Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Terrormaz
HV vaatleja
|
11.08.2008 18:45:01
|
|
|
Kaua sealt game.co.uk-st mängud tulevad? Tellisin Soul Calibur IV ja BFBC endale sealt (tellitud sai siis üleeelmise nädala teisipäev). Battelfield tuli eelmine nädal kohale, Soul Caliburi pole veel näinudki :S. Mida ma peaks tegema?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rudolf112
Kreisi kasutaja

|
11.08.2008 18:58:23
|
|
|
Terrormaz kirjutas: |
Kaua sealt game.co.uk-st mängud tulevad? Tellisin Soul Calibur IV ja BFBC endale sealt (tellitud sai siis üleeelmise nädala teisipäev). Battelfield tuli eelmine nädal kohale, Soul Caliburi pole veel näinudki :S. Mida ma peaks tegema? |
Kui sa nad ühise tellimusena tegid, siis nad peaks ka ikka koos tulema.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
11.08.2008 19:02:47
|
|
|
mis tol hetkel see laoseis ütles? paljud asjad on nt "out of stock" ja tulevad tihtipeale kõvasti hiljem...
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
11.08.2008 19:04:06
|
|
|
Mul tuli 5 päevaga 5 mängu kohale.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
11.08.2008 19:15:01
|
|
|
ma tavaliselt pommitan varakult juba oma postkontorit telefonikõnedega, et pakk veelgi rutem kätte saada. rekord siis 3 päeva. nad vihkavad mind ilmselt juba.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
11.08.2008 19:25:08
|
|
|
Igatahes suht piiksus seis ikka ma ütlen Kõik uued XBoxid on DG-16D2S BENQ LiteOn draiviga, mida pole üldse võimalik modida ja vist ei saagi olema võimalik Ma just siis tellisin omale 4 konsooli Soomest kui JUST siis need jõudsid kohale jõhker ebaõnn. Igatahes praeguseks kõik konsoolid mul müüdud aga jahm, Microsoft suure sammu edasi teinud, tea mis saama hakkab, igatahes kui keegi mu moditud XBox360 Core+mälu saada soovib siis 5000eek ja teie
Kõik uued konsoolid nüüd, mis Eestisse tulid ja edaspidi ka tulevad on LITEON draiviga Ainuke võimalus saada modimis võimalikku konsooli on otsida karbi pealt seeria numbri kõrvalt LOT NR ja kui see alla 0800 on siis on võimalik modida. Teine viis on avada faceplate eest ja kui ühes pisikeses augus näete kaableid, mis on kollased siis on uus LITEON , kui on valget värvi kaablid siis on vana hea BENQ Kui üldse kaableid ei näe siis on Samsung või Hitachi.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
viimati muutis HDTanel 11.08.2008 19:27:42, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
11.08.2008 19:25:23
|
|
|
annab siis postkontor infot välja kui pakk saabunud? mulle öeldi pärnu harukontorist, et telefoni teel ei ütle nad midagi - toksigu ma mingi pakikood nende lehele ja sealt näen... tihti aga pole pakikoodi, ja eesti post venitab pakiteatisega (hea kui üldse jäetakse) mitu päeva.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
11.08.2008 19:53:48
|
|
|
PlatoonSgtElias kirjutas: |
Igatahes suht piiksus seis ikka ma ütlen Kõik uued XBoxid on DG-16D2S BENQ LiteOn draiviga, mida pole üldse võimalik modida ja vist ei saagi olema võimalik Ma just siis tellisin omale 4 konsooli Soomest kui JUST siis need jõudsid kohale jõhker ebaõnn. Igatahes praeguseks kõik konsoolid mul müüdud aga jahm, Microsoft suure sammu edasi teinud, tea mis saama hakkab, igatahes kui keegi mu moditud XBox360 Core+mälu saada soovib siis 5000eek ja teie  |
nii kahju ikka egas midagi, viimaks on aeg ausaks inimeseks hakata
painkillah kirjutas: |
annab siis postkontor infot välja kui pakk saabunud? mulle öeldi pärnu harukontorist, et telefoni teel ei ütle nad midagi - toksigu ma mingi pakikood nende lehele ja sealt näen... tihti aga pole pakikoodi, ja eesti post venitab pakiteatisega (hea kui üldse jäetakse) mitu päeva.  |
Lilleküla postkontor küll ütleb mulle telefoni teel, kas mulle on pakk või ei ole.
edit:
igatahes alates selle nädala reedest on uued 60GB kettaga konsoolid vähemalt Inglismaal müügis...
tsitaat: |
Press Release
New XBOX 360 Triples Your Entertainment
Xbox 360 now offers three times the storage for all of your digital entertainment needs
LONDON, 11th August 2008 - Today, 60 officially becomes the new 20 as Xbox 360 announces a 300% increase in storage capacity of the original console from 20GB to 60GB for the same price - £199.99 ERP.
Available in stores across the UK from 15th August at no extra cost, the new 60GB Xbox 360 enhances your capacity for fun by giving you three times more room to download the things you love. Whether its blockbuster movies, music or games, Xbox 360 offers it all through its online entertainment network Xbox LIVE. Pioneering the digital revolution in your living room, Xbox LIVE is the Worlds largest entertainment provider of High Definition experiences with over 12 million members, and a new member joining every five seconds.
No one device offers the depth and breadth of entertainment that Xbox 360 can deliver and we know consumers need increasingly more and more space to store the amazing digital entertainment content we provide said Neil Thompson, Senior Regional Director, Entertainment and Devices Division, Microsoft Ltd. Now the Xbox 360 has triple the space to house all your entertainment needs at no extra cost. |
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
xheix1712
HV Guru

