Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
BullDoze
HV kasutaja

|
06.08.2008 00:05:52
probleem xp updatega |
|
|
Tegin kõvakettale formati, panin uue puhta XP peale, sp2 originaal MS'i cd pealt, windows tõmbas sp3'me update käigus ning veel peale seda mõned kriitilised updated. Restart ning siis valikulisi update tehes tõmbas windows updated küll arvutisse aga installides ütles, et" the following updates were not installed.
Sai uus format tehtud, aga ikka sama asi. Sama jama ka sõbral kes 2 formatit teinud. Arvatavasti mingi kriitiline update paneb tuksi ülejäänud update'imise, aga milline ja kuidas seda probleemi parandada? On kellelgi kogemusi?
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
07.08.2008 11:38:45
|
|
|
BullDoze:
1. SP3-e pead alati ära tegema esimesena ja "üksinda" - ei mingeid teisi uuendusi enne SP3-e installi lõppu.
2. Pärast SP3-e installi tasub Restardi asemel eelistada varianti "Shut Down" + masina taas-töölelülitamine. Restardiga võib Sul masin vana seisu / infot "mäletada". Ja siis konflikte esile kutsuda.
Ise ma eelistan alati "Full Paketi" allalaadimist, siis selle install + Shut Down + Masina töölelülitamine. Kasutanud olen seda versiooni kümnete eri arvutitega - nii vanematüübiliste kui uuema põlve omadega ja käib nagu kulda.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
BullDoze
HV kasutaja

|
07.08.2008 15:38:25
|
|
|
Aitäh vastuste eest. Oli jah vaja paari dll'i uuesti registreerida.
Aga mis sa "Full Paketi" all mõtled ? Kuskilt saab tõmmata ühe suure faili mis installib kõik ära või mis? Ma ise panin peale formatit kohe SP2 peale, enne kui netijuhtme taha lükkasin.
Ning see info, et install + Shut Down + Masin tööle Ei teadnud varem sellist asja. Aitäh! (kurat inimene õpib ikka hällist hauani, ma formateid ikka päris kõvasti teinud aga tuleb välja et ikka muffigi ei jaga )
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
08.08.2008 12:24:18
|
|
|
laurx kirjutas: |
see ei hari kah. |
Just. Katsuks ikka enne format c: tegemist ikka probleemide juurteni jõuda...
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|