Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 589, 590, 591  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rotation
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.08.2008 11:43:26 vasta tsitaadiga

marcor1 kirjutas:
Oakwarrior kirjutas:

Oh isver küll.
http://www.mightandmagicgame.com/ss/screen_03.jpg
Mis seal juhtus siis? Jummalasta kena graafika minuarust icon_confused.gif

icon_lol.gif just - ilus, lilleline, lapsik, multifilmilik...
Oakwarrior kirjutas:

Kellele see pilt meeldib? icon_smile.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

- nice brown, maybe some bloom? 8)

Blizzardi foorumitest lähtuvalt ei ole tegu Blizzardi ametliku screeniga, vaid keegi oli lihtsalt Diablo 3'e stseeni üritanud järgi teha ! beer_yum.gif (Nii väitis vähemalt Bashiok, kes on foorumis Blizzardi nn esindaja!)
Edit: Link kah:
http://www.battle.net/forums/thread.aspx?fn=d3-general&t=322793&s=blizzard&tmp=1#blizzard
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Oakwarrior
HV vaatleja
Oakwarrior

sõnum 06.08.2008 11:48:02 vasta tsitaadiga

marcor1 kirjutas:
icon_lol.gif just - ilus, lilleline, lapsik, multifilmilik...

Just! Tubli! Aga see pole probleem. Kui sa vaatad millisena HoMM seeria alustas ja jätkas, siis sa näed et see järg on kõige truum algsele kunstidisainile.

tsitaat:
- nice brown, maybe some bloom?

Muuseas see pilt on ühe venna poolt täitsa käsitsi valmis tehtud, mingi 3dsmax vist oli. Pani UI peale ja ma mõtlesin et Blizzard võttis aru pähe, aga siis tuli välja et see pole Blizzardi oma icon_smile.gif

tsitaat:
keegi diablos igal nurgal vedelevaid mutilated laipu mäletab?

Loomulikult, Butcheri koobas oli ju üle prahi icon_lol.gif
Ja muuseas, eesti keeles on see ikkagi väärastatud, mitte mutilated icon_rolleyes.gif

tsitaat:
Täpselt, pole ju stoorit mille kohta isegi öelda et see imeb. Ja diablo itemi süsteemi võib lihtsalt kokku võtta järgmiselt: "the hunt for virtual garbage"
Its world of war(grind)craft in disguise.

icon_neutral.gif

Aga kui ei meeldi miks mängid? Mine oma ajatu klassika RPG-maale tagasi siis kus sa mitte mingil juhul (!!!) ei otsi häid itemeid oma kambale ja lugu on võimas.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 06.08.2008 11:51:46 vasta tsitaadiga

pigem moonutatud või tükkideks kistud, eriti kui laipade kohta käib icon_razz.gif

tagasi üles
marras
HV vaatleja

sõnum 06.08.2008 12:13:16 vasta tsitaadiga

sandistatud on täpne tõlge.

a tegelt ma tahtsin sellist asja küsida, et kas teema nime saab admin muuta ka? et võiks teha nii, et kui D3 lõpuks välja tuleb, siis teeks uuesti teema D3 ja hakkaks mängust rääkima. et näiteks mõni inimene, kes pole kogu praegust teemat jälginud, ei upuks infot otsides siinsesse graafikavaidluste sohu...
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 06.08.2008 12:44:02 vasta tsitaadiga

Neile, kes pole veel lugenud. Jay Wilson, D3 disainer, seletab veelkord, miks nad just sellise graafilise stiili valisid.

http://multiplayerblog.mtv.com/2008/08/04/diablo-iii-designer-turns-tables

Eks ta jutul ole oma tõepõhi all. Samas mulle kohe üldse ei istu see, et nad ei kipu tunnistama, et üks peamisi põhjuseid, miks nad sellise lihtsakoelisema graafika valisid on see, et mäng jookseks ka igasuguste vanade arvutite peal. Ehk siis, kuigi nad oleks võimelised ja ma usun, et ka paljud developerid tahaksid, siis neil lihtsalt ei lubata D3'e graafikat paremaks muuta. Suur püha eesmärk on ju ikkagi see, et kõik need, kes oma 486'te peal WoW'i mängivad, saaks ka D3'e nautida.