|
11.08.2008 19:57:07
|
|
|
Igatahes suht piiksus seis ikka ma ütlen Kõik uued XBoxid on DG-16D2S BENQ LiteOn draiviga, mida pole üldse võimalik modida ja vist ei saagi olema võimalik Ma just siis tellisin omale 4 konsooli Soomest kui JUST siis need jõudsid kohale jõhker ebaõnn. Igatahes praeguseks kõik konsoolid mul müüdud aga jahm, Microsoft suure sammu edasi teinud, tea mis saama hakkab, igatahes kui keegi mu moditud XBox360 Core+mälu saada soovib siis 5000eek ja teie
Kõik uued konsoolid nüüd, mis Eestisse tulid ja edaspidi ka tulevad on LITEON draiviga Ainuke võimalus saada modimis võimalikku konsooli on otsida karbi pealt seeria numbri kõrvalt LOT NR ja kui see alla 0800 on siis on võimalik modida. Teine viis on avada faceplate eest ja kui ühes pisikeses augus näete kaableid, mis on kollased siis on uus LITEON , kui on valget värvi kaablid siis on vana hea BENQ Kui üldse kaableid ei näe siis on Samsung või Hitachi. |
Sellist asja vist pole mitte kunagi ühegi konsoolitootjaga olnud, et algselt on saanud nende konsoole modida ja pirasid mängida ning aja möödudes enam ei saa.... kõikide ps1, ps2 jne on olnud ju nii , et algselt tuleb välja...kui leiutatakse mod, siis toojal sellest pöösu pole.... kuid Microsoft on teistsugune
|
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
1 :: |
174 |
|
tagasi üles |
|
 |
henri200
HV veteran
|
11.08.2008 20:07:10
|
|
|
chip-iga vast ikka saab.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
nah
HV veteran

|
11.08.2008 20:12:14
|
|
|
henri200, tutkit, sellist chippi pole veel
|
|
Kommentaarid: 150 loe/lisa |
   |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
ulari1
HV vaatleja
|
11.08.2008 20:20:45
|
|
|
xheix1712 kirjutas: |
Kõik uued konsoolid nüüd, mis Eestisse tulid ja edaspidi ka tulevad on LITEON draiviga Ainuke võimalus saada modimis võimalikku konsooli on otsida karbi pealt seeria numbri kõrvalt LOT NR ja kui see alla 0800 on siis on võimalik modida. Teine viis on avada faceplate eest ja kui ühes pisikeses augus näete kaableid, mis on kollased siis on uus LITEON , kui on valget värvi kaablid siis on vana hea BENQ Kui üldse kaableid ei näe siis on Samsung või Hitachi. |
Sellist asja vist pole mitte kunagi ühegi konsoolitootjaga olnud, et algselt on saanud nende konsoole modida ja pirasid mängida ning aja möödudes enam ei saa.... kõikide ps1, ps2 jne on olnud ju nii , et algselt tuleb välja...kui leiutatakse mod, siis toojal sellest pöösu pole.... kuid Microsoft on teistsugune  |
oodake ainult,küll tuleb ka uuele variandile võimalus,lasku mängude hinnad alla(vot ei tea kes muidugi kas edasimüüjad või ms.) siis ei huvita kedagi see modimine
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
xheix1712
HV Guru

