vist edasi lükatud 4. kvartalisse? Too Human Augusti lõpus ja Star Wars sept. keskpaik (game.co.uk preorderi seisuga) on siis ainsad? _________________ M: MSI B660M MORTAR M: Dell RTX 2060 O: AM5 ITX emaplaat
Üle pika aja viitsisin jälle foorumit tsekkida ja mis ma näen - liteon hakkab sahtlisse saama
Muidu tellisin ise ka Game.co.uk-st mõned plaadid
Uued:
Saints Row (Classic)
Preowned:
Mass Effect
Gears of War
Project Dark Zero
Splinter Cell: Double Agent
Dead Rising
Kõik kokku koos postitamisega 1360 krooni.
Ja preowned plaadid on väga heas korras.
Üldiselt võivad need röövlid siin eesti poodides kuskile metsa peita ennast.
Välistatud et siit veel kunagi midagi ostan, kui tellides on ka täiesti uued just releasetud mängud odavamad.
Muidu PlatoonSgtElias, anna teada kui mingi breakthru seal vallas toimub
True. Kahjuks üks pood, mis nimegaGame Cave, ei saada Eestisse, kuid sõber UK-st ütles et 4 xbox360 mängu pidi saama aint 398.- eest. Fucking hea diil . Krdi kadedaks ajavad ikka need head diilid UKs. Kui Eestis sellist asja soovitada, siis angu saadetaxe pikalt et meie ei saa kuna vähe inimesi balbalblalba.
Mina hakkan vist nüüdseks Game co'st ostma, kuna need buy 1 get 1 free on sitax head diilid. Kui Eesti ise ei viitsi ise mõnusaid diile teha, siis oma süü. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Lähemal ajal mingit head mängu pole tulemas? Fallout on vist edasi lükatud 4. kvartalisse? Too Human Augusti lõpus ja Star Wars sept. keskpaik (game.co.uk preorderi seisuga) on siis ainsad?
Too Human vähem kui nädala pärast. Lisaks tuleb see kuu veel Brothers in Arms ja ülioodatud Mercenaries 2. Ning hetkel käib veel Arcade Summer kui veel pole näiteks Braid'i ja Geometry Wars 2'te proovinud + Bionic Commando: Rearmed paari päeva pärast tulemas. _________________ TALUSILDID
Lähemal ajal mingit head mängu pole tulemas? Fallout on vist edasi lükatud 4. kvartalisse? Too Human Augusti lõpus ja Star Wars sept. keskpaik (game.co.uk preorderi seisuga) on siis ainsad?
Braid ja Bionic Commando Rearmed
kui kellegi Schizoid on, siis võiks co-op teha. lahe mäng mu arust. põhineb kahe mängija täielikul koostööl.
Väidetavalt need, mis võtavad voolu xboxi ja tema toiteploki vahelt, pigem suurendavad selle (RROD) ohtu Ehk Xboxile jääb voolu selle võrra vähem _________________ M: MSI B660M MORTAR M: Dell RTX 2060 O: AM5 ITX emaplaat
Too Human vähem kui nädala pärast. Lisaks tuleb see kuu veel Brothers in Arms ja ülioodatud Mercenaries 2. Ning hetkel käib veel Arcade Summer kui veel pole näiteks Braid'i ja Geometry Wars 2'te proovinud + Bionic Commando: Rearmed paari päeva pärast tulemas.
Too Human on 29 August. Natuke üle kahe nädala siis veel.
Ise mängisin eile Kane and Lynchi co-op´i lõpuni. Ja üllatavalt hea oli. Gamespoti review´l on mõnekoha pealt õigus (cover system on vahel pain in the ass, vastased on suht lollid jne), aga ükski selline asi ei häirinud liialt palju. Mõnikord on vastased liiga kaugel ning neid on raske märgata, kohati on neid palju, taktikaliselt ei tööta oma mehed võibolla alati kõige paremini, aga need miinused ei ole nii suured.
Plusse on ka muide. Story on üllatavalt hea, üle pika aja mäng, mis ei tüüdanud. Mõlemad peategelased on üdini pahad, mida lõpu poole, seda positiivsemaks muutub Lynch, psühhopaadist naisemõrvar, kes lihtsalt oma käitumist vahel kontrollida ei suuda. Kane´i kinnisidee on päästa oma tütar, mis mõneti tundub liialt pliiatsist imetud ning ebareaalne, arvestades asjaolusid, aga midagi head sellise duo koostööst lõppkokkuvõttes sündida ei saagi.
Jah, campain on suht lühike (mis on minu puhul viimasel ajal alati pluss, et ei muututa üksluiseks), aga väga häid momente tekkis piisavalt. Laskumine pilvelõhkuja katuselt, pangarööv, ööklubi. Häid kohti leidub. Üllatav on see, et kohe alguses pannakse peale suhteliselt kõva tempo ning mängu enne mitte näinuna sureb esimestes chapterites päris tihti. Lõpuks hakkab mehhaanika kohale jõudma: pealejooksmine ei aita. Vaikselt edenedes ( ala GOW) ning vahel taktikaliselt mõeldes on seda vähemalt kahekesi mängida päris Fun.
Mina igatahes esimest korda elus ei soovita lugeda reviewsid, vaid lihtsalt ära proovida ning võib juhtuda, et leiate päris soliidse shooteri.
mu arust on Kane & Lynch üldse üks liialt alahinnatud mäng
üks lemmikmänge omal. 3x läbi tehtud. samuti co-op'iga. paljud kohad ikka väga filmilikult tehtud.
jube kahju, et co-op üle LIVE ei ole, suurim miinus mu arust.
Nõustun camu ja Skeptik - vaatmata mitmele puudusele, mõnus meelelahutus
Tegite mõlemad lõpud ära _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Schwalbe G-One Allround rehvid - 2tk/30€
M: Shimano XT kiirkinnitused - 2tk/15€
K & L´l ongi ainult offline co-op ? Krt siis oleks mini 19" lcd taga suht kehv mängida kahekesi.. võiks ikka kuskil 32" olla või suurem
Ei tea , kaua aega läheb kui 20gb-d konsoolid poodides otsa saavad ja uued 60gb-d peale tulevad... siis oleks hea, kui saaks "garantii korras" poodi viia ja uue 60gb-se konsooli asemele saaks.
ma tegin K&L mõlemad lõpud ära
ja see, et tal üle LIVE co-op puudub, painab siiani, krdi loll otsus arendaja poolt.
olen sõbrad külla kutsunud ja tegime suurel ekraanil split-screeniga läbi 2x. väga fun oli
üritan täna mõned achievementid veel kätte saada sellest mängust
No LEGO mängude autorid ütlevad näiteks sedasi, et co-op (vähemalt nende mängudes) on selline, et seda tuleb sõbraga ühes ja samas ruumis mängida. Vb mõtlesin need vennad samamoodi, kuigi võimalus võiks ju olemas olla ja shooteritega on täiesti teine lugu... _________________ TALUSILDID
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.