PS! londiste poolt postitatud pilt on just see, mida tahaks D3'es kohata, kuid samas olen 100% kindel, et seda ei juhtu. Vaja ju ikkagi D3'st teha n.ö kogupere mäng (nagu ka WoW).
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 06.08.2008 12:53:49 vasta tsitaadiga

can't do that kind of lighting või mis see esimese pildi kohta käiski.
ffs, selline kräpp nagu hand of god tegi sellist efekti küll väga kenasti...

tagasi üles
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 06.08.2008 14:33:12 vasta tsitaadiga

Kõige huvitavam oli see, kuidas tema sõnul fan-made pildid kõik samasugused välja nägid, samas kui top-down wow stiilis sinakasrohelised dungeonid nii erinevad ja vaheldust pakkuvad pidid olema. Vaheldus warcraftist oleks tore tõesti.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 06.08.2008 14:41:16 vasta tsitaadiga

sellekohta et k6ik terve, ja nn laipu kuskil ei vedele massides ytleks yhte. stoori, mis te siin k6ik teate mida mina ei tea.
minuteada pole stoorist eriti nagu midagi tilkunud.. ja lightsaber oma 486 teema pista omale urrukasse 2ra tyytab juba.

LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 06.08.2008 15:09:09 vasta tsitaadiga

KaarelK kirjutas:
ja lightsaber oma 486 teema pista omale urrukasse 2ra tyytab juba.

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 06.08.2008 15:22:59 vasta tsitaadiga

isee oli yks k6ige n6medamaid tekste mida ma n2inud olen et sa kirjutad. PEAVAD ? idu oled ? selle teooriaj2rgi pole alla 300hepa auto auto vaid kaarik mida veab krdi 6 jalaga eesel.
ja lykkame k6ik teed kokku ja ehitame nende asemel yhe suure kiirtee yhest eesti otsast teise.

casual gamer ? k6igi jaoks ei ole arvuti asi otseselt M2NGIMISEKS , ja iga kahe aasta tagant omale uus highend arvuti osta, ei k2i ainult eesti kohta. sa oled nagu mingi n6me tatt kellele on k6va pyss ostetud ja nüüd ootad et nii developerid visake silda ja pange mu raud kriiskama, see yks k6ige n6medamaid avaldus tglt mida ma EVER n2inud olen.

ja isegi D2 said lightning ja asju muuta optionides ning arvatavasti saab ka D3 mis muudab selleasja syngemaks teatud kohtades. arvestades et keegi pole n2inud milline arvatav p6rgu v2lja n2eb siis suhtkoht viuviuviu

Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 06.08.2008 15:32:39 vasta tsitaadiga

KaarelK kirjutas:
isee oli yks k6ige n6medamaid tekste mida ma n2inud olen et sa kirjutad. PEAVAD ? idu oled ? selle teooriaj2rgi pole alla 300hepa auto auto vaid kaarik mida veab krdi 6 jalaga eesel.
ja lykkame k6ik teed kokku ja ehitame nende asemel yhe suure kiirtee yhest eesti otsast teise.

casual gamer ? k6igi jaoks ei ole arvuti asi otseselt M2NGIMISEKS , ja iga kahe aasta tagant omale uus highend arvuti osta, ei k2i ainult eesti kohta. sa oled nagu mingi n6me tatt kellele on k6va pyss ostetud ja nüüd ootad et nii developerid visake silda ja pange mu raud kriiskama, see yks k6ige n6medamaid avaldus tglt mida ma EVER n2inud olen.

ja isegi D2 said lightning ja asju muuta optionides ning arvatavasti saab ka D3 mis muudab selleasja syngemaks teatud kohtades. arvestades et keegi pole n2inud milline arvatav p6rgu v2lja n2eb siis suhtkoht viuviuviu

See oli üks kõige nõmedamaid tekste, mida ma sind kirjutamas olen näinud. "Peavad"? Kas sa oled idu? Selle teooria järgi pole alla 300 hobujõuline auto, vaid kaarik, mida veab kuue kuradi jalaga eesel.
Siis lükkame kõik teed kokku ja ehitame nende asemel ühe suure kiirtee ühest Eesti otsast teise.

