Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Wippies märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 18, 19, 20  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
prussakas
HV kasutaja

sõnum 12.07.2008 14:53:10 vasta tsitaadiga

no vaatame, järgmine samm on et paneme selle purgi kasutamise kuutasu alla icon_evil.gif
Igatahes ka enne 12 kuu sunnismaisusega lepingud on nüüd 36 kuud...

Põhimõtteliselt ei ole siin kraaksumist midagi, niivõrd udust lepingut annab teist leida thumbs_down.gif

Teine teema on nn. külalise lehel.. 10 EEK sõnum, kerige allapoole ja lugege et see on 1 EUR icon_evil.gif
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ivoshiee
HV veteran

sõnum 12.07.2008 15:46:12 vasta tsitaadiga

Ons keegi selle teenusega (kui seda teenuseks saabki nimetada) rahul ka?
Milles seisneb võlu? Kas lihtsalt niisama tasuta AP-ruuter?

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
time123
HV Guru
time123

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.07.2008 16:14:01 vasta tsitaadiga

Võlu seisneb selles, et liitununa saad sa igal ajal tasuta teiste wippide jagatavat wifit kasutada.
Kommentaarid: 203 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 178
tagasi üles
Tomv
Kreisi kasutaja
Tomv

sõnum 12.07.2008 17:26:43 vasta tsitaadiga

Rahvas, aga kas te kirjutasite mingile lepingule alla ka kui wippiese seadme tellisite? Ega see ei loe ju, mis peale teie allkirja andmist lepingus muudetakse. See oleks juba dokumendi võltsimine ning kriminaalselt karistatav. Sama teeks välja, kui kirjutad näiteks EMT liitumise lepingule alla. Hiljem muudetakse see leping ümber ning tuleb välja et sa pead 50% oma sissetulekutest EMT-le andma sest sa kirjutasid mingile paberile alla.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
l2bukast
HV veteran
l2bukast

sõnum 13.07.2008 15:31:31 vasta tsitaadiga

Ilmselt on lepingus sees ka punkt, et firma jätab endale õiguse muuta lepingu tingimusi. Nagu tavaliselt icon_rolleyes.gif
time123
HV Guru
time123

sõnum 13.07.2008 15:34:08 vasta tsitaadiga

l2bukast kirjutas:
Ilmselt on lepingus sees ka punkt, et firma jätab endale õiguse muuta lepingu tingimusi. Nagu tavaliselt icon_rolleyes.gif

See punkt on ainult e-maili teenust puudutavas lõigus sees.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 13.07.2008 21:15:11 vasta tsitaadiga

seda punkti ei tohi nad muuta, inimene ju arvestab, et elan aasta aega selles ja selles kohas kus mul on olemas ka internet, võtan riski, et suudan lepingu tingimusi täita. Kui ma aasta pärast näiteks sõjaväkke läheks mis siis saab? Pean kellegi teise interneti otsa sokutama siis selle seadme? Lihtsalt sellepärast, et wippies nüüd äkki tingimusi muudab?
Kas keegi liitumisel lepingust ka koopia tegi, mäletan, et lasin küll silmadega üle ja siis tundus kõik korrektne olevat.

ps. kaebus läks samuti eelmainitud aadressile teele.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 15.07.2008 13:05:22 vasta tsitaadiga

KIVIKUJU kirjutas:
veider on see, et moblaga (E65) leian ma wippies võrgu ilusti üles ja levi on põhjas... icon_rolleyes.gif

sorry man , aga ütle , oled sa loll? siin kirjutad ikka imelikke küssad ... minul wippies homebox ja ma pole isegi kellelgi poole veel selliste asjadega pöördunud kuid tekib jah kysimus kõigile et ainus miinus mis räägivad on selle avalik wippies võrk , sisse laheb aga net ei leia. Ilmselge et see SSID: Wippies töötab VPN värgiga aga kuda icon_redface.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 16
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 15.07.2008 19:50:08 vasta tsitaadiga

tptdairy kirjutas:
KIVIKUJU kirjutas:
veider on see, et moblaga (E65) leian ma wippies võrgu ilusti üles ja levi on põhjas... icon_rolleyes.gif

sorry man , aga ütle , oled sa loll? siin kirjutad ikka imelikke küssad ... minul wippies homebox ja ma pole isegi kellelgi poole veel selliste asjadega pöördunud kuid tekib jah kysimus kõigile et ainus miinus mis räägivad on selle avalik wippies võrk , sisse laheb aga net ei leia. Ilmselge et see SSID: Wippies töötab VPN värgiga aga kuda icon_redface.gif

Kuule, ütle, oled sa TARK?? icon_evil.gif
Su jutust ei saanud mitte essugi aru, mida sa üldse öelda üritasid!!!

