praegune kellaaeg 25.06.2025 16:12:37
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
EJohn
HV kasutaja
|
17.06.2008 09:56:13
Kodulehekülg otsingumootorile leitavamaks |
|
|
Selline lehekülg: http://www.vaaderpass.ee
Tahaks, et tuleks otsingus teatavate märksõnade järgi paremal positsioonil välja.
Näiteks, kui otsida sõnaga "katus", et oleks netis ja googlis esimesel tulemuste lehel.
Oskab keegi aidata?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
17.06.2008 12:48:25
|
|
|
tsitaat: |
netis ja googlis esimesel tulemuste lehel. |
Paremaks võid saada, kuid vaevalt esimesele lehele. Google näiteks tõstab su lehe etepoole, kui teised lehed lingivad sinu lehele ja kui sinu lehele on palju liiklust google enda otsingu kaudu.
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
17.06.2008 13:12:21
|
|
|
<!-- mingi suur piix -->
huvitavad kommentaarid teil seal sortsus
enivei, lehel pole veel isegi google page rank'i saadaval, nii et võtab aega kuni te üldse paremate tulemusteni jõuate, ja seda ise tõesti muud moodi välja meelitada ei anna kui hea külastatavusega leht teha ning üritada saada reklaami sellele muudelt parema rank'iga lehtedelt
_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.
-- G. Carlin |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
andresv
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
nene
Kreisi kasutaja

|
17.06.2008 16:58:21
|
|
|
Paar lihtsat asja HTML-i koha pealt:
Kaks olulisimat asja, mida google lehe peal vaatab on <title> ja pealkirjad <h1>, <h2>, <h3> jne. Kui google vaatab, et leheküljel on suur pealkiri "katus", siis saab ta üsna kindlalt järeldada, et juttu tuleb katustest. Veel kindlam, kui samasugune pealkiri on ka <title> sees. Ja veel parem kui see sõna on ka URLi sees.
Sinu saidil leidub on vaid paaril üksikul lehel pealkiri ning <title> sisu on igal pool hoopistükkis sama.
Rääkides aga lehe sisust, siis: see leht ei ole fun.
Kõik paistavad väga hästi teadvat seda, et esileht on üks ääretult oluline osa kogu lehest, kuid mingil kummalisel põhjusel tahetakse sinna panna mingeid kohutavalt igavaid lugusid ettevõtte ajaloost.
Esileht peaks olema koht, kus te proovite igale sinna sattunud surfarile selgitada, et teie firma tooted on maailma parimad, samamoodi nagu turu peal üritab müüja ligi meelitada mööda astuvat klienti, aega pole teil selleks sugugi rohkem kui turumüüjal ja turu peal ei hüüa keegi: "Tulge siia, oleme siin juba 2004. aastast!"
Lisaks esilehele on muidugi vaja ka head sisu. Näiteks mingeid suurepäraseid kirjutisi katustest koos hulga näitlike piltide ja joonistega. Sellist teksti, mis isegi siis, kui sa just alles eile endale uue katuse panna lasid, paneks sind ikkagi just toda katust tahtma.
Siis tekivad ka kliendid ja muud huvilised, kes teie suurepärasele tekstile oma puhtast vabast tahtest lingivad ja sedaviisi teie väärtust otsingumootorite silmis tõstavad.
Aga senimaani on igati õiglane, et Google teie lehte, mis nagu öeldud, pole sugugi fun, kaugeltki esimeste seas ei näita.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
EJohn
HV kasutaja
|
17.06.2008 21:14:53
|
|
|
Neti.ee ja www.ee kataloogis on.
Panen siis need html pealkirjad.
Lisasin sitemapile, kuigi seal peab vist "verify" ka tegema
Katuste sektsiooni alla otsisin netist teemakohaseid artikleid kuid sellega olulist muutust ei ole kaasnend.
Kui ma need kõik artiklid ühele lehele "arhiiviks" koondaks, kas see aitaks kaasa?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
17.06.2008 21:31:24
|
|
|
Ega muutus ei kaasne koheselt sinu lehe muutmisega. Ootad, kuni google bot või mõni muu su lehelt läbi käib ja selle üle vaatab. Võib minna päev või mitu.
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
SnowHow
HV vaatleja
|
17.06.2008 21:55:11
|
|
|
See ei käi nii, et küsid foorumis, kuidas head positsiooni saada otsingumootoris ja keegi annab paar nõuannet ja kohe ongi tulemus käes. Ise töötasin ühes maailma suurimas veebiturunduse ettevõttes ja meil oli terve labor, mis tegeles otsingumootoriturundusega (mitte spämmiga, vaid täiesti õiglaste ja tunnustatud meetoditega saavutasime positsioone). Ja see nõuab raha, ja mitte vähe.
Alustuseks paar kõige odavamat/elementaarsemat nõuannet:
- telli normaalne veebileht (koodi ja disaini pean silmas, kus tagid ja titled jne on paigas)
- lase kirjutada sisukad tekstid spetsialistidel (mitte copy-paste veebist, selle eest saad penalty). Eesti mõistes võiks enam-vähem OK maksta 1000-2000 eeku + käibekas A4 eest. Ja sisu võiks olla alates 10-st A4-st. Seejärel võiks tekstid veel netiturundaja üle käia, et märksõnade sagedus paika panna.
- proovi saada linke samasuguse sisuga lehtedelt (link lingi vastu ei tööta ja foorumi spämm samuti mitte). Pane lehe valdajale tasuta katus või mida iganes, et diil teha. Siinkohal peaks pagerank'i samuti jälgima ning linkide arvu lehele, kelle leht sinu lehele viitab. Ja et kusagil poleks spämmi, ostetud linke ega dubleeritud sisu, see on tulevikuks kasuks. Ja umbes 20 asja peaks lingi puhul veel jälgima.
Jne, jne, jne. See oleks algatuseks hea.
Lesson 2-102 juba soliidse tasu eest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
EJohn
HV kasutaja
|
17.06.2008 22:17:33
|
|
|
Kas ma praegu olen siis juba penalty ära teenind või nii hull asi veel ei ole?
A kui ma teen Copy paste ja lõikude järjekorda muudan?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aq
HV kasutaja
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
marttali
HV kasutaja
|
18.06.2008 09:47:54
|
|
|
Nene pani kümnesse! Keda huvitab teie ettevõtte ajalugu või teie eesmärgid (mis on võltsid- ainus eesmärk on teil raha teenida) või teie kontorikulud.
MIDA MINA SAAN, MIKS MA TEID PEAKSIN VALIMA - sellele küsimusele vasta oma lehel. Kas te säästate mu aega; kas mul jääb teiega äri tehes raha üle, et lapsele lelusid osta jne
Miskipärast spikerdavad kõik uued veebiomanikud vanade pealt sisu maha (mis on üldiselt väga kehv ja läbi mõtlemata).
Soe soovitus - võta mõni turundusõpik kätte ja loe, veebist leiad ka miljonites sobivat kirjandust. Märksõnad:copywriting, sales copy
Veel üks tähelepanek - väga väike font kasutuses (küsi endalt, kes on teie potentsiaalne klient - kas 18 kuli, kes näeb kirbusitta lugeda, või 45 aastane härra) ?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
EJohn
HV kasutaja
|
10.08.2008 20:16:24
|
|
|
Lisasin oma lehekülje koos kirjelduse ja märksõnadega mitmele ehitusega seonduvale lehele, portaari, kuulutuste lehtedele jne.
Kas see oleks mu lehe trafficule kasulik, kui ma teeks endale lingilehe ja lingiks neile tagasi?
Olen üritand nats ka vigu parandada, millele olete osutanud.
Tulevikus kavatsen teemakohast sisu juurde panna.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
nene
Kreisi kasutaja

|
10.08.2008 20:37:25
|
|
|
EJohn kirjutas: |
Kas see oleks mu lehe trafficule kasulik, kui ma teeks endale lingilehe ja lingiks neile tagasi? |
Tõenäoliselt mitte - pigem vastupidi. Mõtle niiviisi: tõeliselt populaarset lehte lingivad sajad ja tuhanded teised leheküljed, kuid harva viitab too mõnele neist tagasi.
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aq
HV kasutaja
|
10.08.2008 20:42:43
|
|
|
nene kirjutas: |
Kas see oleks mu lehe trafficule kasulik, kui ma teeks endale lingilehe ja lingiks neile tagasi? |
Tõenäoliselt mitte - pigem vastupidi. Mõtle niiviisi: tõeliselt populaarset lehte lingivad sajad ja tuhanded teised leheküljed, kuid harva viitab too mõnele neist tagasi. |
Ära aja inimesi segadusse, nene
Jah, ka see on oluline, kellele Sina ise viitad. Kui need lehed, kellele viiteid jagad, on kvaliteetsed, on hästi. Kaks asja võidab sellest:
1. Google arvab järjest kindlamalt, et Sinu leht EI OLE spämm-leht...
2. Tekib võrgulehtede "ring", mis on sarnase teemaga ning millesse kuulub ka Sinu leht;
Nagu mujal kirjutanud olen - Google on lausa megakeeruliseks aetud viimastel aastatel. NETI nii keeruline ei ole... vist...
Aga sellel lehel, millest hetkel jutt käib, on veel palju vaja teha...
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
EJohn
HV kasutaja
|
12.08.2008 16:31:26
|
|
|
Erinevatel lehtedel on märksõnad alati tühiku või komaga eraldatud.
Kas põhjus selles, et otsingumootor eristab lauseid?
Kui ühes lauses juttu hiirest ja teises kassist, otsija sisestab kass+hiir,
siis saaks parema tulemuse otsingu väljastusega, kui nende sõnade vahel ei oleks lauseid eraldavat punkti?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aq
HV kasutaja
|
12.08.2008 21:52:40
|
|
|
Erinevatel lehtedel on märksõnad alati tühiku või komaga eraldatud. |
Miks? See on spämmimine. Ei ole vaja midagi "eraldada". Kodulehe tekst peab olema kirjutatud soravalt, ka inimesele arusaadavalt. Isegi kui suudad otsinguroboti ära lollitada, ei jää ükski normaalne inimene kodulehele, kus on üksteise järel reas "märksõnad", kuid inimesele loetavat teksti ei ole. Kui hakkad peidetud tekstiga jamama, ootavad ees kehvad ajad...
Kas põhjus selles, et otsingumootor eristab lauseid?
Kui ühes lauses juttu hiirest ja teises kassist, otsija sisestab kass+hiir,
siis saaks parema tulemuse otsingu väljastusega, kui nende sõnade vahel ei oleks lauseid eraldavat punkti? |
Mootor ei "erista" midagi... kui lehel on olemas täpne otsifraas, on tõepoolest võimalik, et see leht kuvatakse eespool. Siinkohal pead arvestama aga ka sellega, et otsida saab mitmeti. Näiteks kas tead, et "Jutumärkide vahel otsifraasid" tähendavad seda, et inimene otsib mitte märksõnu, vaid fraasi/lauseid kodulehel. Aga Sa ei suuda kõigile asjadele niipalju mõelda, seega - tee inimesele loetav ja kergesti arusaadav sisu, milles oleksid loogilisel viisil ära toodud ka olulised märksõnad.
Minu varemmainitud artiklist loe ka edetabelit: seal on tähtsuse järjekorras reas asjad (tõsi, tõlkeosa on veel pooleli). Tee näiteks oma lehe tiitlid korda - kirjuta selgelt ja soravalt, kuid siiski inimesele arusaadavalt igale kodulehe osale ERINEVAD tiitlid; kui tahad kindlasti kaubamärki tiitlisse toppida, pane see kõige viimaseks, mitte kõige esimeseks asjaks tiitlites.
Jne jne jne...
Lisan hiljem: vaatan, et oled tiitlites kaubamärgi juba ümber tõstnud. Aga see märksõnade jada seal ei lähe jah... kavalamalt peaks lähenema asjale...