Casual gamer? Kõigi jaoks ei ole arvuti asi otseselt mängimiseks Väide iga kahe aasta tagant omale uus high-end arvuti osta ei käi ainult eestlaste kohta. Sa oled nagu mingi nõme tatt, kellele on kõva püss ostetud ja nüüd ootad, et "Nii, developerid, visake silda ja pange mu raud kriiskama" - see on üks kõige nõmedamaid avaldusi, mida ma tegelikult eales näinud olen.

Isegi Diablo 2-s said lightning sätteid ja sarnaseid asju muuta optionides ning arvatavasti saab ka Diablo 3-s, mis muudab selle asja süngemaks teatud kohtades. Arvestades, et keegi pole näinud, milline arvatav põrgu välja näeb, siis suhtkoht "viuviuviu".

Tõlkisin ära, aga ikkagi on raske lugeda =/
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 06.08.2008 15:48:21 vasta tsitaadiga

KaarelK kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

PS! Ilus tõlge ArchMage icon_razz.gif
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 06.08.2008 15:54:05 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Ma usun, et meie kõigi huvides on see, et arvuti mängud võimalikult kiiresti areneks
Mina ütleks et vastavalt videokaartide-prosede võimsamaks minekuga on mängitavus järjest viletsamaks jäänud. Isiklikult mulle selline taandarenge ei istu.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Oakwarrior
HV vaatleja
Oakwarrior

sõnum 06.08.2008 15:59:17 vasta tsitaadiga

KaarelK kirjutas:

Mul on 5 aastat vana arvuti ja jooksutab kõike, uusimaid mänge kuskil low-mid peal. Aga tõesti, su sõnad kõlaksid pigem paremini kui sa oma esivanematele neid ütleksid ja nad sulle uue arvuti soetaksid. Ära vingu siin kui sitt pill sul on, et mänge ei jooksuta siis, täiesti raisatud õhk icon_lol.gif
Ja lihtsalt muuseas, võrrelda autosid ja arvuteid niiviisi jättis sinust ikka kohe väga lolli mulje icon_biggrin.gif

Muuseas, crippled-sandistatud, mutilated-väärastatud/moonutatud.

tsitaat:
Vaja ju ikkagi D3'st teha n.ö kogupere mäng (nagu ka WoW).

Nad ise kuulutavad et tahavad Teen ratingut saada.

Pooled Wilsoni argumentidest on täiesti iseenda jalga tulistamine. Lighting esiteks ja värvide kasutus D2's teiseks. Need on ainult üksikud näited icon_smile.gif
tagasi üles
marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 06.08.2008 16:01:11 vasta tsitaadiga

Ei tea, kas see pretendeerib tõele kuid kui enne oli arvutimängundus, selline poolfriigindus, siis täna on see suht mainstream. Ehk siis mängud muutuvad, vastavalt turule...
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 06.08.2008 16:03:09 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Mina ütleks et vastavalt videokaartide-prosede võimsamaks minekuga on mängitavus järjest viletsamaks jäänud. Isiklikult mulle selline taandarenge ei istu.

Mida sa sellega silmas pead? Et uued videokaardid-prosed ei suuda uuemaid mänge korralikult jooksutada? Endal küll selliseid probleeme pole esinenud ja mu videokaart pole kaugeltki enam uus.
marcor1 kirjutas:
Ei tea, kas see pretendeerib tõele kuid kui enne oli arvutimängundus, selline poolfriigindus, siis täna on see suht mainstream. Ehk siis mängud muutuvad, vastavalt turule...

