praegune kellaaeg 20.06.2025 19:36:51
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lightbluefox
HV Guru
|
06.08.2008 09:18:30
World Racing 2 |
|
|
Rohkem just mõtlen maanteesõitu, kuna teatud kaardiga on mäng omas elemendis (vastutulevad autod, suunatulede olemasolu, signaal).
Enne kui põhjalikumalt asjast kirjutan, panen ühe tutvustava video, mis peaks isu tekitama.
http://www.youtube.com/watch?v=roZEFQ3GwIk
Ok, teise veel..
http://www.youtube.com/watch?v=BXiut4ZVriY&feature=related
Täisversioonis peaks veel politseigi olema, trafiicu pakke on kah erinevaid.
Et saaks samamoodi sõita, on kaks võimalust
1) OSTA TÄISVERSIOON ja tiri modifikatsioone
2) Tiri DEMO ja muuda natuke faile (nagu mina tegin)
Mina tirisin demo #2 ja kasutasin SELLELT lehelt kaarti Polish Roads 2006 Stage 2
Pärast kaardi allalaadimist tuleks see kuhugi kausta lahti pakkida ja võtta kõrvale demo kaustad, mis on samade nimedega, kui natuke uurida, siis saate aru et nii demo, kui allalaetud kaardi kaustade ja failide struktuur on sama, aga nt demo #2 puhul on mitmete failide ees Italien ja laetud kaardil oma kindel failinimi, kui lihtsalt kaust Italien kustutada ja asendada uuega, siis mäng ei leia kaarti ja tööle ei hakka, kui aga allalaetud kaardi failidele panna nimeks samamoodi italien ja asendada originaal, siis mäng kuvab näitab küll menüüs originaalkaarti, kuid sõidad hoopis allalaetavas, imelikul kombel töötavad ka kõik võidusõidud.
Ja kui huvitab, siis täpselt sama teema on autodega, demo #2-s on 2 masinat, Octavia RS ja Octavia RS Race...Kui tõmbad nt siit uusi masinaid, siis samamoodi peavad failinimed jääma originaalid aga sisu võib teine olla.
Mina proovisin 3 autot ja 2 kaarti Autobahn ja Polish roads, kõik hakkasid ka tööle, kui autodel on nt tekstuure puudu, või pole üldse näha, kontrolli kas kõik failid said ikka ühtlaselt ümber nimetatud.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArQ
Kreisi kasutaja

|
06.08.2008 12:42:16
|
|
|
Ma loodan, et see "linnavälise sõidu õpe" oli irooniaga mõeldud
Graafika on ka kahtlane ...
_________________ No worries! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
06.08.2008 13:11:05
|
|
|
mäng on iidvana, damage mudel on täitsa rahuldav, aga äge on just see, et on olemas märgid, teejoondus, liiklus, rooliga sõites saab möödasõite harjutada jne mis pähe tuleb
Mulle meeldib muidugi Ascariga 280ga ridade vahel tõmmelda
ja kaardi link, mis enne puudu jäi http://www.games.reveur.de/en/wr2/addons/fans/scenarios/15/
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
06.08.2008 13:14:01
|
|
|
Hehe... et siis kõigepealt harjutame paar tunnikest mängus ja siis läheme proovime Tallinn-Tartu maanteel järgi . Ei tea... video järgi tundus kuidagi kahtlane ja ujuv. Eks kodus proovin järgi .
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Volum
Kreisi kasutaja
|
06.08.2008 16:00:47
|
|
|
Huvitav...palju see täisversioon maksab
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|