praegune kellaaeg 18.06.2025 20:52:43
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Spioon
HV vaatleja

|
11.08.2008 18:00:07
Acer aspire 6920G |
|
|
Sai endale acer (6920G) soetatud, kuid karbist välja võtmisel polnud sellega kaasas mitte ühtegi plaati.
Kas peaksin arvuti tagasi saatma ja nõudma täiskomplekti? - Või on acer´l see kuskil oma mälus??
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
11.08.2008 18:15:08
|
|
|
Sulle vajalik info asub HDD-l on ja see on täiesti tavaline variant tänapäevastel läpparitel.
Ühtlasi on läppari peal "Recover-salvestus-programm", mis ise Sulle Installi-Recover-cd või DVD ära kirjutab. Lisaks tasub cd-le (dvd-le) põletada ka kõikvõimalikd draiverid, mis HDD-le salvestatud on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Spioon
HV vaatleja

|
21.08.2008 21:56:25
|
|
|
Kuna ma ei jaga arvutitest oluliselt miskit, siis mida ma seal vajutama peaks, kas - "back up drivers and applicatsions to CD/DVD" ???
[/img]
Kui mul isegi see plaat saaks nii öelda tehtud, siis võin vabalt näiteks xp peale panna ja siis recovery´ga teatud aceri programmid üles laadida?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
25.08.2008 00:26:34
|
|
|
Selleks, et kogu süsteemi nullist uuesti installeerida, peaksid esimese valiku peal klikkima. Kui seda teed, siis sellega kirjutatud plaati kasutades kustutatakse kogu kõvakettal olev info ja reinstallitakse Windows koos driverite ja arvatavasti muu jamaga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|