Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Ordi Enduro mäluprobleem Vistaga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tanelq
HV vaatleja
tanelq

sõnum 12.08.2008 13:15:25 Ordi Enduro mäluprobleem Vistaga vasta tsitaadiga

Tervitus!

Sai endale soetatud Ordi Enduro 9392BF sülearvuti ilma tarkvarata. Installeeritud sai peale Windows Vista 64bit versioon kui sülearvutis oleva 4GB muutmälu asemel näitab mulle 2GB. Sai veidike asja uuritud ning lugesin, et Memory remapist peaks kasu olema. Läksin siis BIOSi kuid midagi laadset ma sealt ei leidnud, kõik mis mäluga seotud, sinna ei lase BIOS ligi minna (noolega liikudes seal peal peatuda ei anna). Oskab ehk keegi aidata.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
heikis
HV Guru

sõnum 12.08.2008 13:27:47 vasta tsitaadiga

tiri näiteks everest ning uuri kas sul tõesti sela sees 4gb on. äkki on pandud hoopis 2gb
http://www.majorgeeks.com/download4181.html

samas see peaks näha olema juba biosis/postimisel
tagasi üles
Ramm
Kreisi kasutaja
Ramm

sõnum 12.08.2008 13:32:15 Re: Ordi Enduro mäluprobleem Vistaga vasta tsitaadiga

tanelq kirjutas:
Tervitus!

Sai endale soetatud Ordi Enduro 9392BF sülearvuti ilma tarkvarata. Installeeritud sai peale Windows Vista 64bit versioon kui sülearvutis oleva 4GB muutmälu asemel näitab mulle 2GB. Sai veidike asja uuritud ning lugesin, et Memory remapist peaks kasu olema. Läksin siis BIOSi kuid midagi laadset ma sealt ei leidnud, kõik mis mäluga seotud, sinna ei lase BIOS ligi minna (noolega liikudes seal peal peatuda ei anna). Oskab ehk keegi aidata.

Mis sulle Bios üldse näitab kas 2GB või 4GB? Kui 2GB siis nii ka on arvutis.
tagasi üles
tanelq
HV vaatleja
tanelq

sõnum 12.08.2008 14:58:17 vasta tsitaadiga

Everest näitas ka 2GB, helistasin sülearvutikeskusesse ja tuligi välja, et Ordi poolne praak, pandi 2GB mälu juurde, nüüd kõik ok - Vista system info näitab ka 4GB! Tänud abistajatele!
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Ordi Enduro mäluprobleem Vistaga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.