|
11.08.2008 20:49:14
|
|
|
Ega mängude hinnad ongi alla läinud ju... Eesti lettidel küll mitte... kuid tänapäeval pole probleemi tellida game.co.uk´st näiteks. Hinnad seal on kohati ikka päris head....
|
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
174 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rudolf112
Kreisi kasutaja

|
11.08.2008 20:55:04
|
|
|
Okei, keegi meie edasimüüjaist võiks ka nende 60GB masinatega kiiremas korras äritsema hakata.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Splash
HV vaatleja

|
11.08.2008 21:11:06
|
|
|
xheix1712, isegi UK's mängud kallid.
USA standard 60$ = ~600EEK, UK standard 40£ = ~800 EEK ja meie standard 999.-
Oleks vaid Xbox 360-e mängud regioonivabad siis oleks bueno.
Platoon, kui mul on lot nr. 0745 siis läheb mu elite varsti hinda ?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
11.08.2008 21:14:48
|
|
|
ulari1 kirjutas: |
Sellist asja vist pole mitte kunagi ühegi konsoolitootjaga olnud, et algselt on saanud nende konsoole modida ja pirasid mängida ning aja möödudes enam ei saa.... kõikide ps1, ps2 jne on olnud ju nii , et algselt tuleb välja...kui leiutatakse mod, siis toojal sellest pöösu pole.... kuid Microsoft on teistsugune  |
oodake ainult,küll tuleb ka uuele variandile võimalus,lasku mängude hinnad alla(vot ei tea kes muidugi kas edasimüüjad või ms.) siis ei huvita kedagi see modimine |
Kui tuleb siis ainult jootmisega vms, hullu tööd tehes. Sest sellelt draivilt pole võimalik isegi infot lugeda, et üldse millegagi alustada.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
11.08.2008 21:18:05
|
|
|
proovisin gta IV ikka ei saa netis mängida ütleb et mul pole mingit luba(premission) aga mul peaks olema 1 kuu gold-i ju
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
11.08.2008 21:21:06
|
|
|
Kui sa alles "OSTAD XBOX360" siis ei tohiks sa midagi saada mängida.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
ulari1
HV vaatleja
|
11.08.2008 21:36:54
|
|
|
Ega mängude hinnad ongi alla läinud ju... Eesti lettidel küll mitte... kuid tänapäeval pole probleemi tellida game.co.uk´st näiteks. Hinnad seal on kohati ikka päris head.... |
jah,ainult siis,kui mäng on oma esimese uudsuse juba kaotanud,kui tahan kohe siis maksa ikka täie rauaga(GTA4)
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
11.08.2008 21:53:59
|
|
|
amddude kirjutas: |
Kui sa alles "OSTAD XBOX360" siis ei tohiks sa midagi saada mängida. |
Tal lihtsalt allkiri muutmata või ostab veel:
ertr2 kirjutas: |
Ma kah nüüd xbox 360 premiumi omanik(enterist tv+x360 prem.+gta IV 12 999kr)
muide kuidas ma saan oma häält seal ülaltoodud küsitluses muuta(hääletasin kunagi ammu et pole xboxi omanik )? |
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
11.08.2008 21:56:33
|
|
|
aga keegi ei oska mind aidata kuidas seda 1 month membership lunastada?
|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
henri200
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
11.08.2008 22:02:29
|
|
|
Teed dashboardil uue gamertagi, valid, et tahad silver subscriptionit ning siis pakutakse sulle tasuta 30p Goldi, mis aktiveerub automaatselt.
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
11.08.2008 22:04:04
|
|
|
1dumbpcuser kirjutas: |
Teed dashboardil uue gamertagi, valid, et tahad silver subscriptionit ning siis pakutakse sulle tasuta 30p Goldi, mis aktiveerub automaatselt. |
tnx kohe kui death rising downloadimise lõpetab proovin
|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
11.08.2008 22:10:08
|
|
|
Mõndasi 360 mänge müüakse 2 for £30, ehk 2 xboxi mängu £30 eest.
Uurige sealt DEALS and offers
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |