Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jnt
HV Guru

|
05.08.2008 12:47:37
Vista ei näe teise arvuti välja jagatud kaustu |
|
|
Tervist!
Nimelt tekkis mul väike probleem. On 2 masinat võrgus, ühel on peal XP, teisel Vista. XP masinas on kenasti teatud kataloogid välja jagatud, mida on ka "kontrollmasinas" (win2k) kenasti näha, kuid kui üritada vistaga, see üritus luhtub. Vista lihtsalt ei näe arvutit... väljajagatud kataloogidest rääkimata. Seega, mida ja kuidas peab vista all seadistama, et ka vista töötaks sama hästi, kui "kontrollmasin"?
Tänud ette ära juba!
_________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.
Vaata siia, äkki müün midagi põnevat -> https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=listing.seller&q[seller]=jnt |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
06.08.2008 12:00:59
|
|
|
võrk on privaatseks määratud ikka?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
06.08.2008 12:51:42
|
|
|
jnt: Saad ka üsna lihtsalt - ilma igasuguse "võrgu-keemiata". Paned masinatele ühesugused "võrgunimed" - näiteks MINUKODUVORK ja kõik selles võrgus olevad masinad näevad üksteist.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
06.08.2008 12:55:21
|
|
|
tahanteada, usu mind, kui vistale ütled, et tegu on public võrguga, ei näe sa sama võrgunimega ka midagi...
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
06.08.2008 12:55:42
|
|
|
tahanteada, sa mõtled siis seda workgroup'i vms? need samad ja ei tööta nii... arvatavasti on võrk jäänud vista masinas public'uks ja tuleb ümber muuta private'iks... Kuid praegu ma seda proovida ei saa, kui hetkel ple võimalik vista masinale ligi saada... eks ma anna teada, kas sain asja korda, kui masinale ligi saan.
_________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.
Vaata siia, äkki müün midagi põnevat -> https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=listing.seller&q[seller]=jnt |
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
antonio1
HV vaatleja
|
05.10.2008 19:28:39
|
|
|
probleem sama, lauaarvutil XP, läpakal Vista, nett on elioni kodulahendus DigiTV-ga. XP-l tegin ühe ketta jagatuks selle http://www.arvutikasutaja.ee/artikkel.php?id=254 õpetuse järgi. Vistaga seda ei näe, (XP)lauaarvutil (Vistaga)läpakat näeb, aga avada midagi ei lase.
Kuidas peaksin vista seadistama? step by step seletus oleks hea!
Tänud!
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
tom1245
HV veteran
|
06.10.2008 09:53:07
|
|
|
antonio1 kirjutas: |
probleem sama, lauaarvutil XP, läpakal Vista, nett on elioni kodulahendus DigiTV-ga. XP-l tegin ühe ketta jagatuks selle http://www.arvutikasutaja.ee/artikkel.php?id=254 õpetuse järgi. Vistaga seda ei näe, (XP)lauaarvutil (Vistaga)läpakat näeb, aga avada midagi ei lase.
Kuidas peaksin vista seadistama? step by step seletus oleks hea!
Tänud! |
vaata, et workgroupi nimi ei oleks mshome või workgroup
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
antonio1
HV vaatleja
|
07.10.2008 00:31:06
|
|
|
tom1245 kirjutas: |
vaata, et workgroupi nimi ei oleks mshome või workgroup  |
muutsin ära, tulemusena seis täpselt sama, xp arvutil näeb vista masinat, ligi ei lase (peale klikates tuleb mingi pikk jutt), vista masinast xp-d ei näita üldse.
Kas vaatan üldse õigest kohast vistal (network> network sharing center vms, seal siis kuvab pildina selle sama vista masina, edasi koduvõrk ja lõpuks internet. ma klõpsan seda koduvõrku, siis näen ruutert ja seda sama vista masinat, milles olen. xp-d ei näe)?
Asja mõte on üldse selles, et xp lauaarvutil on küljes väline ketas, kus peal filmid, mida tahan telekast vaadata. ketast kiskuda ei taha kuna sinna tirib xp masin pidevalt peale head-paremat. vista läpaka saab aga ilusti panna teleka kõrvale ja siis nautida pilti suuremalt ekraanilt..hetkel ideetasandil see plaan.
Või on olemas mõni norm hinnagaDVD mängija, mis ka 720p .mkv formaati näidata suudab?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
MotorHead
HV veteran

|
13.10.2008 19:39:36
|
|
|
Ok mul sama probleem. Lauarvutis XP ja läpakas Vista Home Premium. Lauaarvuti XP on tehtud Nlitega ja ei ole kindel, et kõik vajalikud protokollid jm seal olemas on.
Aga jutt järgmine. Panin nad ühte workqroupi. Ei leidnud. Pingisin masinaid. Vista leidis XP pingiga üles, XP ei leidnud. Mõlemas võtsin firewalli maha, siis leidsid mõlemad masinad üksteist pingiga. Kuid networki all ikka ei leidnud. Vistas on private võrk määratud. Proovisin ka LLTD patchi XP-le, kuid ei toiminud. Ei oska enam midagi mõelda. Mõlemas peaks olema sharimine täielikult lubatud.
Olen uurinud google-st ka üsna palju, aga sealsed abivahendid ei aidanud.
Ruuteriks Zyxel 660H-61
|
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
93 |
|
tagasi üles |