Ja see, kui ma kõigele pihta ei saa, pole su kommenteerida. Kõik kes HV -s käivad EI OLE ITimehed!!! icon_evil.gif

Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/
Kommentaarid: 364 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 243
tagasi üles
bigmarx
HV Guru
bigmarx

sõnum 15.07.2008 23:06:39 vasta tsitaadiga

time123 kirjutas:
Uskumatu - minu lepingutingimustes seisab ka nüüd, et pean 36 kuud seadet kasutama enne kui see minu omaks saab. Nahhaalsus. Kirjutage tarbijakaitsesse avaldused: info@consumer.ee. Mina panin enda oma juba teele.

Võtan ka hommikul asja käsile ja saadan sinna meili icon_evil.gif

indrpo
HV Guru

sõnum 16.07.2008 09:50:46 vasta tsitaadiga

Täna ilmus arvutikasutaja kus väideti, et 36kuud oli varem kuid nüüd on vajalik 12kuud seadet sees hoida. Ilmselt ei ole artikli kirjutaja ka asja hoolega uurinud icon_biggrin.gif Igatahes pole mina tarbijakaitsest vastust saanud.
tagasi üles
bigmarx
HV Guru
bigmarx

sõnum 16.07.2008 10:40:01 vasta tsitaadiga

Helistasin siis tarbjakaitsesse ja sealt öeldi, et kui pole paberil või mingil muul andmekandjal kirjas, et minu lepingu sõlmimise hetkel oli lepingus kirjas 12 kuud, siis nemad aidata ei saa. Pealegi pole lepingutingimustes kirjas minu nime, seega ei saa ka keegi otseselt seda lepingut minuga siduda icon_rolleyes.gif
Seega jätan mina oma karbi edasi käima, ainult et kolin karbi teise maja otsa, kus keegi teine võõras wifi levisse ei saa icon_evil.gif

indrpo
HV Guru

sõnum 16.07.2008 10:44:33 vasta tsitaadiga

kuna allkirjastatud pole ühtegi lepingut kas wippiesel on üldse midagi nõuda, ei ole ju kätt paberil ega digiallkirja, on vaid hansapanga kinnitus, et mina olen mina ja sellel aadressil.
Võtan kopi pastega veebist lepingu koopia ja muudan oma notepadi lepingus kuud 12 peale ja ongi nii nagu enne oli icon_biggrin.gif
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 16.07.2008 19:54:49 vasta tsitaadiga

jap, allkirju kui selliseid ei eksisteeri ja see karbike saadeti sulle kingitusena - proovigu nad vastupidist tõestada icon_razz.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
vedru
HV kasutaja

sõnum 17.07.2008 12:12:38 ADSL paroolid WIPPIES karpi vasta tsitaadiga

meil ADSL modem. kuhu WIPPIES tuleb ADSL konto andmed torgata? ise lepingut ei sõlminud aitan sõpra
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 0
tagasi üles
Markspoiss
HV veteran

sõnum 26.07.2008 22:04:06 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
koristaja kirjutas:
indrekp kirjutas:
[...- kiirus on ka wippiii võrgus maksimaalne olenemata, et lauamasinas jookseb download.
... nõuan tavalist firmwaret millega ise ruuterit haldan, võibolla saan kõik ühes karbi siiski kunagi korralikult tööle.
kui külalisena oled wipiese võrgus, siis alles peaks piirama ...
kas selline firmware olemas? mis seade selle plastkarbi sees tegelikult on?

1. läksingi võrku kui külaline, üle wippies wifi võrgu, mitte omanimelisse wifisse. fullspeed.. võibolla võtab kauem aega enne kui numbrid sujuvalt omaniku kasuks kulgevad.
2. http://www.bewan.com/ aga seal avalikult firmwaret väljas pole, võibolla tasub sügavamalt googeldada.. igatahes enne lepingu tähtajalõppu ei torgi. Täidan oma tingimused ära ja siis vaatame edasi.

söösta mulle see link kust selle firmware saaksin laadida mis võiks sobida sellele saiale ma teen proovi:D

dellu
Kreisi kasutaja

sõnum 27.07.2008 02:53:59 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
kuna allkirjastatud pole ühtegi lepingut kas wippiesel on üldse midagi nõuda, ei ole ju kätt paberil ega digiallkirja, on vaid hansapanga kinnitus, et mina olen mina ja sellel aadressil.
Võtan kopi pastega veebist lepingu koopia ja muudan oma notepadi lepingus kuud 12 peale ja ongi nii nagu enne oli icon_biggrin.gif

No kui sa oled läbi panga end autentinud, siis ongi ju neile isik teada. Nüüd "telli" nuppu vajutades oled ju tingimustega nõustunud (niiöelda lepingu sõlminud). Muidugi saad selle lepingu välja trükkida kohe peale tellimist ja paremal juhul jääb ka aadress prinditavale väljatrükile, et ikka sealt printisid, mitte ei võltsinud. Samas kui väljatrükki ka pole kardan, et kui asi peaks kohtusse jõudma, jääb ikka firma võitjaks. Tema väidab et nõustusid 36 kuu tingimustel.

Ise usun, et kui kliente piisavalt tuleb ka 1 kuuline pilet ja arvatavasti mingi fikseeritud kiirusega (et naaber saaks sinu netti kasutada). Sinu võrguühenduse kiiruse näevad ju ära ja panevad näiteks "naabrile" sellest 25% müüki. Sinu aadress on ju ka teada, nii et hea naabritele kasvõi paberil kiri ka saata, et nüüd selline võimalus võrku saada. Tasuta lõunaid tõesti pole ja ei usu, et seele 10kr/1eur sõnumitega plaanivad ära elada. Eriti kui veel 50% kuskil läheb võrguoperaatoritele ja muudele instantsidele Eestis.
Kommentaarid: 150 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 134
tagasi üles
time123
HV Guru
time123

sõnum 29.07.2008 15:51:35 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Edastame OÜ Stiimul juhatuse liikme Kaur Hansoni selgitused.
2. Alates 1. juulist 2008 muutis Saunalahti lepingutingimusi selliselt, et klientidel on kohustus hoida seadet võrgus 36 kuud. Loomulikult puudutab see vaid neid lepinguid, mis on sõlmitud alates 1. juulist ning nende lepingute tekst sisaldab 36-kuulist kohustust. Enne 01.07.2008 sõlmitud lepingutes on see kohustus 12 kuud ning tagantjärele Saunalahti lepinguid ei muuda.

Segane olukord on siis lõpuks selgust saanud.
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 31.07.2008 06:34:37 vasta tsitaadiga

Ma ka ei saa aru millest selline paanika. Keegi ei ole ju kunagi tagantjärele tingimusi muutnud. Lepingutingimused alluvad samasugustele tingimustele ning kuna meil on germaani õigus, siis tagantjärele ei saa midagi muuta. Uued liikmed aga peavad arvestama selle ebameeldiva asjaga, et järgmised kolm aastat on nad mingi lepinguga seotud. Mitte et see leping oleks ebameeldiv - saad ju ise ka seda kasutada, mis oligi asja mõte, kuid ebameeldiv on see, et sul puudub tegutsemisvabadus. Aastaga olin ma nõus, sest see pole pikk aeg, kolm aga on juba väga pikk aeg, oleks veel kakski, siis mõtleks... Mul on selline tunne, et need kelle jaoks Wippies oli esimene WiFi ruuter, said maitse suhu ning pärast vahetasid selle funksionaalsema vastu välja kui lepingu tähtaeg täis sai ning firma hakkas kaotama kliente.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 31.07.2008 12:40:20 vasta tsitaadiga

Paanikat polegi enam.. lihtsalt ehmatas see, et praegu on mu wippiese accoundi all lepingus 36k. kuigi liitusin maikuus vms. aga kui nad selle järgi ei vaata siis suva.
tagasi üles
vedru
HV kasutaja

sõnum 01.08.2008 13:23:05 abi tarvis vasta tsitaadiga

ei oska ADSL modemit WIPPIES karbi külge ühendada
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 0
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 03.08.2008 19:29:07 vasta tsitaadiga

vedru, põdrad tegid sulle ära icon_lol.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 09.08.2008 09:29:15 vasta tsitaadiga

Kuna mul arvutis on USB pesad otsa saanud, siis uuriksin nüüd, kuidas seadistada wippies box sedasi, et ma usb seadmed (näiteks printer ja väline kõvaketas) saaksin panna tööle läbi wippies boxi?? proovisin lihtsalt ühendada sinna box´i, aga ei juhtu siis mitte midagi icon_confused.gif

tagasi üles
O
Kreisi kasutaja
O

sõnum 13.08.2008 21:45:56 vasta tsitaadiga

böö, ahistatakse
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 23.08.2008 12:45:52 vasta tsitaadiga

KIVIKUJU kirjutas:
Kuna mul arvutis on USB pesad otsa saanud, siis uuriksin nüüd, kuidas seadistada wippies box sedasi, et ma usb seadmed (näiteks printer ja väline kõvaketas) saaksin panna tööle läbi wippies boxi?? proovisin lihtsalt ühendada sinna box´i, aga ei juhtu siis mitte midagi icon_confused.gif

icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif icon_arrow.gif icon_arrow.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Wippies mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 18, 19, 20  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.