Täiesti nõus. Lõppude lõpuks on ikkagi kõik rahas. WoW on selle ehe näide.

viimati muutis LightsabeR 06.08.2008 16:06:27, muudetud 1 kord
tagasi üles
Oakwarrior
HV vaatleja
Oakwarrior

sõnum 06.08.2008 16:05:20 vasta tsitaadiga

Pigem ta mõtles seda et graafika>gameplay tänapäeva mängudes.
tagasi üles
marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 06.08.2008 16:05:21 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Ho Ho kirjutas:

Mida sa sellega silmas pead? Et uued videokaardid-prosed ei suuda uuemaid mänge korralikult jooksutada? Endal küll selliseid probleeme pole esinenud ja mu videokaart pole kaugeltki enam uus.

icon_lol.gif seda pidaski silmas, et mõtlemisvõimet ei eeldata eriti...

tagasi üles
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 06.08.2008 16:05:47 vasta tsitaadiga

marcor1 kirjutas:

Hea, et ma olen friik olnud.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
connor
HV kasutaja

sõnum 06.08.2008 16:06:49 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:

Ilmselt seda et uute tehnoloogiate kasutamine (et uue raudvara jaoks mänge teha) võtab rohkem aega kui vanad läbiproovitud. Sama käib ka väga detailse pildi kohta onju? See tähendab et rohkem jääb aega et teha mängu sisu või balanssi vms. Ilusa maastikuvaate jaoks kõnnin mina väljas icon_razz.gif
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 06.08.2008 16:10:22 vasta tsitaadiga

Oakwarrior kirjutas:
Pigem ta mõtles seda et graafika>gameplay tänapäeva mängudes.

No see on juba hoopis teine teema. Isiklikult arvan, et hea graafika annab omajagu ka gameplay'le juurde. Lisaks sellele tehakse ka tänapäeval häid, game-play driven, mänge.
connor kirjutas:
Ilmselt seda et uute tehnoloogiate kasutamine (et uue raudvara jaoks mänge teha) võtab rohkem aega kui vanad läbiproovitud. Sama käib ka väga detailse pildi kohta onju? See tähendab et rohkem jääb aega et teha mängu sisu või balanssi vms. Ilusa maastikuvaate jaoks kõnnin mina väljas icon_razz.gif

Point taken. Kuid ma pigem laseks mängu developeril kulutada 2 aastat rohkem ning toota hea graafika ja ka hea gameplay'ga mäng, selle asemel, et valida ühe või teise vahel. icon_razz.gif
tagasi üles
marko
HV Guru
marko

sõnum 06.08.2008 18:11:17 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:

Point taken. Kuid ma pigem laseks mängu developeril kulutada 2 aastat rohkem ning toota hea graafika ja ka hea gameplay'ga mäng, selle asemel, et valida ühe või teise vahel. icon_razz.gif

sina küll... aga publisher'l on hoopis teised ideed. icon_razz1.gif Blizzardil peaks ka nüüd omajagu survet olema või...? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 159
tagasi üles
avila
HV vaatleja

sõnum 06.08.2008 18:12:09 vasta tsitaadiga

Huvitav kui uues Diablos pole potte, mis on asendatud hõljuvate elu ning manamunakestega, siis kuidas näeb välja peakurjamite tapmine, kellel pole munakesi kukutavaid käsilasi. Diablo teises osas oli Durieli nimeline tegelane, kellel oli mäletamistmööda päris palju elu ja ta pesitses üksi oma urkas. Kas see tähendab linna ja peakollivahelist maratonijooksmist eriti just üksikmängus? Uitmõte.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 06.08.2008 18:16:39 vasta tsitaadiga

avila kirjutas:
Huvitav kui uues Diablos pole potte, mis on asendatud hõljuvate elu ning manamunakestega, siis kuidas näeb välja peakurjamite tapmine, kellel pole munakesi kukutavaid käsilasi. Diablo teises osas oli Durieli nimeline tegelane, kellel oli mäletamistmööda päris palju elu ja ta pesitses üksi oma urkas. Kas see tähendab linna ja peakollivahelist maratonijooksmist eriti just üksikmängus? Uitmõte.

Ma usun, et nad on selle peale mõelnud. Võimalik, et ainuüksi bossi tümitamisest piisab, et ta munakesi munema hakkab icon_razz.gif . Eks neid variante ole muidugi veel.
tagasi üles
Cheetah
HV veteran
Cheetah

sõnum 06.08.2008 18:16:41 vasta tsitaadiga

Eks iga löögiga lendab mürk välja siis icon_smile.gif Kahju küll, et mürkide süsteem ära võeti.
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 84
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 589, 590, 591  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.