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Plondiin
HV kasutaja

|
13.08.2008 08:51:19
|
|
|
Mismoodi oleks siis parem panna? Kas ei tohi sõnad niisama üksteise järel tiitlis ilma komadeta olla, kas otsimootor ei saa aru või hakkab lehte ignoreerima? Et mis see kavalam variant siis oleks?
Aq kirjutas: |
Lisan hiljem: vaatan, et oled tiitlites kaubamärgi juba ümber tõstnud. Aga see märksõnade jada seal ei lähe jah... kavalamalt peaks lähenema asjale... |
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aq
HV kasutaja
|
13.08.2008 12:45:06
|
|
|
OEH!!!
Hakkame siis otsast pihta... Tiitlid. võtaks lehe:
http://www.vaaderpass.ee/index.php?page_id=4
Vahemärkus: URLid koledad, aga mitte kõige koledamad
Uus tiitel võiks olla NÄITEKS üks võimalikest:
1. Maja ja korter: remont, ehitus
2. Majade ja korterite üldehitus ja remont
Teine sobib hästi Google'le. Iseasi on see, kas keegi otsib just niiviisi.
Kui soovid tulla välja näiteks otsifraasiga "maja ehitus" tee vastavasisuline alamleht, näiteks URLiga: www.domeen.ee/maja_ehitus/
Selle lehe tiitliks pane AINULT "Maja Ehitus". Pealkirjaks (h1) näiteks "Majade ehitus" (on kaetud mõlemad võimalused). Ja nüüd kõige raskem osa - kirjuta selgelt ja sirgelt, millisel viisil, missuguseid maju te ehitate jne jne... SISU peab olema!!!
Näiteks ei ole mõtet teha eraldi lehte "Pilte valminud töödest", selle sama sisu võid panna just leheosa "maja ehitus" sisuks. Lisa ka natuke teksti (kasvõi kvaliteedijuttu, kui muud tõesti ei ole).
Täpselt samamoodi - tee alamleht "Korteri ehitus ja remont" (näiteks). Samamoodi - lisa tehtud tööde pildid, lisa tekst selle kohta, missugust metoodikat kasutate (aga ära tee copy-paste "maja ehitus" lehelt).
Edasi. See asi, mis Sul pealehele tehtud on, ei lähe mitte... Sa võid nende asjadega küll välja tulla, aga mitte eriti kõrgel. Oht on isegi spämmiloetellu sattuda... Seega - kui soovid, et oleksid korralikult optimeeritud leht, tee sellises vaimus alamlehed, nagu ma varem mainisin. Nüüd võta avalehelt need "märksõnad" või "tegevusalade loetelu" sõnad ning jaota need vastavalt ära lehtede vahel - mis käib maja ehituse kohta, mis käib korteri remondi kohta. Nüüd tee neid sõnu sisaldav, kuid ladus TEKST nendele alamlehtedele. Kui ise ei oska, siis telli mõnelt oskajalt: on inimesi, kes pakuvad filoloogi/toimetaja/copywriter teenuseid.
Kodulehe tõeline optimeerimine on ajamahukas ja sissetellides ka üsna kallis lõbu. Praegune kurss on Sul otsingusüsteemides spämmimisnimekirja sattumisele ning kasutavaenuliku keskkonna loomisele. Pikemaid konsultatsioone pakuvad juba mitmed ettevõtted raha eest, mina ise seda tööd ei tee
Lisan hilejm: minu toodud olid NÄITED. Ära hakka tegema kohe täpselt seda, mida kirjutasin ilma, et loodud oleks terve strateegia. Näiteks kuhu luua alamlehti, kuidas teha asi ka kasutajale sõbralikuks ja nii edasi... Mõtlema peab asja juures palju, enne kui tegutsema hakata. Ma arvan, et selle siinse teema kõnealuse lehe puhul ei ole oluline mitte "suureks portaaliks" tõusmine, vaid soovitakse, et ehitustööde tellimusi oleks firmal rohkem. Kõik see on oluline strateegia koostamisel.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
EJohn
HV kasutaja
|
13.08.2008 15:02:28
|
|
|
ee, ok, nüüd sai mõni asi paremini selgeks küll.
Päris plaju on tegelt teha.
Aga urlite muutmisega on nats jama, see eeldaks vist cmsi ümberprogemist.
