nüüd midagi tõeliselt zokeerivat - RAW: Russian Airstrike Against Civilian Area
(9 August 2008) A Russian jet bombed a civilian area in Ossetia. Scenes include aftermath of bombing and show wounded civilians walking around aimlessly, visibly stunned.
Alex Jones paneb asja paika lühidalt paika oma raadioshows mis juhtub praegu Gruusias ... nii: "US backed forces attack Russia" ,vb tõesti USAl on vaja nukkukest kellega mängida Venemaa suunas (USA poolt on kooltatud enamik Gruusia sõjaväge peale "rooside revolutsiooni" kus oli ka CIA käsi mängus)
nüüd midagi tõeliselt zokeerivat - RAW: Russian Airstrike Against Civilian Area
(9 August 2008) A Russian jet bombed a civilian area in Ossetia. Scenes include aftermath of bombing and show wounded civilians walking around aimlessly, visibly stunned.
Kommentaar ka all:
a) reported 60 dead over 1400 dead...
b) Georgia has Russian planes...
c) From PR point of view, bombing civilians benefits Georgia not Russia, hence it was likely a Georgian air strike against Georgian civilians, however inconclusive until there is international air radar data.
Alex Jones paneb asja paika lühidalt paika oma raadioshows mis juhtub praegu Gruusias ... nii: "US backed forces attack Russia" ,vb tõesti USAl on vaja nukkukest kellega mängida Venemaa suunas (USA poolt on kooltatud enamik Gruusia sõjaväge peale "rooside revolutsiooni" kus oli ka CIA käsi mängus)
Alex Jones on valetaja. Kõik tema storyd on paras BS.
kõik on läbiuuritud faktid kogutud guugeldades, riiklikest arhiividest (avalikustatud saladokumendid) jne
Kas seda väidab tema või oled ise teinud nii ulatusliku uurimistöö, et tead kohe nii kindlalt?
Ja mis head saab USA Gruusia - Venemaa sõjast?
miks ma peaksin pada ajama? uuri fakte, keegi ei too tõde kandikul sulle ette, kõik on spekulatsioon, kuigi enamik lekkinud infot on tõetruu _________________ "Mõtle kriitiliselt"
http://www.youtube.com/watch?v=XasDmPo9RxY
6.20+
Georgia/Gruusia spets sõjaväelased olevat visanud granaate keldrisse, kus varjusid naised ja lapsed...ei tea kas tõsi ?
6.20+
Georgia/Gruusia spets sõjaväelased olevat visanud granaate keldrisse, kus varjusid naised ja lapsed...ei tea kas tõsi ?
Ise vahin kordamööda kiirelt Skynews'i ja CNN'i.
Tahaks ometi ära näha, pole terve päeva uudiseid näinud.
Väga kahtlane katkestus tõesti. Ma olen Elioni DTV-d juba selle algusest peale kasutanud ja ma pole
enne ühelegi katkestusele peale sattunud. Eriti veel sellisele, et erinevates linnades korraga.
vbl mingi küberrünnak? imho välisühendus on ka kuidagi aeglane.
The official, who was not authorized to speak on the record by the Bush administration, said Russia was using a giant strategic bomber capable of carrying 54,000 pounds (24,500 kg) of bombs and had launched ballistic missile attacks on Georgian territory.
Mul internet sisconectib stabiilselt iga 30 minuti järgi. Ka Elioni ühendus krt küll.
IMO kui usa ründab iraani, on 4 riiki sõjas, palju siis veel vaja on et "appi" minna ja kolmas maailmasõda lahti läheks. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
6.20+
Russia Today uudiseid ei tasu tõsiselt võtta! Selle uudistekanal on eesti kohta ka selliseid väljamõeldisi teinud, et hoia ja keela.
ple just teemasse eriti a elioni helpdeskile juba autommat vastus topitud et ''hetkel esineb elioni dtv-l probleeme pildikvaliteediga'' vms...njh...pilti ju pmst pole...
veider et see sellisel ajal juhtub nagu täna...
keegi seal elionis toru muidugi ei võta....huvitav mis toimub?
ei imestaks kui ka eesti vastu tehakse ida poolelt küberründeid...
6.20+
Russia Today uudiseid ei tasu tõsiselt võtta! Selle uudistekanal on eesti kohta ka selliseid väljamõeldisi teinud, et hoia ja keela.
Võtan teadmiseks(arvasin ise ka sama põhimõtteliselt)
Ei no oli nüüd Olümpiat vaja ? Kõigil kohe hea võimalus sõda alustada - Venemaa vs Gruusia, USA vs Iraan. Krt jätku taliolümpiaks ka midagi, peab siis kohe nüüd täie rauaga lahmima hakkama Hetkel võiks selle Gruusia värgi ikkagi ära lahendada, muidu ongi varsti nii, et jebitakse korraga mitmel rindel ja kuskil ikka asja ei saa. Pealegi kas mitte suht alles Iraan ei öelnud, et nad on valmis läbirääkimisteks USAga ? _________________ Geek it til it MHz
Raporteerin et Vilde tee Elioni netiga pole mingeid probleeme olnud viimase paari tunni jooksul, isegi ping on välismaale korralik _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
... netiga polegi mingeid probleem, telepilt on kadunud ...
... kummaline, et terve päev on kõik kanalid näidanud vaid ühte ja sama videoseeriat sealsest konfliktist, ometi on vahepeal palju toimunud ka teistes linnades, kus sellest videod või pildid on ? _________________
viimati muutis DigeBeni 10.08.2008 02:14:29, muudetud 1 kord
Krt me vajame keeleteadlast siia, kes selle sõna eestipärastaks. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Para-webis on kah huvitav teemaarendus asja kohta käimas.
Üsna omalaadseid mõtteid leiab sealt. Näiteks, et venemaa ülim eesmärk on enda kätte saada terve Euraasia - ehk siis kõik muud riigid sellelt mandrilt viimseni minema pühkida ja oma impeerium luua. Mis ilmselt pole ka võimatu - olen lugenud Tehnikamaailma artikleid, mis jutustasid NSVL sõjatehnikast ning seal oli hüdroplaanereid käsitlevas artiklis lausa kirjutatud, et neid ehitati eesmärgiga viia vägesid kiirelt punktist A punkti B, kusjuures punkt B oleks olnud Rootsi jm põhjamaad.
Seal on pmst hääletanud vaid venelased, eestlased ja grusiinid
Ilmselt minu paranoia aga ise hoidun sellistest "hääletustest"... mine tea mis tulevik toob ja kelleks sind tembeldatakse selle vastuse põhjal.
Teine paranoia aga hoopis see USA "False Flag" teooria. Sellel teemal ajab uimast ja imselt BS juttu
see vana päss youtube-s: http://www.youtube.com/watch?v=UsSAz_Zhe38 ...aga kui see ongi nii? Tegelikult asi suht ongi nii
Igatahes seis on väga jube... mittekinnitatud andmeil üle ~2,3K tsiviilelaniku juba hukkunud. Ja eelmine aasta olin Gruusia õpitoas gruusia
rahvusmuusikat nautimas ja tantsu õppimas... teeb ikka meele väga kurvaks kui mõelda, et äkki need toredad muusikud on seal nüüdseks surma saanud
Ja selliste mõtetega pean siis veel praegu ökoturismist ettekannet kirjutama
Mine tea ehk olen mina eksinud ja jumal on olemas, kuid alati on ju meeldivam mõelda et temal on vale, kas pole? _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.