Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
time123
HV Guru

|
05.08.2008 18:24:18
Vista & töölaua taustapilti uuendamine internetist |
|
|
On vaja programmi, mis uuendaks ühelt URL-lt pilti automaatselt teatud aja tagant ja kuvaks selle töölaual. (mitte sidebaril!)
Eriti tore oleks, kui see programm lubaks panna töölauale niimoodi mitu pilti erinevatelt URL-delt kõrvuti ja siis neid kõiki uuendaks.
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
178 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
05.08.2008 19:36:02
|
|
|
Väga labane lahendus oleks WGET vms tirimisproge panna task scheduleri vahendusel toda pilti alla tõmbama kirjutades üle tolle faili mis taustapildiks on määratud. Hiljemalt restardi järel peaks uus pilt töölauda kaunistama.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
time123
HV Guru

|
06.08.2008 08:53:18
|
|
|
Aga mina soovin, et taustapilt vahetuks iga paari minuti tagant, mitte alles peale restarti.
|
|
   |
178 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
06.08.2008 09:08:23
|
|
|
Kas kunagi ei olnud mitte selline asi nagu "Webshots" mida sai panna ka taustapildi uuendajaks, ma ise küll ei ole kasutanud, aga äkki saab talle ka URL'i ette anda
Mitut pilti üheks teha... siin oleks siis juba mõnda skripti vaja (lasta kellelgi teha) et tõmbaks ära pildid teatud intervalliga, kleebiks need ühele taustale kokku ning siis seaks taustapildiks. W98 oli olemas selline asi nagu "Active desktop" kuhu sai veebilehe panna taustaks, see oleks ideaalne variant - teed endale ühe sellise veebilehe, mis ise ennast refreshib ja kõik vajalikud pildid paigutad sellele ning paneksid desktopi taustaks. Ma ei kujuta ette kas Vistas see on võimalik?
http://www.howtogeek.com/forum/topic/active-desktop-in-vsta
http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/bounty-program-success-active-desktop-replacement-for-vista/
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
06.08.2008 16:02:44
|
|
|
carlking kirjutas: |
Kas kunagi ei olnud mitte selline asi nagu "Webshots" mida sai panna ka taustapildi uuendajaks, ma ise küll ei ole kasutanud, aga äkki saab talle ka URL'i ette anda
|
Ei saa. Küll aga saab seda taustapildi vahetamise aega seada. Pilte on saada ka maru palju, sikuta või lolliks. Endal on Webshotsi piltide kaust ligi giga suur ja väga mõnus on vaadata screensaveri slideshowd.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
time123
HV Guru

|
06.08.2008 16:56:41
|
|
|
Kahjuks eemaldati Vistast tõesti active desktop.. Nii hea oli postimehe uudiseid ja ilmateate radaripilti töölaualt vaadata. Tuleb XP peale tagasi kolida.
|
|
   |
178 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|