Eesmärk on jah, et rohkem objekte tuleks interneti teel.
Aq, mis arvad, kas neti teel leitavuse eesmärgil on mõtet reklaami teha info telefonides ja infoportaalides või pigem näha kodulehe kallal vaeva, et leht hästi esile tuleks?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aq
HV kasutaja
|
13.08.2008 15:56:23
|
|
|
Aq, mis arvad, kas neti teel leitavuse eesmärgil on mõtet reklaami teha info telefonides ja infoportaalides või pigem näha kodulehe kallal vaeva, et leht hästi esile tuleks? |
Mismõttes "telefonides"? Infoportaalid kui säherdused võivad veidi aidata, eeldusel, et need portaalid ise on väga populaarsed/kõrgetel kohtadel otsingutes NING et nende info on avalik, st et Sulle viidatakse avalikult leheosalt. Nii tõuseb lehe PageRank. Seda, kas rohkem tellimusi tuleks infoportaalide kasutajatelt või otsingu kaudu, ei oska kahjuks öelda. Uuri turundusinimeste käest.
Võrgulehe tehnilise ja sisulise optimeerimisega võid jõuda siiski ainult mingi "murdepunktini", millest edasi aitab AINULT populaarsus. St. Sa võid võtta kuulda kõiki nõuandeid, tellida igasugu teenuseid oma lehe optimeerimiseks, aga lõpliku "boosti" tippulendamiseks annab populaarsus... Ja väga suur populaarsus, selleks vaja väga palju häid viitajaid. Seega pole CMSi uuendamine nii oluline, aga kui Sul ei ole võtta neid, kes Sulle megapalju viitaksid, siis tasub selle peale mõelda küll jne jne...
Tähendab veelkord - kõnealusele ettevõttele on vaja (interneti)turunduse strateegiat. Seda pakuvad vastavad "agentuurid" ning sellel teemal pole mina suuteline kaasa rääkima. Mina ei tea, kas "maja ehitamine" fraasiga esimesena väljatulev firma saab rohkem tellimusi kui infokataloogist reklaamteenust ostev ettevõte.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
EJohn
HV kasutaja
|
14.08.2008 03:13:20
|
|
|
See sisu väärtus on küll kahtlane aga nii võiks juba otsingumootor väljastada ees pool otsas?
http://www.vaaderpass.ee/index.php?page_id=11
Siin toimisid mu märksõnad päris hästi(alt neljas link): http://www.google.ee/search?hl=et&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=maja+ehitus&btnG=Otsi&lr=
Kas mootorit huvitab ka keskkonna sisu või väljatsatakse otsingutulemused 1 lehekülje alusel või mismoodi see toimib...?
Kas lehtede erinevuste tuvastamine käib umbes nii, mootor tuvastab märksõnad tekstis, nende esinemise arvu.
Otsingu tulemusi väljastades võrdleb nii domeeni siseseid kui väliseid lehti ja liiga suure kattuvus protsendi puhul
parema väljastab ning kehvema jätab väljastamata. Kui tegu %-ga, kui suur see erinevus protsent siis peaks olema, et ta mõlemad väljastaks?
Hiljem lisatud: Tegin nüüd korteri remondi alalehe ka, osaliselt kordab maja ehitust aga vast mitte liiga palju.
Piltidel panin Alternate text: "maja ehitus 1-8", peaks nendega veel midagi tegema?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aq
HV kasutaja
|
14.08.2008 07:29:16
|
|
|
Niimoodi step-by-step ei jaksa juhendada... Ei aita ka see, et Sinu siinne tekst on väga... arusaamatu.
MITTE KEEGI ei saa garanteerida, et miski asja tegemine viib otsingutulemustes esiotsa! Esimene asi, mida pead meeles pidama! Ka need firmad ei saa seda lubada, mis on spetsialiseerunud kodulehtede optimeerimisele, ammuski siis minusugused. Saab teha asja paremaks, aga lõpuks oleneb see ikkagi otsingusüsteemidest endist.
PageRank'il on kaks osa. Kui kasutad Google Toolbar'i näiteks, siis see näitab PageRank'i. Aga see rank, mida Toolbar kuvab, on kõigest DOKUMENDI rank. Sellele lisandub kogu võrgulehe "hinnang" - st. siis domeeni oma.
Loomulikult "väljastatakse" kasutajatele kohe need DOKUMENDID, mille sisu vastab kõige enam otsifraasile. Keegi ei tea mis % see on, mida küsid. Üldjuhul kehtib reegel, mida vähem dubleerivat, seda parem. ALT teksti kohta ei oska väga kommenteerida; ja ega Sul polegi vist vaja pildiotsingus välja tulla... see on omaette "maailm".
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
EJohn
HV kasutaja
|
14.08.2008 17:04:06
|
|
|
Küll ikka võtab aega.
Kuskile oma linki ei saa panna, et neti/google otsingumootor lehelt üle käiks?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
nene
Kreisi kasutaja

|
14.08.2008 21:04:49
|
|
|
Kui sa tahad, et google või mõni muu robot su lehte tihedamini külastaks, siis pead lihtsalt oma lehe sisu sagedamini uuendama ja ajapikku peaks otsingurobotid nii umbes su uuendustega samas tempos seda lehte külastama hakkama. Iseasi muidugi, kas see sinu lehe puhul eriti mõttekas oleks.
Üldse, ma arvan, et sa vaevad ennast liialt selle otsingumootorite asjaga. Katsu parem keskenduda sellele, et oma lehekülge inimestest külastajatele kasulikumaks muuta, sest lõppkokkuvõttes tahad sa ju neid oma lehele saada - otsingumootorid on lihtsalt üks tee, kustkaudu nad sinna võivad jõuda. Parem mõtle, kuidas sa saaksid teha maailma parima ehituslehe (või millega iganes su leht ka tegeleb, sest tõttöelda mina küll hetkel aru ei saa - tundub, et teie tegevusvaldkond on seinast-seina, kinnisvarast-köögimööblini).
Või siis vaatame seda asja niiviisi: kontakti lehe järgi tundub mulle, et tegemist on tillukese kahemehefirmaga... miks peakski see olema otsingus eespool kui hiigelkäivetega börsiettevõtted?
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
EJohn
HV kasutaja
|
19.08.2008 02:20:52
|
|
|
Ega me muidu ju börsile ei jõua
Ma tahan tegelt oluliselt infomahtu suurendada, see tooks kindlasti rohkem külastajaid, praegu lihtsalt pole aega selleks...
Kas see google webmaster tools alt sitemap tegemine oleks kasulik, siuksel väiksel lehel nagu mul?
On see keeruline, kuidas seda teha?
Nii, neti.ee on mu lehel sobramas käind.
Tundub, et läheb suuremaks korterite remondiks, selle sõnaga väljastab meid lausa esimesena. http://www.vaaderpass.ee/index.php?page_id=34
Maja ehitus on alles kolmandal lehel, mis siis, et seal sisu rohkem.
Sõnaga lamekatus oleme ka esimesel lehel.
Sõnadega "ehitus" neti.ees etteotsa saada on vist päris raske, ei kujuta ette, mis selleks tegema peaks.
Neti mootor mu arust kehvem kui google, vahel otsid sealt kaudu ja üldse ei leia seda, mida vaja, googlest on laksti olemas.
Neti vist peab olulisemaks mahukamat, teemakohast sisu, google, et leiab su otsingusõnale/sõnadele võimalikult lähedase vaste, lähtub pigem titlest ja Headingutest.
Neti vist eriti ei hinda lehe populaarsust, olen siin nats spämmind populaarsetel lehtedel, googlega saab häid tulemusi, netiga lood kehvad.
Kui google külla tuleb usun, et saan palju paremad tulemused aga jah, neti.ee asjus peab veel vaeva nägema.
PS. tänud Aq-le
Aq, see on küll suhteline aga kas on olemas mingid normid SEO-ga tegelejates, palju peaks olema sisu lehel, konkreetsele sõnale/fraasile keskendudes, mis peaks olema tihedus, korduste arv Netis ja googles?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|